- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
Hahahaha yaaaa ask olsunnnn ablayasmincikte takımın 3. yaramazı
bence dayanmalısınKizlar leptinmi liptonmu nediiiiirr
Yarin tartii gunu jouppiieeAcaba katilabilecekmiyim 2 hafta gecmismidir belkide haftaya katilcam hem daha iyi olur reglm yaklasti yarin buyuk ihtimal olucagim hissediorum Yineeee aciiiiii.....
Bu arada canimmm asirii derecede cikolatali koekii cektiii oeff kesinn regl yaklasti... Yesemmi?Cokta acim napiyim ben ? Suyumuda 1 litre ictim sadece gidiyimde yatana kadar 1 litre daha iciyim bari 2 litre olsun bugunluk bide formcayi iciyimm
Kizlar leptinmi liptonmu nediiiiirr
Yarin tartii gunu jouppiieeAcaba katilabilecekmiyim 2 hafta gecmismidir belkide haftaya katilcam hem daha iyi olur reglm yaklasti yarin buyuk ihtimal olucagim hissediorum Yineeee aciiiiii.....
Bu arada canimmm asirii derecede cikolatali koekii cektiii oeff kesinn regl yaklasti... Yesemmi?Cokta acim napiyim ben ? Suyumuda 1 litre ictim sadece gidiyimde yatana kadar 1 litre daha iciyim bari 2 litre olsun bugunluk bide formcayi iciyimm
leptin tatlım bizim velinimetimiz zayıflatan hormonbence dayanmalısın
yarın tartı günü bu saatte çikolata mikolata yersen hafazanallah artı çıkar
az daha dayan
reglinde de 1 kare bitter ye derim
insallah canımarkadaşlar iyi geceler kandiliniz mubarek olsun.tez vakittte incecik hatunlar olalım inş.hepimizin allah iradesinin yardımcısı olsun.amin
insan oruçlu olunca malesef iradeyi kaybedebiliyo ama ilginçtir diyetteyken acıkmamamız gerekirken ben öğle olmadan acıkıyorum oruçluyken tık yok hiç açlık hissetmedim baya midem küçülmüş benim...iyi aksamlar bugunku menum:.
gece: 2 yumurta.. bi parca tavuk..zeytin..peynir
iftar: firinda tavuk patates..2 kandil simiti...4_5 fistik(bu aksam fazla kacirdim)
bence dayanmalısın
yarın tartı günü bu saatte çikolata mikolata yersen hafazanallah artı çıkar
az daha dayan
reglinde de 1 kare bitter ye derim
leptin tatlım bizim velinimetimiz zayıflatan hormoncadıcım çok haklı tut kendini madem reglde kapıda artı çıkmayasın sonra iki kare bitter ideal gerçi sana diyorum da gel bide bana sor bugünkü vukuatımı çaktırma sütlaca yumuldum bi kaşık alıcaktım güya bu arada tatlım suyu az içmişsin bende zorlanıyorum içmekte ama bizim 3 lt kadar tüketmemiz gerekiyor günlük bugün benimde 2 lt de kaldı
Alaikoem salaam ablaaSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün malum oruçluydum ama şükür çok rahat geçti günümüz
Ne sussuzluk nede açlık hissetmedik
Gündüz pek fırsatım olmadı uğramaya sonrada zaten akraba ziyaretleri falan derken ancak geldik eveYatmadan sizlere de bir bakayım dedim
Bu arada detoksumun son günüydü bugün ve yarın tartıda ne göreceğimi bende heycanla bekliyorum
İnşallah hepimiz yarın çok güzel sonuçlar görürüz
İftarda kızımla 1er kase çorba ve 2 adet haşlanmış yumurtamızı yedik ( tüm ısrarlara rağmen ağzımıza ne başka yemek nede yapılan kadayıf tatlısından yemedik üstelik hiçte canımız istemedi
Evet canım gunduzden acıkmadım bende nolduysa iftarda oldu irade gittiinsan oruçlu olunca malesef iradeyi kaybedebiliyo ama ilginçtir diyetteyken acıkmamamız gerekirken ben öğle olmadan acıkıyorum oruçluyken tık yok hiç açlık hissetmedim baya midem küçülmüş benim...
bu arada allah kabul etsın canım orucunu
Alaikoem salaam ablaaguzel gecmesine sevindimm, ayy 1 kase corba ve 2 yumurtayla insannn doyarmiiiii nasil dayaniosunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?