Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 410.Etap***

45derya45(82,5/82,2 /0,3 /% 0,36)
baldandane(96,5/96 /0,5/%0,52 )1 kilo tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi
battaniye1 (76,5/74,6 /1,9 /% 2,48)
BayilanBayilana (88/88/0 /% 0,0)Kilosu Sabit.İzinli
Bulbul-e Bismil( 86,6/86,4 /0,2 /% 0,23)
efser(71/71,5 /-0,5 /% - 0,70 )
jojowa(54,3/53,2 / 1,1/%2,03 )
makres76 (62,4/ 62,2/0,2 /% 0,32)

6.Takım Ortalaması:%0,66

Kaçak menüler gelsin
Çarşamba
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir

Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği

Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay

Öğle (12:30)
doktora gidecektim elimde çanta olmasın diye yanıma yemek almadım 2 susamsız simit ile geçiştirdim

Ara 18:30
dönerken çok acıktım araba tutmasın diye 1 paket tuzlu çubuk yedim

Akşam 20:30
1 kase çorba, az melemen, salata
eve geç döndüm kv ler gelmişti yeni yemek hazırlayıp yiyene kadar saat geçti maalesef
----------------------------------------
perşembe
Sahur
2 bardak ılık su + 1 incir

2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği

İftar
1 kase çorba, 5 yarı pirinç bulgur karışımı sarma, salata, 1 minik şekerpare (aslında oğluma koymuştum hepsini yiyemedi bulaştırınca atmadım canım da çekmişti, yemesem iyiydi de oldu bir kere

Ara 1 küçük mısır (yazdan dondurucuya koymuştum köyde, kv gelirken getirmiş pişirdim çocuklar bir saldırdı, bende yedim ,kötü menülerim ama çok şükür tartıya yansımadı.

Su 3 litre, spor kvler bende maalesef yapamadım. Bu akşamda kalacaklar yarın hava açarsa köye giderler. Çok soğuk diye köyde duramadılar. Kar yağdı köylerde. Bu zamanda böyle hava çok olan bir şey değil. Şu an dışarısı 11 derece, kışın bu kadar üşümemiştim. Kardeşim de gelmiş gelinimle birlikte, kvler olmasa da bu akşam yine spor yapamayacaktım anneme gideceğim. Hayırlısı bakalım hafta sonu telafi etmeye çalışacağım. Hava bir açsın yine açık hava yürüyüşüne devam edeceğim de çok soğuk yürünmez ki bu havada.

Ma sha Allah ma sha Allah Hem sana hem kizina Yaaaa oyleeeee sevindimkiiiiii canimbenim ya kilolar ucup gidiyorrrrr. Ablaaaaa bende sana uyucammmm neler yiyecegimi hergun yazarmisinn dediginden cikmicam.Listeye gore degil senin dediklerini yapmak istiyorumm

Ablaaaa ben niye yokym 1 mayis a

Cnm ben eski listeden gittim seni kaptanım eklicektir ne zaman girebileceğini , ayrıca kendinide ekleyebilirsin şimdilik free takıma:)
Bende bi kaç yanlışla anca dogru listeyi buldum sbh yapınca :)

Amaniinnnnn tam bizim kuzucuk gibi birde bizimkisi cok sinirli ellerini sap sap birbirine vuruyor bagirior yeni yeni isiriyor, esek kendini sevdirmeyide biliyor ama yerigeldigi zaman cokta guleryuzlu herkese kendini sevdiriyor sipa, aay Allah kolaylik versinn abla yaa cok tatli gelior burdan anlattiklarin ama eminim cok yorucudur oeff onuu uyutup oyle yapsan? Olmazmi?

ohh çok şükür bu hafta kurtardık sanırım notadan veren arkadaslarımızı çooook tebrik ediyorum özelliklede battaniyecim seni başarılarımız daim olsun inşşşşş

Kendini sevdirir zaten, hem yaramazlık yapar hemde kızmayayım diye şirinlik yapıp beni kandırmaya çalışır, bende kızmaya çalışıyorum ama öyle hareketler yapıyor ki dayanamayıp gülmeye başlıyorum o da hemen şımarıyor. Uyuması 12 yi bulduğu için o da problem. Bazen çok nadir gündüz uyumuyor o zaman 7-8 gibi uyuyor bende rahat rahat sporumu yapıyorum.

