Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

410,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilakzn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Yasmin17[/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/TABLE][TR]

[/tr]

Kizlar leptinmi liptonmu nediiiiirr
Yarin tartii gunu jouppiiee Acaba katilabilecekmiyim 2 hafta gecmismidir belkide haftaya katilcam hem daha iyi olur reglm yaklasti yarin buyuk ihtimal olucagim hissediorumYineeee aciiiiii.....
Bu arada canimmm asirii derecede cikolatali koekii cektiii oeff kesinn regl yaklasti... Yesemmi? Cokta acim napiyim ben ?Suyumuda 1 litre ictim sadece gidiyimde yatana kadar 1 litre daha iciyim bari 2 litre olsun bugunluk bide formcayi iciyimm

bence dayanmalısın
yarın tartı günü bu saatte çikolata mikolata yersen hafazanallah artı çıkar
az daha dayan
reglinde de 1 kare bitter ye derim

bence dayanmalısın
az daha dayan
leptin tatlım bizim velinimetimiz zayıflatan hormon cadıcım çok haklı tut kendini madem reglde kapıda artı çıkmayasın sonra iki kare bitter ideal gerçi sana diyorum da gel bide bana sor bugünkü vukuatımıçaktırma sütlaca yumuldum bi kaşık alıcaktım güya bu arada tatlım suyu az içmişsin bende zorlanıyorum içmekte ama bizim 3 lt kadar tüketmemiz gerekiyor günlük bugün benimde 2 lt de kaldı

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün malum oruçluydum ama şükür çok rahat geçti günümüz
Ne sussuzluk nede açlık hissetmedik

Gündüz pek fırsatım olmadı uğramaya sonrada zaten akraba ziyaretleri falan derken ancak geldik eve Yatmadan sizlere de bir bakayım dedim

Bu arada detoksumun son günüydü bugün ve yarın tartıda ne göreceğimi bende heycanla bekliyorum
İnşallah hepimiz yarın çok güzel sonuçlar görürüz

İftarda kızımla 1er kase çorba ve 2 adet haşlanmış yumurtamızı yedik ( tüm ısrarlara rağmen ağzımıza ne başka yemek nede yapılan kadayıf tatlısından yemedik üstelik hiçte canımız istemedi

perşembe menü ve program
kahvaltı(sahur)erken yattım biraz sahurada kalkamadım o yüzden yok
07:00 08:00 yürüyüş (oruçluyken zorlanırım sandım ama gayet iyiydi)
akşam:yayla çorbası,salata,şakşuka dedikleri kızartma varya ondan 3 yemek kaşığı,sade soda
su içmeye devam ediyorum ama bugün sadece 1,5 ancak olur

iyi aksamlar bugunku menum:.
gece: 2 yumurta.. bi parca tavuk..zeytin..peynir

iftar: firinda tavuk patates..2 kandil simiti...4_5 fistik(bu aksam fazla kacirdim)
insan oruçlu olunca malesef iradeyi kaybedebiliyo ama ilginçtir diyetteyken acıkmamamız gerekirken ben öğle olmadan acıkıyorum oruçluyken tık yok hiç açlık hissetmedim baya midem küçülmüş benim...
bu arada allah kabul etsın canım orucunu

bence dayanmalısın
az daha dayan

Kiz abla yarin kesinlikle tartilmam regl gunlerimde 1 2 kg kadar fark oluyor bende morelimi bozmak istemiyorum. Hem ben sanirim daha listeye katilmiorum bence haftaya banu abla beni yazacak :)) Hedefim bu hafta 2,5 3 kg vermek
Bu arada abla ben bi kare bitter cikoyla yetinmiooommm neolcak halimmm

Hihh anladim abla bu leptin nezamanlar basliyor ayy iki kareyle keske yetinsem tamam dicemde o pakketi rahat yerim ben yaniiiuuu :)))). Hahahaha afiyet bal seker olsunnn ohh buda senin odulun olsun yaa , ay abla ben suyu cok severimde 3 litre cok fazla ya 1,5 litre rahat bitiririm ama

Alaikoem salaam ablaa guzel gecmesine sevindimm, ayy 1 kase corba ve 2 yumurtayla insannn doyarmiiiii nasil dayaniosunnnnn

Yaaaa kizlar bana yardimci olunn lutfenn aksam 7e kadar diyetimi super yaparim 7den sonra acikmaya baslarim kudururum birseyler kacirsammi acaba cabalarindayimm cok acikiyorumm suan krtgibi acim. Normal yiyorum cok azda yemiorum hani. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim

Evet canım gunduzden acıkmadım bende nolduysa iftarda oldu irade gittibakalım tartiya nasıl yansıyacak..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh

Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım

Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg

Giden; 1.9 kg ( 1.76 % )

Toplam giden; 18.5 kg

Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn

Alaikoem salaam ablaa guzel gecmesine sevindimm, ayy 1 kase corba ve 2 yumurtayla insannn doyarmiiiii nasil dayaniosunnnnn

Canım inan bende aç kalırım diye düşündüm ilkten ( hep diyorum beynim aç diye hakikkaten öyleymiş )
Herkes maşallah çorba hariç bir sürü şey yedi ( karnıyarık, pilav, turşu, zeytinyağlı barbunya vardı menüde ) ama kızımda bende 1 kase çorba ve 2 yumurtayı yedik İnan kendim bile şaşırdım çünkü hiç açlık hissetmedim hatta kızımada dedim ısrarla bak Anneciğim açsan az daha ye yada ne bileyim canın birşey çektiyse bari tadına bak diye ama oda sağ olsun hiç bozmadı ki oda bu hafta 2 kgya yakın verdi ve kesinlikle bundan sonra ne dersen onu yerim fazlası olmaz dedi
Geçen arkadaşlarıda demişler kız ne güzel Anan elinin altında biz İnstagramdan takip ederek kilo vermeye çalışıyoruz hani dediğini yapsaydım bende şimdiye baya kilo vermiş olurdum diye itiraf etti artık bana uyacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…