hahahaha neslım ıns bu son olur... ayy eskıden netsız falan nasıl yasıyormusuz hayretallahtan evi aralıkta taşıdım geçen yılda kaldı 2015 de artık taşıma lafı duymak istemiyom hala eski ofis ustunde emnatiz surunuyoz ama netim geldi gam yemem
o verılır yahooo... nekadar surede gerı aldınMezunluk iyi gidiyo sayilir 2 kilo aldim onu verme ugrasi icindeyimbirikmeden kovmak lazim
Saol bitanemmaşallah ona oyy bizim oğlanın o vakitleri geldi aklıma akşama kadar uzun kanepenin bi başından bi başına gider gelirdi senin macera yeni başlıyor Allah kolaylık versin canım
ayy yazın damacana dıbını goren ben kısın su ıcme ozurluyum zorluyorum kendımı mıdem bulanıyor
bugun benım mınnnaakkkk oglumun d.gunu (abımın oglu) halasının bıtanesı oglen cıktım bırazcık ona alısverıs yaptım aksama pasta baskası olsa yemezdım ama ardamın pastasını yıyecegım
oyy oyyyy hasta olucam sanırım hertarafım agrıyor tum kemıklerım.. ınsanın cene kemıgı de agrır mı agrır valahhıı
Mide ağrısı,baş ve şakaklarım felaket agrıyo dünden beri,bügünde bulantı kusma eklendi,hic iyi değilim
inşalla canım saolseninde menün harika canımm bol bol eksi olarak dönsün inşallah
geçmiş olsun bunu bugün yakın bi arkadaşımdan daha duydum mevsim geçişlernden mi acabaMide ağrısı,baş ve şakaklarım felaket agrıyo dünden beri,bügünde bulantı kusma eklendi,hic iyi değilim
Günaydın herkese. Çok yoğunum bu hafta sık sık giremeyeceğim.
Kaptan abla suyu en fazla bu kdr içebiliyorum. Benim için bu bile rekor :)
Spor konusunda haftada üç gün yürüyüş yapıyordum ama şu son bir aydır yapamıyorum. İnanılmaz fazla siparişlerim var ve her gece 2 de yatıyorum.
Sabahları yeşillik konusunda eklemeye çalışacağım abla.
Öğlenleri de yemek yiyip dinlenmeyi tercih ediyorum. Ama 23 Nisan geçsin yürüyüşlerime geri döneceğim.
Menülerimi yazıp kaçıyorum.
Salı Haşlanmış yumurta, peynir
Öğlen 1 küçük kuru patlıcan dolması, 2 yk barbunya,
Akşam tavuk çorbası ve pırasa yemeği
Çarşamba sabah haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Öğlen Tavuk çorbası ve ayran
Akşam Ton balıklı salata
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
kaptanım uzun uzun yorumlarınızı okumayı özlemişiz. dikkat ediyorum bir hftadır ekmek yemiyorum arad tatlı kaçamaklarım oldu ama hep telafi etmeye çalıştım. bu hafta tartılmadık ama cumaya güzel şeyler haber vericem size inş.
sanki sırtlarımda felan bi rahatlama var.
çarşamba günü prgram ve menü
2 bardak su
10:30 sabah kk kahvaltısı
öğle:yok
15:30 16:30 yürüyüş 5,5 km
akşam :domates çorbası kaşarlı erişte yedim utanıyorum ama yarım porsiyon yedim.
sonrada deli gibi pişman olup büyük plates topuyla 30 dk egzersiz yaptım.su 2,5 lt+ çay ayran bitki çayı içtim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Tartıya bir gün kala inşallah herkes çok dikkatli olurda bari yarın az daha eksi görelim takım halinde
Bu arada bende bu sabah itibariyle ufaktan regl olmaya başladımama şükür eksi görüyorum Yarın bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum
Sweetdimple canım Anneciğine çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin ve bir daha göstermesin...Aminnnnnnnnnn
Boşver sen öyle patavassız insanlarıSen Anneciğinle bukada güzel ilgileniyorsun, onu okadar çok severken eminim RAbbim dualarını kabul edip ona sağlıklı uzun bir ömür nasip eder
Kız eşimin Anannesi 96 yaşında ve her hastalandığında aman bu kez kesin gitti gözüyle bakanlar var ama oda sanki onlara inat gayet rahat üstelik valla herşeyin en iyisini yiyor
ahhh kaptanım kesinlikle zeytin yemeyi özledim bi günde resmennn
selam kızlar dünkü menümü yazmaya gerek varmı bilmiyorum
4 kase lahana çorbası, 1 elma 1 portakal
akşamda bir kase mercimek çorbası gerçi saat 21 di ama içmeseydim sanırım kalkamazdım ayağa ayyy neyse o günü kapadım...
