Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AAAA MENÜLERRR

cumartesi

sabah : 1 yumurta ile kkk cevizsizzzz

öğle : mercimek çorbası yoğurt

akşam : hatırlamıyorummmm cıs yoktu eminimdeee

pazar

sabah : kkk 11 gibi
öğle : 4 gibi 4 mercimek köftesi
akşam : domates çobası ızgara balık ve boooll salata

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmm

Cumartesi gelen usta maalesef yalaap şap iş yapmış ve gelen aracı deli oldu ister istemez bir gün geçikmeye sebep oldu diye abi önemi yok bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun dedim ama adam inanılmaz doğrucu biri ve bir gün söylediğinden geç teslim etmek zorunda kalacak diye bize karşı mahcup olacağını düşünüyor

Bugün başka bir usta getirip düzeltme yaptırdı tabi sıva işi yarına kaldı bu durumda
Bundada vardır bir hayır diyorum mecbur
Tabi kapılarda cumaya kalıyor bu durumda

ooohhh cecom hadi bakalım başladı başlayacak derken bitiyo bile biraz yorulacaksın ama süperr olacak değecek bence

Sağ olasın canım valla hem yoruldum hemde düzen diye birşey kalmadı iki gündür tartılmadımda inşallah cumaya en azından sabit çıkarım diye ümit ediyorum Allahın izniyle cumadan itibaren temizliğe ve eski düzenime dönüp sporumuda yaparsam bir sonraki hafta inşallah eksileri görürüm

inşallah canımmm dikkat et yine yediklerinede artı görüp bide onu vericem diye uğraşma sonra

bugün ki menüm
6 NİSAN 2015 PAZARTESİ

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 yumurta
10 zeytin
peynir
tere
nane
maydonoz
domates
salatalık
yeşilçay

SPOR: OFF

1 kase sütlaç yedikten 1 saat sonra
1 şekersiz türk kahvesi içtim

AKŞAM

tavuk suyuna şehriye çorba
tonbalıklı salata
yoğurtlu semizotu
sıvı: 1,5 lt

canım acayip tatlı istiyo
şöyle bol çikolatalı ağızda çiğneyip tadına doyana kadar yemelik
yada şerbetli tatlılar ooofff
yardım edin ya

pazar gününün menüyü paylaşmamıştım onu yzayım
kalkar kalkmaz 2 bardak su
9:00:kahvaltı domates kırmızı biber maydanoz peynir ve malesef çocuklarımın ısrarı üzerine kendim evde yaptıgım poğaçalrdan 2 küçük boy
16:30 18:00 arası eşimle hafif tempolu bi şehir gezisi
18:00 dışarda olduğum için ızgara tavuk ve bol salata

gunaydın yoladaşlarım
arkadaşlar bu egzersizlerin yada yürüyüşlerin belirli verimli bi saati varmı bu konuda bilgisi olan varmı acaba akşam mı yürüyüş daha iyi yoksa sabah mı
tatlım bir yazıda sabah aç karna yapılan yuruyus le basen eridiğini okumuştum
bir başka yazıda akşam yemekten en erken 1 saaat sonra yapıaln yuruyusunun yavaşlayan metabolizmayı hızlandırdıgıı
imkan varsa bence her ikisinede kulak ver. bölerekte yapabilirsin kion fazlaysa etkilide olur bence

o yalnızlığı dünden beri çekiyorum ben

dedimmm gitme diyeeeee
ben gitmedimki sizden çok uğruyom

menun guzelmiş canım spor yok tabi hala

Kızlar yaaa benim şu tadilat inanılmaz canımı sıkmaya başladı

Usta işini yapıyyor bende çay servisi haricinde her an hazırolda bekliyorum desem yeridir
Hani koltuğa salonda uzanayım desem oda olmuyor ( değil spor yapmak )
Adamlardan bir bakıyorsun biri kafayı uzatıveriyor kapıdan Abla yada Yenge bir baksana diye

Ufaklığı oyalayacağım diye de bütün gün Çizgi film izlemekten ööööö geldi yoksa paso ustaya bakacağım diye ayak altında dolanıyor
Eşşek evlat yatıp uyumuyorda bir saatcikte olsa

Daha Banyonun yarısının sıvası bitti ( önceki yalap şap şimdikide maşallah bir inceliyor pir inceliyor ) artık bu gece sanırım 8e kadar sürer diğer taraflarında bitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…