Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Saat 17:00de akşam yemeğimide yedim şükür ve günümü hasarsız bir şekilde tamamladım
Yine bol hareketli bir gün oldu ve bir sürüde ev işi yaptım

Bugün Leslie yerine küçük kuzumla müzik açıp bir yandan bağıra bağıra şarkı söyleyerek dans ettik
Sanırım kuzum hastalanacak ( inşallah yanılıyorumdur ) devamlı benle birşeyler yapmak istedi hatta civciv gibi devamlı peşimde dolandı Devamlı Anne benle ilgilen diyip durdu bizde sporumuzu o şekilde yaptık yarım saatcikte olsa

Öğleden sonra bir ara dışarı çıktık kapı önünde oynadı bir yarım saat. Eve gelincede benim epileptik bisikletle spor yapacakken kuzu ayağını demire çarptı ve bu seferde 1 saat ağladık çok acıyor babacık gelsin diye
Valla kuzum nazaramı geliyor nedir anlamadım en sonunda ayağına ağrı kesici krem sürüp sardım ve kuçağımda sakinleştirmek için uğraştım. Allahtan uyudu bir 15 dakika sonrada sustu

ayy yazın damacana dıbını goren ben kısın su ıcme ozurluyum zorluyorum kendımı mıdem bulanıyor

Bende bir ara öyleydim ''Water Your Body'' programını yükledim ve devamlı hatırlattıkça içiyordum Gün içinde ne kadar su içtiğimide görüyordum şimdi alışkanlık haline geldi su hatırlatması daha çalmadan içiyorum suyumu Birde devamlı sürahim dibimde

bugun benım mınnnaakkkk oglumun d.gunu (abımın oglu) halasının bıtanesı oglen cıktım bırazcık ona alısverıs yaptım aksama pasta baskası olsa yemezdım ama ardamın pastasını yıyecegım

Doğum günü kutlu olsun kuzunun
RAbbim sağlıklı, mutlu, huzurlu ve tüm sevdikleri bir arada nice seneler nasip etsin...Aminnnnn
İyiki doğmuş

( Pşşt bu arada en ince dilimi al bari )

oyy oyyyy hasta olucam sanırım hertarafım agrıyor tum kemıklerım.. ınsanın cene kemıgı de agrır mı agrır valahhıı

Şimdiden çok geçmiş olsun Bende bugün regl oldum normalde sancılı geçer ama nasıl işlere daldıysam bugün hiç bir şey anlamadım inşallah yarında aynı olurda bel ağrısıyla boğuşmak zorunda kalmam

Mide ağrısı,baş ve şakaklarım felaket agrıyo dünden beri,bügünde bulantı kusma eklendi,hic iyi değilim

Sanada çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin....Aminnnnnnnnnn

bugün ki menüm

26 MART 2015 PERŞEMBE

SABAH
uyanır uyanmaz ılık naneli limonlu su
1 parça peynir
9 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
maydanoz
nane
ceviz
siyah turp
yeşil çay

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ +160 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES

ÖĞLE
nohutlu bamya

ARA
1 şekersiz Türk kahvesi

AKŞAM
nohutlu bamya
yoğurt

MAŞALLAH BANA 3 ÖĞÜN BAMYA YEDİM
EŞİM ŞEHİR DIŞINDA OLUNCA HEPSİNİ TEK YEMEK ZORUNDA KALDIM
O DEĞİLDE APARTMANDA O KADAR GÜZEL YEMEKLER KOKUYOR Kİ HEPSİ YASAK KOKULAR YEMEKLER BÖHÜAH

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 08:30 )
1 büyük parça beyaz peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık

ara; ( 09:30 )
Şekersiz Türk Kahvesi

ara;
1 bardak süt

Öğle;
1 yumurtadan omlet
1/2 Domates
1 salatalık

( küçük kuşum ortak oldu sokağa çıkmadan atıştırdık ki acıkmayalım diye )

ara; 1 bardak ayran

Akşam;
1 kase Mercimek çorbası

ara;
1 madensuyu

Birazdan da gecenin son Türk kahvesinide içerim ve başkada birşey olmaz

Gün içinde de 2.5 litre içildi ve eminim yatana kadar 3 litre olur hatta geçebilir

perşembe menü ve program
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüs
kahvaltı.kk kahvaltısı kaptanım verdiğin linklerden menülere bakarak oluşturuyorum
öğle:mücver 2 küçük parça 1 kase yoğurt
akşam:1 kase yoğurta 1 elma rendeleyip üzerine tarçın ekledim
2,5 lt su içtim
bu hafta hiç yürüyüşü bırakmadım sporda firesiz ekmekte firesiz ama tatlıda kaçamakları olan bir hafta oldu.inş.haftaya tatlı sorunumu da halederim.
bakalım yarın ibre ne gösterecek

Kızlar bana müsaade

Biraz kuzumla keyif yapıp yarım saat sonra kendimi yatağa atacağım Bu gece kuzu ille babasıyla salonda yatmak istedi bende yayıla yayıla yatağımda uyurum artık

Ay koca iyi hoşda arada yanlız döne döne uyumakta güzel

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah herkes yarın bol bol eksi görür

Allaha emanet olun

İyi akşamlar meleklerim gece kuşu kaptan geldi

Su içtikçe zamanla alışırsın ve daha çok içeceğine eminim İremcim.Kola gelsin cnaım rabbim bol kazanç versin inş hadi bakalım nisan sonunu bekleyelim o zaman spor için

