yaa hatunlar doranın yanına mezun oldu yazıcaz demi:hooray:
benmikopyalııcam nazlıcım
süper gidiyorsun nazlım ....sengözlerimebaksanabbu montiyle sende mezun olacaksın ...alkisalkisalkisbugün eyediklerim
kahvaltıdan 45 dk önce 3 adet kayısı
3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k kadar beyaz peynir
öğlen
tavuk döner ( 3 yemek kaşığı kadardı )
1 su bardağı yoğurt
salata . ( kırmızı lahana , göbek )
elinize saglık kıslar yapmış göndermişiniz .......
hihoyyythepimiz senin kadar beceriksiz olsak o zaman .lülülülülülüalkisalkisalkis,,evet aebenciğim ilk ben paylaşıma koyduğumda yapabiliyorum. ama çoklu olunca beceremiyorum...beceriksiz ben.
hihoyyythepimiz senin kadar beceriksiz olsak o zaman .lülülülülülüalkisalkisalkis,,
gördügüm kadarıyla sabahları güzel karnını doyurup öyle akşamı ekmeksiz . normal bir şekilde yiyyorsun ara ögünlerinide es geçmeden ....
bir diyet bukadar güzel yapıla bilir nazlım tebrikler .
mezunlarımız sırada .:içelim::lepi::lepi::teytey:
ah canım benim seni istemeye gelecekler . ha alkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensağol aebenciğim benimde tek isteğim şu montiyi kaçamak yapmadan tam anlamıyla yapıp 2 ayda mezun olmak. en çok pazar gününden korkuyorum . evde börek kek poğça kurabiyeler havada uçuşacak ama yemiycem. yememeliyim . ondan sonrasında sorun yok zaten.:hooray:
ah canım benim seni istemeye gelecekler . ha alkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nekadar heyecanlısındır şimdi degilmi ...hihoyyythihoyyyt
mevlem gönlüne göre versin . nazlım . güzel geçer hafta sonun inşallah .:Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis
canımmmm nazlıcımmmm koçummmmm inşallah Allah gönlğüne göre versin bir ömür boyu sevdiğinle mutluluklar inşallah canım benim
var tabii sütlaç ve hamur var cıss yaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?