- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Çok geç oldu ama yeni geldik eve ve sizede bir bakayım dedim
Çok şükür bu çay faslınıda hasarsız atlattım
Bİr sürü şey yapmış ve ben hiç birini yemedim sadece 3 tane ufak mercimek köftesi ( Aslında Allah biliyor ya daha yiyesim vardı ama Allahtan tabak çok uzağımdaydı ve o bir anlık istek şekersiz çayla bastırıldı
3 şekersiz çay ve bir şekersiz Türk kahvesiyle geceyi sonlandırdım
Tamamdır adaşım hemen yarın kavrulmamış bakıcağım malum marketlerin çoğunda hep kavrulmuş var
Eşim hatta bu sene Karadenizden Fındığı sipariş verecekmiş ( bir arkadaşının akrabası satıyormuş tabi yeni mahsülü bekleyeceğiz ama en azından hem taze, hem kavrulmamış hemde dışarıya nazaran çok daha uygun olacak çünkü malum üreticiden çok aracılar kazanır ve arkadaşı bu şekilde en azınan üretici akrabasınında üreticiye verdiği fiyattan az yukarı kazanması için cevresine duyurmuş hani aracı aradan çıkınca üreticide kazanacak alanda daha uyguna alacak)
İşte o zaman gönlüm çok daha rahat olacak inşallah
Valla banada dayanmıyor Türk kahvesi hatta bugün almayıda unuttumyarın sabah eksik birşeyler için dışarı çıkarsa eşim hemen aldırmam lazım hani geç olmasaydı komşudanda isterdim
İnşallahhhh canım inşallahhhhhhhhhhh ben şu daha aşağıları göreyimde sonra eniştenin yapacağı belli ; Ku - du - ra- cak kıskançlıktan
Ama oda bende razıyız bu durumayeterki çok daha sağlıklı olayım
ay bende gece kuşu oldum bu gece ödevlerimi yaptım yarına kalmasın dedim şimdi aklıma geldi
saol kaptanımm evet bulduk ay bende vazgeçerim bu kadar etkileyeceğini tahmin etmezdim
inş dualarım seninle kaptanım
ahaha kaptanım inanırmısın babam seni duymuş gibi gitmiş halden 1 kasa balık almış bol bol yeriz diyo bende gülüyorum diyo niye gülüyosun
bundan sonra öyle olcak galiba her akşam balık bıkmam gerçi ben balık çok severim
menümü yazayım:
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,peynir,1 elma
Akşam:Balıkbool salata,2 hurma,2 ceviz
spor:1.5 saat yürüyüş
3.5 lt su
cilekler silifke çileğydi ablam hormonsuzdur dedik ama azcık yedim zaten
dün küü menüm
misafirim vardı geç oldu kusuruma bakmayın canlar
28 MART 2015 CUMARTESİ
SABAH
uyanır uyanmaz ılık naneli limonlu su
1 parça peynir
9 zeytin
2 haşlanmış yumurta
maydanoz
yeşil çay
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 200 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
bulgur pilavı
tavuk kızartma
AKŞAM
patlıcan kebap
domatesli bulgur pilavı
bol yeşillik
şalgam
sıvı: 1,6 lt
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Malum saatler ileri alındı birde gece geç yatınca biraz geç uyandım ama hafif kahvaltımı bir güzel yaptım ve bir iki saatte eşimle dışarı atacağız kendimizi
Şu meşhur ama hala başlayamayan tadilatimiz için alışverişe gidiceğiz tabi önce bir kaç yapı marketini dolaşıp fiyat karşılaştırması yapacağız
Çok güzel yürüyüş olacak bize ama tabi zevkli geçicek sonuçta uzun zamandır istediğim şey
fena gaza geldim ama takıma girince şapa oturmam inş.
hazır aklımdayken çocuklardan bilgisayarı kapmışken menümüde yazayım
cumartesi günü menü ve programım
sabah kahvaltı 6:30 peynir bir bardak şekersiz çay 3 adet ceviz ile kahvaltı yaptım(sabah 8 uçağıyla eşim istanbula gidecekti bende çaya yanında eşlik ettim.)
7:30 8:30 yürüyüş yaptım.
