- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
valla hafta da bir yiyorumAa nasıl farkettin canım.. daha once yemiyomuydun..
valla hafta da bir yiyorum
en son yediğimde bildiğin kaşıntı ve kabarcıklar oluştu kollarımda ellerimde
bitter yememe rağmen oldu bunlar
korkuyorum çikilataya yanaşamıyorum
valla ben çayı kahveyi şekersiz içerimKotu bir durumbelki geçicidir canım.. Bende tatlı düşkünüyüm normalde.. cikolata..tatlı olan herşey.. çayı bile sekersiz icemiyorum bu yuzden rejime girdigimden beri hayatımdan cıktı..gecenlerde benimde 2 kacamak cikolatam olduydu..
Tekrar baktımda istediğiniz kadar hatta kusana kadar yiyebiliyorsunuz diyo neyse bende senin gibiyim45derya45 ama uslanmıyorum işte,yarın bana ne getirecek bakalım:)
Önce kaptanıma söz verdiğim sporu yapıp sonrada duş Alıp yatarım herkese iyi geceler
Yapmayın şu şok diyetleri deryam yaa, neler duyuyoruz bu tür şeylerden. Acele etmeyin sabırlı olun dikkat ettikten sonra gitmemesi için hiçbir neden yok ki. Kaptanıma bak bana bak kaç kilolar verdik ama hiç böyle sorunlar yaşamadık. Doktor kontrolü olmadan kilo vermeye çalışıyorsunuz zaten, bir de böyle metabolizmayı mahvedeceksiniz vücut tamamen kendini kilitleyecek hiç kilo vermeyeceksiniz, üstelik verdiğinizi de geri alacaksınız. Sağlıklı beslenerek verilen kilolar kalıcı olur bunu bile bile başka arayışlara girmek bence büyük hata. Ayran detoksu yap mesela 2 gün üst üste. ki onu bile doktorlar ayda bir yapın diyorlar. Aman gözünüzü seveyim dikkat edin sağlık her şeyden önemli
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Akşam yemeğimizi saat 18:15 gibi yedikten sonra kendimizi dışarı attık ufak kuşum yine çok sıkıldım diye tutturunca ( kime çektiyse gezmeyi çok seviyoreşim aynı sen diyor )
Bu günüde şükür kaçamaksız kapattım ve şu anda sütsüz şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım dedim hazır eşimde tablette oyun oynarken
Acıkcası birazda o yönden çok tereddütte kaldım
Sonuçta vucudumuzda bizlere emanet ve sırf geçmişte gırtlağımı tutamadım diye de RAbbimin mükemmel olarak yarattığı bir sisteme müdahale ettirmek biraz benim vicdanen rahatsız olmama sebep oldu
Hadi Ameliyat oldum ve fıstık gibi zayıfladım bir aksilik olmadaneeee öldüğüm de Rabbim sana sağlıklı bir bünye verdi hem maf ettin hemde neşterle çalışan bir organını kesip attırdın diye hesap sorulursa diye düşündüm durdum ama çok şanslıyım ki sizler gibi yüreği güzel arkadaşlarım varda beni vazgeçirdiniz
Anammmm çok geçmiş olsun kuzum yaaakeşke az da olsa tuz tüketseydin kendin hafif kötü hissetmeye başladığında yada ayranı daha erken içseydin en azından onun tuzu bile yeterli olurdu tansiyonu dengelemek için
Şükür daha kötü birşey olmamış
Yarın sabah bakarsın çaktırmadan ama bak detoksda yapsan normalde beslensen herşeyi aşırı kesme ( yağ ve tuz ) sonuçta vucudun tuzada ihtiyaç var yağada ihtiyaç var
Sağ olasın canımİnşallah dediğin gibi 2 ay sonra o pantalon olurda yaz çok daha güzel geçer
Evet bugün 2.ci günümdü ve çok şükür hiç sorun yaşamadan gayet rahat bir gün geçirdik kuzumla
Aslında ben biraz ara vermeyi düşünüyordumda ben yapıp vermeye başladıkça büyük kızımda ille bende yapmak istiyorum diyince ona eşlik edeyim dedim ( tabi onada detoksun sadece motive olmak için bir kereye mahsus olduğunu izah ettim çünkü daha yaşı ufak metabolizması etkilenmesin) Tabi takımdada bir kaç arkadaş hadi bir daha diyince tartıdada gördüğüm rakamı gazıyla başladım bakalım yarın et günü ve inan normalde çok çabuk düşen tansiyonum çok iyi durumda çok çok az tuz kullandım ama bugün kötü olmayayım diye
