günaydın canım..günaydın arkadaşlar bugün hava çok sisli olduğu için yürüyüşe çıkamadım gün içinde sis kalkarsa yapmaya çalışıcam
İyi akşamlar meleklerimmmm
100 mekik sadece sütlacın yarısını yakmıştır cadıcımmm 4 dilim ekmek ve nutella ne olacakk
Tabiki kuzum her zaman hepiniz dualarımdasınız
Enfes görünüyor bana bunlarla gel işte cadıcımmm
Aminn bitanem dayım iyileşti şükür annem için da zaman lazım
Tatlşı yoğunluk bunlar kuzucummmmcepten bende yazamıyorum kk ya malesef
İşte bu yanlış bitanem çünkü diyetteyiz diye asosyal olacak değiliz sadece giderken aç olmamak önemli
sağlık olsun kuzum
sözüne güveniyoruz
Diyetten ziyade sağlık açısından çok zararlşı olduğu için karşıyım kolaya bitanemmgelsin 86
Teşkekürler Efserimmm
Aminnn makresimmm teşekkürler güzel dileklerin için
Yeğeninin sağlıklı mutlu nice güzel yaşlar kuzum.Yine de abartmadan yemişsin ve akşam sadece ayranla kurtarmışsın günü
Hoşgeldin İremcim bu hafta dinlenme haftası olsun o zaman günde 4 saat uykuyla nasıl dayanabildin
Bu hafta menülerini bekliyorum canmım
Teşekkürler bitanemmm dayımın perşembe dikişleir alınacak ama maşallahı var. Haklısın gelen giden eksik olmuyor ne diyelim allah eksik etmesin.
Demekki senin sihirli besinin de incir.Benim çörekotu kefir ve cevizFarklı metabolizmalara farklı besinler iyi geliyor bunu keşfedebildikmi tamamdır.Bu hafta artık gel kuzum listeye
Hadi inşallah makresimm yeterince gayret gösterirsek olmaması için neden yok .İnan ben de üzülürüm emeklerinizin karşılığını almanız açısından o karne ileride hatırlayabileceğiniz çok hoş bir sembol
Kuzum hatalaırnı bile bile yapman benden çok sana zarar veriyorSık dişini biraz sabret koruma döneminde ölçülü bir şekilde özlediğin lezzetlerden tüketirsin kuzum.Yeşilçay dpkunuyormuki
Biraz abartmışsın ama cadıcımmm
Ah ah özrün habahatinden büyük derler yaHadi kahvaltını yapmadın hiç olmazsa yanına alsaydın deryacımm
Evet kuzum yasaklar arasında ama çok canın çektiyse tuzsuz yağsız 1 avuç yiyebilirsin . Nutella yerken yasak olduğunu bile bile yemişsin mısır onun yanında sütten çıkmış ak kaşık
Bak kuzum evde havuç salatalık bunları ince ince çubuk şeklinde doğra limonlu suya ıslat ve canın atıştırmalık çektikçe atıştır. İstersen elma cipsi yapabilirsin elmaları zar gibi incecik doğra fırın tepsisine diz üzerine tarçın serp ve orta ısıda fırında kurut kavanoza doldur. canın sıkıldıkça atıştırırsın
Arada benim akşam öğünü yerine yaptığım birşeyi de paylaşayım 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı sirke koyuyorum marulları bu suya batırıp yiyebilirsin sirke ve pekmez birbirini nötrlüyor
bunun adı incir uyutması deryacım ama 1 bardak süte 1 incir yeterli
haftasonu süper geçmişşşbi de spor olsa
Sağlık olsun cecom eninde sonunda bitecek stres yaptıkça işlşer ters gider. Geç olsun ama gönlüne göre olsun banyon kuzum .
senin yerinde olsam sütlaç yerine 2 veya 3 kare bitter yerdimmm cadıcımm
minik ponçikleri erken yediğin için yakma imkanın var kuzum üzülmene gerek yok ama 1 tane de yetebilirdiakşam zaten telafi etmişsin
akşamları salata yemen çok hoşuma gidiyor
ne desen haklısın cadıcımm işlenmiş her türlü şey yasak glutensiz un dahil kuzum
sabahları yapılan yürüyüşlerin yağ yakma etkisi daha fazla bitanem .Tabiii bir bardak süt içerek tamamen aç olmamak lazım . Ve yürüyüş sırasında bol bol su içmek ve derin derin nefes alıp vermek daha çok oksijen alarak yağ yakmamızı fazlalştırır.Bu demek değilki akşam yürüyüş yapamayız farzedelim cıs yedik veya meyve yedik bunu telafi etmek için yarım saatlik bir yürüyüş harika olur.Yoğun çalışma temposu olanlar için akşam yürüyüşünden başka çare yok sadece yemeklerden 1,5 -2 saat sonra yürüyüş veya spor yapmalıyız.Spor sonrası kefir ayran veya süt içmek doğru bir seçim olur
Kuzummm sadece günaydın olmuyor amaHani menüler
Her günün bir öncekinden daha güzel olsun inşallah
Hayırdır leylacımmmizin alabilirsin tabiki ama buradan uzaklaşmak genelde kilo almaya sebep oluyor.Yardımcı olabileceğimiz birşey var mı
Haklısın kaptanımmmm
ne desen haklısın cadıcımm
Gayet güzel sabahki olmasa
Aman maşallah ustamıza incelesin elleme sonradan bir sorun çıkmasın.Haklısın cecom evde yabancı birileri var sonuçta rahat edemezsinki az kaldı bitanem bitince çok gzüel olacak
Duymamış olayımmm
Umarım sınavların iyi geçiyordur bızdıkımmmbak bak köyden gelmişş bize de gelir bir gün belki Hurma bitmişti değilmi yoksa balık sonrası affetmezdin allah zihin açıklığı versin sınavlarında bızdıkımm
Akşam salata eklesen daha iyi olurdu cadıcım çorba sıvı yoğurt sıvı ilerleyen saatlerde acıkma ihtimalin olmazdı
Köpüşünü hayal kırıklığına uğratma o zaman menün süper canım
yiyebilirsin bitanem cıs olmayanlar serbest
Az önce yazdıklarımdan seç bitanemmm
Sweetdimple farkındayım kiloyla geri döneceğimin, ama bu sıralar hiçbir yediğime içtiğime dikkat etmiyorum, bunun için gerekli motivasyona da sahip değilim. Çok uzak kalmayı düşünyüroum, 1 ay kadar kendimi toparlayayım biraz.
