*** 3. Takım 406. Etap ***
Nilyyyaaannn : (74,7///%) bildirimde bulunmadı
Chnnmkiz : (70.5/70/0,5/%0,71)
Olvidos : (59,4/59,6/-0,2/%-0,34)
Xpreiaz : (67/67/0/%0) kilosu sabit
Hoppidicik : ( 95.6/94,7/0,9/%0,94) 9.takıma transfer oldu.
Ayulduzz: (71,4/69,6/1,8/%2,52)
Mavi kedi: (60/59,9/0,1/%0,17)
Selale86: (75,4/74,7/0,7/%0,93)
Kirmizikalem: (61,6/61,4/0,2/%0,32)
3.Takım ortalaması:% 0,58
Kızlar bi kontrol ederseniz sevinirim
dinlen canımcım bi an önce iyileş.Dinlenmeye ihtiyacım var herhalde neslimm
yaaaa nere gidiyonnnnndinlen canımcım bi an önce iyileş.
bu arad kızlar sanırım 14. takıma kaptan olarak gidicem yarına belli olur haber ederim
dinlen canımcım bi an önce iyileş.
bu arad kızlar sanırım 14. takıma kaptan olarak gidicem yarına belli olur haber ederim
Kızzzzzzzzzzzz nereye gidiyondaha kaç takım ve topik takip edeceğim ben sizlerden kopmamak için
İyi geceler meleklerimmmmaşallahhh 25 sayfa okudum sanırım
Kusurabakmayın pazar gecesi annem rahatsızlandı ve acile gittik ve salı günü çıkabildik.Üzülmemeniz için haber vermedim.Şimdi iyi çok şükür.Gelen giden trafiği maşallah sabah bir başlıyorum kapı açmaya akşama dekGelenlerin başım üstünde yeri var ama bazıları var ki delirtiyor insanı helalleşmeye geliyorlar tövbe yarabbim sanki annem ölüm döşeğinde bugün bozdum üç tanesini
Vizelerini başarıyla atlatırsın inşallah bızdıkımmm.Şu akşamki tavuklara taktımm Her gün balık ye gıkımı çıkarmam ama ne olur tavuktan uzak dur bitanem
İyi geceler tatlı rüyalar kolay gelsinnnn
Dr a gidecem kaptanım saol
Dünkü menum
Sbh iki dilim Ananas bir muz( tarcınlı),1 bardak süt
Şimdiye kadar bi kase corba,havuc yedim ama tüm gün istifra ile gecti
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet bugün bildirim günü ve bende dün gece erkenden yattığım için inanılmaz dinç bir şekilde uyandım
Gelelim merak edililen bildirimime
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.9 kg
Bu hafta; 109.3 kgÜstelik Regl olmama rağmen
Giden; - 1.6 kg
Yüzdesi; 1.4 %
Toplam giden; 15.2 kg
Yapılan spor; bu hafta 2 x yürüyüş kalan günler evde hareket ( Leslie ve birazda sworkit )
İnşallah bundan sonra hep böyle devam ederde bende bayramda çifte bayram yapmış olurum 2li hanelere inerek
Canım umarım önemli birşey değildir
gunaydın kızlar kaptancım 83 un altına ınemedım lısteye gıremıyomuyum ozaman
gecen hafta 84.1 bu hafta 83.2 ==== -900gr
günaydın herkese
ben dün gece mahvoldum ya
dün bi ödem çayı yaptıydım tiksinerek içtim alerjık bi bunyem var butun gece kaşındım hapımda kalmamış aksi gibi
bugun dudaklarım yuzum ellerim bacaklarım balon gibi şiştim
sabah bildirim yapmasam yeri yani muhtemelen verdiğim kilodan daha az gözükücem çünkü daha öncede oldum böyle genellikle fazla çıkıyorum.neyse ben yine de bildirimimi yapayım.
efendim geçen hafta 99.3 kilodaydım bu haftaki kilom 97
beni bugün tek mutlu eden şey oldu .free yemek no ekmek sonuç bu
sağol kaptanım ekmeği bana bıraktırdığın için...
