- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
salata malzemem bitmişti kaptanım o yüzden olmadı ama bugün aldım :) dün iş için dolandık ablam evrakları topladık her yere yürüyerek gittim
Şimdiden iradene kuvvet balım sana güveniyorum
bravooo cadıcımmmmm harika bir menü oğluşunla yürüyüşünü kıskandım
akşam biraz da salata olsaydı süper olurdu meleğimNeler aldın bakalımmmm
Öğleden sonra hep burdaydım cadıcımmmm
Ama haklısın mazeretsiz gelmeyenleri izne yollayacağım bu hafta
Free takımdakilerin katılımı daha çok bu nasıl iş
hadi çoğu bitti azı kaldı cecom artık fotoları bekliyorummm merakla
selam guzellikler nabersiniz
nihayet biten ofisimizde oturmaya koyuldum bende. ufak eksikler var giderilir yakında buyuk işler bitti nihayet
akşam annemde kaldım kocacımda sabah karşı gelmiş eve uçak rotar yapmış akşama kavuşuciz işallah
çarşamba menüm
sabah kalktım2 bardak su
kahvaltı karatay kahvaltısı
2 parça çikolata 1 bardak süt
öğle ısırgan çorba ıspanak yemeği yoğurt
akşam haşlama
2 lt su
gunaydınnn.. guyaaa kaptan yardımcısıyım 1 haftadır yerımde yeller esıyo
hatırladıgım kadarıyla eksık menulerımı tamalayacagım inş..
hemen dünkü menümüde yazayım
sabah : etli çorba, bir parça lavaş
öğle : bakla ve booooll ıspanak salatası peynirli
akşam : salata, kahve ve bir parça çiko
kızlar bu hafta o kadar düzensiz yedim ki, saatler alındı alınalı bir düzen kıuramadım evde.. kız yemek yemiyo bensiz bekliyo bende eve gidince yani saat 8 de yiyorum korkuyorum tartıya çıkmaya
selam guzellikler nabersiniz
nihayet biten ofisimizde oturmaya koyuldum bende. ufak eksikler var giderilir yakında buyuk işler bitti nihayet
akşam annemde kaldım kocacımda sabah karşı gelmiş eve uçak rotar yapmış akşama kavuşuciz işallah
salata malzemem bitmişti kaptanım o yüzden olmadı ama bugün aldım :) dün iş için dolandık ablam evrakları topladık her yere yürüyerek gittim
Banyonun yarısından çoğu bitti bile ve tahmin ettiğimden de güzel olacak inşallahhhhhhhh
İnanılmaz rahatladım
Allahın izniyle yarın kapılarda takıldığı an tamamdır
SEve seve canım şu kapılarımda takılsın temizleyip anında resmi eklerim buraya haftasonu
Duşakabinin camı daha sonra gelecek ama olsun bir hafta idare ederiz nasılsa
ahhh kızlar ahhhhhh nerlerdesiniz ...
Merhaba arkadaslar. zayıflamak icin motive olmam lazim di yeni arayislara girdim..1 aydir ugrasimla 60 'da 56 ya dustum ..hedef 50 kilo..boyum 1.60 yaşim 28..kurallar olunca biraz daha dikkatli olabilirim..bide yoldaş
Hosbuldum ssol canim.ilk sayfadaki kurallari okudum kabul ettim. uyguladigim diyet klasikti kendim belirledim..
sabah. 2 dilim bugday ekmegi
peynir . 1 yumurta
ara. ceviz kayisi
ogle . ne yemek varsa 3_4 kasik
ara. kuru incir.
aksam. sut seklinde .. degistirerek..
zayifladikca simit bolgemi farkettim onun icinde saga sola egilme hareketine basladim 400 kere falan..
bu aralar salmaya baslayinca buralari okumaya basladim yine..bide burda deneyim.
2 oglum var ewde onlarla zaman geciriyorum bole..:))
kilo takintim var ..vermem lazim . kendimi bi zayifken mutlu hissediyorum.. 50 kio hallerimi ozluyorum
ekmegi ve kuru inciri tamamen kesim mi..video yu yaparim saol canim degisik onerilere acigim..:)) karatay saglikli diyet hakkinda fazla billgim yok..
afiyet olsun canım ısırgan çorba ilk kez duydum nasıl bişey ki acabaçarşamba menüm
sabah kalktım2 bardak su
kahvaltı karatay kahvaltısı
2 parça çikolata 1 bardak süt
öğle ısırgan çorba ıspanak yemeği yoğurt
akşam haşlama
2 lt su
gunaydınnn.. guyaaa kaptan yardımcısıyım 1 haftadır yerımde yeller esıyo
iyi geceler kızlar bu hafta çok aktif olamadım azıcık korku var tartı için birde regli dönemihızlıca bir geçmiş yapayım hemen bakayım nelerden geri kalmışım
Yarin bu sekilde uygulamak icin bismillah ... linki indirdim saol..tek tek okuyayım bakim..hadi insallah gitsin kilolar:))
hadi gözün aydın ablam yerleşmiş sonunda ofisiniz e tabi kocişinede kavuşmuşsun iki kere aydın olsunselam guzellikler nabersiniz
saol ablam çok sevindim valla ilk kez bir işimiz bu kadar çabuk halloldu bu kadar kolay oldu umarım hayırlı olandırİyi akşamlar çıtır meleklerimmmmmm
Afiyetolsun balımm suyu biraz daha artırma şansın varmı acaba bir de akşamları et türü yediğinde mutlaka salata tüketmeye çalış yanında kuzum
Yoğunmuşsun meleğim sağlık olsun hepimiz her gün müsait olamıyoruzki
Sanırım hatırlayamadın
Sabahki lavaşı akşam telafi etmişsin deryacımm
Yarın belli olacak kuzum eve geç gidince yapacak birşey yok ama prensesimiz annesiyle birlikte yemek istiyo demekki çalışmanın dezavantajlarından biri malesefAma yine de çalışmak gibisi yok
İyiyiz tatlım sen nasılsınoh ofiste işler azaldığına göre menü düzeninde oturur artık mayısta karneni görmek istiyorum ona göre Eniştemde gelmiş gözünaydın
Hmmmm peki kuzumMaşallah iş hemen olmuş kalbin temiz kuzum hayırlı olsun
Resmi sabırsızlıkla bekliyorum cecommm yarın da kapılar takılır haftasonu enişte de yardım eder haftaya bizimlesin inş
Sizler gündüzcü ben gececi olduk bu ara deryacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?