Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8. TAKIM * *106.ETAP SONUÇLARI**
azad ( 61,0 ) / 62,0 / -1,0 / -1,64% )
duru16 ( 77,5 ) / 78,0 / -0,5 / -0,65% )
selma12 ( 81,5 ) / 82,7 / -1,2 / -1,47% )
azrasıla ( 100,5 ) / 100,5 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 115,8 ) / 114,9 / 0,9 / 0,78% )
llaybasak ( 64,5 ) / 62,5 / 2,0 / 3,10% )
üzgünkız ( 69,0 ) / 68,0 / 1,0 / 1,45% )
hamsikolonisi ( 92,0 ) / 93,0 / -1,0 / -1,09% )
BUSE_26 ( 78,0 ) / 77,0 / 1,0 / 1,28% )
ilterçakir ( 74,2 ) / 72,9 / 1,3 / 1,75% ) yeni üye
ebrar ( 80,0 ) / 78,6 / 1,4 / 1,75% ) yeni üye
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 894,0 ) / 888,6 / 5,4 / 0,60% )

kızlar bi kontrol edermsnz

sağol nazlıcım eline sağlık koçumm benim:1hug:

hatunlar bi tane resim koyuyorum zayıflama maratonum isimli albümüme çok kötü yaa daha çok yol var çok kötü oldum karşıdan kendime bakıncasenağlama

bugün eyediklerim

kahvaltıdan 45 dk önce 3 adet kayısı

3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k kadar beyaz peynir

öğlen

tavuk döner ( 3 yemek kaşığı kadardı )
1 su bardağı yoğurt
salata . ( kırmızı lahana , göbek )

süper gidiyorsun nazlım ....sengözlerimebaksanabbu montiyle sende mezun olacaksın ...alkisalkisalkis

:teytey:

evet aebenciğim ilk ben paylaşıma koyduğumda yapabiliyorum. ama çoklu olunca beceremiyorum...beceriksiz ben.
hihoyyythepimiz senin kadar beceriksiz olsak o zaman .lülülülülülüalkisalkisalkis,,
gördügüm kadarıyla sabahları güzel karnını doyurup öyle akşamı ekmeksiz . normal bir şekilde yiyyorsun ara ögünlerinide es geçmeden ....
bir diyet bukadar güzel yapıla bilir nazlım tebrikler .
mezunlarımız sırada .:içelim::lepi::lepi::teytey:

sağol aebenciğim benimde tek isteğim şu montiyi kaçamak yapmadan tam anlamıyla yapıp 2 ayda mezun olmak. en çok pazar gününden korkuyorum . evde börek kek poğça kurabiyeler havada uçuşacak ama yemiycem. yememeliyim . ondan sonrasında sorun yok zaten.:hooray:

ah canım benim seni istemeye gelecekler . ha alkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nekadar heyecanlısındır şimdi degilmi ...hihoyyythihoyyyt

mevlem gönlüne göre versin . nazlım . güzel geçer hafta sonun inşallah .:Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis

bende hafta sonunu atlatayım . pazartesi kendime bi liste yapıp ful sporla yeniden başlıycam .. Aallahdan bir mani olmassa .

amin aebenciğim çok heyecanlıyım hemde. bende bu hafta hiç spor yapmadım pazartesi gtünü bende tam gaz başlıycam spora.:hooray:

nazlıcımmenün çok güzel bende sabah 1 dl tam ekmek
domates salatalık zeytin ve jelapeno biberi yedim cnm çok çekti yapıcak bişi yok
bulgura izin varsa ben bugün kısır yiiicem kendim yapıyorum misafirliğe gidicemde eşimin teyzesine bende bişi yapiim dedim kısır yap dedi işime geldi benimde

canımmmm nazlıcımmmm koçummmmm inşallah Allah gönlğüne göre versin bir ömür boyu sevdiğinle mutluluklar inşallah canım benim

canımmmm nazlıcımmmm koçummmmm inşallah Allah gönlğüne göre versin bir ömür boyu sevdiğinle mutluluklar inşallah canım benim

amin maytabım koçum güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. biber yiyebilirsin yada o dediğin biber nasıl bişey ben bilmiyorum . sabah kahvaltın iyi bence . kısırın yanında yenilecek beşke bişeyler varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…