- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
sağol tatlımmmm
Listeniz doğru neslim
Ma sha Allah ma sha AllahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Canım inan bende aç kalırım diye düşündüm ilkten ( hep diyorum beynim aç diye hakikkaten öyleymiş)
Herkes maşallah çorba hariç bir sürü şey yedi ( karnıyarık, pilav, turşu, zeytinyağlı barbunya vardı menüde ) ama kızımda bende 1 kase çorba ve 2 yumurtayı yedikİnan kendim bile şaşırdım çünkü hiç açlık hissetmedim hatta kızımada dedim ısrarla bak Anneciğim açsan az daha ye yada ne bileyim canın birşey çektiyse bari tadına bak diye ama oda sağ olsun hiç bozmadı ki oda bu hafta 2 kgya yakın verdi ve kesinlikle bundan sonra ne dersen onu yerim fazlası olmaz dedi
Geçen arkadaşlarıda demişler kız ne güzel Anan elinin altında biz İnstagramdan takip ederek kilo vermeye çalışıyoruz hani dediğini yapsaydım bende şimdiye baya kilo vermiş olurdum diye itiraf ettiartık bana uyacakmış
Ablaaaa ben niye yokym 1 mayis a***Free Takım***
Dilakzn(70,2/ / /% )1 Mayıs liste tarihi
miss_wong (73,4 // /%)
oynakbasi34(108/ / / % )
morcadıyesilyarasa(49/ / /% )
Rengarenknesli(75,9/ / /% )
umutsuzwakaa(58,4/ / / % )1Mayıs liste tarihi
Free Takım Ortalaması:
Bununda doğrusu bu kızlar
Cnm ben eski listeden gittim seni kaptanım eklicektir ne zaman girebileceğini , ayrıca kendinide ekleyebilirsin şimdilik free takıma:)Ablaaaa ben niye yokym 1 mayis a
Amaniinnnnn tam bizim kuzucuk gibi birde bizimkisi cok sinirli ellerini sap sap birbirine vuruyorDenedim canım ilk başta benimle başlıyorlar da 5 dakika sürüyor, küçük oğlum beni yoran diğerlerinden bir şikayetim yok, hele 4 yaşındaki kızım benimle birlikte başlar sevdiği bazı hareketler var onları yapar, ben bitirene kadar da yanımdan ayrılmaz ama küçüğü bırakmaz ki, kız yere yatıyor geliyor karnına oturuyor, geçen gün kızı bir ısırdı göğsünün üstünü, soydu kızın derisini. 1 ay sürdü izlerinin kaybolması. Bazen leslie yaparken kucağıma alıyorum 5 dakika kadar zaptedebiliyorum ama sonrası yok. Masaya çıkacak koltukların kenarında gezecek, mutfağa kaçıp masanın üzerindekileri boşaltacak, çok hareketli hiç dur bilmiyor. 3 çocuk daha büyüttüm ama şimdi tam çocuk büyütüyorum diyorum.
Tamam ablacim tesekkurlerCnm ben eski listeden gittim seni kaptanım eklicektir ne zaman girebileceğini , ayrıca kendinide ekleyebilirsin şimdilik free takıma:)
Bende bi kaç yanlışla anca dogru listeyi buldum sbh yapınca :)
ohh çok şükür bu hafta kurtardık sanırım notadan***6.Takım 410.Etap***
45derya45(82,5/82,2 /0,3 /% 0,36)
baldandane(96,5/96 /0,5/%0,52 )1 kilo tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi
battaniye1 (76,5/74,6 /1,9 /% 2,48)
BayilanBayilana (88/88/0 /% 0,0)Kilosu Sabit.İzinli
Bulbul-e Bismil( 86,6/86,4 /0,2 /% 0,23)
efser(71/71,5 /-0,5 /% - 0,70 )
jojowa(54,3/53,2 / 1,1/%2,03 )
makres76 (62,4/ 62,2/0,2 /% 0,32)
6.Takım Ortalaması:%0,66
Kendini sevdirir zaten, hem yaramazlık yapar hemde kızmayayım diye şirinlik yapıp beni kandırmaya çalışır, bende kızmaya çalışıyorum ama öyle hareketler yapıyor ki dayanamayıp gülmeye başlıyorum o da hemen şımarıyor. Uyuması 12 yi bulduğu için o da problem. Bazen çok nadir gündüz uyumuyor o zaman 7-8 gibi uyuyor bende rahat rahat sporumu yapıyorum.Amaniinnnnn tam bizim kuzucuk gibi birde bizimkisi cok sinirli ellerini sap sap birbirine vuruyorbagirior yeni yeni isiriyor, esek kendini sevdirmeyide biliyor ama yerigeldigi zaman cokta guleryuzlu herkese kendini sevdiriyor sipa , aay Allah kolaylik versinn abla yaa cok tatli gelior burdan anlattiklarin ama eminim cok yorucudur oeff onuu uyutup oyle yapsan? Olmazmi?