Kızlar günaydın, bol eksili bir gün olsun. Güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden :)
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 poğaça, 1 karamel latte
öğle: 1 yoğurt - 100 gr
akşam: yarım çiğ köfte dürüm, 30luk ayran
Kaptanım geçmiş olsun anneciğine, herşey yolundadır inşallah. Dün uğrayamadım kızım yanımdaydı, bilgisayarın başından kalkmadı. Bende bir şey demedim. Benim de moralim bozuldu oğluşumun dişerleri kararmaya başlamış yeni farkettim. Çürük karası, çürüyor dişleri. Doktora götüreceğim internetten biraz araştırdım, bebeklikte çok antibiyotik kullanmaktan olabiliyormuş. 17 günlükken zatüre geçirdi 12 gün yattık hastanede, antibiyotik tedavisi oldu. onun etkileri demekki. Ya tamamen çürürse, 7 yaşına kadar çürük dişle mi gezecek. tedavisi de yokmuş. Bazı çocuklarda görürdüm hep annelerine kızardım fırçalattırmıyorlar diye. Başka sebepleri de oluyormuş.
Kaptanım ne yazıkki izne ayrıldığım kiloma dönemedim. Geçen hafta ile aynıyım. Kilo verdiğimi biliyorum ama 4 gündür bağırsak sorunu yaşıyorum. Bu da tartıya kötü yansıdı. Listeye girmem haftaya kaldı. 15 gündür inciri bırakmıştım ama bu sabah yine başladım. İnciri ömür boyu bırakmayacağım yoksa her seferinde başa dönüyorum
Canım ben de çalışıyorum ama ben 30 kiloyu verirken iş yerinde yemek çıkmasına rağmen yemeğimi yanımda taşıdım. Salatamı akşamdan yaptım tuz yağ koymadım. Yağı bir kavanoza koyup iş yerinde bıraktım ki her gün onu da taşımayayım. Bir tek limonumu salatayla birlikte yanıma aldım yiyeceğim zaman salatama kattım. Etimi de akşamdan haşladım, köfteyse sabah çıkmadan pişirdim. Meyveyi de kilo olarak alıp çekmeceme koyuyorum. Özellikle elmaya hiçbirşey olmuyor. Başka türlü bende unuturum. Senin iş yerinde bırakma gibi bir şansın yok mu. Çantanda dursun fazla fazla koy unutursan yanında olsun. Ben çantamı da dolduruyorum herşey. Annem bir un tuz koymuyorsun ne ararsan var der bana.
gunaydın kızlar bu hafta sabıtım
evet uzaklaştım çok şükür inş.8 li ve 7 li rakamlarıda görürüm hep beraber hedefe inş.
ben hesaplamayı unutmuşum kızlar iyi mi
50.3 kilom tartı bu kez yüzüme gülmedi
burası bende bağımlılık yapacak bu gidişle,bi keder olmassa kaptanımla ve grubumla beraber emin adımlarla zayıflıycam inş.
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi hep aynı devam ederde daha bir azimli olurum
Bu arada Neslimmmmmmmmm canım sanada çok teşekkür ederimSizler sayesinde inşallah çok daha güzel rakamlarda göreceğime inanıyorum
İyiki varsınız
mesaj sayım bu hafta 33
Canim 500 gr gitmiş 71.9
Dikkat ediyorum aslında ama 2 yaşında çocuğun dişleri nasıl çürür, fırçayı eline alıp fırçalıyor bizimle birlikte, zaten en çok ön dişlerini fırçalayabiliyorum çürüyen de ön dişler. Diş macunu katamıyorum yutuyor diye, sadece suyla fırçalıyoruz. Biberon içen çocuklarda da olurmuş ama benimki zaten emiyordu yeni biberona başladık. Büyük kızım ve oğlum bebekliklerinden beri biberon içtiler üstelik annem şeker katardı sütlerine, yine de bir şey olmadı. Kesin antibiyotik etkisi bu. Antibiyotikle çocukları zehirledik valla
kızlar bunu denesekmi bi
