Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aa nasıl farkettin canım.. daha once yemiyomuydun..
valla hafta da bir yiyorum
en son yediğimde bildiğin kaşıntı ve kabarcıklar oluştu kollarımda ellerimde
bitter yememe rağmen oldu bunlar
korkuyorum çikilataya yanaşamıyorum

Kotu bir durumbelki geçicidir canım.. Bende tatlı düşkünüyüm normalde.. cikolata..tatlı olan herşey.. çayı bile sekersiz icemiyorum bu yuzden rejime girdigimden beri hayatımdan cıktı..gecenlerde benimde 2 kacamak cikolatam olduydu..

valla ben çayı kahveyi şekersiz içerim
haftada bir falan çikolata yerim
onda da bunu farkedince korkmaya başladım yanaşamıyorum

günaydın canım bende uslanmayanlardanım canım bi türlü dikiş tutturamadım gitti. benim zaten tansiyon problemim var canım sık sık düşer tansiyonum ama işte birazda ben tetikledim...

valla haklısın canım aslında baştan beri haklı olduğunuzu biliyorum zaten ama işte kör inadı diyeyim... birazda beceriksizliğimin sonucu çabuklaştırayım diyorum kendimce.. hata olduğunu bile bile.. bakalım hayırlısı insan kendine neyin yaradığını yaramadığını nerde hata yaptığını ölçüyü kaçırdığını biliyor aslında yada kendi adıma konuşayım irademe sahip olamamam ve sonrasında acelecilik yapmam bunları bilmem ama yine de yapmamdan kaynaklanıyo sorun.

tuzu kestim tuz olunca olmaz diye düşündüm. yok kuzum bu işler bana göre değil ne zman uslanıcam bilmiyorum ama yine anladım.

dünkü menümü yazmaya gerek yok sanırım

ama bugün yeni bi gün allah hepimizin yardımcısı olsun..

şimdiiii karatayla hiç ramazan geçirmedim nasıl olur ne yapayım bilmiyorum ama şu mübarek aylarda bari günlerde daha kısayken borçlarımdan ödesem iyi olacak diye düşünüyorum.. deneyimlerinizi bekliyorum...

aaaaa bide ne sorucam ya geçen seneyle bu sene arasında 5,5 kilo fark var ama benim geçen yaz için aldığımız iş pantolonum resmen düşüyo ayağımdan şimdilik kemerle ayarladım hala üstüne kalın ceket giyiyorum diye potlukları belli olmuyo ama 5 kiloda bu kadar fark normalmi birde ne kadar inanmasamda evde yağ ölçtüğünü iddia eden bi tartım var 4 ay önce ile bugünün arasında % 3 fark var şaştım kaldım bugün.. ilk defa pantolon daraltırıcam sanırım

İşte döndüm burdayım! Gripte neymiş ağzını burnunu kırarım onun
Herkeslere çoooook teşekkür ederim iyi dilekleri için
İsveç diyetini gripten dolayı 9.günde sonlandırmak zorunda kaldım amaaaaa asla diyeti bozmadım sadece çorba içtim ve kahvaltımı güzelce yaptım hiiiiç gram almadım aksine 500 gram daha vererek kilo verme serüvenime tam gaz devam ediyorum.
Bugün itibari ile Ender Saraç diyeti ile başlıyorum, 1 haftalık bu diyet sonunda diyetisyene giderek kendime uygun diyete başlayacağım inşaallah
Hepinizi öpüyorum diyetdaşlarım!

ya benim de bi çok şeye alerjim var ama bu çikoya yok bana da lazım bırakmak için herneyse geçmiş olsun ama zordur alerjiyle başetmek eğer 6 ay hiç ağzına sürmessen 6 ay sonra vücudun normalleşmeye başlar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah ne güzel sizlerle sohbet edecekken eşim aradı hadi gel buralardayım seni sağlık ocağına bırakayım diye
İyi bari yağmurda yağıyor yürümeyeyim giderken en azından dedim ve eşimin ilaçlarını yazdırmaya gittim

Dönüştede bir güzel yürüyüşümü yapmış oldum
Komşu ablamda kahve içmeye gelince ancak uğramaya fırsatım oldu

Nasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor

Çok çok geçmiş olsun canım 20lik diş çok kötü yaa benimde ikisi gitti öyle ameliyatla şimdi aklım gidiyor yine tutacak diye üsttekilerden biri
İnşallah iyi olursun bir iki güne

tuzu kestim tuz olunca olmaz diye düşündüm. yok kuzum bu işler bana göre değil ne zman uslanıcam bilmiyorum ama yine anladım.

