kutluyorum seni doracığım yaa tebrikler darısı bizim başımıza:hooray::hooray::hooray:alkisalkisalkis
bende 58de alsammı diplomamı diyorum ama iyice zayıflayıp keyfiniçıkarmak istiyorum ve şu havuç görüntümden hiç hoşlanmıyorum keşke kalçam olsaydı üstüm olcaana
GÜNAYDINNLLAARRRRR
KIZLAR DEDİĞİM ÜZERE DÜN AKŞAM BOL SALATA YEDİM
VE AKŞAM 200 MEKİK
150 ŞER DE SAĞ VE SOL BACAK HAREKETİ YAPTIM EE YETER BU KAAA DİMİ AMA
teşekkürler kızlar.Şeniz
bu olay kolay olmadı. yaklaşık 2.sene 8 aydır rejimde sayılırım.
çok gel gitlerim oldu. çok zaman bıraktığım tekrar geri başladığım hatta sıkılıp bıraktığım dönemlerim oldu.
halen devam etmekteyim. bu yürüyüş bana iyi geldi. okullar kapansın akşam yürüyüşleride yapacağımhihoyyyt
artık kilo almak istemiyorum.:1closedeyes:
kalan kilomuda bu aylar içinde vereceğime eminim ama söylediğim gibi sizlerre karşı sorumluluklarımı yerine getiremiyorum. önceleri sabah bir açardım ps yi akşam anca kapatırdım.
yani anlayacağınıztakımdan çıkma sebebim sadece paylaşımımın az olmasından dolayı.kaydirigubbakcemile
istikrarlı olun sabredin azmedin sizlerde ideal kilolarınıza geleceksiniz.sırnaşık şey
diyet yapmak hiç akmımda yokken bu kk sayesinde başladım.:1rolleyes:
ilk etapta 90 kiloydumlaelaelaelaelae
birazı kendiliğinden gitti. kk da başladığım zamansa 81 idim.
şu anda 62.5 lere kadar geldim. kendimi çok iyi hissediyorum.
bundan böyle bu kiloyu kendi kilom bilip almamak için çabalıyacağım:teytey:
dün kendime baktım aynadan da puff bu göbekinermi simitler göğüsler ay gıcık oldum ama çokkk şükürki gün geçtikçe iniyosen zaten bir başıya imza attın sarı papatyam:ecrin_bebek:
ikincisinemi atamıyacaksın
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
inan kendimden utandımne kadar azimsiz bi insanım :mymeka:
çoook çok tebrik ederim arkadaşım
bi de resimlerini koysan da görsek yerimseniben
teşekkürler kızlar.Şeniz
bu olay kolay olmadı. yaklaşık 2.sene 8 aydır rejimde sayılırım.
çok gel gitlerim oldu. çok zaman bıraktığım tekrar geri başladığım hatta sıkılıp bıraktığım dönemlerim oldu.
halen devam etmekteyim. bu yürüyüş bana iyi geldi. okullar kapansın akşam yürüyüşleride yapacağımhihoyyyt
artık kilo almak istemiyorum.:1closedeyes:
kalan kilomuda bu aylar içinde vereceğime eminim ama söylediğim gibi sizlerre karşı sorumluluklarımı yerine getiremiyorum. önceleri sabah bir açardım ps yi akşam anca kapatırdım.
yani anlayacağınıztakımdan çıkma sebebim sadece paylaşımımın az olmasından dolayı.kaydirigubbakcemile
istikrarlı olun sabredin azmedin sizlerde ideal kilolarınıza geleceksiniz.sırnaşık şeya.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:
diyet yapmak hiç akmımda yokken bu kk sayesinde başladım.:1rolleyes:
ilk etapta 90 kiloydumlaelaelaelaelae
birazı kendiliğinden gitti. kk da başladığım zamansa 81 idim.
şu anda 62.5 lere kadar geldim. kendimi çok iyi hissediyorum.
bundan böyle bu kiloyu kendi kilom bilip almamak için çabalıyacağım:teytey:
dün kendime baktım aynadan da puff bu göbekinermi simitler göğüsler ay gıcık oldum ama çokkk şükürki gün geçtikçe iniyo
evet evet istiyossalkisalkisalkis
hemen atlayaım . hehe .. hemşomun yanına mezun olmak istiyor yazıcaz hemşonda kendisi paylaşım alanından karnesini istesin artık istemeyenlerinkini yapmıyor püskütüm .....yaa hatunlar doranın yanına mezun oldu yazıcaz demi:hooray:
haatunkar ben yapıyom listeyi don't panic
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis özkem süpersin .GÜNAYDINNLLAARRRRR
KIZLAR DEDİĞİM ÜZERE DÜN AKŞAM BOL SALATA YEDİM
VE AKŞAM 200 MEKİK
150 ŞER DE SAĞ VE SOL BACAK HAREKETİ YAPTIM EE YETER BU KAAA DİMİ AMA
nurhayat eskisi gibi yazmıyor .:mymeka: gözümden kaçmadı .:jeyyar:lülülülülülü diyetidemi sallıyo sanki .lülülülülülüref le nurhayat kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?