Banu ablacim ben simdiden yaziyimki haftaya unutmiyim. Baslangic kilom 101.6 daha yeni tartildim 99.7 . Allah ima sukur ler olsun 300 gramda olsada 100 rakamdan kurtuldumBirde reglime 1 2 gun kaldi. Ilk hedefim 90 olmak. Izine gitmeden 85 gormek istiyorum. Ama disimi skip 77 olmaya calisacamBen 77 ken 65 gibi gosteriyorum oyle diyorlardi o yuzden 23 kilo sart.. Bugun menumude paylasacam ama daha kahvalti yapmadim direk buraya ugrayim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

Hhahahaha aynennnnn o simarmalari yokmuuuu yaaa yiyip bitiriyorum resmenaay abla senin isin bayaaa zormus Allah kolaylik versinnn canimbenim

Ayy hareket süpermiş bende yapabılırım bunu

Bende begendim bu hareketi.. ipden sonra bunu yaparim..

Tv izlerken bile yapabilrisiniz elişi yapmıyorsanız meleklerimmm yalnız elleirinizi mümkün olduğunca kaldırmamaya çalışın

Geçti ablam iyileşiyor yavaş yavaş
@yasemin17 senin vaktin azmis canim

Bir an önce geçsin inşallah şirinem

Yürüyüşümü yaptım 1 saate yakın bir yürüyüş oldu benim için biraz uzun

Her gün 1 saat yürüyüş yapabilsen süper olur efserimmm

bu hafta ip atlamaları artıralım mı buğday salatasının yanında ekmeğe gerek varmıydı sence umudumm

Yogurt kuru yapan varmı yatmadan once pulbıber ve lımon ıle yapılan onu yapmak ıstıyorum sonuc alan warsa yazabılır mı??
Bılgı almak ıstıyorummm

Yoğurt tek başına zaten yağ yakıcı bir besin umuudm her yemeğinin yanında yersen etkisini görürsün menüde et türü yoksa tabii Bunun etkisini bilmiyorum fakat 3 çay kaşığı yoğurt 1 er çay kaşığı zencefil tarçın zerdeçal bunları karıştırıp yemeklerden yarım saat önce tüketiyorsun geçen sene takımlardaki bir arkaaş bunun sayesinde her hafta 3-3,5 kilo veriyordu bizde çatlıyorduk kıskançlıktan

Düzenli yapmak önemli bitanem ben denedim ama resmen ateş bastı uuzn süre yapamadım

Kocaman bir aferim bitanemmm

ÖĞLE
1 salatalık
yeşil çay

AKŞAM
sebzeli kek
yoğurt

sıvı şimdiye dek 1 lt uyuyana kadar 1,6 falan olur heralde

Kahvaltına bayıldım işte budur ne o öyle nesfit sebzeli kekiknde un var dimiii

Gecmiş olsun kendınıze ıyı bakın

Teşkkürler kuzum 1 haftaya geçer inşallah

Teşekkürler meleğim gel gel madem istedinnn Sporun faydasını ve eksikliğini bu hafta test etmiş oldun

Aman aman aşkının ellerinden çiğköfte de başka olmuştur afiyetolsun kuzum .Zaten marul benim lavaşım ya da dürümüm haline geldi lavaşlık dürümlük ne varsa marulun içinde alıştım artık

Slmlar
Bugünkü menum
Sbh öglen aksam boool Acılı yeşil fasulye
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 ödem cayı,1 yeşil cay
15 dk twister,300 ip atlama,plunk,10 dk kol
Aksam yemekte bi bardak ayranda ictim

süpersinnnn maşallahhhh sporda çeşitlenmişşş ve sonucunu aldık durmak yok devam kuzummm

Afiyetolsun canım sağlık olsun tatlım bu yağmurlarda bitecek düzenli yaparsın sporunu

Yarın Oruç tutcam,hemde et günüydü,yatarken ton Balığı ve kk kahvaltısı Yaparım artık
Detoks şimdilik iyi gidiyo inş daha öncekilere dönmez

Yorumlayarak yaptığın bu detoksu başardın meleğim tebrikler

Oynakbası bası çekti bende düştüm yola
5 günde 5 kilo diyeti canım

5 günde 1,9 da iyi kuzummm

oy anam oy resmen uçmuşum netcem ben kaptanım düşer miyim ki okadar

Öncelikle böyle cümle kurmayı bırakacaksın balım düşeceksin tabiki önce kendine inan gerisi gelir

mısır unlu fasulyeyi allahtan yiyememişsin sahurdaki kekin inceyse sorun yok kuzum oruç tutuyosun gün içinde yakmışsındır Oruçken spor yapamaman normal su içme şansın yok bitanem allah kabul etsin oruçlarını

