- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Saol cnm cok sükür biraz daha iyiyim... AminnnSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Saat 17:00de akşam yemeğimide yedim şükür ve günümü hasarsız bir şekilde tamamladım
Yine bol hareketli bir gün oldu ve bir sürüde ev işi yaptım
Bugün Leslie yerine küçük kuzumla müzik açıp bir yandan bağıra bağıra şarkı söyleyerek dans ettik
Sanırım kuzum hastalanacak ( inşallah yanılıyorumdur ) devamlı benle birşeyler yapmak istedi hatta civciv gibi devamlı peşimde dolandıDevamlı Anne benle ilgilen diyip durdu bizde sporumuzu o şekilde yaptık yarım saatcikte olsa
Öğleden sonra bir ara dışarı çıktık kapı önünde oynadı bir yarım saat. Eve gelincede benim epileptik bisikletle spor yapacakken kuzu ayağını demire çarptı ve bu seferde 1 saat ağladık çok acıyor babacık gelsin diye
Valla kuzum nazaramı geliyor nedir anlamadımen sonunda ayağına ağrı kesici krem sürüp sardım ve kuçağımda sakinleştirmek için uğraştım. Allahtan uyudu bir 15 dakika sonrada sustu
Bende bir ara öyleydim ''Water Your Body'' programını yükledim ve devamlı hatırlattıkça içiyordumGün içinde ne kadar su içtiğimide görüyordum şimdi alışkanlık haline geldi su hatırlatması daha çalmadan içiyorum suyumu Birde devamlı sürahim dibimde
Doğum günü kutlu olsun kuzunun
RAbbim sağlıklı, mutlu, huzurlu ve tüm sevdikleri bir arada nice seneler nasip etsin...Aminnnnn
İyiki doğmuş
( Pşşt bu arada en ince dilimi al bari)
Şimdiden çok geçmiş olsunBende bugün regl oldum normalde sancılı geçer ama nasıl işlere daldıysam bugün hiç bir şey anlamadım inşallah yarında aynı olurda bel ağrısıyla boğuşmak zorunda kalmam
Sanada çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin....Aminnnnnnnnnn
Dr a gidecem kaptanım saolİyi akşamlar meleklerim gece kuşu kaptan geldi
Su içtikçe zamanla alışırsın ve daha çok içeceğine eminim İremcim.Kola gelsin cnaım rabbim bol kazanç versin inşhadi bakalım nisan sonunu bekleyelim o zaman spor için
Menülerin süper canım
Teşekkürler balım amin bitanemyarın emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın eminim haftaya zaten listedesin takım sorumluluğu eklenince daha çok dikkat edeceksin inan bana
bitanem ev eriştesiyse arada özlediğin zamanlar yiyebilirsin ama nasıl bu önemli taze kaşar zaten karatyada yasaklardan eski kaşar yiyebilirsin ama erişteyle değildomatesli erişte veya sade yanında salatayla daha az kalori almış olursun pişman olup pilates yapman süper
Aleyküm selam adaşımÇok teşekkürler güzel dileklerin için bitanem. Bu günlerde geçecek inşallah aminn kuzum annemin nefesi yeter inan
Anneanneye hakikaten maşallahrabbim anneme de bizlere de böyle sağlıklı bir ömür nasip etsin
Özlenmez mi seni çok iyi anlıyorum deryacım
4 kaseiyi dayandın tatlım
biz de sseni
Teşekkürler meleğiminan bu ara sık gelemiyorum diye suçluluk duyuyorum ama şartlar malum Hadi bakalım o zaman incire sözümüz yok şifa olsun inşallah Serbest dolaşan balık hakikaten bu güzeldi 2 seneyse acamiliği mi kalmış artık ustasın bence hadi inş gidersiniz
Yakışıklımızın doğum günü kutlu olsun rabbim tüm dilekleirni gerçekleştirsin sağlık mutluluk dolu nice yaşlar dilerim kuzuma.Ne şanslı ki senin gibi bir halası var .Bu güzel kalbinin karşılığını eminim alacaksın kuzum.Hadi ince bir dilime ben de izin verdim
Slm şekercim hoşgeldin iyiyiz tatlımHakikaten ilk mezunu olmana çok şaşırdım tebrikler bitanem
Aman diyim ortalık salgın kalabalık ortamlara girerken hepimiz maske takmalıyız aslında
Kesinlikle böyle böyle birikip sonra halay çekiyorlar şekercim dikkat edersen hemen verirsin bitanem
simiti görmedimarkadaşın diyette olduğunu bilmiyor mu niye simit getiriyor
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum hakikatengiremesem kullanamasam bile netim illa olacak
