cuma günü program ve menüm
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:kk kahvaltısı
öğle:2 kaşık pilav 1 tabak kuru fasulye 1 kase yogurt ve çok az salata (davetteydim ve arkadaşım diyette olduğum için bana yemek yapmış pasta börek yerine) bir kase sütlü tatlı
arkadaşımdan dönerken 2 durak önce indim bebek arabamızla beraber 45 dk yürüdüm tempolu değildi ama kar kardır
akşamatlıcan oturtma 2 yemek kaşığı 1 yemek kaşığı pilav
2 lt su içtim ve bol bol çay içtim (şekersiz)
kaptanım maşaallah size hiç kimseyi atlamadan ne güzel cevaplamışsınız bizi.yeni hafta hepimiz için bol eksili olsun inş.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Erkenci Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Anam Haftasonuda olsa erken kalkmak cidden çok iyi geliyor bana
Kahvaltımı hazırladım yumurtalarım az soğana kadar ( soymak için ) sizlere bakayım dedim
Birazdan kahvaltımıda yapacağım hatta mevlüt için yola çıkmadan keyif kahvemi bile içerim
Bugün malum mevlüt haricinde akşamda eşimin Amcaoğlunda Kuzenlerle toplanacağız
Gündüz midemi bahane ederim gecede valla hiççççç kusura bakmasın en fazla hatır için 2 mercimk küftesi yerim okadaroda canım çekmesin bir yerim şişmesin hesabı
Her hafta eksi görmeye başlamışken kendimi baltalayamam
Kızlarrrrrrrr haftasonuda olsa aman diyeyim kaçamak yapmamaya çalışınCuma çok çabuk geliyor yine çok güzel rakamlar görelim tartıda
Sağ olasın canım evet artık bende inanıyorum bu şekilde giderse bayramdan önce 99u göreceğime
Bugün yoğunluktan spor yapamam ama çok dikkatli olacağım
Canım birde kuruyemiş ve yumurtayı ihmal ettiğimi yazmışsın ya o 3 - 4 günlük birşeydi ( yumurta olayı )
Bu arada birşey fark ettim ; Yeşil çay hani bende şişlik yapıyor demiştim ya Beyaz Çayda yapıyormuş aynısınıne zaman ondan içsem ertesi sabah fazla görüyordum tartıda ( deneme amaçlı tartıldım geçenlerde )
Kuruyemişi aslında bende çok seviyorum ama onuda yediğimde inanılmaz tok hissediyorum kendimi ve fark ettim ki kuruyemişi kesince daha hafif hissediyorum kendimi ( zaten açlıkta hissetmiyorum )
Kavrulmamışını bulmak ayrı dert zaten ( Marketlerdekilerin hepsi kavrulmuşevet daha lezzetli ama onlardan alıncada hiç fark olmuyor tartıda )
Bakalım düne nazaran yine biraz daha az çıktım tartıdahatta en son küçük kuzuya hamile kaldığımda 108li rakam görmüştüm Benzer bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum bakalım cumaya ne göreceğim rakamda malum bünyeden bünyeye fark ediyor ve biz deneme yanılma yöntemiyle kendimizi keşfetmek zorundayız ki bizim için doğru olanı tespit edelim
gunaydın arkadaşlarım
ayyy geçmiş ne kadar birikmiş okudum alıntı yapmadan
cecom banada mısafirliğe gelirsin takım şu an biraz oksuz gibi desteklerinizi bekliyorum. alnımın akıyla başarırsam ne ala
sabahın korunde girmek istedim kk ya selam ederim en azından kızlara diye . ofise gidince tekrar bakarım sizede. öptum sizi
Günaydın canım
Sana kolay gelsinBende birazdan KVyi arayacağım saat 10da çıkıcağız yola ancak hazırlanır
Bende ne güzel keyif kahvemi yapar içerim diyordum ama Türk kahvesinin kökünü kazımışımNeyse artık çıkmadan bir bardak süt içerim
Tabiki seve seve uğrarım canım ilk fırsattaBir sayfa fazla açarım olur biter
kızlar burayada gelicem arada sizde bana misafir olun kopmayız boylece seviyom sizi
Günaydın iyi hafta sonları
Hemen unutmadan dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam yoğurtlu Kereviz salatası,3-4 kasık mantar sote,2 kasık bulgur pilavı
1 Türk kahvesi,2 yeşil çay
10 dk sworkitten kardiyo,40 dk yürüyüş
bugün ki zorlu sporumu da bitirdiim
naber kızlaar nassınız işalla
***406. ETAP MESAJ SAYISI***umarım unuttuğum kimse yoktur kaptanım mesajdan kimler muaf bilmediğim için herkesi saydım bu hafta biraz geciktirdim kusuruma bakma
battaniye1 ==35++
