Günaydın guzellerim bayramımız kutlu kandilimiz mübarek olsun
sahiden bugün kandildi ayrıca
hepimize hayırlı kandiller diliyorum
dualarımız kabul olur inşalla
Günaydın kandiliniz mubarek olsun
Herkesin kandilini kutluyorum kocaman opucukler
Hepinizin kandili mübarek olsun, yaptığınız dualar kabul olsun inşallah. Dün uğrayamadım tatildi bugün ancak kutlayabildim kandilinizi...Hayırlı akşamlar kızlar..Kandiliniz mübarek olsun..
maşallah cecom süpersin, daim olsun inşallah...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Canım inan bende aç kalırım diye düşündüm ilkten ( hep diyorum beynim aç diye hakikkaten öyleymiş)
Herkes maşallah çorba hariç bir sürü şey yedi ( karnıyarık, pilav, turşu, zeytinyağlı barbunya vardı menüde ) ama kızımda bende 1 kase çorba ve 2 yumurtayı yedikİnan kendim bile şaşırdım çünkü hiç açlık hissetmedim hatta kızımada dedim ısrarla bak Anneciğim açsan az daha ye yada ne bileyim canın birşey çektiyse bari tadına bak diye ama oda sağ olsun hiç bozmadı ki oda bu hafta 2 kgya yakın verdi ve kesinlikle bundan sonra ne dersen onu yerim fazlası olmaz dedi
Geçen arkadaşlarıda demişler kız ne güzel Anan elinin altında biz İnstagramdan takip ederek kilo vermeye çalışıyoruz hani dediğini yapsaydım bende şimdiye baya kilo vermiş olurdum diye itiraf ettiartık bana uyacakmış
maşallah canım harikasın çok güzel gitmiş....***6.Takım 410.Etap***
45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ / /% )
battaniye1 (76,3/74,6/1,7/2,23)
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/ / /%)
Efser (71/ / /%)
Jojowa(55,6/ / / /% )
makres76 (62,7///% )
6.Takım Ortalaması:
günaydın neslim...gunaydın 6. takımın güzelleri.
cadıcım süpersin, o kadar spora veremesen şaşardım, spora devam, bir de ben düzenli yapabilsem....BİLDİĞİN VERMİŞİM BEEEE YUPPİİ
UMARIM DÜZGÜN HESAPLADIM
***Free Takım***
Dilakzn(70,2/ / /% )1 Mayıs liste tarihi
miss_wong (73,4 // /%)
oynakbasi34(108/106.1 / 1.9/ 1.76 % )
morcadıyesilyarasa(49,6/48,7 / 0,9/%1,81 )
Rengarenknesli(75,9/ / /% ) sabit
umutsuzwakaa(58,4/ / / % )1Mayıs liste tarihi
Free Takım Ortalaması:
valla ya vıccıığım çıkıyo o sporu yaparkencadıcım süpersin, o kadar spora veremesen şaşardım, spora devam, bir de ben düzenli yapabilsem....
tatlım direk aradaki farkı alalım önceki kilona tartı farkını haftaya yansıtırız ondan sonra öyle devam edersinSweetdimple sanırım bana cevap veremiyorsunuz bugün fazla vaktim yok bildirimimi yapayım ayarlamayı size bırakıyorum kaptanım.oğlumun 23 nisan gösterisi bugüne kaldı onu gösteriye götürücem biliyorum hastasınız sizede zahmet veriyorum ama kusura bakmayın ne olur bu hafata 500 gram gitti kaptanım baya yavaş gidiyorum ya
Hergün aynı saatte yapmak da önemli, sonucunu görüyorsun işte maşallah ne diyeyim.valla ya vıccıığım çıkıyo o sporu yaparken
birde hergün aynı saatte yapıyorum
valla bence her durumda fırsat yaratılmalıHergün aynı saatte yapmak da önemli, sonucunu görüyorsun işte maşallah ne diyeyim.Bende seviyorum sporu özellikle platesi ama benimki zamansızlıktan, çocuklar 4 tane olunca bir de çalışınca akşam 8 gibi yapabiliyorum o da misafir olmazsa ya da çocuklar fırsat verirse.
İnşallah her zaman fırsatın olur, bende fırsat yaratmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama hiç kolay olmuyor 4 çocuğa cevap verip kendime zaman ayırmak. Büyükleri çok takmıyorum da 2 yaşında olan oğlum çok hareketli, onu mu takip edeyim spor mu yapayım şaşırıyorum, birde özellikle mi yapıyorlar bilmiyorum spora başladığım zaman birbirlerine giriyorlar biri bir tarafta ağlar öbürü diğer tarafta, kavga etmeye başlarlar ben de deliriyorum o zaman. Babaları da o saatlerde çay keyfi yapacak kalk bir çocuklara bak, o da yok. Erkek milleti değilmi hep kendi rahatlarını düşünürler. Sanki ben tek başıma yapmışım çocuklarıvalla bence her durumda fırsat yaratılmalı
büyük konuşmayayım ama bundan sonra ne olursa olsun böyle olcak benim hayatım
kaçta yaparsan yap önemi yok
yeterki alışkanlık haline gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?