- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
saol ablam çok sevindim valla ilk kez bir işimiz bu kadar çabuk halloldu bu kadar kolay oldu umarım hayırlı olandır
takıma hoşgeldin canım tanışalım ben 24 yaşında bir adet bülbülMerhaba arkadaslar. zayıflamak icin motive olmam lazim di yeni arayislara girdim..1 aydir ugrasimla 60 'da 56 ya dustum ..hedef 50 kilo..boyum 1.60 yaşim 28..kurallar olunca biraz daha dikkatli olabilirim..bide yoldaş
hoşbuldum ablam korkudan hiç çıkmadım tartıya inşallah yarın iyi olur
Hoşgeldin meleği bu hafta mazeretin vardıAman dur deme öyle tekrar bir notayı yüreğim kaldırmaz Sabah ola hayrola bakalım
Okuduktan ve 1 hafta uyguladıktan sonra inan bana vazgeçemeyeceksin .Azim senden destek bizden elbette gidecek kilolar
amin ablam benim hepimizin inşallah
Bundan sonraki işleriniz de su gibi aksın inşallah meleğimHakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah
takıma hoşgeldin canım tanışalım ben 24 yaşında bir adet bülbül95 kilo olarak takıma katıldım şuan 88 lerdeyim azimle hepimiz hedeflerimize ulaşıcaz inş
hoşbuldum ablam korkudan hiç çıkmadım tartıya inşallah yarın iyi olur
bugünkü menümü de yazayım. bugün sabah erkenden dışarı çıkmam gerekiyordu oyüzden düzenimi hafif bozdum ve yine doğru dürüst su içmemişim çok geç farkettim
sabah: 8:00 bir armut tarçınlı ve bir bardak süt
öğle: 13:00 karatay kahvaltısı ( öğlenden önce bir iki tutam kadar pişmaniye yedim ve hemen ardından telafi etmek için yürüyüş yaptım )
akşam: 18:30 mercimek köftesi, böğrülce piyazı, ayran
az evvel bir bardak kahve
spor: 30 dk yürüyüş
kaptanıımm ve takımın güzelleri hepinize iyi geceler dilerim günlerdir geç yatıp erken kalkıyorum bugün artık kafam bırak beni yastığa da bir uyuyayım diye yalvarıyoryarın çoooook güzel sonuçlarla buluşuruz inşallah güzellerim
bugün ki menüm:
9 NİSAN 2015 PERŞEMBE
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
2 yumurta
5 yeşil 5 siyah zeytin
peynir
domates
yeşil çay
SPOR: 25 dk yürüyüş alexle
1 şekersiz türk kahvesi
AKŞAM
peynirli salata
sıvı: 1,4 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?