Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

*** 3. Takım 406. Etap ***

Nilyyyaaannn : (74,7///%) bildirimde bulunmadı
Chnnmkiz : (70.5/70/0,5/%0,71)
Olvidos : (59,4/59,6/-0,2/%-0,34)
Xpreiaz : (67/67/0/%0) kilosu sabit

Hoppidicik : ( 95.6/94,7/0,9/%0,94) 9.takıma transfer oldu.
Ayulduzz: (71,4/69,6/1,8/%2,52)
Mavi kedi: (60/59,9/0,1/%0,17)
Selale86: (75,4/74,7/0,7/%0,93)
Kirmizikalem: (61,6/61,4/0,2/%0,32)

3.Takım ortalaması:% 0,58

Kızlar bi kontrol ederseniz sevinirim

3.Takım ortalaması:% 0,58

Kızlar bi kontrol ederseniz sevinirim

Listeniz doğru Gülşahım tebrikler canım Çekirgeme maşallah

***6.Takım 406. Etap***

battaniye1 (78/ 77,5/0,5 /%0,64 )
BayilanBayilana (87,5/87,5 /0 /%0,0 ) Kilosu sabit
Bulbul-e Bismil( 89,6/89,4/0,2 /%0,22 )
Ebwam(125,8/125,8 /0 / %0,0 )Kilosu sabit
Efser (72,4/ 71,9/ 0,5/%0,69 )
gel_pcpc (78/78 /0/%0,0 ) Kilosu sabit-İzinli
irem-ozge (82,3 /82,2 / 0,1/% 0,12)
leyla_34 (56,2 /55,9 / 0,3 / %0,53 )
rengarenknesli ( 75,8/75,8 /0 /% 0,0) Kilosu sabit

6.Takım Ortalaması:%0,24

Slm meleklerim geçm ş yapamadım hemen kaçmam gerekiyor kilo veren meleklerimi tebrik ederim az veya çok önemli olan vermeniz sabit kalan meleklerime üzülmek yasak artı da çıkabilirdiniz en azından bu hafta hiç artımız yok

Balım oymakbaşım şekercimm harika kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum .Sağlık olsun makresim haftaya balımla birlikte listeye girersiniz şekercim ve sen

Cdıcım 500 gr senin kilonda biri için gayet güzel tatlım tbrkler.Şimdi kaçıyorum akşama uzun bir geçmiş yaparım

dinlen canımcım bi an önce iyileş.
bu arad kızlar sanırım 14. takıma kaptan olarak gidicem yarına belli olur haber ederim

Kızzzzzzzzzzzz nereye gidiyon daha kaç takım ve topik takip edeceğim ben sizlerden kopmamak için

selamlar
okuldan yeni geldim sabah tartılmıştım yazayım
nihayet 73 ü gördüm ucundan da olsa
geçen hafta 74.6 bu hafta 73.8

menümü yazayım
Sabah:geranmali,zeytin,2 ceviz,2 kayısı
Akşam:tarhana çorbası,salata,2 ceviz

spor:1 saat yürüyüş
kaptanım akşamları meyve yemiycem bundan sonra demekki ondanmış

geçmiş olsun kaptanım iyi olmasına çok sevindim anneciğinin Allah şifalar versin
ay ne biçim insanlar var ya moral vercekleri yerde
üzülme kaptanım ya annem rahim ameliyatı olmuştu o zaman bizede gelmişti o densizlerden
iyi yapmışsın

saol kaptanım
tavuk köy tavuğu ama köyden gelio kaptanım balığa ağırlık veriyim mi o zaman?
sebze yiyorum salatada bol bol ben sebze salata hastasıyımdır

Akşam yemeğimde yendiğinde göre hemen aklımdayken menümüde paylaşayım

Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz peynir
6 Zeytin
1 domates
1 salatalık

ara; ( 09:00 ) Şekersiz Türk kahvesi

ara; 1 bardak süt

Öğlen; ( 14:30 )
1 yumurtadan omlet
1/2 doates
1 salatalık

ara; ( 16:30 ) 1 bardak Ayran

Akşam; ( 17:30 )
1 Kase Ezogelin Çorbası

Gün içinde 2 litre su içildi

bugün ki menüm
27 MART 2015 CUMA

SABAH
uyanır uyanmaz ılık naneli limonlu su
1 parça peynir
11 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
maydanoz
siyah turp
yeşil çay

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 200 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES

ARA
1 fincan portakal suyu
5-10 badem

AKŞAMbulgur pilavı
soğan halkası
tavuk kızartma
SIVI: 1,9 LT

BEN BUGÜN ABARTMAK ZORUNDA KALDIM EŞİM GELDİ VE ONUN İSTEĞİ ÜZERİNE PİŞİRİLEN YEMEKTİ ONLAR EŞLİK ETMEYİNCE TRİP YİYECEKTİM..GELİŞİNİN İLK SAATLERİ OLUNCA DA KIYAMADIM

Bugünkü menüm
sabah 1 yumurta biraz peynir 3 dilim tam buğda ekmeği 2 zeytin
Ara:canım istemedi
Öğlen benim 3 dilim kepekli ekmeğim vardı ya üsteki listede var görekceksiniz onu bizim yöresel bazı yörelerde tandır aşı yada ekmek aşı denilen bir yemekle değiştirdim orjinalının içinde ya kuşbaşı et olur yada kıyma salça ve sarmısak tandır ekmeğini ıslatırlar bu karışımla ben onu diyet versyonunu yaptım az zeydinyağı biraz salça ve su servis sırasında sarmısak ekmeğime eş değerde kepekli tandır ekmeğiyle ıslatım çok doyuruçu oldu tok tuttu.yanıda 4 yemek kaşığı yoğurt ve biraz menelemen yumurtasız 1 havuç salata yapmaya üşendim
Ara 1 portakal 1 türk kahvesi
Akşam 4 kaşık sepze ve 4 kaşık yoğurt 1 avuç leblebi
sonra eşim arkadaşlarıyla çiğ köfte yapmışlar zorla bir parça verdi

İyi geceler Meleklerimmm son zamnaların gece kuşu kaptanı geldiii

Dr a gidecem kaptanım saol

Dünkü menum
Sbh iki dilim Ananas bir muz( tarcınlı),1 bardak süt
Şimdiye kadar bi kase corba,havuc yedim ama tüm gün istifra ile gecti

Meleğim lütfen ihmal etme git içimiz rahat olsun istifra etmen korkutuyor

Cecommm regle rağmen bu rakam harikasın zaman su gibi akıp geçecek ve bu tempoyla devam edersen inan bana bayramdan önce göreceksin 2 li rakamları direnci kırdın önemli olan bu

gunaydın kızlar kaptancım 83 un altına ınemedım lısteye gıremıyomuyum ozaman
gecen hafta 84.1 bu hafta 83.2 ==== -900gr

Şekercim takıma geleli 3 hafta oldu ve geldiğinde 83 tün kuzum 3 haftada + 200 gr la takıma girmen garip olmazmıydı üzülme artık sadece kendi tartınla tartıldığın için farklar olmayacak hep birlikte haftaya listedesiniz bitanem yalnız menülerini görmek istiyorum

Ödem çayının içinde ne vardı ki balım geçmiş olsun En güzel ödem söktürücü çay maydanoz çayıdır bitanem şişliğine rağmen 2,3 kilo harikasın yaşasın karatay diyorum ve daim olsun diyorum Estagfurullah balım sağlıklı yaşama ilk adımı atmanda payımız olduysa ne mutlu bize

Misafire ve akşamki kaçamağa rağmen harika bri rakam efserim inan bu kadar beklemiyordum harikasın kuzumKüçük deme 100 gr vermek için canımın çıktığı haftaları bilirim

Sabah kendiniz ehirlemişsin leylacım yine Yakında bağırsak problemi yaşamandan korkuyorum yoğurt ve ayran güzel fakat sebze salata bakliyat vücudunun bunlara da ihtiyacı var kuzum

Çok teşekkürler makresim iyi olması için zaman lazım bitanem rabbimin izniyle iyi olacak inşallah.
Çok geçmiş olsun paşama ah bu antibiyotikler çerez gibi yazılıyor malesef ve zararları sonradan çıkıyor
Annemden dolayı ilaçlara karşı fobi oluştu bende de mecburi ilacım hariç başım çatlasa bile içmiyorum.
Nasıl gezsin çürük dişle onun ağrısına nasıl dayansın kuzumİnşallah tamamen çürümez bitanem ve lütfen dişmacunu kullandırma arada karbonatla gargara yapsın ben dişlerimi karbonatla fırçalıyorum artık herşeyden tırstım

Sağlık olsun bitanem bağırsak çözücün de incir demek ki Haftaya hep birlikte girersiniz kuzum

İnsan isteyince yapabiliyor ben buna inanıyorum.Ben çalışmadığım için bu dezavantajım yok ama hastahaneye giderken bende senin gibiyim hem anneminkiler hem benimkiler mini bir çantada hazırdır hep el çantamda ise kuru kayısı ve ceviz her daim eksik olmaz yanına bir süt tamam en güzel öğün

gunaydın kızlar bu hafta sabıtım

Sağlık olsun meleğim artı çıkmadın bu da güzelAyrıca kahvaltıda yediğin incirler etkiliyor muhtemelen olsun önemli olan diğer mesele

evet uzaklaştım çok şükür inş.8 li ve 7 li rakamlarıda görürüm hep beraber hedefe inş.