Kendini sevdirir zaten, hem yaramazlık yapar hemde kızmayayım diye şirinlik yapıp beni kandırmaya çalışır, bende kızmaya çalışıyorum ama öyle hareketler yapıyor ki dayanamayıp gülmeye başlıyorum o da hemen şımarıyor. Uyuması 12 yi bulduğu için o da problem. Bazen çok nadir gündüz uyumuyor o zaman 7-8 gibi uyuyor bende rahat rahat sporumu yapıyorum.
Sağol bitanem, olsun canım tatlı yorgunluk bunlar yeterki sağlıkları yerinde olsun.Hhahahaha aynennnnn o simarmalari yokmuuuu yaaa yiyip bitiriyorum resmenaay abla senin isin bayaaa zormus Allah kolaylik versinnn canimbenim
Oyyy aynen oyle, bi 6 yil sonra banada anne olmak nasip olur in sha AllahSağol bitanem, olsun canım tatlı yorgunluk bunlar yeterki sağlıkları yerinde olsun.
Ayy hareket süpermiş bende yapabılırım bunu
Bende begendim bu hareketi.. ipden sonra bunu yaparim..
Geçti ablam iyileşiyor yavaş yavaş
@yasemin17 senin vaktin azmis canim
Yürüyüşümü yaptım 1 saate yakın bir yürüyüş oldu benim için biraz uzun
Sabah 1 haslanmıs yumurta 1salatalık peynır 7zeytın dılım ekmek
Oglen pırıncsız pırasa
Ara ogun badem kayısı
Aksam mercımek corbası bır dılım ekmek bugday salatası sadece yogurtlu
2,5lıtre su
Yesılcay
Yarım saat yurudum 50 adet ıp atlama 50 mekık
Yogurt kuru yapan varmı yatmadan once pulbıber ve lımon ıle yapılan onu yapmak ıstıyorum sonuc alan warsa yazabılır mı??
Bılgı almak ıstıyorummm
valla hemen kalkıp harikalar yarattım yedim kaptanım
bizimde atıştırmalıklarımız var aslında
ama işte benim alışverişe gitmem gerekiyor
kaptanıııııım bu hareket ve daha bi sürü egzersizler benim listemde hep yapıyorum
aferim dimi bana
bugün ki menüm
22 NİSAN 2015 ÇARŞAMBA
SABAH
1 haşlanmış yumurta
dereotlu peynir
köypeyniri
6 yeşil 4 siyah zeytin
domates
salatalık
turp
maydanoz
roka
tere
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahve
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ÖĞLE
1 salatalık
yeşil çay
AKŞAM
sebzeli kek
yoğurt
sıvı şimdiye dek 1 lt uyuyana kadar 1,6 falan olur heralde
Gecmiş olsunkendınıze ıyı bakın
iyi akşamlar güzeller
çok geçmiş olsun ablam yakı falan denesen. tez zzamanda geçer inş
bu aralar bende aynıyım gerçi benim haftasonu suçlarım vardı ama bugünde kazındı midem ayranla geçiştirmeye çalıştım bende
spor mu aaa o da netam dayaklığım bu ara kaptanım spor falan hak getire
onu bende duymuştum ama acı yiyemediğim için hiç denemedim face de bi sayfa varmış ordan okumuştu ablam bi zaman yapanlar yazmış çok işe yaramış falan o da başlamıştı ama tabi arkası gelmedi dolayısıyla bilemedik cidden yarıyor mu işe
dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: ayran
ara: form çayı
akşam: biraz çiğ köfte ( aşkın ellerinden) çeyrek lavaş, bol marul, ayran. ben acıyı hiç yiyemem oyuzden bana ayrı yoğurdu isotunu az atıp ama ben yinede çok yiyemedim karnımı ayran ve marulla doyurdum
gece: çay
su: 2 lt
Slmlar
Bugünkü menum
Sbh öglen aksam boool Acılı yeşil fasulye
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 ödem cayı,1 yeşil cay