Ya şu 2li haneler yaklaştıkça insan dahada bir tez canlı oluyor hatta benim kız bugün öğle yemeğinden sonra aslında uzun sürelide yapılabilir bak sende daha çabuk hedefine ulaşırsın diye çoşkuyu vermeye çalıştıdedim yok bıkkınlık olmasın üstelik kglar direndiğinde gizli silahımız olur bu detoks dedim kabul etti karatayımsı beslenmeye döneriz inşallah ama benim sanırım karatayımsı beslendiğimde miktari biraz azaltmam lazım ki kilo verebileyim bünye alıştı ya artık ufak değişiklik yaparsam belki daha rahat gider
Birde ay başında köye gidiyoruz ( Akraba günümüzde köyde yaşayın eşimin yengesinin yeğenide var ve onu sona sakladık havalar ısınsında bahçesinde oturalım diye) gitmeden bir kaç gün evvel telefon açıp köy yumurtası ve süt siparişi vereceğim inşallah bakalım kendi peynirimide kendim yapmaya niyetliyim ama önce bir netten iyice araştırayımda yapabilecekmiyim eğer fiyat çok çok yüksek gelmezse kargoyla yollatırım kendime o ablayla bari bir kısmı organik olsun yediklerimizin
Gunaydınlar herkese
ya benim de bi çok şeye alerjim var ama bu çikoya yok bana da lazım bırakmak içinvalla hafta da bir yiyorum
en son yediğimde bildiğin kaşıntı ve kabarcıklar oluştu kollarımda ellerimde
bitter yememe rağmen oldu bunlar
korkuyorum çikilataya yanaşamıyorum
Nasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor
tuzu kestim tuz olunca olmaz diye düşündüm. yok kuzum bu işler bana göre değil ne zman uslanıcam bilmiyorum ama yine anladım.
şimdiiii karatayla hiç ramazan geçirmedim nasıl olur ne yapayım bilmiyorum ama şu mübarek aylarda bari günlerde daha kısayken borçlarımdan ödesem iyi olacak diye düşünüyorum.. deneyimlerinizi bekliyorum...
aaaaa bide ne sorucam ya geçen seneyle bu sene arasında 5,5 kilo fark var ama benim geçen yaz için aldığımız iş pantolonum resmen düşüyo ayağımdan şimdilik kemerle ayarladım hala üstüne kalın ceket giyiyorum diye potlukları belli olmuyo ama 5 kiloda bu kadar fark normalmi birde ne kadar inanmasamda evde yağ ölçtüğünü iddia eden bi tartım var 4 ay önce ile bugünün arasında % 3 fark var şaştım kaldım bugün.. ilk defa pantolon daraltırıcam sanırım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Sabah ne güzel sizlerle sohbet edecekken eşim aradı hadi gel buralardayım seni sağlık ocağına bırakayım diye
İyi bari yağmurda yağıyor yürümeyeyim giderken en azından dedim ve eşimin ilaçlarını yazdırmaya gittim
Dönüştede bir güzel yürüyüşümü yapmış oldum
Komşu ablamda kahve içmeye gelince ancak uğramaya fırsatım oldu
Çok çok geçmiş olsun canım20lik diş çok kötü yaa benimde ikisi gitti öyle ameliyatla şimdi aklım gidiyor yine tutacak diye üsttekilerden biri
İnşallah iyi olursun bir iki güne
Geçmiş olsun tekrar canım
Bundan sonra inşallah daha dikkatli beslenir normal yolla verirsin kiloları
Valla benimde bu Ramazan Karatayla ilk senem olacakbakalım nasıl olacak inşallah hiç zorlanmadan oruçlarımızı tutarız Allahın izniyle
Bu arada geçen gün bulduğum ufak beden kotta düşmeye başladıçok fazla rahat oluyordu zaten birazda kendini salınca ( malum kot yıkandıktan sonra az dar gibi olsada giyince salıyor kendini )
Yolda çocuklar gibi pantalonumu çekip çekip durdum
Kendime kemer almam şart oldu
İnşallah hepsi dökülür üzerimizdende hep daha ufak bedenler almak zorunda kalırız
canım onların içinde stevya var çok tatlı oluyor oyüzden onlar ben direk kiraz sapı alıyorum aktardan onu demleyip içiyorum arada da form çayı atıyorum içine bağırsaklarım içinIyı pazarlar herkeslere
Kıraz sapı cayı kullanıyodum dogadan marka o bıttı bıraz daha ucuz dıye lıpton aldım tamamen katkı maddesı kokuyo ya ıcemıyorum ..kullanan varmı ??
