Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 408. Etap***

baldandane(96/ / /%)
battaniye1 (77,4/77 / /% )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 88,5/ / /% )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 / / /% )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli

makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11 e bölündü

6.Takım Ortalaması:%

Hayırlı olsun gule gule otur.
Hoş geldin takımımıza, ben makres 93 kilo ile başladığım bu maratonda şu an 62,7 kilo ile devam ediyorum. 38 yaşında 4 çocuk annesiyim, senin kilon yokmuş zaten çok acele etmeden sağlıklı bir şekilde kilonu verirsen geri alma şansın da olmaz. Bunun için doğru yerdesin. Tekrar hoşgeldin

Leylacım izne ayrıldığın kilonu korumaya çalış canım sonra çok zor gidiyor çünkü. İnşallah tez zamanda sıkıntın her neyse atlatır dönersin aramıza. Arada tartıya çıkmayı unutma ve yine de beslenmene dikkat et canım.

Çarşamba
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir

Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik

Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay

Öğle 12:30
Tavuk haşlama salatama kattım yedim
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
1 paket tuzlu çubuk (çok başım döndü bayılacak kadar o yüzden yedim hatta az ta tuz attım ağzıma )

Akşam 18:00
karalahana yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 20:00
yarım elma

Su 3 litre, spor yok
----------------------------------
Perşembe
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir

Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik

Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay

Öğle 12:30
Tavuk haşlama salatama kattım yedim
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran

Akşam 18:00
karalahana yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 20:00
yarım elma

Su 3 litre, spor yok

menülerim iki gün aynıydı spor yapamadım başımın dönmesi geçmedi, hava şartları yüzünden yürüyüşümü de yapamadım

tartı 55.6 yı gosteriyor.:))
baslangic dun 4 mesaj
oooo yeni arkadaş hoşgeldin sefa geldin. bende takımdan 3 hafta önce 14. takıma kaptan olarak ayrılan uyeyim. kankaları ziyarete geldim

Kızlar acil çıkacağım şimdi kilomu yazıyorum yüzdemi hesaplıyamıyaçağım 71,0 kaptanım
efserim harikasın yaaaa imrendim sana ben
75,7 oldum 100gr 100gr gidiyor neyseki vermeye başladım dıkkat etsem gidecek te nerdeee

gitsin de 100 gr gitsin neslim

gonlu guzelım dun guya etkin olacaktım unuttuuummm gıttı esımde bugun usaga gıdecektı dıye dun onunla vakıt gecırdım unuttumm

gunaydın kızlarr nezamandır kılo veremıyorum neden boyle oluyo bılmıyorum kı off offff
nurum keşke cevabı bilsem (
sanırım sende de bıkkınlık oluştu baksana hem bebek fikrinden hem kilo verme fikrinden uzaklaştın bundan başka ne olabilirki.

gunaydın kızlarr nezamandır kılo veremıyorum neden boyle oluyo bılmıyorum kı off offff
günaydın nurum. Vücut direnişe geçti canım zaman zaman bu dönemler oluyor. Sen pes etme yeterki, direnci bir kırarsan devamı çok güzel gelecek. Ama böyle bir dönem olabiliyor ve biraz da sürebilir sen yine menülerine dikkat et canım. Bir dönem bende de oldu bir aya yakın sürmüştü. Sende atlatırsın inşallah...

carsamba menum
sabah
kk + 3 ıncır

oglen
ayran
5 cevız

aksam
tereyaglı haslanmıs ıclı kofte 4 tane yedım
ayran
bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…