Hoş geldin takımımıza, ben makres 93 kilo ile başladığım bu maratonda şu an 62,7 kilo ile devam ediyorum. 38 yaşında 4 çocuk annesiyim, senin kilon yokmuş zaten çok acele etmeden sağlıklı bir şekilde kilonu verirsen geri alma şansın da olmaz. Bunun için doğru yerdesin. Tekrar hoşgeldinHayırlı olsun gule gule otur.
Leylacım izne ayrıldığın kilonu korumaya çalış canım sonra çok zor gidiyor çünkü. İnşallah tez zamanda sıkıntın her neyse atlatır dönersin aramıza. Arada tartıya çıkmayı unutma ve yine de beslenmene dikkat et canım.Kızlar günaydın. 1-2 hafta kadar kendimi toparlamak istiyorum. O sebepten biraz izin istedim. Kötü beslenmemle kendimi etkiliyorum zaten, takımımı da etkilemek istemiyorumkilo almayıp aynı şekilde devam etmek için dikkat edeceğim ama.
oooo yeni arkadaş hoşgeldin sefa geldin. bende takımdan 3 hafta önce 14. takıma kaptan olarak ayrılan uyeyim. kankaları ziyarete geldimtartı 55.6 yı gosteriyor.:))
baslangic dun 4 mesaj
efserim harikasın yaaaa imrendim sana benKızlar acil çıkacağım şimdi kilomu yazıyorum yüzdemi hesaplıyamıyaçağım 71,0 kaptanım
günaydın balım hoş geldin neslim, nasıl gidiyorgunaydın peteklerim bal yapmaya geldim
gitsin de 100 gr gitsin neslimoooo yeni arkadaş hoşgeldin sefa geldin. bende takımdan 3 hafta önce 14. takıma kaptan olarak ayrılan uyeyim. kankaları ziyarete geldim
efserim harikasın yaaaa imrendim sana ben
75,7 oldum 100gr 100gr gidiyor neyseki vermeye başladım dıkkat etsem gidecek te nerdeee
iyi makresim. 100gr şeklinde vermeye başladım. 14 kg mı 300gr larla verdim kalan kilolar 100gr la gidecek galibagünaydın balım hoş geldin neslim, nasıl gidiyor
sanırım oylebu hafta yardımcılar hep kaçak kuzum
gonlu guzelım dun guya etkin olacaktım unuttuuummm gıttı esımde bugun usaga gıdecektı dıye dun onunla vakıt gecırdım unuttummİyi akşamlar çıtır meleklerimmmmmm
Afiyetolsun balımm suyu biraz daha artırma şansın varmı acaba bir de akşamları et türü yediğinde mutlaka salata tüketmeye çalış yanında kuzum
Yoğunmuşsun meleğim sağlık olsun hepimiz her gün müsait olamıyoruzki
Sanırım hatırlayamadın
Sabahki lavaşı akşam telafi etmişsin deryacımm
Yarın belli olacak kuzum eve geç gidince yapacak birşey yok ama prensesimiz annesiyle birlikte yemek istiyo demekki çalışmanın dezavantajlarından biri malesefAma yine de çalışmak gibisi yok
İyiyiz tatlım sen nasılsınoh ofiste işler azaldığına göre menü düzeninde oturur artık mayısta karneni görmek istiyorum ona göre Eniştemde gelmiş gözünaydın
Hmmmm peki kuzumMaşallah iş hemen olmuş kalbin temiz kuzum hayırlı olsun
Resmi sabırsızlıkla bekliyorum cecommm yarın da kapılar takılır haftasonu enişte de yardım eder haftaya bizimlesin inş
Sizler gündüzcü ben gececi olduk bu ara deryacım
***6.Takım 408. Etap***
baldandane(96/ / /%)
battaniye1 (77,4/77 / /% )
BayilanBayilana (88/ 88/ 0/%0,0 ) sabit
Bulbul-e Bismil( 88,5/ / /% )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 / / /% )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli
makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11 e bölündü
6.Takım Ortalaması:%
yardım gerekirse buralardayım mudahale ederim merak etmeyinsanırım oyle
nurum keşke cevabı bilsemgunaydın kızlarr nezamandır kılo veremıyorum neden boyle oluyo bılmıyorum kı off offff
oyyy kuzummm canım balımm tskyardım gerekirse buralardayım mudahale ederim merak etmeyin
günaydın nurum. Vücut direnişe geçti canım zaman zaman bu dönemler oluyor. Sen pes etme yeterki, direnci bir kırarsan devamı çok güzel gelecek. Ama böyle bir dönem olabiliyor ve biraz da sürebilir sen yine menülerine dikkat et canım. Bir dönem bende de oldu bir aya yakın sürmüştü. Sende atlatırsın inşallah...gunaydın kızlarr nezamandır kılo veremıyorum neden boyle oluyo bılmıyorum kı off offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?