Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar
dün gelemedim 3 sınavım vardı yorgunluktan erkenden uyumuşum
dünkü menüm
Sabah:geranmali,zeytin,2 ceviz,2 domates
Akşam:balık,salata,1 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3 lt
Bugün
Sabah:2 yumurta,zeytin,2 ceviz
Akşam:tavuk fırın(köyden geldi), salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3 lt
yarında 2 sınavım var kaçtım öpüldünüzz

dünkü menümü sabahtan yazmıştım aynen uydum ama bir artı var akşam iki kaşık pilav yedim

bugün ki menüm

7 NİSAN 2015 SALI

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
2 yumurta
11 zeytin
peynir
tere
nane
maydanoz
domates
yeşil çay

SPOR: OFF

1 şekersiz türk kahvesi

AKŞAM
tavuk suyuna şehriye çorba
yoğurt

sıvı: 1,4 lt

iyi akşamlar güzellerim bugünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: az sütlü kahve
akşam: patlıcan oturtma, yoğurt salata
su ne kadar içtiğimi kaydetmemişim ama iki-iki buçuk kadar
spor henüz yapmadım ama en az yarım saat gece yürüyüşümüz var köpüşümle kendisine söz verdim

bugün bana ne oldu bilmiyorum öğleden beri delice bişeyler yemek istiyorum
al benden de o kadar
kaçgündür çekiyorum o sıkıntıyı ben
nasıl bir abur cubur
nasıl bir atıştırmalık istiyo canım anlatamam
aklımdan çok az mısır patlatıp yemek geçiyor ama

İyi akşamlar meleklerimmmm

100 mekik sadece sütlacın yarısını yakmıştır cadıcımmm 4 dilim ekmek ve nutella ne olacakk

KAPTANIM YAZDIĞIN HERŞEYİ OKUDUM
İYİ DİLEKLERİN VE MOTİVE EDİCİ DESTEKLİ KONUŞMALARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
DUA ET BENİM İÇİN
İÇİ TEMİZ İNSANIN DUASI KABUL OLUR

Tabiki kuzum her zaman hepiniz dualarımdasınız

ay akşam ki öğünüm de tavuk suyuna şehriye çorbası vardı yazmayı unuttum
birdeeeee o mikemmel tavuklu salatamızı sizinle paylaşıp sizi salata yemeye teşvik etmek istiyorum
hepinizi öpüyorum

Enfes görünüyor bana bunlarla gel işte cadıcımmm

kaptanım yazdıklarını satır atlamadan okudum teşekkürler sizi burda görmeyi özlemişiz allaha şifa versin hastalarınıza bir an önce iyileşirler inş.

Aminn bitanem dayım iyileşti şükür annem için da zaman lazım

günaydın güzellerim bu aralar azcık yoğunum o yüzden çok fazla uğrayamıyorum telden takip ediyorum ama oradan da cevap yazamıyorum maalesef dolayısıyla menülerim de eksik kaldı hemen yazayım onları

Tatlşı yoğunluk bunlar kuzucummmm cepten bende yazamıyorum kk ya malesef

İşte bu yanlış bitanem çünkü diyetteyiz diye asosyal olacak değiliz sadece giderken aç olmamak önemli

sağlık olsun kuzum

sözüne güveniyoruz

kaptancığım ne diyorsa o hedef 86ben kolayı çoooook içerdim eskiden ama artık midem sağlam değil oyüzden çıkardım hayatımdan içmiyorum o gün çok istisnaydı söz bir daha da olmaz kaptancım
Diyetten ziyade sağlık açısından çok zararlşı olduğu için karşıyım kolaya bitanemm gelsin 86
Yeni bir başlangıç için pazartesi iyi bir gün tüm güzelikler için günaydın hanımlar

Teşkekürler Efserimmm

Aminnn makresimmm teşekkürler güzel dileklerin için

Yeğeninin sağlıklı mutlu nice güzel yaşlar kuzum.Yine de abartmadan yemişsin ve akşam sadece ayranla kurtarmışsın günü

Hoşgeldin İremcim bu hafta dinlenme haftası olsun o zaman günde 4 saat uykuyla nasıl dayanabildin
Bu hafta menülerini bekliyorum canmım

Teşekkürler bitanemmm dayımın perşembe dikişleir alınacak ama maşallahı var. Haklısın gelen giden eksik olmuyor ne diyelim allah eksik etmesin.