Elbette göreceksin balım hep birlikte göreceğiz çok güzel bir başlangıç yaptın

ben hesaplamayı unutmuşum kızlar iyi mi
50.3 kilom tartı bu kez yüzüme gülmedi

500 gr gayet iyi cadıcımm

burası bende bağımlılık yapacak bu gidişle,bi keder olmassa kaptanımla ve grubumla beraber emin adımlarla zayıflıycam inş.

İşte budur sağlıklı ve kalıcı olarak inşallah

Sen de iyi ki varsın sevgili adaşım

mesaj sayım bu hafta 33

Çoklu alıntılarınla birlikte 35 olmuştur

Canim 500 gr gitmiş 71.9

Karbonatla sen sürsen yutarmı acaba makresim Sen böyle olmasını istemezdin ki lütfen suçlama kendini.Hastalıkları iyileşsin diye verdin kuzum

Neslim bu sarımsak hülasasını gülsüm denemişti sanırım.Fakat hakiki elma sirkesini yapmak zaten en az 2,5 ay sürüyor kuzum. Bu tür şeylerden mucize beklememek lazım şifalıdır belki denemedim o ayrı.Ama sağlıklı beslenme ve spor diyorum

çocukluktaki 35 yaşında çıkıyorsa 30 yaşıma kadar kullandıklarımız

Makresim her ikinize de katılıyorum sne yine şanslısın en azından yazın bu şansın var bizlerde o da yok bulabildiğimiz kadar artık.Ur dolu tavuk yemektense yememeyi tercih ediyorum napim kuzum.

Canlar günaydın
Kilom 82,2
Hemen kaçmam lazım
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de işallah haftaya süper sonuçlar görür. Ben de dahil tabi kiii

Tebrikler İremcim az olsun kalıcı olsun canım

Sağlıklı yaşamak ilerde kaliteli yaşlanmak istiyorsan yapmalısın leylacımGerçekten karar verirsen uugulayabileceğine eminim

Aman allahım offf 8 dişmi oğluşunun dişleri çıkmış sevinmezmi tabiki sevinir kuzum.Keşke prensesinnde olmasaydı çürük ağrısı çekmesindense çektirmen doğru tabii.Çok geçmiş olsun cnm

Dinlenmeye ihtiyacım var herhalde neslimm

Keşke biraz annenlere gidebilsen biraz değişiklik olurdu meleğim

selam kızlar yoğun bi gün yine,
hemen dünkü menümü yazayım

sabah : kkk
öğle : sulu köfte ama köfteleri sadece ve salata
akşam : mercimek çorbası ve patlıcan musakka az yoğurt

aaa bu arada mesaj sayım 35 +

Teşkkürler meleğim

dinlen canımcım bi an önce iyileş.
bu arad kızlar sanırım 14. takıma kaptan olarak gidicem yarına belli olur haber ederim

Beni kırmadığın için teşekkür ederim meleğimBilginle tecrübenle harika bir kaptan olacağına eminim Bizi bırakmamak şartıyla tabiiii

Kızzzzzzzzzzzz nereye gidiyon daha kaç takım ve topik takip edeceğim ben sizlerden kopmamak için

Biz birbirimizi heryerde buluruz cecommm

herkes tek tek gidiyo

Hiçkimse bir yere gitmiyor tatlım evcilik oynayacağız

Harikasın bızdıkımmm işte budur tebrikler suçluyu bulduk gitsin kilolarSabahları yersen sorun olmaz kuzum gerçi ben son zamanlarda sabahki meyveden bile vazgeçmiştim

geçmiş olsun kaptanım iyi olmasına çok sevindim anneciğinin Allah şifalar versin

Çok teşekkürler kuzum daha da iyi olacak inşallah Hakikaten dengesiz insan çok en sonunda patlattılar

Köy tavuğuysa mesele yok ama balık yeme şansın varsa ben senin yerinde olsam balık ve salata tercih ederdim.Bayılanım gibi balık tutma kabiliyetimiz yok ki depolayalım

