Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba arkadaslar. zayıflamak icin motive olmam lazim di yeni arayislara girdim..1 aydir ugrasimla 60 'da 56 ya dustum ..hedef 50 kilo..boyum 1.60 yaşim 28..kurallar olunca biraz daha dikkatli olabilirim..bide yoldaş
takıma hoşgeldin canım tanışalım ben 24 yaşında bir adet bülbül 95 kilo olarak takıma katıldım şuan 88 lerdeyim azimle hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz inş

hoşbuldum ablam korkudan hiç çıkmadım tartıya inşallah yarın iyi olur

bugünkü menümü de yazayım. bugün sabah erkenden dışarı çıkmam gerekiyordu oyüzden düzenimi hafif bozdum ve yine doğru dürüst su içmemişim çok geç farkettim
sabah: 8:00 bir armut tarçınlı ve bir bardak süt
öğle: 13:00 karatay kahvaltısı ( öğlenden önce bir iki tutam kadar pişmaniye yedim ve hemen ardından telafi etmek için yürüyüş yaptım )
akşam: 18:30 mercimek köftesi, böğrülce piyazı, ayran
az evvel bir bardak kahve
spor: 30 dk yürüyüş

kaptanıımm ve takımın güzelleri hepinize iyi geceler dilerim günlerdir geç yatıp erken kalkıyorum bugün artık kafam bırak beni yastığa da bir uyuyayım diye yalvarıyoryarın çoooook güzel sonuçlarla buluşuruz inşallah güzellerim

bugün ki menüm:

9 NİSAN 2015 PERŞEMBE

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
2 yumurta
5 yeşil 5 siyah zeytin
peynir
domates
yeşil çay

SPOR: 25 dk yürüyüş alexle

1 şekersiz türk kahvesi

AKŞAM
peynirli salata

sıvı: 1,4 lt

Afiyetolsun kuzum gayet güzel dengelemişsinnnn

İyi geceler bitanem ben de listeyi paylaşıp kaçacağım .Aminnn yarın güzel bri sonuç alırız inşallah

Cadıcım hoşgeldin menü süperr 4 dilimi ve sütlaçları telafi ettin harikasın

makres76 (62,7///% )397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11 e bölündü

Makresim şayet eski kilona dönebildiysen ya da altına bu şekilde listeye eklersin bitanem

Hepiniz iyi geceler meleklerimmm yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah
Balım sanırım anneciğine kavuştun Mesaj sayılarınız yazmayı da unutmayın şekerler yarın görüşmek üzere

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalarrrr
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere misliyle nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Bugün inşallah son dokunuşlar yapılacak Öğleden sonrada kapılarım takılacak
Eşim artık akşam geç saate kadar temizlik yaparız dedi sabah sabah bende tabi anında : Tövbe de len dedim

Kaçarı yok tabiki temizlikten
İnşallah bu gece itibarende kendi evimizde kalacağız Annemin evinde kalan eşyalarımızıda eşim akşama getirecek ki bende yarından itibaren çamaşır yıkamaya başlıyayım

Bu arada tadilat düşündüğüm gibi bana yaramadı
Doğru dürüst beslenmeyince, suyuda yeterli içmeyince gördüğüm sonuca aslında hiç şaşırmadım ama hiç canımı sıkmıyorum çünkü eminim bu hafta çok dikkatli gidersem daha fazlasınıda verebilirim cumaya kadar

Her ne kadar sizin takımda sadece misafirde olsam burayada aklımdayken bildirim yapmak istiyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 109.3 kg
Bu hafta; 110.3 kg

Gelen; + 1 kg

Toplam giden; 14.2 kg

Cidden hiç önemsemiyorum çünkü acıkcası daha kötü bir sonuç bekliyordum Bundada bir hayır var diyip yarın sabah itibariyle yeniden eski düzenime dönüyorum Allahın izniyle

Günaydın kızlar,
Önce hızlı bir geçmiş yaptım dün uğrayamadım elektrik kesintisi yüzünden. Bugün herkesten güzel bir haber gelir inşallah. ben 600 gr verdim bu hafta ve izine ayrıldığım kiloma geri döndüm bugün listede olurum ama katkım olmayacak maalesef.

***6.Takım 408. Etap***

baldandane(96/ / /%)
battaniye1 (77,4/77 / /% )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 88,5/ / /% )
Efser (71,9/ / /% )
irem-ozge (82,2 / / /% )
leyla_34 (55,9 / / / % ) İzinli

makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11 e bölündü

6.Takım Ortalaması:%

[/QUOTE]

***6.Takım 408. Etap***

baldandane(96/ / /%)
Efser (71,9/ / /% )
irem-ozge (82,2 / / /% )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli

***6.Takım 408. Etap***

baldandane(96/ / /%)
Efser (71,9/71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 / / /% )
leyla_34 (55,9 / / / % ) İzinli

Efser ekledim canım... tebrik ederim...

[/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…