geçmiş olsun leylacımakşam dengelemeye çalışmışsın sanırım
Geçmiş olsun meleğim bir doktora git istersen kuzum
İnşallah balım güzel haberleri dört gözle bekliyorum
Minik prensesle dans demekşanslısın cecom ama kuzuma nazar değmiş hakikaten sen de maşallah de severken annenin bile nazarı değebiliyor geçmiş olsun prensesimize.Bizim takıma regl de bile uyum sağladın cecom genelde herkes aynı anda regl oluyor Regle rağmen yarın tartı yüzünü güldürecek eminim bu hafta çok tempoluydun
Hakikaten maşallah menü süper zaten ama sporuna hayran kaldım cadıcım.Özellikle ısınma hareketlerini atlamaman harikayemekler çok kalınca kaldır buzluğa bitanem bıkana kadar yeme başka zaman çıkarırsın cıs onlar cıs
harikasın adaşımmmm
Afiyetolsun balım kk kahvaltısı dediğine göre ekmekle tamamen vedalaştın
mücveri fırında yaparsan ve un yerine ince bulgur eklersen korkmadan yiyebilrisin cnm
akşam sadece elma yoğurt sanırım seni acıktıracakyarın için bol şans
İyi geceler cecommmAminnnn yarın tartı hepinizin emeklerinin karşılığını göstersin inşallah canım
Sanırım öle cnm,Dr a gidecem ne olur ne olmaz diye,Saol ayrıca:)geçmiş olsun bunu bugün yakın bi arkadaşımdan daha duydum mevsim geçişlernden mi acaba
Dünkü menum
Sbh iki dilim Ananas bir muz( tarcınlı),1 bardak süt
Şimdiye kadar bi kase corba,havuc yedim ama tüm gün istifra ile gecti
günaydın herkese
ben dün gece mahvoldum ya
dün bi ödem çayı yaptıydım tiksinerek içtim alerjık bi bunyem var butun gece kaşındım hapımda kalmamış aksi gibi
bugun dudaklarım yuzum ellerim bacaklarım balon gibi şiştim
sabah bildirim yapmasam yeri yani muhtemelen verdiğim kilodan daha az gözükücem çünkü daha öncede oldum böyle genellikle fazla çıkıyorum.neyse ben yine de bildirimimi yapayım.
efendim geçen hafta 99.3 kilodaydım bu haftaki kilom 97
beni bugün tek mutlu eden şey oldu .free yemek no ekmek sonuç bu
sağol kaptanım ekmeği bana bıraktırdığın için...
Kaptanım geçmiş olsun anneciğine, herşey yolundadır inşallah. Dün uğrayamadım kızım yanımdaydı, bilgisayarın başından kalkmadı. Bende bir şey demedim. Benim de moralim bozuldu oğluşumun dişerleri kararmaya başlamış yeni farkettim. Çürük karası, çürüyor dişleri. Doktora götüreceğim internetten biraz araştırdım, bebeklikte çok antibiyotik kullanmaktan olabiliyormuş. 17 günlükken zatüre geçirdi 12 gün yattık hastanede, antibiyotik tedavisi oldu. onun etkileri demekki. Ya tamamen çürürse, 7 yaşına kadar çürük dişle mi gezecek. tedavisi de yokmuş. Bazı çocuklarda görürdüm hep annelerine kızardım fırçalattırmıyorlar diye. Başka sebepleri de oluyormuş.
Tecrübe etmiş oldun meleğimen azından acabaların kalmadı Canan bitane her zaman rakipsiz
Canım meyve salatası vs yapma gibi bir şansım yok, çalışıyorum, evde olsam zaten bisküvi gibi şeyler yemem. işe geç kalmıştım. elimin altında bir tek o vardı, ama dışarıdan tost gibi birşey söylesem bile daha akıllıca olurdu, onu düşünemedim. su hakkında kesinlikle haklısın. defalarca uygulama kurdum, notlar yazdım sağa sola, ama yok içemiyorum. sanki ölüm gibi geliyor bana su içmek. ağzım kupkuru oluyor bazen, yine de içmiyorum. değiştirmek için çok uğraştım ama beceremiyorum.Leylacım ne yaptın böyle, kahvaltısız proteinsiz hiç olur mu. Bisküvi de neyin nesi su da içmemişsin. Özellikle de kahvaltıyı atlaman hiç doğru değil. Bisküvi yerine meyve salatası yapsaydın daha sağlıklı olurdu. Neyse artık olan oldu. Vücudun kıtlık moduna girerse kilo vermen durur o yüzden özellikle kahvaltıyı çok güçlü yapmalısın, su yarım litre çok az. Günde 12 bardak tüketmen gerek. Sana bir önerim var. Sabah yataktan kalkar kalkmaz 2 bardak su içsen sonra kahvaltıdan en az 10 dak sonra iki bardak daha içsen. Ve her öğünden en az 10 dak önce ve sonra ikişer bardak su içsen zaten aralarda başka içmene gerek kalmaz 12 bardak eder. Bu da günlük su ihtiyacını karşılar.