niyetlisin galiba canım Allah kabul etsinkahvaltımı yaptım...hayırlı geceler..
çok haklısın canım inş yarışmadan elenmezyiz1 nota hakkımız mı kaldı kaptanım, takım kapatılıyor mu yoksa. Kızlar toparlanın artık bu hafta ilk üçe girmemiz gerek. Özellikle takıma yeni gelenler siz daha kolay veriyorsunuz bu hafta kıralım şu direnci de bir notayı sildirelim artık
akşamdan suda ıslatılmış kuru erik yada zeytinyağına bırakılmış kuru incir benimde kurtarıcılarım bunlarBağırsak problemi için çok fazla çaylara alıştırma kendini. Ben çareyi sabah açkarnına yediğim incirde buldum. arada yine 2 gün sürdüğü oluyor ama ben bir haftaya yakın sürdüğünü biliyorum çok zor bir durum. Bu da görünmeyen ama sıkıntılı bir hastalık gibi bir şey yaa...... Offff...........
evet tatlım son 4 gün dikkatli olucamsıkma canını toparlarsın olmasaydı ama olmuş... bir iki gün daha dikkatli olursun olur biter
saol güzel ablam benimmselam guzeller nabersiniz.
nice yaşlar olsun sevdikleriyle canım tebrikler yeni yaşı kuzunun
geçmiş olsun canım diş ağrısı beter bişeNasılsınız kızlar 20lik dışını çektirdin biraz zorlu bir çekim oldu yarık çok fazla e hala cok agri yapiyor ve kuzeyde canimi okuyoree sizler nasılsınız nasıl gidiyor
hiiii eyvah dikkat et cadıcımmgünaydınlar kızlar
canım acayip abur cubur istyior
hadi ya çikolata alerjisi ah banada lazım ondan her bişeye alerjim var bi ona yok ve deli oluyorum çiko yavalla henüz birşeye bulaşmadım
birde farkettim ki benim çikolataya alerjim varmış
yıkıldım
oooh ne güzel daha daha da daralttırırsın inşşş. bu aralar benimde pantolonlar üstümden düşer oldu pek seviniyorumşimdiiii karatayla hiç ramazan geçirmedim nasıl olur ne yapayım bilmiyorum ama şu mübarek aylarda bari günlerde daha kısayken borçlarımdan ödesem iyi olacak diye düşünüyorum.. deneyimlerinizi bekliyorum...
aaaaa bide ne sorucam ya geçen seneyle bu sene arasında 5,5 kilo fark var ama benim geçen yaz için aldığımız iş pantolonum resmen düşüyo ayağımdan şimdilik kemerle ayarladım hala üstüne kalın ceket giyiyorum diye potlukları belli olmuyo ama 5 kiloda bu kadar fark normalmi birde ne kadar inanmasamda evde yağ ölçtüğünü iddia eden bi tartım var 4 ay önce ile bugünün arasında % 3 fark var şaştım kaldım bugün.. ilk defa pantolon daraltırıcam sanırım
amiiinnnn inşallah bugünde ben öyleyim ahbire topluyorum pantolonu paçalarım bile yerde sinir oldum
Hiç aklıma gelmezdi pantalonum düşecek diye sinir olacağıminşallah çok çok daha bollaşırlarda tek derdimiz o olur
yazmayı unutmuşum öğlen bir avuç fıstık yemiştimgelelim bülbülün dünkü menüsüne
sabah: bir bardak diş tarhana çorbası yarım milföy böreği
akşam: nohut yemeği, yoğurt
spor: 20 dk cık yürüyüş yağmur indirince eve kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?