15 dk twister,300 ip atlama,plunk,10 dk kol
Aksam yemekte bi bardak ayranda ictim
bugünkü menüm
sabah: suda ıslatılmış iki kuru erik ve eriğin suyuna kiraz sapı çayı
karatay kahvaltısı artı olarak birazcık tereyağında çeyrek lavaş çevirdim
ara: ayran
ara:sütlü kahve
akşam: kıymalı kabak ve patlıcan yemeği (çakma türlü), cacık
az evvel bir bardak sütlü kahve bugün çok içmişim kahveyi şimdi fark ettim
su: 2,6 lt
spor yok. bu aralar yağmur arttı hem yürüyüşe çıkamıyorum hemde böyle havalarda benim ağrılarım artıyor evde de spor yapamıyorum inş tartıya kötü yansımaz pek iyi bir hafta geçirmiyorum çünkü
Yarın Oruç tutcam,hemde et günüydü,yatarken ton Balığı ve kk kahvaltısı Yaparım artık
Detoks şimdilik iyi gidiyo inş daha öncekilere dönmez
Oynakbası bası çekti bende düştüm yola
5 günde 5 kilo diyeti canım
oy anam oy resmenuçmuşum netcem ben kaptanım düşer miyim ki okadar
çarşamba günü menü
kahvaltısahur)salata, tavuk haşlama baget ,ayran (akşam çocuklara cheeskek yapmıştım hiç yemedim ama sahurda bir ince dilim yedim )
akşam :taze fasulyeyi haşlayıp tavada mısır unu ile çevirdim.canım istedi ama çok yiyemedim yarım porsiyon diyelim.2 bardak ayran havuç salatası
sahura kadar devam edicem su içmeye şu anda 1,5 lt oldu
üzgünüm bugün spor yok yapamadım
Bende yarın Allahın izniyle Oruç tutacağım ama benim Allahtan yumurta gününe deng geldi
Komşu ablamada birileri serbest dolaşan Tavuk yumurtası yollamış memleketten oda sağ olsun yarısını hemen bana verdisahurda haşlarım artık
Kız hemen ne Oynakbaşı başı çekti diyorsunKaptana beni öldürtecekmisin
Ayyy bende sanki birtek sohbet icin katilmisim bu 6 takimaNapimm sohbetler cok hoss Banu abla beni sonunda kovacak burdan terlikle menulerimi yazmiorum diye. Hahaaaa yaa ama cidden bugun unutmusum tamamenn okul hakkinda mesleklere bakiodum. Kabin memuru hosteslik benim kucuklugumden beri hayalim onu yapmak istiyorum ama bi yandan guzellik uzmaninida istiyorum simdi hosteslik yapsam meslegimi alip durmak zorundayim calismadan cunku guzellik uzmanida olmak istiyorum. O yuzden ilk guzellik uzmani olayim zaten 2 yil suruyor 20 yasimda guzellik uzmaniyim ve sonra 3 yil hostesligi okurum ve calisirim durmama gerekmiyor ozaman, Cebimde huzur evi meslegim var zaten, hayallerimin pesinden gitmek istiyorum In sha Allah 9uncu ayda basliyorum guzellik uzmanina, annemlerle bugun konustum o meslek hakkinda fikir sordum sen ne yapmak istiyorsan ne hosuna gidiyorsa onu yap kizim dedi canim annecim ablamda guzellik uzmani sandigin gibi kolay degil dedi :)) bende ee bosuna uzman demiorlar dedim ogrenicez Yarin ilk isim kendimi yazdirmak
Iyi geceler
22 nisan menum
Gece : 2 yumurta..peynir..zeytin..domates
Iftar: 2 porsiyon haslanmis tavuk..1 elma..2 sarma
Kaptanim telim bozuldu..tamir olana kadar aksamdan aksama yazicam
günaaaydın kızlaaarrr sabah kahvaltım
eve t kaptanımm birden kesince elim ayağım titredi şimdi yavaş yavaş kesmeye çalışıyorum tamamen alışırsam iyi olacak ama korkuyorum açıkçası tansiyonum düşük diye...
