Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yuh sana hayal nasıl aldın kız okadar kiloyu gözlerim yuvalarından fırladı.

nazlım inan almadım almadım almadım bünyeyi baya zorladım :),
üstüne sevgili ilçlar tuznan biber ekti bi haftada 6 aldım sonra tabe o arada ne yemeye ne spora dikkat etmedim,
aslında şunu anladım bakmayın benim10 aldığıma ben kalıcı kilo vermişim
dicenizki nasıl kalıcı inanın benim şu geçen bi kaç ayı kalıcı vermesem geri 109 dada duramazdım
almadım ya uzun zaman gr almadım o kadar yemeye falan
gene aynı düzende vercem zaten nazlım,
detay istersen sonra anlatırım sana ben...

inanıyorumki sen yine bir çırpıda vereceksin o kiloları hoşgeldin aramıza bende monti amca yapıyorum. ilk haftada 1 kilom gitti. 2 aya kammaz mezun olurum diye düşünüyorum.

inaşallah naslım benim inş gülüm,
sende yaparsın bende yaparım aslında biliyoruzki hepimiz yapıyoruz gerçekten dikkat edince...

herkese ii ve hayırlı akşamlar güzeller,
hafta sonu sınavı olacak herkese başarılar...

sende sınava giriyordun değilmi başarılar diliyorum hayalciğim refffede başarılar diliyorum .ALLAH zihin açıklığı versin.:Saruboceq:

iyi akşamlar...
koçum tebrik ederimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugün yediklerim:
sabah;
1 simit şekersiz çay(erken gittim işyerine mecburen simit yedim)
öğlen;
çeyrek ekmek köfte

akşam ;
börülce yemeği
salata

yarın sabahtan gidicem yine işe arkadaş izinli işler bana kaldı bugün ful güneşlik diktim yarın hepsi ütülencek bir yığın fon beni bekliyo:bbo:

Çok sağol Nazlıcım iyi dileklerin için inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız çok korkuyorum Allahım dua edin ne olurrr :) inşallah 5 yada 6 ders veririm inşalalahhhh

hayal 11 kilo aldım diye moralin bozulmasın canım. sen onu 2 aya kalmaz verirsişkaydirigubbakcemile5

kolay gelsin canım..koly değil işiniz heee.. ufacık bi dikişe takıyo bazen insanlar..sinir yani.. Teşekkür ederim canım..
menün güzel canım ama çeyrek ekmek köfte yerine köfte+ 1 dilim ekmek dahamı iyi olurdu diyorum yanında da yeşillik domates falan?

nurhayat eskisi gibi yazmıyor .:mymeka: gözümden kaçmadı .:jeyyar:lülülülülülü diyetidemi sallıyo sanki .lülülülülülü

ehahahha Allah iyiliğinizi versin emi..
sabah(saat 11:00)
aç karnına sirke
1 salatalık,1 dilim kepek ekmeği,az peynir,az kaşar, 3 zeytin

ara (saat30)
4 erik
1 avuç ceviz

ara(saat 18:30)
az şekerli 1 sütlü nescafe

akşam
1 tabak taze fasulye,1 dilim k. ekmeği

nurhayat eskisi gibi yazmıyor .:mymeka: gözümden kaçmadı .:jeyyar:lülülülülülü diyetidemi sallıyo sanki .lülülülülülü

yazıyom kıııız ama ben geliyom herkez gitmiş oluyo.. diyetime devam canım.. sallamıyom.. sende hem çok sıkı yapıyon sonra geri alırsın diyon hemde diyeti sallıyon sanki diyon.. anam ne yapacağımı şaşırdım heeee.. dövecem şimdik seni çekemiyon sanırsam beni :roflol:

Nazlıcım hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin.
Sınava girecek arkadaşlar Allah zihin açıklığı versin canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…