Geçmiş olsun tekrar canım
Bundan sonra inşallah daha dikkatli beslenir normal yolla verirsin kiloları

Valla benimde bu Ramazan Karatayla ilk senem olacak bakalım nasıl olacak inşallah hiç zorlanmadan oruçlarımızı tutarız Allahın izniyle

Bu arada geçen gün bulduğum ufak beden kotta düşmeye başladı çok fazla rahat oluyordu zaten birazda kendini salınca ( malum kot yıkandıktan sonra az dar gibi olsada giyince salıyor kendini )
Yolda çocuklar gibi pantalonumu çekip çekip durdum
Kendime kemer almam şart oldu

İnşallah hepsi dökülür üzerimizdende hep daha ufak bedenler almak zorunda kalırız

amiiinnnn inşallah bugünde ben öyleyim ahbire topluyorum pantolonu paçalarım bile yerde sinir oldum

selam canlarımm ne çok birikmiş geçmiş 20 sayfa okudum sanırım
Iyı pazarlar herkeslere
Kıraz sapı cayı kullanıyodum dogadan marka o bıttı bıraz daha ucuz dıye lıpton aldım tamamen katkı maddesı kokuyo ya ıcemıyorum ..kullanan varmı ??
canım onların içinde stevya var çok tatlı oluyor oyüzden onlar ben direk kiraz sapı alıyorum aktardan onu demleyip içiyorum arada da form çayı atıyorum içine bağırsaklarım için

kahvaltımı yaptım...hayırlı geceler..
niyetlisin galiba canım Allah kabul etsin
çok haklısın canım inş yarışmadan elenmezyiz
akşamdan suda ıslatılmış kuru erik yada zeytinyağına bırakılmış kuru incir benimde kurtarıcılarım bunlar
sıkma canını toparlarsın olmasaydı ama olmuş... bir iki gün daha dikkatli olursun olur biter
evet tatlım son 4 gün dikkatli olucam
selam guzeller nabersiniz.

nice yaşlar olsun sevdikleriyle canım tebrikler yeni yaşı kuzunun
saol güzel ablam benimm
Nasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor
geçmiş olsun canım diş ağrısı beter bişe
günaydınlar kızlar
canım acayip abur cubur istyior
hiiii eyvah dikkat et cadıcımm
valla henüz birşeye bulaşmadım
birde farkettim ki benim çikolataya alerjim varmış
yıkıldım
hadi ya çikolata alerjisi ah banada lazım ondan her bişeye alerjim var bi ona yok ve deli oluyorum çiko ya
oooh ne güzel daha daha da daralttırırsın inşşş. bu aralar benimde pantolonlar üstümden düşer oldu pek seviniyorum

amiiinnnn inşallah bugünde ben öyleyim ahbire topluyorum pantolonu paçalarım bile yerde sinir oldum

Hiç aklıma gelmezdi pantalonum düşecek diye sinir olacağım inşallah çok çok daha bollaşırlarda tek derdimiz o olur

Hiç aklıma gelmezdi pantalonum düşecek diye sinir olacağım inşallah çok çok daha bollaşırlarda tek derdimiz o olur

amiinnn kuzummm arkadaş diyo o üstündeki niye öyle duruyo 5 kiloda bu kadar farkediyosa sanırım tam uyamasamda karatayla alakalı yaniiii neymişşş yanlış yollara gerek yok bi daha yolumu şaşırırsam durdurun beni

409,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayilan bayilana[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]umutsuz vaka[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[TR][/TR][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/TR][/TABLE]​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…