Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın arkadaşlarım
ayyy geçmiş ne kadar birikmiş okudum alıntı yapmadan
cecom banada mısafirliğe gelirsin takım şu an biraz oksuz gibi desteklerinizi bekliyorum. alnımın akıyla başarırsam ne ala
sabahın korunde girmek istedim kk ya selam ederim en azından kızlara diye . ofise gidince tekrar bakarım sizede. öptum sizi

Günaydın canım
Sana kolay gelsin Bende birazdan KVyi arayacağım saat 10da çıkıcağız yola ancak hazırlanır
Bende ne güzel keyif kahvemi yapar içerim diyordum ama Türk kahvesinin kökünü kazımışım Neyse artık çıkmadan bir bardak süt içerim

Tabiki seve seve uğrarım canım ilk fırsatta Bir sayfa fazla açarım olur biter

Hemen unutmadan dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam yoğurtlu Kereviz salatası,3-4 kasık mantar sote,2 kasık bulgur pilavı
1 Türk kahvesi,2 yeşil çay
10 dk sworkitten kardiyo,40 dk yürüyüş

aaa nesli kaptan mı oldu ben nasıl orayı geçmişim yahu
RengarenkNesli hayırlı olsun canım

***406. ETAP MESAJ SAYISI***
battaniye1 ==35++
BayilanBayilana ==35++
Bulbul-e Bismil==35++
Ebwam ==21
Efser ==15
gel_pcpc ==30
irem-ozge ==10
leyla_34 ==27

makres76==35++
sekerkiz67 ==-
baldandane==33 den 35
45derya45 ==35++
miss_wong==13
morcadıyesilyarasa==35++
umarım unuttuğum kimse yoktur kaptanım mesajdan kimler muaf bilmediğim için herkesi saydım bu hafta biraz geciktirdim kusuruma bakma

gelelim eksik menülerime perşembenin menüsü
sabah: ilaç içeceğim için bir küçük elma tarçınlayıp yedim sonrasında tek yumurtayla karatay kahvaltısı ettim
öğle: bir kupa sütlü kahve
akşam: bir tabak keşkek (ilk kez yaptığım bir yemekti çok hoşa gitti favoriler arasına alındı )
su: 2-2,5 lt arası
spor: 45 dk yürüyüş

cumanın menüsü
sabah: karatay kahvaltısı ( bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, ceviz ve bir küçük kase çilek) kahvaltının hemen üstüne sütlü kahve
öğle: kahve (sadece iki tatlı kaşığı kadardır içine koyduğum süt yavaş yavaş daha az sütlü içmeye çalışıyorum) yanında iki kare bitter
ikindi: oğlanın kalan tostu iki kibrit kutusu kadardı
akşam: önceki günden kalan keşkek
su: 2,5 lt
spor: ev temizlemeyi spordan sayabilirmiyiz

Menüm
2 yumurta beyazı,3 yeşil zeytim,biraz peynir ,3 dilim kepekli ekmek çokćuklara pank kek yaptim azıçık uçuñdan yedim tuzlu yaptım
ara yok
öglen baktım kaçamak yapacagim onu hissetim sadece 2 merçimekli köfte yedim baska birşey yemdim Valla aç oturdum
ara leblebi,1 türk kahvesi, 1sütlü cay diytisyenin tavsiyesi
akşam.4 kaşık sebze 2 bardak ayran kaptanim üşenmedim kalktım salatamı yaptım
bu gun su cok içmedim aksam bir degisiklik olmazsa sade 1 meyve yiyeceğim
Kaptanım benim sporla aram yok hic yapamadim insallah bir gün olur

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana
Eve geldim ama yarım saat sonrada Amcaoğluna çaya gideceğiz
Bugün benim açımdan çok güzel geçti
Sabah 07:00de kahvaltımı yaptım ve saat 10da kendimi sokağa attım Gittiğimiz evi çabuk bulduk Allahtan ve Kurandan sonra ikram olarak tavuk, pilav, tatlı ve ayran vardı tahmine ettiğim gibi

Veeeeeee bu arkadaşınız kesinlikle tadına dahi bakmadı tavuklu pilavın
Kanşekerimin çok çabuk fırladığını idda ettim ve tüm ısrarlara rağmen yiyemem kötü oluyorum pilav yediğimde dedim
Eşimin yengesi maşallah ikramların hepsini yerken ısrarla ye kız birşey olmaz dedi ama yok bana Ayran yeterli dedim

Üzerinede 2 şekersiz çay ohhh daha ne olsun ( tabi arada bol su )

Bu arada çok hoşuma giden birşey daha oldu
Halamızın Görümcelerinden birinin oğlu hoşgeldin dedi sırayla herkese ve benide tabi öptü
O arada babasıda '' Az daha kızın elini öpeceksin diye ödüm koptu lan o kız senle yaşıttır olsa olsa'' demezmi Baştan eşimin halasına muzurluk olsun diye söylüyor sandım hiç üzerime alınmadım hatta halamı gülümseyerek dürttüm kız hala bak genç kız gibiymişsin dedim adamda yok yok ben sana dedim demezmi

Bana hoşgeldin diyen çocukda daha 20 yaşında
32 dişimi göstermemek için zor tuttum kendimi bir hoşuma gitti bu kadar kiloyla bile beni genç kız sanmaları tabi halam hemen izah etti abi o benim yeğenimin eşi diye tabi adamcağız pot kırdım sandı ama bence iyikide öyle sanmış daha bir motive oldum

Hemen menümüde paylaşayım

Sabah; ( 07:00 )
2 haşlanmış yumurta ( karabiberde ektim üzerine misss )
1 domates
1 salatalık
6 zeytin

ara; ( 14:00 )
1 Bardak ayran

Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran
1 kase ezogelin çorbası

Eve geldiğimde biraz geç sayılır ama hemen yemeğimi yedim çünkü doğal olarak acıkmaya başlamıştım baya baya

Birazdan çakma eltime gidiceğiz ve ondada Allahın izniyle oradanda kaçamaksız kurtulacağım
Mercimek köftesi yapıcağım diyordu yersemde ancak 2 tane ondan yerim diğerleri cıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…