makresim diş çürümesinin çok fazla sebebi var antibiyotık buyuk etken. ama kirli topraklardan beslendiğimiz için en buyuk sebebi de beslenme. keşke daha temiz topraklarda daha temiz sebze meyveler yeme şansımız olsaydı. mumkun mertebe rafine gıdadan ve kirki gıdadan neslimizi arındırmak lazım bunun başka yolu yok. bak ben oykumun dişlerini şimdi kurtarsım ama ali nin dişleri inci gibi ve çok sağlıklı nedenide daha bilinçli beslemem bence ve hiç antibiyotik kullanmamış olması. alim çok şanslı olduğu için bedenide kuvvetli hastalık ayakta geçer gider ama şükür öykumude toparladım oda şimdi daha iyi. ama şu bir ğerçek çocuklukta kullanılan antibiyotik 35 yaşında ki karaciğer analizlerinde hala çıkıyormuş buda demek oluyorki vucuda giren kimyasal kolay gitmiyor hatta bedende ömur boyu kalıyor. çok seçicic ve dikkatli bilinçlı olmak zorundayız. bu ulkede gıda ve ilaç terörü var malesef
Sana katılıyorum canım ama bu ülkede sağlıklı beslenmek çok zorlaştı. Yazın yine bağ bahçe yapıyoruz bazı şeyleri oradan tüketiyoruz ama her şeye de dikkat edilmiyor ki. En basiti tavuk, köy tavuğu nerde bulup yiyeceksin burada tavuk yetiştiren yok. Millet köylerde yaşıyor ama yoğurdu bile çarşıdan alıyorlar. Köyde oturup da inek yada tavuk beslemeyenin aklına şaşarım ama gel gör ki herkes rahatlık peşinde. kimse sağlığı düşünmüyor
Canlar günaydın
Kilom 82,2
Hemen kaçmam lazım
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de işallah haftaya süper sonuçlar görür. Ben de dahil tabi kiii
Ya ben müşteri lokasyonlu çalışıyorum, nerede olacağım belli olmuyor. O sebeple öyle bir şansım yok. Sabah kalkıp yemek hazırlamak mı :) kahvaltı bile yapmaya kalkamıyorum. Ama dediğin gibi akşamdan hazırlayabilirim. Bir süre deneyeceğim bakalım yapabilecek miyim.
Katılıyorum yarım kiloyu küçümsememek lazım ayda 2 kilo yapar. 5 ayda 10 kilo oluyor.
hadi bakalım inşallah.
sabır canım, tekrar vermeye başlarsın.
zamanla canım, arada öyle durgunluk dönemleri olur.
canım sakın üzülme emziren anneler de oluyo diyolar biberon çürüğü diyolar herkes bi şey söylüyo ama benim ortanca oğlum ve küçük kızımda aynı sıkıntıyı yaşadık oğlumun bir günde fakülte hastanesinde 8 dişini çektiler ağlaya ağlaya helak olmuştum.kızımın da ön dişleri tamanmen kırılarak çürüdü daha 2 yaşında apse yapıyo ağrıyo mecbur onları da çektiricem .ortanca oğlum 7 yaşında şimdi ön dişleri yeni çıktı o kadar mutlu oldu ki .bunun çaresi yok olduysa bununla yaşamayı öğreneceksin. malesf kızımın dişleri aynı senin dediğin gibi 9 aylıkken geçirdiği hastalıktan dolayı kullandığı antibiyotikten oldu.üzülme nasıl olsa yeni kalıcı dişleri gelecek bundan sonra dikkat et.
Dinlenmeye ihtiyacım var herhalde neslimm
selam kızlar yoğun bi gün yine,
hemen dünkü menümü yazayım
sabah : kkk
öğle : sulu köfte ama köfteleri sadece ve salata
akşam : mercimek çorbası ve patlıcan musakka az yoğurt
aaa bu arada mesaj sayım 35 +
dinlen canımcım bi an önce iyileş.
Kızzzzzzzzzzzz nereye gidiyondaha kaç takım ve topik takip edeceğim ben sizlerden kopmamak için
herkes tek tek gidiyo
selamlar
okuldan yeni geldim sabah tartılmıştım yazayım
nihayet 73 ü gördüm ucundan da olsa
geçen hafta 74.6 bu hafta 73.8
menümü yazayım
Sabah:geranmali,zeytin,2 ceviz,2 kayısı
Akşam:tarhana çorbası,salata,2 ceviz
spor:1 saat yürüyüş
kaptanım akşamları meyve yemiycem bundan sonra demekki ondanmış
geçmiş olsun kaptanım iyi olmasına çok sevindim anneciğinin Allah şifalar versin
ay ne biçim insanlar var ya moral vercekleri yerde
üzülme kaptanım ya annem rahim ameliyatı olmuştu o zaman bizede gelmişti o densizlerden
iyi yapmışsın
saol kaptanım
tavuk köy tavuğu ama köyden gelio kaptanım balığa ağırlık veriyim mi o zaman?