haklısın canım, ama eski hallerime göre çok daha iyiyim. faydasını da görüyorum. birden 180 derece değişemiyorum, olabildiği kadarını yapıyorum, ama giderek düzeliyor beslenmem farkındayım ben de bunun.üzüldüm senin adına bir gününü heba etmişsin bisküviler yerine ne kahvaltılar eder ne yemekler yerdin hele su çok fena ben çok zararını gördüm az su içmenin tüm fizyolojimizi etkiliyor
Kaptancım öncelikle geçmiş olsun. Meyve ile ilgili önerini dikkate alacağım. Akşam meyve yemeyi seviyorum, gün içinde yeme imkanım olmuyor. Ama bundan sonra iş yerime götürüp gündüz öğle yemeğinde yemeye çalışırım. Elbiselerden de vazgeçmedim kesinlikle. çok az kaldı. 6.9 kilo sonra elbiseler benim :) istikrarlıyım ve kazanacağım :)İyi geceler meleklerimmmmaşallahhh 25 sayfa okudum sanırım
Kusurabakmayın pazar gecesi annem rahatsızlandı ve acile gittik ve salı günü çıkabildik.Üzülmemeniz için haber vermedim.Şimdi iyi çok şükür.Gelen giden trafiği maşallah sabah bir başlıyorum kapı açmaya akşama dekGelenlerin başım üstünde yeri var ama bazıları var ki delirtiyor insanı helalleşmeye geliyorlar tövbe yarabbim sanki annem ölüm döşeğinde bugün bozdum üç tanesini
Leylacım akşam bir elma yemektense ben senin yerinde olsam koca bir kase salata veya yoğurt yerdim akşamları tek başına da olsa meyve yememeye çalış kuzumKötü derken neler yedin acaba
Hakikaten öyleelbiselerden vazgeçtin anlaşılan
Öğleden sonra yattım, adet ağrılarım fazla oluyor. O günlerde kesinlikle çalışamıyorum. Akşam geç kalktığım için ve aç olduğum için yemek zorundaydım, ama az yedim kendimi tutmaya çalışarak.geçmiş olsun leylacımakşam dengelemeye çalışmışsın sanırım
Darısı başına canım :)Harikasın canım 3lü rakamlardan baya bir uzaklaştın maşallah
Rabbim bir daha asla göstermesin...Aminnnnnnnnnnnn
Bu arada tabiki darısı benimde başıma
Geçmiş olsun canım, diş önemli. Benim de şimdi bir dişim çok kötü ağrıyor. Umarım çürük değildir :/Kaptanım geçmiş olsun anneciğine, herşey yolundadır inşallah. Dün uğrayamadım kızım yanımdaydı, bilgisayarın başından kalkmadı. Bende bir şey demedim. Benim de moralim bozuldu oğluşumun dişerleri kararmaya başlamış yeni farkettim. Çürük karası, çürüyor dişleri. Doktora götüreceğim internetten biraz araştırdım, bebeklikte çok antibiyotik kullanmaktan olabiliyormuş. 17 günlükken zatüre geçirdi 12 gün yattık hastanede, antibiyotik tedavisi oldu. onun etkileri demekki. Ya tamamen çürürse, 7 yaşına kadar çürük dişle mi gezecek. tedavisi de yokmuş. Bazı çocuklarda görürdüm hep annelerine kızardım fırçalattırmıyorlar diye. Başka sebepleri de oluyormuş.
Kaptanım ne yazıkki izne ayrıldığım kiloma dönemedim. Geçen hafta ile aynıyım. Kilo verdiğimi biliyorum ama 4 gündür bağırsak sorunu yaşıyorum. Bu da tartıya kötü yansıdı. Listeye girmem haftaya kaldı. 15 gündür inciri bırakmıştım ama bu sabah yine başladım. İnciri ömür boyu bırakmayacağım yoksa her seferinde başa dönüyorumListelerimiz hazır meleklerim yatılı misafirim olduğu için gelemeyebilirim liste size emanet ara ara bakmaya çalışırım fırsat buldukça makresim şayet izne ayrıldığın kiloya döndüysen eklersin kuzum
sekerkiz67( 84,1/ / /% )Yeni üye (3. takımdan 355. etapta ayrılan üye.)Takıma başlangıç tarihi 7 mart Başlangıç kilosu 83
Şekercim şayet 83 ün altına inebildiysen listedesin bu şekilde eklersin takım listesine kendini canım
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?