Demekki senin sihirli besinin de incir.Benim çörekotu kefir ve ceviz Farklı metabolizmalara farklı besinler iyi geliyor bunu keşfedebildikmi tamamdır.Bu hafta artık gel kuzum listeye

Hadi inşallah makresimm yeterince gayret gösterirsek olmaması için neden yok .İnan ben de üzülürüm emeklerinizin karşılığını almanız açısından o karne ileride hatırlayabileceğiniz çok hoş bir sembol

Kuzum hatalaırnı bile bile yapman benden çok sana zarar veriyorSık dişini biraz sabret koruma döneminde ölçülü bir şekilde özlediğin lezzetlerden tüketirsin kuzum.Yeşilçay dpkunuyormuki

valla regl sendromu
bugünde yaptım kaçamak
kaptanım affetsin çok şiddetli tatlı istedi canım
kendimi zorlayınca da eşim kızıyor
zorlamalar sonucu yenilenller oluyor bunlar işte
Biraz abartmışsın ama cadıcımmm

eeee o zaman bugünde spor yapıyoruzzz bugün bende cezalıyım sabah temizlik yapıcam diye kahvaltı yapmadım yanımda da getirmedim cıssslara bulaştım yine 2 dili çavdar ekmeği yedimmm

Ah ah özrün habahatinden büyük derler ya Hadi kahvaltını yapmadın hiç olmazsa yanına alsaydın deryacımm

patlamış mısır yasak mı???

Evet kuzum yasaklar arasında ama çok canın çektiyse tuzsuz yağsız 1 avuç yiyebilirsin . Nutella yerken yasak olduğunu bile bile yemişsin mısır onun yanında sütten çıkmış ak kaşık

Bak kuzum evde havuç salatalık bunları ince ince çubuk şeklinde doğra limonlu suya ıslat ve canın atıştırmalık çektikçe atıştır. İstersen elma cipsi yapabilirsin elmaları zar gibi incecik doğra fırın tepsisine diz üzerine tarçın serp ve orta ısıda fırında kurut kavanoza doldur. canın sıkıldıkça atıştırırsın

Arada benim akşam öğünü yerine yaptığım birşeyi de paylaşayım 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı sirke koyuyorum marulları bu suya batırıp yiyebilirsin sirke ve pekmez birbirini nötrlüyor

bunun adı incir uyutması deryacım ama 1 bardak süte 1 incir yeterli

haftasonu süper geçmişşş bi de spor olsa

Sağlık olsun cecom eninde sonunda bitecek stres yaptıkça işlşer ters gider. Geç olsun ama gönlüne göre olsun banyon kuzum .

senin yerinde olsam sütlaç yerine 2 veya 3 kare bitter yerdimmm cadıcımm

minik ponçikleri erken yediğin için yakma imkanın var kuzum üzülmene gerek yok ama 1 tane de yetebilirdi akşam zaten telafi etmişsin

akşamları salata yemen çok hoşuma gidiyor

ay hala kimsecikler yok
ben bişi öğrenmek istemiştim
glutensiz un kullanmak sserbest mi*

ne desen haklısın cadıcımm işlenmiş her türlü şey yasak glutensiz un dahil kuzum

pazartesi için yürüyüşümü yazmayı unutmuşum kaptan ama sabah yürüyüşümü ayrıca 7:30 8:30 arasında yaptım

arkadaşlar bu egzersizlerin yada yürüyüşlerin belirli verimli bi saati varmı bu konuda bilgisi olan varmı acaba akşam mı yürüyüş daha iyi yoksa sabah mı
sabahları yapılan yürüyüşlerin yağ yakma etkisi daha fazla bitanem .Tabiii bir bardak süt içerek tamamen aç olmamak lazım . Ve yürüyüş sırasında bol bol su içmek ve derin derin nefes alıp vermek daha çok oksijen alarak yağ yakmamızı fazlalştırır.Bu demek değilki akşam yürüyüş yapamayız farzedelim cıs yedik veya meyve yedik bunu telafi etmek için yarım saatlik bir yürüyüş harika olur.Yoğun çalışma temposu olanlar için akşam yürüyüşünden başka çare yok sadece yemeklerden 1,5 -2 saat sonra yürüyüş veya spor yapmalıyız.Spor sonrası kefir ayran veya süt içmek doğru bir seçim olur
Günaydın,dün güzel geçti

Kuzummm sadece günaydın olmuyor amaHani menüler

Her günün bir öncekinden daha güzel olsun inşallah

Günaydın kızlar. Bu ara motivasyonum sıfır. Bu haftadan sonra bir ay kadar izne ayrılmak istiyorum.