BayilanBayilana ==35++
Bulbul-e Bismil==35++
Ebwam ==21
Efser ==15
gel_pcpc ==30
irem-ozge ==10
leyla_34 ==27
makres76==35++
sekerkiz67 ==-
baldandane==33 den 35
45derya45 ==35++
miss_wong==13
morcadıyesilyarasa==35++
gelelim eksik menülerime perşembenin menüsü
sabah: ilaç içeceğim için bir küçük elma tarçınlayıp yedim sonrasında tek yumurtayla karatay kahvaltısı ettim
öğle: bir kupa sütlü kahve
akşam: bir tabak keşkek (ilk kez yaptığım bir yemekti çok hoşa gitti favoriler arasına alındı)
su: 2-2,5 lt arası
spor: 45 dk yürüyüş
Afiyetolsun canım çilekler şimdi tam hormonlucumanın menüsü
sabah: karatay kahvaltısı ( bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, ceviz ve bir küçük kase çilek) kahvaltının hemen üstüne sütlü kahve
öğle: kahve (sadece iki tatlı kaşığı kadardır içine koyduğum süt yavaş yavaş daha az sütlü içmeye çalışıyorum) yanında iki kare bitter
ikindi: oğlanın kalan tostuiki kibrit kutusu kadardı
akşam: önceki günden kalan keşkek
su: 2,5 lt
spor: ev temizlemeyi spordan sayabilirmiyiz
Menüm
2 yumurta beyazı,3 yeşil zeytim,biraz peynir ,3 dilim kepekli ekmek çokćuklara pank kek yaptim azıçık uçuñdan yedim tuzlu yaptım
ara yok
öglen baktım kaçamak yapacagim onu hissetim sadece 2 merçimekli köfte yedim baska birşey yemdim Valla aç oturdum
ara leblebi,1 türk kahvesi, 1sütlü cay diytisyenin tavsiyesi
akşam.4 kaşık sebze 2 bardak ayran kaptanim üşenmedim kalktım salatamı yaptım
bu gun su cok içmedim aksam bir degisiklik olmazsa sade 1 meyve yiyeceğim
Kaptanım benim sporla aram yok hic yapamadim insallah bir gün olur
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Eve geldim ama yarım saat sonrada Amcaoğluna çaya gideceğiz
Bugün benim açımdan çok güzel geçti
Sabah 07:00de kahvaltımı yaptım ve saat 10da kendimi sokağa attımGittiğimiz evi çabuk bulduk Allahtan ve Kurandan sonra ikram olarak tavuk, pilav, tatlı ve ayran vardı tahmine ettiğim gibi
Veeeeeee bu arkadaşınız kesinlikle tadına dahi bakmadı tavuklu pilavın
Kanşekerimin çok çabuk fırladığını idda ettim ve tüm ısrarlara rağmen yiyemem kötü oluyorum pilav yediğimde dedim
Eşimin yengesi maşallah ikramların hepsini yerken ısrarla ye kız birşey olmaz dedi ama yok bana Ayran yeterli dedim
Üzerinede 2 şekersiz çay ohhh daha ne olsun ( tabi arada bol su )
Bu arada çok hoşuma giden birşey daha oldu
Halamızın Görümcelerinden birinin oğlu hoşgeldin dedi sırayla herkese ve benide tabi öptü
O arada babasıda '' Az daha kızın elini öpeceksin diye ödüm koptu lano kız senle yaşıttır olsa olsa'' demezmi Baştan eşimin halasına muzurluk olsun diye söylüyor sandım hiç üzerime alınmadım hatta halamı gülümseyerek dürttüm kız hala bak genç kız gibiymişsin dedim adamda yok yok ben sana dedim demezmi
Bana hoşgeldin diyen çocukda daha 20 yaşında
32 dişimi göstermemek için zor tuttum kendimibir hoşuma gitti bu kadar kiloyla bile beni genç kız sanmaları tabi halam hemen izah etti abi o benim yeğenimin eşi diye tabi adamcağız pot kırdım sandı ama bence iyikide öyle sanmış daha bir motive oldum
Hemen menümüde paylaşayım
Sabah; ( 07:00 )
2 haşlanmış yumurta ( karabiberde ektim üzerine misss )
1 domates
1 salatalık
6 zeytin
ara; ( 14:00 )
1 Bardak ayran
Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran
1 kase ezogelin çorbası
Eve geldiğimde biraz geç sayılır ama hemen yemeğimi yedim çünkü doğal olarak acıkmaya başlamıştım baya baya
Birazdan çakma eltime gidiceğiz ve ondada Allahın izniyle oradanda kaçamaksız kurtulacağım
Mercimek köftesi yapıcağım diyordu yersemde ancak 2 tane ondan yerim diğerleri cıssss
Kızlar merhaba, bugün çok yoğundu, temizlik vs derken gün nasıl geçti anlamadım. Herkes iyidir umarım.
