Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaa kuzum bende öyle biliyorum ama instagramda biri kilo verme aşamasında haftada 1 hatta 10 günde demiş kafam karıştı oysa ben bayılırım hele nohut ayda 1 demişşşş

nohut leblebi ve bezelye yüksek oranda nişasta içerdikleri için sık tercih etmiyoruz kuzum ama kuru fasulye için bu sözkonusu bile değil

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

SAğ olsun ustalar hiç boş bırakmıyorlar beni ama bugünlük işleri bitti
Şu meşhur bitmek bilmeyen sıva bitti ama cidden adamın eli ağırda olsa çok temiz iş çıkardı
İnanın bir yerinde yamukluk yok artık yarın kesin Fayanslar ve Yer karoları döşenecek şükür

Eşim gelene kadarda artık salonda biraz keyif yapar öyle çıkarım Annemlere ( bugün fazla geçikmeden çıkarim ki en azından 1 posta Annemin aman boşver diyip bıraktığı çamaşırları yıkıyayım hem küçük kuşumuda bir yıkıyayım )
Aslında acıkcası orada net olmadığından canımız sıkılıyor ama artık idare edeceğiz mecbur 2 gece daha Cuma akşamından itibaren inşallah kendi evimizde kalırız

Canım benim malum mazeretim var ama inşallah cumadan sonra tekrar bir güzel menülerimi paylaşacağım söz

akşama buzdolabımın üstünü resmedeyim sana..... asılı bunlar amaaaa deryada iş yokkkk kafa zor basıyo

işte buna bayıldımmmmmm sabaha bol acılı piyazzz mı yapsam

Yap yap deryacım ben yemeğinden çok piyazını severim

Hoşgeldin adaşım hadi az kaldı sabret kuzum.Haklısın eskiden netsiz ne yapıyorduk ki insan giremese bile illa olsun istiyor dimi.Evet biliyorum tatlım o yüzden kızmadım ya çok yoğunsun şu an

akşama buzdolabımın üstünü resmedeyim sana..... asılı bunlar amaaaa deryada iş yokkkk kafa zor basıyo

Yok aslında benden iyi biliyosun da işine gelmiyo

teşekkürler uyarılarınızı dikkate alıcam

bugün ki menüm

8 NİSAN 2015 ÇARŞAMBA

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
2 yumurta
5 yeşil 5 siyah zeytin
peynir
nane
maydanoz
domates
yeşil çay

SPOR: oğluşumla 25 dk yürüyüş

1 şekersiz türk kahvesi

AKŞAM

keten tohumlu peynirli salata
yoğurt

sıvı şuana kadar 1,2 lt
uyuyana kadar 2 lt olur

teşekkürler uyarılarınızı dikkate alıcam

Şimdiden iradene kuvvet balım sana güveniyorum

bravooo cadıcımmmmm harika bir menü oğluşunla yürüyüşünü kıskandım

iyi akşamlar güzeller bu günkü menüm
SABAH
karatay kahvaltısı
AKŞAM
fırında tavuk,yoğurt
su: 2 lt
spor : yok ama 2 3 saat kadar çarşıda gezdim

akşam biraz da salata olsaydı süper olurdu meleğimNeler aldın bakalımmmm

vay arkadaş bugünde kimse yok

Öğleden sonra hep burdaydım cadıcımmmm

Ama haklısın mazeretsiz gelmeyenleri izne yollayacağım bu hafta

Free takımdakilerin katılımı daha çok bu nasıl iş

Yarın cuma öncesi son fırsat meleklerim kaçamaksız geçmesi ümidiyle iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum hepinize

ağzım sulandı valla
uyumadan öce yapıcam
film izliom bitsin içip uyicam
iyi geceler yine denk gelemediğim kıymetli kaptanım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine sabah erkenden kendi evime geldim ve ustaları bekliyorum
Çayımıda demledim inşallah birazdan gelip başlarlar şu fayansları döşemeye

Bu gece son kez Annemin evinde kalacağız sonra yarın inşallah kendi evimizde kalırız nasılsa yarında klozet bağlanacak

Artık haftasonu hem düzenime dönerim hemde temizliğime başlarım inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…