Aşk olsun cecommm sana kıyabilirmiyim ben hiçHem kötü birşey yapmadınki kendi uyguladığın birşeyi paylaştın

Evet prensesim sohbetler hoş ama asıl görevlerimizide unutmamamız lazım menülerini yazmazsan listeye girme süren uzar kuzum Hakkında hayırlısı olsun bitanem sevdiğin iş hangisiyse ona yönel bence

22 nisan menum
Gece : 2 yumurta..peynir..zeytin..domates

Iftar: 2 porsiyon haslanmis tavuk..1 elma..2 sarma

Kaptanim telim bozuldu..tamir olana kadar aksamdan aksama yazicam

Maşallhın var jojocummm Allah kabul etsin canım.Elbette kuzum ne zaman müsait olursan

günaaaydın kızlaaarrr sabah kahvaltım

Afiyetolsun cadıcım bu ne güzel ne sağlıklı bir kahvaltı böyle bana bunllarla gel tatlım

Karatay gençleştirir güzelleştirir ve ömrü uzatır kaliteli bir yaşam için karatay

aynen öyle belki psikolojik bişey diyemem ama salı sabahı aynaya baktım resmen gözlerimin altı bi gecede çökmüş bugün baktım daha bi başkaaa

Karataydan vazgeçmek yok demekki

Afiyetolsun tatlım suyu atlıyrouz inşallah az içmiyorsundur

Yaseminim akşam bulgur pilavını yufkayla yemen çok yanlış olmuş kuzum zaten pilav yanına salata yapsaydın bol bol yufkaya gerek kalmazdıSuyu lütfen artır bitanem spor yapabiliyormusun

ARA
1 yeşil elma
1 greyfurt

AKŞAM
sebzeli kek
yoğurt

sıvı: 1 lt oldu yatana kadar 1,6 lt olur belkide fazla

BU ARADA LEPTİN SAATLERİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM ?

Afiyetolsun cadıcım sebzeli kek bitmedi sanırım .Spor da muhteşem

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=2968

Bu yazıyı dikkatlice okumalısın cadıcım leptin hakkında

Ne güzel açıklamışsın meleğimmm gurur duydum seninle

Ellerine sağlık ttalım bundan sonra böyle yapalım hangimiz girersek en son kalınan yerden devam edelim sana da zor olmasın

Yasemincim sen bu soruyor olamazsın geçen sene de sana bu bilgileir linkleri vermiştik tatlım Sanırım hiç okumadın bitanem yediğini yaktığın sürece elbette yiyebilrisin diyelimki 1 paket bitter yedin 500 kaloriyi yakacak spor yapman lazım ki bu da senin kilo vermene değil kilonu korumana yardımcı olur.Lütfen biraz sabret kuzum zayıflamayı çok istediğini biliyorum ve tüm menüleri incele snede böyle sağlıklı menülerle kilo vereceksin

iyi aksamlar bugunku menum:.
gece: 2 yumurta.. bi parca tavuk..zeytin..peynir

iftar: firinda tavuk patates..2 kandil simiti...4_5 fistik(bu aksam fazla kacirdim)

Afiyetolsun jojocum fakat sahurdada iftarda da salata yememişsin kuzum bağırsak problemi yaşamanı istemem 2 kandil simidini görmedimki

Afiyetolsun canım şerbetli tatlı yemendense sütlaç iyi bir seçim

Bitanem takım kurallarına uyarsan listedesin fakat menüleirni yazmadığın sürece ne sana yarduımcı olabilirim ne de listeye alabilirim haftada 2,5 -3 çok fazla senden haftada en fazla 1 kilo vermeni bekliyorum bunun için lütfen cıslardan uzak dur salataya ağırlık ver geceleri erken yatıp erken kalkmaya çalış en az 3 lt su iç ve sporunu lütfen aksatma bitanem

Acıkman normal çünkü basit karbonhidrat alıyorsun yufka seni acıktırır tatlım kahvaltıda ekmek yerine yufka yiyebilrisin gün içinde onu yakma şansın var ama akşam olmazAkşam lütfen kendine lezzetli salatalar hazırla kuzum