Hayırdır leylacımmm izin alabilirsin tabiki ama buradan uzaklaşmak genelde kilo almaya sebep oluyor.Yardımcı olabileceğimiz birşey var mı

bu ne sessizlik kimse yok
halime nur, tum ahali nerdesiniz bakimmmmm

Haklısın kaptanımmmm

o yalnızlığı dünden beri çekiyorum ben

ne desen haklısın cadıcımm

Gayet güzel sabahki olmasa

Aman maşallah ustamıza incelesin elleme sonradan bir sorun çıkmasın.Haklısın cecom evde yabancı birileri var sonuçta rahat edemezsinki az kaldı bitanem bitince çok gzüel olacak

ahhh ahhh eklicem inşallah canımm ama ne zaman bilmiyorum şöyle biii motive olamadım gitti.. hep böyle şişman kalcam sankiii

Duymamış olayımmm

Umarım sınavların iyi geçiyordur bızdıkımmm bak bak köyden gelmişş bize de gelir bir gün belki Hurma bitmişti değilmi yoksa balık sonrası affetmezdinallah zihin açıklığı versin sınavlarında bızdıkımm

Akşam salata eklesen daha iyi olurdu cadıcım çorba sıvı yoğurt sıvı ilerleyen saatlerde acıkma ihtimalin olmazdı

Köpüşünü hayal kırıklığına uğratma o zaman menün süper canım

bugün bana ne oldu bilmiyorum öğleden beri delice bişeyler yemek istiyorum

yiyebilirsin bitanem cıs olmayanlar serbest

al benden de o kadar
kaçgündür çekiyorum o sıkıntıyı ben
nasıl bir abur cubur
nasıl bir atıştırmalık istiyo canım anlatamam
aklımdan çok az mısır patlatıp yemek geçiyor ama

Az önce yazdıklarımdan seç bitanemmm

Sweetdimple kaptanım valla tok evin aç kedisi modundayım
eşim şehirdışında olunca alışverişe bile gidemedim
gitsem o dediklerinden alıp yapıp kriz anlarımı geçiştiricem
bakalım
şuanda da acaip tatlı çekio canım ama evde tatlı hiç bişi yok
annemin ev yapımı vişne reçeli harici
şeker hastası olduğu için çok şekerli yapmamıştı
ekşi mayhoş
ondan yiyebilir miyim 1 tatlı kaşığı kriz anlarımda

salı günü menü ve pogram
kalkar kalkmaz su 2 bardak
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı:2 yumurtalı peynirli omlet tamamını ben yemedim çocuklarımada porsiyonladım.cevizli yeşillikli kayısılı doğal kaymaklı ekmeksiz muhteşem bi kahvaltı yaptım
1 adet tuzlu kurabiye 1 bardak kendi yaptığım vişne suyu
öğle lavaş tostu havuç salata
akşam incirli tarçınlı süt
2 lt su içtim

Sadece tatlı krizi anlarında o zaman 1 çay kaşığında anlaşalımen azındna nutelladan iyidir

Cadıcım eşin gelince elma cipsini hemen yap depola ayrıca havucu bol al dolapta bozulmaz kuzum

Sadece tatlı krizi anlarında o zaman 1 çay kaşığında anlaşalımen azındna nutelladan iyidir

Cadıcım eşin gelince elma cipsini hemen yap depola ayrıca havucu bol al dolapta bozulmaz kuzum
aynen kaptanım tarifi yazdım
eşim gelince alıp yapcam
saol canım kaptanım
1 cay kaşığınada razıyız

Abla toparlanıyorum menülerim geliyor :)

Balım vişnesuyunu kendimiz yapsak da malesef içemiyoruz tatlım Akşam sadece incirli süt yetecekmi bitanem sanırım öğleyi telafi etmekl istedin yatana dek acıkkmazsan süper suyu az içmişiz

aynen kaptanım tarifi yazdım
eşim gelince alıp yapcam
saol canım kaptanım
1 cay kaşığınada razıyız

Yap kuzum inan en sağlıklı atıştırmalıktır elma cipsi misafirlerine de gönül rahatlığıyla ikram edebilirisn

aynen elma gibi kabak cipsi de yapabilirisn baharatlı ve peynirli

Abla toparlanıyorum menülerim geliyor :)

Gelsin artık kuzumm bakalım ceza mı verceğiz yoksa gıpta mı edeceğiz değilmi

Günaydın şekerler....

Bu günkü sözümüz Mümin Sekman'dan gelsin...

"BAŞARINCAYA KADAR HER BAŞARI HAYALDİR.."

Bu hayali gerçekleştirmek için hepimizin başarması şart. Hadi bugün yeni bir başlangıç yapalım ve bütün hayallerimize kavuşalım. Buna diyet de dahil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…