sebze yiyorum salatada bol bol ben sebze salata hastasıyımdır
Akşam yemeğimde yendiğinde göre hemen aklımdayken menümüde paylaşayım
Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz peynir
6 Zeytin
1 domates
1 salatalık
ara; ( 09:00 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; 1 bardak süt
Öğlen; ( 14:30 )
1 yumurtadan omlet
1/2 doates
1 salatalık
ara; ( 16:30 ) 1 bardak Ayran
Akşam; ( 17:30 )
1 Kase Ezogelin Çorbası
Gün içinde 2 litre su içildi
bugün ki menüm
27 MART 2015 CUMA
SABAH
uyanır uyanmaz ılık naneli limonlu su
1 parça peynir
11 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
maydanoz
siyah turp
yeşil çay
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 200 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ARA
1 fincan portakal suyu
5-10 badem
AKŞAMbulgur pilavı
soğan halkası
tavuk kızartma
SIVI: 1,9 LT
BEN BUGÜN ABARTMAK ZORUNDA KALDIM EŞİM GELDİ VE ONUN İSTEĞİ ÜZERİNE PİŞİRİLEN YEMEKTİ ONLAR EŞLİK ETMEYİNCE TRİP YİYECEKTİM..GELİŞİNİN İLK SAATLERİ OLUNCA DA KIYAMADIM
Eki Görüntüle 1472121 kızlar ilk olarak ben diyetisyene gidiyorum ve onun listesini uyguluyorum işte listem
Bugünkü menüm
sabah 1 yumurta biraz peynir 3 dilim tam buğda ekmeği 2 zeytin
Ara:canım istemedi
Öğlen benim 3 dilim kepekli ekmeğim vardı ya üsteki listede var görekceksiniz onu bizim yöresel bazı yörelerde tandır aşı yada ekmek aşı denilen bir yemekle değiştirdim orjinalının içinde ya kuşbaşı et olur yada kıyma salça ve sarmısak tandır ekmeğini ıslatırlar bu karışımla ben onu diyet versyonunu yaptım az zeydinyağı biraz salça ve su servis sırasında sarmısak ekmeğime eş değerde kepekli tandır ekmeğiyle ıslatım çok doyuruçu oldu tok tuttu.yanıda 4 yemek kaşığı yoğurt ve biraz menelemen yumurtasız 1 havuç salata yapmaya üşendim
Ara 1 portakal 1 türk kahvesi
Akşam 4 kaşık sepze ve 4 kaşık yoğurt 1 avuç leblebi
sonra eşim arkadaşlarıyla çiğ köfte yapmışlar zorla bir parça verdi
İyi geceler Meleklerimmm son zamnaların gece kuşu kaptanı geldiii
Meleğim lütfen ihmal etme git içimiz rahat olsun istifra etmen korkutuyor
Cecommm regle rağmen bu rakam harikasın zaman su gibi akıp geçecek ve bu tempoyla devam edersen inan bana bayramdan önce göreceksin 2 li rakamları direnci kırdın önemli olan bu
Şekercim takıma geleli 3 hafta oldu ve geldiğinde 83 tün kuzum 3 haftada + 200 gr la takıma girmen garip olmazmıydı üzülme artık sadece kendi tartınla tartıldığın için farklar olmayacak hep birlikte haftaya listedesiniz bitanem yalnız menülerini görmek istiyorum
Ödem çayının içinde ne vardı ki balımgeçmiş olsun En güzel ödem söktürücü çay maydanoz çayıdır bitanem şişliğine rağmen 2,3 kilo harikasın yaşasın karatay diyorum ve daim olsun diyorum Estagfurullah balım sağlıklı yaşama ilk adımı atmanda payımız olduysa ne mutlu bize
Misafire ve akşamki kaçamağa rağmen harika bri rakam efserim inan bu kadar beklemiyordum harikasın kuzumKüçük deme 100 gr vermek için canımın çıktığı haftaları bilirim
Sabah kendiniz ehirlemişsin leylacım yineYakında bağırsak problemi yaşamandan korkuyorum yoğurt ve ayran güzel fakat sebze salata bakliyat vücudunun bunlara da ihtiyacı var kuzum
Çok teşekkürler makresim iyi olması için zaman lazım bitanem rabbimin izniyle iyi olacak inşallah.
Çok geçmiş olsun paşama ah bu antibiyotikler çerez gibi yazılıyor malesef ve zararları sonradan çıkıyor
Annemden dolayı ilaçlara karşı fobi oluştu bende de mecburi ilacım hariç başım çatlasa bile içmiyorum.
