ooohhh cecom hadi bakalım başladı başlayacak derken bitiyo bile biraz yorulacaksın ama süperr olacak değecek bence
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmm
Cumartesi gelen usta maalesef yalaap şap iş yapmış ve gelen aracı deli oldu ister istemez bir gün geçikmeye sebep oldu diyeabi önemi yok bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun dedim ama adam inanılmaz doğrucu biri ve bir gün söylediğinden geç teslim etmek zorunda kalacak diye bize karşı mahcup olacağını düşünüyor
Bugün başka bir usta getirip düzeltme yaptırdı tabi sıva işi yarına kaldı bu durumda
Bundada vardır bir hayır diyorum mecbur
Tabi kapılarda cumaya kalıyor bu durumda
Sağ olasın canım valla hem yoruldum hemde düzen diye birşey kalmadıiki gündür tartılmadımda inşallah cumaya en azından sabit çıkarım diye ümit ediyorum Allahın izniyle cumadan itibaren temizliğe ve eski düzenime dönüp sporumuda yaparsam bir sonraki hafta inşallah eksileri görürüm
tatlım bir yazıda sabah aç karna yapılan yuruyus le basen eridiğini okumuştumarkadaşlar bu egzersizlerin yada yürüyüşlerin belirli verimli bi saati varmı bu konuda bilgisi olan varmı acaba akşam mı yürüyüş daha iyi yoksa sabah mı
o yalnızlığı dünden beri çekiyorum benbu ne sessizlik kimse yok
halime nur, tum ahali nerdesiniz bakimmmmm
dedimmm gitme diyeeeeebu ne sessizlik kimse yok
halime nur, tum ahali nerdesiniz bakimmmmm
o yalnızlığı dünden beri çekiyorum ben
ben gitmedimki sizden çok uğruyomdedimmm gitme diyeeeee
menun guzelmiş canım spor yok tabi halakiseler yok ama ben paylaşayım menümü
dünkü menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltı
öğle : kuru fasulye ve ayran
akşam : tarhana çorbası, zeytinyağlı pırasa ve turp ve havuç salatası ve zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?