Menülerin süper canım

Teşekkürler balım amin bitanem yarın emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın eminim haftaya zaten listedesintakım sorumluluğu eklenince daha çok dikkat edeceksin inan bana

bitanem ev eriştesiyse arada özlediğin zamanlar yiyebilirsin ama nasıl bu önemli taze kaşar zaten karatyada yasaklardan eski kaşar yiyebilirsin ama erişteyle değil domatesli erişte veya sade yanında salatayla daha az kalori almış olursun pişman olup pilates yapman süper

Aleyküm selam adaşımÇok teşekkürler güzel dileklerin için bitanem. Bu günlerde geçecek inşallah aminn kuzum annemin nefesi yeter inan

Anneanneye hakikaten maşallah rabbim anneme de bizlere de böyle sağlıklı bir ömür nasip etsin

ahhh kaptanım kesinlikle zeytin yemeyi özledim bi günde resmennn

Özlenmez mi seni çok iyi anlıyorum deryacım

4 kase iyi dayandın tatlım

Gunaydin kizlar cepten kisa bi gecmis yaotim hepinizi seviyorum

biz de sseni

Teşekkürler meleğim inan bu ara sık gelemiyorum diye suçluluk duyuyorum ama şartlar malum Hadi bakalım o zaman incire sözümüz yok şifa olsun inşallah Serbest dolaşan balık hakikaten bu güzeldi 2 seneyse acamiliği mi kalmış artık ustasın bence hadi inş gidersiniz

bugun benım mınnnaakkkk oglumun d.gunu (abımın oglu) halasının bıtanesı oglen cıktım bırazcık ona alısverıs yaptım aksama pasta baskası olsa yemezdım ama ardamın pastasını yıyecegım

Yakışıklımızın doğum günü kutlu olsun rabbim tüm dilekleirni gerçekleştirsin sağlık mutluluk dolu nice yaşlar dilerim kuzuma.Ne şanslı ki senin gibi bir halası var .Bu güzel kalbinin karşılığını eminim alacaksın kuzum.Hadi ince bir dilime ben de izin verdim
Selam 6. Takimmm nasilsiniiizzz

Slm şekercim hoşgeldin iyiyiz tatlımHakikaten ilk mezunu olmana çok şaşırdım tebrikler bitanem

oyy oyyyy hasta olucam sanırım hertarafım agrıyor tum kemıklerım.. ınsanın cene kemıgı de agrır mı agrır valahhıı

Aman diyim ortalık salgın kalabalık ortamlara girerken hepimiz maske takmalıyız aslında

Mezunluk iyi gidiyo sayilir 2 kilo aldim onu verme ugrasi icindeyim birikmeden kovmak lazim

Kesinlikle böyle böyle birikip sonra halay çekiyorlar şekercim dikkat edersen hemen verirsin bitanem

simiti görmedim arkadaşın diyette olduğunu bilmiyor mu niye simit getiriyor

hahahaha neslım ıns bu son olur... ayy eskıden netsız falan nasıl yasıyormusuz hayret

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum hakikaten giremesem kullanamasam bile netim illa olacak

geçmiş olsun leylacım akşam dengelemeye çalışmışsın sanırım

Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam bamya salata ayran
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1kiraz sapı

Mide ağrısı,baş ve şakaklarım felaket agrıyo dünden beri,bügünde bulantı kusma eklendi,hic iyi değilim

Geçmiş olsun meleğim bir doktora git istersen kuzum
bir haftanın daha sonuna geldik yemedik ve kardayız inş. umarım sabah herkes güzel haberlerle gelir

İnşallah balım güzel haberleri dört gözle bekliyorum

Minik prensesle dans demek şanslısın cecom ama kuzuma nazar değmiş hakikaten sen de maşallah de severken annenin bile nazarı değebiliyor geçmiş olsun prensesimize.Bizim takıma regl de bile uyum sağladın cecom genelde herkes aynı anda regl oluyor Regle rağmen yarın tartı yüzünü güldürecek eminim bu hafta çok tempoluydun

Hakikaten maşallah menü süper zaten ama sporuna hayran kaldım cadıcım.Özellikle ısınma hareketlerini atlamaman harikayemekler çok kalınca kaldır buzluğa bitanem bıkana kadar yeme başka zaman çıkarırsın cıs onlar cıs

harikasın adaşımmmm

Afiyetolsun balım kk kahvaltısı dediğine göre ekmekle tamamen vedalaştın

mücveri fırında yaparsan ve un yerine ince bulgur eklersen korkmadan yiyebilrisin cnm
akşam sadece elma yoğurt sanırım seni acıktıracak yarın için bol şans

İyi geceler cecommm Aminnnn yarın tartı hepinizin emeklerinin karşılığını göstersin inşallah canım

Son düzenleme:
**6.Takım 406. Etap***

battaniye1 (78/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 89,6// /% )
Ebwam(125,8/ / / % )
Efser (72,4/ / /% )
gel_pcpc (78/ //% )
irem-ozge (82,3 / / /% )
leyla_34 (56,2 / / / % )
makres76(62,7 / // % )397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 9 a bölündü
rengarenknesli ( 75,8/ / /% )

6.Takım Ortalaması:%

Free Takım

makres76(64/ / / % )
sekerkiz67( 84,1/ / /% ) 27 mart ta listede
baldandane(99,3/ / /% ) 3 nisanda listede
45derya45(83,1 / / /% ) 3 nisanda listede
miss_wong (74,5 / / 0/%0,0 )
oynakbasi34(110,9/ / /% )
morcadıyesilyarasa(50,9/ / /% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…