dünün en iyi yanı
40 dk kadar yürüdüm 3 km
artıııı 2 litre suyu tamamladım fazlasını bilmiyorum
Gunaydin kizlar cepten kisa bi gecmis yaotim hepinizi seviyorum
ya ılk baslarda sıkılıyorsum sabredemıyordum sınırlenıyordum hatta.. sonra baktım benımkı sevmesede suratsız afrasız tafrasız ben ne seversem yapıyor benımle bırlıkte oluyor.. sonra dusundum dedım ben neden onun ıcın fedakarlık yapmayayım? derken derken bende alıştımşimdi ben daha cok sabırsızlanıyorum yarışa bile giriyorum... bir keresinde 4 kıloluk bır balık yakalamıstım gözleri olmustu
hg kaptanım takımımız aydınlandı sen gelınceevet kaptanım ıncır malum konudan bakalım şifa Allahtan... valla atarım havamı serbest dolaşan balık yıyorum esımde oyle dıyor acemı sansı senınkı hadi be dıyorum ıkı senedır acemılık mı kalırmıs... ıns yagmur yagmaz da gıderız
bugun benım mınnnaakkkk oglumun d.gunu (abımın oglu) halasının bıtanesı oglen cıktım bırazcık ona alısverıs yaptım aksama pasta baskası olsa yemezdım ama ardamın pastasını yıyecegım
Selam 6. Takimmm nasilsiniiizzz
oyy oyyyy hasta olucam sanırım hertarafım agrıyor tum kemıklerım.. ınsanın cene kemıgı de agrır mı agrır valahhıı
Mezunluk iyi gidiyo sayilir 2 kilo aldim onu verme ugrasi icindeyimbirikmeden kovmak lazim
ay dunkı menumle başlım işe
dunki menum
sabah 7,30 da karatay kahvaltısı
11 de arkadaşın getirdiği peynirli simit
akşam 18,30 da brokoli haşlaması+az kurufasulye z.yağlı+yoğurt+1 kaşık bulgur pilav tadımlık
spor 50dk yurume
gun içi 30dk yurume
bu gun bu sate kadar yedikleriö
sabah su+kefir+çiğ limonlu ıspanak
1 muz+1 kivi tarçınlı+1 avuç fıstık
12,30 da 1 avuç fıstık+salata+yoğurt
hahahaha neslım ıns bu son olur... ayy eskıden netsız falan nasıl yasıyormusuz hayret
Kızlar merhaba, iki gündür adet ağrısından kalkamıyorum. Kötüydüm bayağı.