RengarenkNesli tebrikler kaptanlık için. Ama bizi unutma :)
Dünkü menüm
Kahvaltı: 1 peynirli açma, tek şekerli çay
Akşam: mezeler, kalamar ve yarım levrek yedim ama ortam dumanaltı olmuştu, midem bulandı ve ne yediysem çıkardım yine.
Dün çok aç kaldığın için bugün patlama yaşadın sanırımBugünkü menüm
Kahvaltı: 1.5 kır pidesi
İkindi : mezeler, kalamar ve 33lük bira
Akşam: çay yanında 1 tane kavala kurabiyesi
iyi akşamlar kızlar
iyi dilek temennileriniz için teşekkur ederim hepinize tabiki uğrucam sizi çok seviyrum
Ay sarı kart mı aldım
Süpersin adaşım bugünde eksi demekkuruyemiş az da olsa yemeye çalış adaşım
Yeşilçay ve beyaz çay da sen de ters etki yapıyor demek ki haklısın kendimizle ilgili daha neler keşfedeceğiz kimbilir
İnan kahveyi çuvalla mı alsam diye düşünüyorum bazen
Helall olsun cecom sanayeter ki kararlı olalım bizi kimse yolumuzdan çeviremez değilmi
O çocuğun babası haklı çok doğru demiş yüzün bebek gibi maşallah bitanemmİkili hanelere düşünce enişte ne yapacak bilmemm
İyi geceler Meleklerimmm son zamnaların gece kuşu kaptanı geldiii
Harikasın bızdıkımmm işte budur tebriklersuçluyu bulduk gitsin kilolar Sabahları yersen sorun olmaz kuzum gerçi ben son zamanlarda sabahki meyveden bile vazgeçmiştim
Çok teşekkürler kuzum daha da iyi olacak inşallahHakikaten dengesiz insan çok en sonunda patlattılar
Köy tavuğuysa mesele yok ama balık yeme şansın varsa ben senin yerinde olsam balık ve salata tercih ederdim.Bayılanım gibi balık tutma kabiliyetimiz yok ki depolayalım
cilekler silifke çileğydi ablam hormonsuzdur dedik ama azcık yedim zatenİyi akşamlar meleklerimmmm bugün misafir rekorumu kırdımmmNasılsınız güzel bir cumartesi geçirmişsinizdir umarımmmm
Böyle arkadaşlara can kurban işte ne güzel düşünmüş ellerine sağlık arkadaşının
Afiyetolsun balım akşam 1 kaşık pilav yemişsin o kadar olur yavaş yavaş her şey bitanem45 dk yürüyüş harika
Bunun için burdayım canım benimAmin tatlım inşallah bu hafta listedesin asıl heyecan şimdi başlıyor
Süpersin adaşım bugünde eksi demekkuruyemiş az da olsa yemeye çalış adaşım
Yeşilçay ve beyaz çay da sen de ters etki yapıyor demek ki haklısın kendimizle ilgili daha neler keşfedeceğiz kimbilir
Başaracağından hiç şüphem olmadı neslimmmmHarika bir kaptan olacağına eminim kuzum
İnan kahveyi çuvalla mı alsam diye düşünüyorum bazen
Kopmak da ne demek meleğim et tırnaktan ayrılırmıymış hiç
Teşekkürler efserimmmm
Afiyetolsun meleğim şükür istifra etmemişsin
iyiyiz kuzum sen
Teşekkürler bitanem ellerine sağlık İrem ve leyla nın çoklu alıntıları olduğu için sarı kart yok4
Ebwam ve Efser sarı kartınız oldu malesef .Haydi ebwamcım sildir artık
Oooo keşkek süperdir ve karatayda serbestafiyetolsun kuzumm
Afiyetolsun canım çilekler şimdi tam hormonlutostu köpüşüne verseydin ya tabiki sayarız ellerine sağlık canım
Afiyetolsun efserimm salata yaptığın için ayrıca teşekkür ederimEfserim en azından sadece ip atlasan ya da ip atlar gibi yapsan günlük 50 ile başla ve her gün artırmaya çalış kuzum inan çok faydasını göreceksin çünkü tüm kasları çalıştırıyor akşam meyve konusu sakıncalı
Helall olsun cecom sanayeter ki kararlı olalım bizi kimse yolumuzdan çeviremez değilmi
