- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
ben hesaplamayı unutmuşum kızlar iyi miFree Takım
makres76(64/ / / % )
sekerkiz67( 84,1/83,2 /0,9 /%1,07 ) 27 mart ta listede
baldandane(99,3/97.o / 2,3/%2,3 ) 3 nisanda listede
45derya45(83,1 / 82.4/0.700 /% 1.08) 3 nisanda listede
miss_wong (74,5 / / 0/%0,0 )
oynakbasi34(110,9/ 109.2 /1.6 /1.4 % )
morcadıyesilyarasa(50,9/ / /% )
Sanırım hesaplamada bi yanlışlık var bi kontrol edersiniz kızlar
teselli ödülü gibi dimiOlsun nurum üzülme artıda değilsin en azından.
Tebrikler canım süpersin devamını görürüz inşallah.
öncelik sağlığnda tabiki bünyen ilacına alışınca kiloda verirsin inş.ben sabıtım ıkı haftadır hormon kullanıyorum takıldım sanırım
Bir nevi öyle canım bende sabitimteselli ödülü gibi dimi
inşallah canımburası bende bağımlılık yapacak bu gidişle,bi keder olmassa kaptanımla ve grubumla beraber emin adımlarla zayıflıycam inş.
balım işallah guzel kilolar vereceksin. bağımlılık yaparız orası kesinburası bende bağımlılık yapacak bu gidişle,bi keder olmassa kaptanımla ve grubumla beraber emin adımlarla zayıflıycam inş.
Doğru diyosun canımkar kardır bence artı olmasındansa bırak küçük küçük gitsin
makresim geçmiş olsun benimde oykumun dişleri 5 yaşında 4 tane dolgu olmuştu. ama sonrasında zaten sağlıklıda beslenmeye başladık yenileri şimdi sağlıklı çıktı dikkate edersen son dişleri kurtarırsın cnmSağol canım, inşallah değildir sadece leke olarak kalır
sende durum ne efserim takım gene sabit doluDoğru diyosun canım
Banum maşallah canım süper kilo gitmiş harikasın. Hep böyle devamı gelir inşallah.
Canim 500 gr gitmiş 71.9sende durum ne efserim takım gene sabit dolu((
ooo tebrikler harikasınCanim 500 gr gitmiş 71.9
Dikkat ediyorum aslında ama 2 yaşında çocuğun dişleri nasıl çürür, fırçayı eline alıp fırçalıyor bizimle birlikte, zaten en çok ön dişlerini fırçalayabiliyorum çürüyen de ön dişler. Diş macunu katamıyorum yutuyor diye, sadece suyla fırçalıyoruz. Biberon içen çocuklarda da olurmuş ama benimki zaten emiyordu yeni biberona başladık. Büyük kızım ve oğlum bebekliklerinden beri biberon içtiler üstelik annem şeker katardı sütlerine, yine de bir şey olmadı. Kesin antibiyotik etkisi bu. Antibiyotikle çocukları zehirledik vallamakresim geçmiş olsun benimde oykumun dişleri 5 yaşında 4 tane dolgu olmuştu. ama sonrasında zaten sağlıklıda beslenmeye başladık yenileri şimdi sağlıklı çıktı dikkate edersen son dişleri kurtarırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?