Dünkü menüm
Kahvaltı: 1 simit, 1 üçgen peynir
öğle: balık-ekmek, 6 tane midye tava, 33lük bira
akşam: 1 orta boy elma, 1 30luk ayran
Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam bamya salata ayran
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1kiraz sapı
Mide ağrısı,baş ve şakaklarım felaket agrıyo dünden beri,bügünde bulantı kusma eklendi,hic iyi değilim
bir haftanın daha sonuna geldik yemedik ve kardayız inş. umarım sabah herkes güzel haberlerle gelir
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Saat 17:00de akşam yemeğimide yedim şükür ve günümü hasarsız bir şekilde tamamladım
Yine bol hareketli bir gün oldu ve bir sürüde ev işi yaptım
Bugün Leslie yerine küçük kuzumla müzik açıp bir yandan bağıra bağıra şarkı söyleyerek dans ettik
Sanırım kuzum hastalanacak ( inşallah yanılıyorumdur ) devamlı benle birşeyler yapmak istedi hatta civciv gibi devamlı peşimde dolandıDevamlı Anne benle ilgilen diyip durdu bizde sporumuzu o şekilde yaptık yarım saatcikte olsa
Öğleden sonra bir ara dışarı çıktık kapı önünde oynadı bir yarım saat. Eve gelincede benim epileptik bisikletle spor yapacakken kuzu ayağını demire çarptı ve bu seferde 1 saat ağladık çok acıyor babacık gelsin diye
Valla kuzum nazaramı geliyor nedir anlamadımen sonunda ayağına ağrı kesici krem sürüp sardım ve kuçağımda sakinleştirmek için uğraştım. Allahtan uyudu bir 15 dakika sonrada sustu
Bende bir ara öyleydim ''Water Your Body'' programını yükledim ve devamlı hatırlattıkça içiyordumGün içinde ne kadar su içtiğimide görüyordum şimdi alışkanlık haline geldi su hatırlatması daha çalmadan içiyorum suyumu Birde devamlı sürahim dibimde
Doğum günü kutlu olsun kuzunun
RAbbim sağlıklı, mutlu, huzurlu ve tüm sevdikleri bir arada nice seneler nasip etsin...Aminnnnn
İyiki doğmuş
( Pşşt bu arada en ince dilimi al bari)
Şimdiden çok geçmiş olsunBende bugün regl oldum normalde sancılı geçer ama nasıl işlere daldıysam bugün hiç bir şey anlamadım inşallah yarında aynı olurda bel ağrısıyla boğuşmak zorunda kalmam
Sanada çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin....Aminnnnnnnnnn
bugün ki menüm
26 MART 2015 PERŞEMBE
SABAH
uyanır uyanmaz ılık naneli limonlu su
1 parça peynir
9 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
maydanoz
nane
ceviz
siyah turp
yeşil çay
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ +160 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
nohutlu bamya
ARA
1 şekersiz Türk kahvesi
AKŞAM
nohutlu bamya
yoğurt
MAŞALLAH BANA 3 ÖĞÜN BAMYA YEDİM
EŞİM ŞEHİR DIŞINDA OLUNCA HEPSİNİ TEK YEMEK ZORUNDA KALDIM
O DEĞİLDE APARTMANDA O KADAR GÜZEL YEMEKLER KOKUYOR Kİ HEPSİ YASAK KOKULAR YEMEKLER BÖHÜAH
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 08:30 )
1 büyük parça beyaz peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara; ( 09:30 )
Şekersiz Türk Kahvesi
ara;
1 bardak süt
Öğle;
1 yumurtadan omlet
1/2 Domates
1 salatalık
( küçük kuşum ortak oldusokağa çıkmadan atıştırdık ki acıkmayalım diye )
ara; 1 bardak ayran
Akşam;
1 kase Mercimek çorbası
ara;
1 madensuyu
Birazdan da gecenin son Türk kahvesinide içerim ve başkada birşey olmaz
Gün içinde de 2.5 litre içildi ve eminim yatana kadar 3 litre olur hatta geçebilir
perşembe menü ve program
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüs
kahvaltı.kk kahvaltısı kaptanım verdiğin linklerden menülere bakarak oluşturuyorum
öğle:mücver 2 küçük parça 1 kase yoğurt
akşam:1 kase yoğurta 1 elma rendeleyip üzerine tarçın ekledim
2,5 lt su içtim
bu hafta hiç yürüyüşü bırakmadım sporda firesiz ekmekte firesiz ama tatlıda kaçamakları olan bir hafta oldu.inş.haftaya tatlı sorunumu da halederim.
bakalım yarın ibre ne gösterecek
Kızlar bana müsaade
Biraz kuzumla keyif yapıp yarım saat sonra kendimi yatağa atacağımBu gece kuzu ille babasıyla salonda yatmak istedi bende yayıla yayıla yatağımda uyurum artık
Ay koca iyi hoşda arada yanlız döne döne uyumakta güzel
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah herkes yarın bol bol eksi görür
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?