günaydın arkadaşlar bugün hava çok sisli olduğu için yürüyüşe çıkamadım gün içinde sis kalkarsa yapmaya çalışıcam
Günaydın şekerler....
Bu günkü sözümüz Mümin Sekman'dan gelsin...
"BAŞARINCAYA KADAR HER BAŞARI HAYALDİR.."
Bu hayali gerçekleştirmek için hepimizin başarması şart. Hadi bugün yeni bir başlangıç yapalım ve bütün hayallerimize kavuşalım. Buna diyet de dahil....
Menüleri de yazayım
Pazartesi
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir
Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik
Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle 12:30
4 köfte
salata
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 kase çorba
6 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 20:00
yarım elma
Su 3 litre, spor 1 saat yürüyüş
----------------------------------
Salı
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir
Sabah 8:00
2 yemek kaşığı çökelek üzerine bol maydanoz
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik
Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle 12:30
6 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
2 hurma (bu tatlı krizi içindi)
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
Akşam 18:00
6 kaşık etli nohut
salata
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 20:30
yarım elma
10 tane kadar yer fıstığı (bu da çocuklardan bonus oldu)
Su 3 litre, spor 1 saat yürüyüş
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi)
Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim
Günaydın şekerler....
Bu günkü sözümüz Mümin Sekman'dan gelsin...
"BAŞARINCAYA KADAR HER BAŞARI HAYALDİR.."
Bu hayali gerçekleştirmek için hepimizin başarması şart. Hadi bugün yeni bir başlangıç yapalım ve bütün hayallerimize kavuşalım. Buna diyet de dahil....
dünkü menümü paylaşayım kızlar
sabah : 1 yumurta ile kkk
öğle : fırında but ve ayran salata
akşam : et sote ve çok salata
su 1,5 litre
kaptanım perşembe gecesi istanbul yolcusuyum annemin yanına gidiyorum bilgilendirme yapacağım ama annem coşacaktır yine sevdiğim şeyleri filan yapacak 3 günlük bi kaçamağım var cumartesi günü doğum günüm kendime pasta ödülünü o güne koydum ne yapabilirim bana bi akıl lütfen pazartsei günü tekrar samsuna döneceğim yani bir dahaki cumaya kadar motivemin kaybolmasını istemiyorum.umarım kızmassınız kaçamaklarıma...
çok salatayı çokkkkk sevdimmmAfiyetolsun deryacım azcık da spor yapabilsen
şöylemi yapsak sendne sadece 10 dk zıplama hareketi yapmanı istiyorum yatmadan olmazmıBunu yap ve yatağına uzan tatlım inan bu bile fark ettirecek
çok salatayı çokkkkk sevdimmmAfiyetolsun deryacım azcık da spor yapabilsen
şöylemi yapsak sendne sadece 10 dk zıplama hareketi yapmanı istiyorum yatmadan olmazmıBunu yap ve yatağına uzan tatlım inan bu bile fark ettirecek
O zamaaaannnn senin için gelsin bakla ve bunu yedim öğle yemeği
spor konusuna gelince inan çok istiyorum ve bugünden itibaren evde önce kızımın ders programını oturtma çabalarındayım bu hafta onu halledersem haftaya söz plank programı artı buna başlıycam... ama bu akşamda vakit kalırsa denerim... akşam eve vardığımda saat sekiz oluyor... yemeğide erkene çektim işte günü kapatıp gidicem eve...
Bana bunlarla gel işte deryacımama bakla almayayım
bir 10 dk bile inan fakeder deryacım biliyorum çalışıyorsun prensesinin dersleri ev işleri ama kendine de bir 10 dk ayırmalısın haid bakalım haftaya inşallah
Tae bakla bana nedense hep dokunur Deryacım o yüzden pek tercih etmem ama iç bakla dokunmuyor çok garipbakla niyeeee
hımmmm ben pek severek yemem ama kızım yesin diye mecbur yapıyorum ve yiyorum... bende sen öyle diyince anaaammmm dedimmm gi mi yüksekti acaba...Tae bakla bana nedense hep dokunur Deryacım o yüzden pek tercih etmem ama iç bakla dokunmuyor çok garipiç baklayı çok severim
hımmmm ben pek severek yemem ama kızım yesin diye mecbur yapıyorum ve yiyorum... bende sen öyle diyince anaaammmm dedimmm gi mi yüksekti acaba...
denk gelmişken birde kuru fasulyeyi sorayım...
sayın kaptanım kuru fasulye hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim ???
Ah deryacım gel bakim hele hiç ders çalışmamışsınkurufasulye hem protein hem karbonhidrat içerir kuzum yemeğini piyazını sabah kahvaltısı yerine bile yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?