karatayın etkisi olduğuna inanıyorum bide tam anlamıyla yapabilseydim neler olurdu bilmiyorum, hatta dün 44 beden pantolon aldım kalıbından mı dedim ama işyeri kıyafeti olarak alındı ve diğer tüm arkadaşlar normal bedenlerinde aldılar ben daha bi şok oldum ve sevindim..
kaydet kaptanım sana emanetim vur suratıma tokat gibi ki yapmayayım
aynen öyle belki psikolojik bişey diyemem ama salı sabahı aynaya baktım resmen gözlerimin altı bi gecede çökmüş bugün baktım daha bi başkaaa
şimdiiii hatırladığım kadarıyla menülerimi yazayım
pazartesi malum zaten patates günü
salı
sabah : 2 yumurtalı taze soğanlı omlet peynir zeytin bir parça tereyağ
öğlen : tavuk sote, salata yoğurt 2 çatal bulgur pilavı
akşam : 4 kaşık kuru fasulye
çarşamba
sabah : kkk
öğle : yeşil mercimek, pirinçli kabak yemeği vardı sadece kabaklarından 2 3 parça aldım bir kase yoğurt bir minik parça lokma sırf hayır okunmuş şifa olsun diye ısrarlar için yedim çoookk canım istedi ama 1 parçayla bıraktım
akşam : yine 3 4 kaşık fasulye
Bugun
Sabah ; bol yesillik 2 yumurta omlet tuzuda ekledim ve baharatlarla. 2 kepek ekmek. Normalde hergun 1 yumurta kullanirim bugun 2 kullandim yesillik yemem diye sonra yinede yesilligi ekledim.
Ogle; avuc ici badem
Aksam; bulgur pilavi 2 ince yuvka ekmek annem kendisi yapti :) dukkandan degil yani onlar cok kalin oluor 1,5 bardak ayran tuzsuz
1 litre su bitirdiim daha yatana kadar 2 icicem. YesilCayda icmedim bugun
bugün ki menüm
23 NİSAN 2015 PERŞEMBE
SABAH
uyanır uyanmaz yarım bardak su içtim
1 haşlanmış yumurta
dereotlu peynir
köypeyniri
çeçil peyniri
18 yeşil zeytin
domates
salatalık
2 yeşil biber 1 i közlenmiş
yeşilsoğan
maydanoz
roka
tere
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahve
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ARA
1 yeşil elma
1 greyfurt
AKŞAM
sebzeli kek
yoğurt
sıvı: 1 lt oldu yatana kadar 1,6 lt olur belkide fazla
BU ARADA LEPTİN SAATLERİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM ?
iyi akşamlar güzellerim
bir inanç iki karatay üç spor veee tabiki azim kim tutar bizi
afiyet olsun canım Allah kabul etsin erken vakit yemişsin incecikten bişe olmaz heralde
afiyet olsun tatlım
amin canım cümlemizin
yasmincikte takımın 3. yaramazı
yemek yedikten 4 saat sonra leptin çalışmaya başlıyor canım eğer insülin salgılatacak bir gıda tüketmessek veya acıkma hissi oluşmazsa leptin çalışmaya devam ediyor. birde leptinin en aktif olduğu zaman geceymiş oyüzden mümkün olduğunca erken yatmalıyız
410,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilakzn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
Kizlar leptinmi liptonmu nediiiiirr
Yarin tartii gunu jouppiieeAcaba katilabilecekmiyim 2 hafta gecmismidir belkide haftaya katilcam hem daha iyi olur reglm yaklasti yarin buyuk ihtimal olucagim hissediorum Yineeee aciiiiii.....
