gunaydın makresım 3-4 hafta oldu ıns kırıcam o direnci...günaydın nurum. Vücut direnişe geçti canım zaman zaman bu dönemler oluyor. Sen pes etme yeterki, direnci bir kırarsan devamı çok güzel gelecek. Ama böyle bir dönem olabiliyor ve biraz da sürebilir sen yine menülerine dikkat et canım. Bir dönem bende de oldu bir aya yakın sürmüştü. Sende atlatırsın inşallah...
Olsun 100 gitsin hiç gitmemesinden iyidir canım. Direnç gösteriyor vücut ama kim daha inatçı bil bakalım?iyi makresim. 100gr şeklinde vermeye başladım. 14 kg mı 300gr larla verdim kalan kilolar 100gr la gidecek galiba
Kıracaksın emin ol sadece sabırlı ol canım.gunaydın makresım 3-4 hafta oldu ıns kırıcam o direnci...
sabrın sonu selamet olacak ınsKıracaksın emin ol sadece sabırlı ol canım.
aynen neslım bence beynım bana oyun oynuyo.. fıkırden uzaklasıtıgım ıcınde menulerım duzgun de olsa verememnurum keşke cevabı bilsem(
sanırım sende de bıkkınlık oluştu baksana hem bebek fikrinden hem kilo verme fikrinden uzaklaştın bundan başka ne olabilirki.
gunaydın cnmgünaydın arkadaşlar yeni eksili cumalar dilerim hepimize
aaa yenı arkadas hg cnmBu gün karatay yapmaya calışcam 2 öğün.. Kahvaltımda ekmek yemedim.
Canim kendimi toplasam verecemde toplanamiyorum bir türlüoooo yeni arkadaş hoşgeldin sefa geldin. bende takımdan 3 hafta önce 14. takıma kaptan olarak ayrılan uyeyim. kankaları ziyarete geldim
efserim harikasın yaaaa imrendim sana ben
75,7 oldum 100gr 100gr gidiyor neyseki vermeye başladım dıkkat etsem gidecek te nerdeee
NERDEN YAS KAC KILO KAC EVLIMISIN BEKAR MI NE IS YAPARSINHosbulduk cnm
lıstenız dogru tebrıklerrr neslım***14.TAKIM 408. Etap ***
Nurgul_85(50/50 /0 /0% )
Akrepimm(67.4/67 /0.4 /%0.59)
MasalKusu (97,6/96.6 /1.0 /%1.02 )
rengarenknesli ( 75,8/75,7 /0,1 / %0,13 )
14.Takım Ortalaması:% 0,44
listemizi kontrol edermisiniz şekerlerim
sağol balımlıstenız dogru tebrıklerrr neslım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?