- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Bende baş olmasada bi yerden yeterki duyuyum cnm çekiliyorum o tarafaBende yarın Allahın izniyle Oruç tutacağım ama benim Allahtan yumurta gününe deng geldi
Komşu ablamada birileri serbest dolaşan Tavuk yumurtası yollamış memleketten oda sağ olsun yarısını hemen bana verdisahurda haşlarım artık
Kız hemen ne Oynakbaşı başı çekti diyorsunKaptana beni öldürtecekmisin
İnş cnm yaradı gibi sanki:)))hımmm bu o hadi bakalım gazanız mubarek olsun inş işe yarar tatlım
Tamam kaptanım hedefime ulaşayım öyle mezun olurum, belin nasıl oldu inşallah düzelmiştir.Tünaydın fıstıklarımmmm
Çiko yediğin gün yedikleirni bir düşün bakalım cadıcımm
Teşekkürler bitanem istirahat edersem inşallah geçecek kuzum
akşam hem kepekli makarna hem kurabiyeumudum kilo koruma dönemi olsa hiç sorun değil ama kilo verme döneminde kaçamak yapmaman lazım kuzum. Hayır neden ayıp olsunki ben bu düşünceye katılmıyorum
Teşekkürler meleğim
Teşekkürler balım amin kuzum
Teşekkürler şirinemnasıl oldu dişin ağrın geççmiştir inşallah biraz Haklısın canım ilaç da alamazsınki
Cuma günü daha kolay anlarsın prensesim ama menüler hiç yok nasıl olacak böylemenülerini yazmalısın deneme aşamasındasın henüz.Sen sadece menülerine sporuna dikkat et kuzum takım ortalaması önemli ama bazen tek bir kişinin yüzdesi bile nota almamızı engelleyebiliyor
Maşallah anneciğinesizlerde gelininizde çok şanslısınız
Teşekkürler prensesim
Aynı gün zor olur keşke 1 gün önceden yapsaydın tatlım .Ertesi gün üstünden geçerdin
Tünaydın prensesim hiç aklına getirme böyle şeyleri akşam okuyup yat tatlım08,45 te uyanmışsın bence tekrar yatmamalıydın ne kadar erken güne başlarsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar bitanem uyanınca tekrar yatma lütfen
Biliyorum meşguliyetini efserim elleirne sağlık hakikaten süper şeyler yapıyorsun
Teşekkürler cecommmgeçecek tabiki
İlahi adaşım sen beni hep güldürüyorsun öyle samimi yazıyorsunki rabbim de seni bir ömür güldürsün inşallah enişte kontrol ediyor demek
Anneciğin biliyordur sizi o yüzden içi rahattır bence dönünce evini çiçek gibi bulacağına eminim
Tünaydın tatlım aminnn kuzum rabbim büyük çok teşekkürlerBenim ömrüm diyetle geçtiki Al ver al ver en sonunda sağlıklı beslenmeyi öğrendim ve şükür kontrol altında ve spor vazgeçilmezim oldu
Ellerine emeğine sağlık Baharcımİnşallah bir sonraki analiz döneminde takdir alacağız
Melekleirm uzun süredir diyette biraz yoruldular o yüzden ama ben inanıyorum hepsi teker teker mezun olacak inşallah
Slm fıstığım afiyetolsun canım dün bende kızartma yaptımBen ekmek kızartma makinasının minik tepsisinde yapıyorum yetiyo bana .Misafir yoksa spor var 60 dk harikasın canım
Hadi Efserim spora asıl biraz mezuniyetini partiyle kutlayalım
Sağol makresim yok kuzum dün apartmandan çıkarken annemin dengesi kayboldu onu tutayım derken incittimYakı yapıştırdım gece bakalım geçecek inşallah Bel fıtıklılar yarım insan sayılıyor en ufak dikkatsizlikte ağrı oluyor malesef
Tam hedefine ulaşana dek mezun etmeyelim seni sonrasındada yine free takımda davam edersin koruma dönemini de takip ederiz kuzum
Hakikaten ben de sinir oldum adaşım bu ne vurdumduymazlık sen de bir an önce takılıp işini gücünü bitirirsin ustalarla uğraşmak hakikaten zor parasını da aldıysa bekleki teşrif etsinler
Tatilin keyfini çıkar o zaman kuzum
Polyannacılık her zaman iyidir dimi
wawwwww fatom naptın sen uçurmuşsun tebrikler. ben takıldım sen geçtin beni helal sana***6.Takım 410.Etap***
45derya45(82,5/ / /% )
baldandane(95,5/ //% )
battaniye1 (76,5/74,6 /1,9 /% 2,48)
Bulbul-e Bismil( 86,6/ / /% )
efser(71/ / /% )
jojowa(55,6/ / /% )
makres76 (62,4/ / /% )
6.Takım Ortalaması:%
Kızlar kaptan paylaş demişti ama yanlış yapmışım ilkini burdan devam edin
Evt neslim 3 günü detoks ama bu hafta iki günde Oruç tuttum belki onunda etkisi vardırwawwwww fatom naptın sen uçurmuşsun tebrikler. ben takıldım sen geçtin beni helal sana
5 gunluk proğrammı yaptın kuzum
Hedefime ulaşamayacağım, spor yapmamak yaktı beni**NisanListesi**
battaniye1: 77,5***************>76
BayilanBayilana : 87,5**********>85,5
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>86
Ebwam: 125,8****************>123
Efser : 71,9******************>70
irem-ozge: 82,2*************>80
leyla_34 : 55,9**************>54,5
rengarenknesli: 75,8**********>74
makres76: 64****************>61
baldandane: 97**************>93
45derya45: 82,4*************>79
miss_wong: 73,8**************>72
oynakbasi34: 109,2***********>106
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>45-46
Nisan sonu hedeflerimizi hatırlayalım dedimm
aaa çok güzel çocuklarla oynarken bile yapabilirim
Fıstıklarım bu hareketi lütfen alışkanlık haline getirin sporunuzun sonunda yapmaya çalışın yan simitler ve karın için çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?