Bu arada canimmm asirii derecede cikolatali koekii cektiii oeff kesinn regl yaklasti... Yesemmi?Cokta acim napiyim ben ? Suyumuda 1 litre ictim sadece gidiyimde yatana kadar 1 litre daha iciyim bari 2 litre olsun bugunluk bide formcayi iciyimm
iyi aksamlar bugunku menum:.
gece: 2 yumurta.. bi parca tavuk..zeytin..peynir
iftar: firinda tavuk patates..2 kandil simiti...4_5 fistik(bu aksam fazla kacirdim)
perşembe menü ve program
kahvaltı(sahur)erken yattım biraz sahurada kalkamadım o yüzden yok
07:00 08:00 yürüyüş (oruçluyken zorlanırım sandım ama gayet iyiydi)
akşam:yayla çorbası,salata,şakşuka dedikleri kızartma varya ondan 3 yemek kaşığı,sade soda
su içmeye devam ediyorum ama bugün sadece 1,5 ancak olur
Kiz abla yarin kesinlikle tartilmam regl gunlerimde 1 2 kg kadar fark oluyor bende morelimi bozmak istemiyorum. Hem ben sanirim daha listeye katilmiorum bence haftaya banu abla beni yazacak :))Hedefim bu hafta 2,5 3 kg vermek
Bu arada abla ben bi kare bitter cikoyla yetinmiooommm neolcak halimmm
Hihh anladim ablabu leptin nezamanlar basliyor ayy iki kareyle keske yetinsem tamam dicemde o pakketi rahat yerim ben yaniiiuuu :)))) . Hahahaha afiyet bal seker olsunnn ohh buda senin odulun olsun yaa , ay abla ben suyu cok severimde 3 litre cok fazla ya 1,5 litre rahat bitiririm ama
Yaaaa kizlar bana yardimci olunn lutfennaksam 7e kadar diyetimi super yaparim 7den sonra acikmaya baslarim kudururum birseyler kacirsammi acaba cabalarindayimm cok acikiyorumm suan krtgibi acim. Normal yiyorum cok azda yemiorum hani. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese Günaydınlarrrrrrr ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhh
Dünüde çok şükür hasarsız atlatarak haftayı tamamladım
Kahvaltımıda ettim şükür ve bugünden itibaren yine menümüde sizlerle paylaşacağım
Hatta hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 108 kg
Bu hafta; 106.1 kg
Giden; 1.9 kg( 1.76 % )
Toplam giden; 18.5 kg
Kesinlikle detoksdan çok memnun kaldım
İlk gün tartıda 108.7 kg görmüştüm yani o hesaba göre 2.6 kg vermiş oldum ki benim için rekor
Dün yanlız oruçlu olduğum için 1 kase çorba ilave etmiştim
Rabbim inşallah bundan sonra hep eksiler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Canım inan bende aç kalırım diye düşündüm ilkten ( hep diyorum beynim aç diye hakikkaten öyleymiş)
Herkes maşallah çorba hariç bir sürü şey yedi ( karnıyarık, pilav, turşu, zeytinyağlı barbunya vardı menüde ) ama kızımda bende 1 kase çorba ve 2 yumurtayı yedikİnan kendim bile şaşırdım çünkü hiç açlık hissetmedim hatta kızımada dedim ısrarla bak Anneciğim açsan az daha ye yada ne bileyim canın birşey çektiyse bari tadına bak diye ama oda sağ olsun hiç bozmadı ki oda bu hafta 2 kgya yakın verdi ve kesinlikle bundan sonra ne dersen onu yerim fazlası olmaz dedi
Geçen arkadaşlarıda demişler kız ne güzel Anan elinin altında biz İnstagramdan takip ederek kilo vermeye çalışıyoruz hani dediğini yapsaydım bende şimdiye baya kilo vermiş olurdum diye itiraf ettiartık bana uyacakmış
Günaydınlar
Dünkü menum
Sahurda kk kahvaltısı,ton Balığı,3,4 Çatal patates li yumurta
Iftar bi kase corba,haşlanmış et,salata
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 ödem cayı
Spor yok
Bende baş olmasada bi yerden yeterki duyuyum cnm çekiliyorum o tarafakaptan bunu biliyo sana suç bulmaz yani
İnş cnm yaradı gibi sanki:)))
Bi Yanlışlık varsa düzeltirsinizinş bu hali doğrudur
Listeye girebilenlerde kendini ekler artık
Edit: bu seferde efser i atlamışım iyimibenden bi cacık olmaz
Günaydın hayırlı cumalar hepımıze ...