Maşallah cecommm prenseseime de sana da çok güzel verdin bitanem devamı gelecek inşallah istersen 1 hafta normal beslen 1 hafta buna devam et yorumlayarak tabiiiBittiğinde kitap çıkarırsan best seller olur eminim

Günaydınlar
Dünkü menum
Sahurda kk kahvaltısı,ton Balığı,3,4 Çatal patates li yumurta
Iftar bi kase corba,haşlanmış et,salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 ödem cayı
Spor yok

Afiyetolsun meleğim

Bende baş olmasada bi yerden yeterki duyuyum cnm çekiliyorum o tarafa kaptan bunu biliyo sana suç bulmaz yani

Tamam yorumlayarak yaptığınız sürece söz hiçbirşey demeyeceğim ama sürekli olmaz 1 hafta bunu yap bri hafta normal beslen
İnş cnm yaradı gibi sanki:)))

Yaramış yaramışşş daha ne olsun maşallah
Bi Yanlışlık varsa düzeltirsiniz inş bu hali doğrudur
Listeye girebilenlerde kendini ekler artık

Edit: bu seferde efser i atlamışım iyimi benden bi cacık olmaz

Ellerine sağlık kuzumm Kim demiş olur öyle minik hatalar

Afiyetolsun umudum et yediğin günler lütfen salata yeki sindirim hızlansın kusurabakmayın hep bunu yazıyorum ama inanın çok etkili az olsun öz olsun umudum her hafta hızlı gitmez kuzum

Gitmememsi için tek neden söyle

Tamam kaptanım hedefime ulaşayım öyle mezun olurum, belin nasıl oldu inşallah düzelmiştir.

Bir parça daha iyi makresim yakı yumuşattı sanırım

Hedefime ulaşamayacağım, spor yapmamak yaktı beni yine misafirim var ve kaç gün sürecek belli değil off

Sağlık olsun kuzum az az da ols avermen çok güzel senin hayatın spor zaten

Ebru sallıyla pilatese baslıyorum bugunden itibaren yapabıldıgım kadarr

Bu kararını sevdim Zamanla alışırsın başlaman bile yeter kuzum ama ben onunçeneisne katlanamıyorum

Kızlar malesf regli oldum ve tartıya olumsuz yansıdı üzgünüm 71.5

Efserim menülerini göremiyoruz kuzum diyet listeni aynen uyguluyorsan snaırım regl den dolayı ödemdir Sağlık olsun canım

kaptanım benim tartı artım listeye yansıtılmamış
buraya göre yazarsam artıdayım ama yarım kilo verdim ası olcak ya bildirimi nasıl yapayımm

Hallettim kuzum

Estagfurullah balım ne zahmeti seve seve yapıyorum ben bence kilo vermen gayet güzel ideali 650 gr tatlım gtisinde hep gitsin önemli olan bu

Gunaydınlar.. Hayırlı cumalar..

gecen cuma___54.3
bugun___53.2
yuzde___2.03
mesaj saysı___51

Jojom maşallah sana harika verdin bu hafta tatlım daim olsun Listeye de girdin sanırım 3 haftaya mezun edeceğiz seni

Walla sevindirik moddayım

Hakettinnn

Şimdiki çocuklarla başetmek zaten büyük başarı makresimm bak sen paşaya ablasını mı ısırıyor kerata erkek ocuklar daha yaramaz sokak kültürüde yok enerjilerini evde boşaltıyorlar

Afiyetolsun makresim minik kaçamaklar var evet ama sağlık olsun misafirler ve sporsuzluk etkiledi seni.Hakikaten bu yaz ne zaman gelecek bahar kavramı diye birşey kalmadı

Bitanem bu hafta menülerini düzenli paylaşsaydın 1 mayısta listedeydin .Katılımın çok güzel fakat önemli olan menüleirn kuzum bu hafta lütfen düzenli paylaş menüleirni ki 8 mayısta takım listesine girebilesin.

ohh çok şükür bu hafta kurtardık sanırım notadan veren arkadaslarımızı çooook tebrik ediyorum özelliklede battaniyecim seni başarılarımız daim olsun inşşşşş

Evet meleğim çok şükür bu hafta iyiyiz her hafta daha iyi oluruz inşallah

Prensesim sen takıma geldiğinde 99,9 dun ne zaman 101,6 oldun bitanem Bak yine kahvaltı yapmamış lütfen kahvaltını geciktirme prensesimm ve mümkünse öğünlerini aynı saatte yemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…