Nasıl gezsin çürük dişle onun ağrısına nasıl dayansın kuzumİnşallah tamamen çürümez bitanem ve lütfen dişmacunu kullandırma arada karbonatla gargara yapsın ben dişlerimi karbonatla fırçalıyorum artık herşeyden tırstım
Sağlık olsun bitanem bağırsak çözücün de incir demek kiHaftaya hep birlikte girersiniz kuzum
İnsan isteyince yapabiliyor ben buna inanıyorum.Ben çalışmadığım için bu dezavantajım yok ama hastahaneye giderken bende senin gibiyim hem anneminkiler hem benimkiler mini bir çantada hazırdır hep el çantamda ise kuru kayısı ve ceviz her daim eksik olmaz yanına bir süt tamam en güzel öğün
Sağlık olsun meleğim artı çıkmadın bu da güzelAyrıca kahvaltıda yediğin incirler etkiliyor muhtemelen olsun önemli olan diğer mesele
Elbette göreceksin balım hep birlikte göreceğiz çok güzel bir başlangıç yaptın
500 gr gayet iyi cadıcımm
İşte budur sağlıklı ve kalıcı olarak inşallah
Sen de iyi ki varsın sevgili adaşım
Çoklu alıntılarınla birlikte 35 olmuştur
Karbonatla sen sürsen yutarmı acaba makresimSen böyle olmasını istemezdin ki lütfen suçlama kendini.Hastalıkları iyileşsin diye verdin kuzum
Neslim bu sarımsak hülasasını gülsüm denemişti sanırım.Fakat hakiki elma sirkesini yapmak zaten en az 2,5 ay sürüyor kuzum. Bu tür şeylerden mucize beklememek lazım şifalıdır belki denemedim o ayrı.Ama sağlıklı beslenme ve spor diyorum
çocukluktaki 35 yaşında çıkıyorsa 30 yaşıma kadar kullandıklarımız
Makresim her ikinize de katılıyorum sne yine şanslısın en azından yazın bu şansın var bizlerde o da yok bulabildiğimiz kadar artık.Ur dolu tavuk yemektense yememeyi tercih ediyorum napim kuzum.
Tebrikler İremcim az olsun kalıcı olsun canım
Sağlıklı yaşamak ilerde kaliteli yaşlanmak istiyorsan yapmalısın leylacımGerçekten karar verirsen uugulayabileceğine eminim
Aman allahım offf 8 dişmioğluşunun dişleri çıkmış sevinmezmi tabiki sevinir kuzum.Keşke prensesinnde olmasaydı çürük ağrısı çekmesindense çektirmen doğru tabii.Çok geçmiş olsun cnm
Keşke biraz annenlere gidebilsen biraz değişiklik olurdu meleğim
Teşkkürler meleğim
Beni kırmadığın için teşekkür ederim meleğimBilginle tecrübenle harika bir kaptan olacağına eminim Bizi bırakmamak şartıyla tabiiii
Biz birbirimizi heryerde buluruz cecommm
Hiçkimse bir yere gitmiyor tatlım evcilik oynayacağız
Harikasın bızdıkımmm işte budur tebriklersuçluyu bulduk gitsin kilolar Sabahları yersen sorun olmaz kuzum gerçi ben son zamanlarda sabahki meyveden bile vazgeçmiştim
Çok teşekkürler kuzum daha da iyi olacak inşallahHakikaten dengesiz insan çok en sonunda patlattılar
Köy tavuğuysa mesele yok ama balık yeme şansın varsa ben senin yerinde olsam balık ve salata tercih ederdim.Bayılanım gibi balık tutma kabiliyetimiz yok ki depolayalım
Sabah yumurta kuruyemiş bunları es geçmeye başladın adaşımÖğlen yemişsin ama sabah yesen daha iyi olmazmı kuzum su eminim akşam 3 lt yi bulmuştur
Akşam kızartmayı görmeyin diyorsun yaniAfiyetolsun kuzum sporun süper su da artmış
Aşkolsun efserimmmmSporsuz bir hayat düşünemiyorum
Kaydettim listeni
Afiyetolsun canım ne güzel diyete uyarlamışsınyumurtasız menemen olurmu efserim üşenme salatasız akşam yemeği düşünülemez akşamki leblebiyi de iptal et tatlım su spor neredeler acaba
Hepinize güzel bir haftasonu dilerim meleklerimm yarın mart ayı kilo verme tablolarınızı ekleyeceğim bu hafta kaçıncı olduğumuzu söylemeyeceğimhaftaya inşallah daha güzel bir sonuç alırız
Cecommm regle rağmen bu rakam harikasın zaman su gibi akıp geçecek ve bu tempoyla devam edersen inan bana bayramdan önce göreceksin 2 li rakamları direnci kırdın önemli olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?