12:00 çocuklar sabah kahvaltı için geç kalkınca yeniden kahvaltı yaptım.haşlanmış kayısı kıvamında 1 yumurta ceviz peynir çay
akşam :kuru fasulye 1 tabak
2 lt su içtim
kaptanım benim bu hafta kilom takımla mı değerlendrilecek yoksa free takımdamıyım 4 nisandan sonraki hafta mı takımdayım bilgilendirme rica edebilirmiyim
[TR][/tr]407,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-A1S2L3l4-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Bayilan bayilana[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-Charlessiz-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-Efser-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-Heidi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12-Irem_özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13-Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]14-Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16-Rengarenknesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17-Saliha[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18-Şekerkız[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR]
AY HEIDI LEYLA MI KAPTANIM OK DUZELTEYIM BENDE DIYORUM KI LEYLA NIYE LISTEDE YOK
Ellerine emeğine sağlık barbimmmama heidi yeni nikiyle leyla_34 kuzum menüleirni paylaşmıştı
iyi geceler kaptanim insallah sorunsuz atlatirsiniz Allah sifa versin cnm bende yatiyorum iyi gecelerHepimiz için güzel bir hafta olsun meleklerimmm hepinize iyi gecelerBen yarın yine malum yerdeyim cici bakın kendinize
AY HEIDI LEYLA MI KAPTANIM OK DUZELTEYIM BENDE DIYORUM KI LEYLA NIYE LISTEDE YOK
BIRDE LISTEYE EKLENCEK ARKADASLAR VAR MI CNM
iyi geceler kaptanim insallah sorunsuz atlatirsiniz Allah sifa versin cnm bende yatiyorum iyi geceler
İyi geceler meleklerimm hayırdır herkes gezmedemi
Hakikaten babacığın duymuş beni ohhh her gün menüde balık olacak deseneDuaların için teşekkürler bızdıkım Sanada derslerinde başarılar bitanem 2 hurma için mi utandın sen helva yerine hurma yemişsin sorun yok su ve spor süper
Maşallah kızlarFree Takım
makres76(64/ 64/0 / %0,0 )
sekerkiz67( 84,1/83,2 /0,9 /%1,07 )
baldandane(99,3/97 / 2,3/%2,32 )
45derya45(83,1 /82,4 / 0,7/% 0,84)
miss_wong (74,5 /73,8 / 0,7/%0,94)
oynakbasi34(110,9/ 109,2/ 1,7/% 1,53)
morcadıyesilyarasa(50,9/50,3 /0,6 /%1,18 )
Free Takım Ortalaması:%1,13
Free Takım bu hafta harikaydınız maşallah hepinize
Cok iyi vermişin cnm maşallah... Takıma girdigindede aynı Performansı bekleriz :) ölede olur bu istikrarda girersenfena gaza geldim ama takıma girince şapa oturmam inş.
Tşk ederim cnm:)Takım İçi İlk 3
1- Efser (72,4/ 71,9/ 0,5/%0,69
2- battaniye1 (78/ 77,5/0,5 /%0,64
3- leyla_34 (56,2 /55,9 / 0,3 / %0,53
tebrik ederim arkadaşlar
Âmin oynakbasım:) zaten bu hareket ve enerjiyle nasıl bölesin anlamadım.belkıde yazdın ama ben kaçırdım sanırım en yüksek kaç kıloydunkıÇok geç oldu ama yeni geldik eve ve sizede bir bakayım dedim
Çok şükür bu çay faslınıda hasarsız atlattım
Bİr sürü şey yapmış ve ben hiç birini yemedim sadece 3 tane ufak mercimek köftesi ( Aslında Allah biliyor ya daha yiyesim vardı ama Allahtan tabak çok uzağımdaydı ve o bir anlık istek şekersiz çayla bastırıldı
3 şekersiz çay ve bir şekersiz Türk kahvesiyle geceyi sonlandırdım
Tamamdır adaşım hemen yarın kavrulmamış bakıcağım malum marketlerin çoğunda hep kavrulmuş var
Eşim hatta bu sene Karadenizden Fındığı sipariş verecekmiş ( bir arkadaşının akrabası satıyormuş tabi yeni mahsülü bekleyeceğiz ama en azından hem taze, hem kavrulmamış hemde dışarıya nazaran çok daha uygun olacak çünkü malum üreticiden çok aracılar kazanır ve arkadaşı bu şekilde en azınan üretici akrabasınında üreticiye verdiği fiyattan az yukarı kazanması için cevresine duyurmuş hani aracı aradan çıkınca üreticide kazanacak alanda daha uyguna alacak)
İşte o zaman gönlüm çok daha rahat olacak inşallah
Valla banada dayanmıyor Türk kahvesi hatta bugün almayıda unuttumyarın sabah eksik birşeyler için dışarı çıkarsa eşim hemen aldırmam lazım hani geç olmasaydı komşudanda isterdim
İnşallahhhh canım inşallahhhhhhhhhhh ben şu daha aşağıları göreyimde sonra eniştenin yapacağı belli ; Ku - du - ra- cak kıskançlıktan
Ama oda bende razıyız bu durumayeterki çok daha sağlıklı olayım
Bizde uğrarız neslim nasıl olsa hafta sonu bitti :) ve bizde seni seviyoruzziyi akşamlar kızlar
iyi dilek temennileriniz için teşekkur ederim hepinize tabiki uğrucam sizi çok seviyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?