Sabah yumurta kuruyemiş bunları es geçmeye başladın adaşımÖğlen yemişsin ama sabah yesen daha iyi olmazmı kuzum su eminim akşam 3 lt yi bulmuştur

Akşam kızartmayı görmeyin diyorsun yaniAfiyetolsun kuzum sporun süper su da artmış

Aşkolsun efserimmmmSporsuz bir hayat düşünemiyorum

Eki Görüntüle 1472121 kızlar ilk olarak ben diyetisyene gidiyorum ve onun listesini uyguluyorum işte listem

Kaydettim listeni

Afiyetolsun canım ne güzel diyete uyarlamışsın yumurtasız menemen olurmu efserim üşenme salatasız akşam yemeği düşünülemez akşamki leblebiyi de iptal et tatlım su spor neredeler acaba

Hepinize güzel bir haftasonu dilerim meleklerimm yarın mart ayı kilo verme tablolarınızı ekleyeceğim bu hafta kaçıncı olduğumuzu söylemeyeceğim haftaya inşallah daha güzel bir sonuç alırız

Son düzenleme:
cuma günü program ve menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:kk kahvaltısı
öğle:2 kaşık pilav 1 tabak kuru fasulye 1 kase yogurt ve çok az salata (davetteydim ve arkadaşım diyette olduğum için bana yemek yapmış pasta börek yerine) bir kase sütlü tatlı
arkadaşımdan dönerken 2 durak önce indim bebek arabamızla beraber 45 dk yürüdüm tempolu değildi ama kar kardır
akşamatlıcan oturtma 2 yemek kaşığı 1 yemek kaşığı pilav
2 lt su içtim ve bol bol çay içtim (şekersiz)

kaptanım maşaallah size hiç kimseyi atlamadan ne güzel cevaplamışsınız bizi. yeni hafta hepimiz için bol eksili olsun inş.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Erkenci Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Anam Haftasonuda olsa erken kalkmak cidden çok iyi geliyor bana
Kahvaltımı hazırladım yumurtalarım az soğana kadar ( soymak için ) sizlere bakayım dedim

Birazdan kahvaltımıda yapacağım hatta mevlüt için yola çıkmadan keyif kahvemi bile içerim

Bugün malum mevlüt haricinde akşamda eşimin Amcaoğlunda Kuzenlerle toplanacağız
Gündüz midemi bahane ederim gecede valla hiççççç kusura bakmasın en fazla hatır için 2 mercimk küftesi yerim okadar oda canım çekmesin bir yerim şişmesin hesabı

Her hafta eksi görmeye başlamışken kendimi baltalayamam

Kızlarrrrrrrr haftasonuda olsa aman diyeyim kaçamak yapmamaya çalışın Cuma çok çabuk geliyor yine çok güzel rakamlar görelim tartıda

Cecommm regle rağmen bu rakam harikasın zaman su gibi akıp geçecek ve bu tempoyla devam edersen inan bana bayramdan önce göreceksin 2 li rakamları direnci kırdın önemli olan bu

Sağ olasın canım evet artık bende inanıyorum bu şekilde giderse bayramdan önce 99u göreceğime
Bugün yoğunluktan spor yapamam ama çok dikkatli olacağım

Canım birde kuruyemiş ve yumurtayı ihmal ettiğimi yazmışsın ya o 3 - 4 günlük birşeydi ( yumurta olayı )
Bu arada birşey fark ettim ; Yeşil çay hani bende şişlik yapıyor demiştim ya Beyaz Çayda yapıyormuş aynısını ne zaman ondan içsem ertesi sabah fazla görüyordum tartıda ( deneme amaçlı tartıldım geçenlerde )
Kuruyemişi aslında bende çok seviyorum ama onuda yediğimde inanılmaz tok hissediyorum kendimi ve fark ettim ki kuruyemişi kesince daha hafif hissediyorum kendimi ( zaten açlıkta hissetmiyorum )
Kavrulmamışını bulmak ayrı dert zaten ( Marketlerdekilerin hepsi kavrulmuş evet daha lezzetli ama onlardan alıncada hiç fark olmuyor tartıda )

Bakalım düne nazaran yine biraz daha az çıktım tartıda hatta en son küçük kuzuya hamile kaldığımda 108li rakam görmüştüm Benzer bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum bakalım cumaya ne göreceğim rakamda malum bünyeden bünyeye fark ediyor ve biz deneme yanılma yöntemiyle kendimizi keşfetmek zorundayız ki bizim için doğru olanı tespit edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…