O çocuğun babası haklı çok doğru demiş yüzün bebek gibi maşallah bitanemmİkili hanelere düşünce enişte ne yapacak bilmemm
Slm leylacım ellerine sağlık bitanem yorulmuşsun
Kahvaltını protesto ediyorum diyeceğim ama akşamkileri çıkarmışsıntek açmayla sabahı nasıl ettin bitanem
Dün çok aç kaldığın için bugün patlama yaşadın sanırım
Free Takım
makres76(64/ 64/0 / %0,0 )
sekerkiz67( 84,1/83,2 /0,9 /%1,07 )
baldandane(99,3/97 / 2,3/%2,32 )
45derya45(83,1 /82,4 / 0,7/% 0,84)
miss_wong (74,5 /73,8 / 0,7/%0,94)
oynakbasi34(110,9/ 109,2/ 1,7/% 1,53)
morcadıyesilyarasa(50,9/50,3 /0,6 /%1,18 )
Free Takım Ortalaması:%1,13
Free Takım bu hafta harikaydınız maşallah hepinize
dün küü menüm
misafirim vardı geç oldu kusuruma bakmayın canlar
28 MART 2015 CUMARTESİ
SABAH
uyanır uyanmaz ılık naneli limonlu su
1 parça peynir
9 zeytin
2 haşlanmış yumurta
maydanoz
yeşil çay
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 200 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
bulgur pilavı
tavuk kızartma
AKŞAM
patlıcan kebap
domatesli bulgur pilavı
bol yeşillik
şalgam
sıvı: 1,6 lt
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR]Free Takım Mart Ayı Kilo Değerlendirme Çizelgesi
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]6,Takım başlangıç kilosu / Tarih[/TD]
[TD]Şubat Kilosu[/TD]
[TD]Mart Kilosu[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo / Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Mezun Olunabilecek Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Baldandane[/TD]
[TD]99,5/15,03,2015[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]2,5/%2,51[/TD]
[TD]2,5[/TD]
[TD]%2,5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]75,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.45derya45[/TD]
[TD]84,5/15,03,2015[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]2,1/%2,49[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%2,49[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]72,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.oynakbaşı[/TD]
[TD]111,7/10.01.2015[/TD]
[TD]111,7[/TD]
[TD]109,2[/TD]
[TD] 2,5/% 2,24[/TD]
[TD]2,5[/TD]
[TD]%2,24[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]86,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Misswong[/TD]
[TD]76/01,12,2014[/TD]
[TD]74,6[/TD]
[TD]73,8[/TD]
[TD]0,8/%1,07[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%2,90[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]67,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Şekerkız[/TD]
[TD]83/07,03,2015[/TD]
[TD]83/%[/TD]
[TD]83,2[/TD]
[TD]-0,2/%-0,24[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]%-0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]72,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Makres[/TD]
[TD]69/05,09[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]-1,3/%-2,07[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%7,25[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table]
sekerkiz67 makres76 biraz daha dikkat meleklerimm makresim izinli olduğun için sarı kart almadın kuzum
[/tr][/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?