Dunkı menumu paylasayım
Kalkar kalkmaz lımonlu su Sabah tavada yumurta peynır zeytın bır dılım ekmek
Oğlen sade turk kahvesi 1 kayısı 5 çiğ badem
Aksam ızgara tavuk ve et
2'5litre su
Bıraz once tartıldım 58.200
Dogru cnm Yüzden @oynakbasi34
Bende 1,9 vermişim cok mutluyum gerçi diğer Günlerde dikkat etmiştim yediğime sporuma falan..Keske detoksa başlarken tartılsaydım 7 günlük diyet 3 günü detoks cok sükür halime:)
Inş Düğüne kadar dahada gidecek
Tamam kaptanım hedefime ulaşayım öyle mezun olurum, belin nasıl oldu inşallah düzelmiştir.
Hedefime ulaşamayacağım, spor yapmamak yaktı beniyine misafirim var ve kaç gün sürecek belli değil off
Ebru sallıyla pilatese baslıyorum bugunden itibaren yapabıldıgım kadarr
Kızlar malesf regli oldum ve tartıya olumsuz yansıdı üzgünüm 71.5
kaptanım benim tartı artım listeye yansıtılmamış
buraya göre yazarsam artıdayım ama yarım kilo verdim ası olcak ya bildirimi nasıl yapayımm
Sweetdimple sanırım bana cevap veremiyorsunuz bugün fazla vaktim yok bildirimimi yapayım ayarlamayı size bırakıyorum kaptanım.oğlumun 23 nisan gösterisi bugüne kaldı onu gösteriye götürücem biliyorum hastasınız sizede zahmet veriyorum ama kusura bakmayın ne olur bu hafata 500 gram gitti kaptanım baya yavaş gidiyorum ya
Gunaydınlar.. Hayırlı cumalar..
gecen cuma___54.3
bugun___53.2
yuzde___2.03
mesaj saysı___51
Walla sevindirik moddayım
Denedim canım ilk başta benimle başlıyorlar da 5 dakika sürüyor, küçük oğlum beni yoran diğerlerinden bir şikayetim yok, hele 4 yaşındaki kızım benimle birlikte başlar sevdiği bazı hareketler var onları yapar, ben bitirene kadar da yanımdan ayrılmaz ama küçüğü bırakmaz ki, kız yere yatıyor geliyor karnına oturuyor, geçen gün kızı bir ısırdı göğsünün üstünü, soydu kızın derisini. 1 ay sürdü izlerinin kaybolması. Bazen leslie yaparken kucağıma alıyorum 5 dakika kadar zaptedebiliyorum ama sonrası yok. Masaya çıkacak koltukların kenarında gezecek, mutfağa kaçıp masanın üzerindekileri boşaltacak, çok hareketli hiç dur bilmiyor. 3 çocuk daha büyüttüm ama şimdi tam çocuk büyütüyorum diyorum.
Kaçak menüler gelsin
Çarşamba
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir
Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği
Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay
Öğle (12:30)
doktora gidecektim elimde çanta olmasın diye yanıma yemek almadım 2 susamsız simit ile geçiştirdim
Ara 18:30
dönerken çok acıktım araba tutmasın diye 1 paket tuzlu çubuk yedim
Akşam 20:30
1 kase çorba, az melemen, salata
eve geç döndüm kv ler gelmişti yeni yemek hazırlayıp yiyene kadar saat geçti maalesef
----------------------------------------
perşembe
Sahur
2 bardak ılık su + 1 incir
2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz, yeşillik ,1 dilim kepek ekmeği
İftar
1 kase çorba, 5 yarı pirinç bulgur karışımı sarma, salata, 1 minik şekerpare (aslında oğluma koymuştum hepsini yiyemedi bulaştırınca atmadım canım da çekmişti, yemesem iyiydi de oldu bir kere
Ara 1 küçük mısır (yazdan dondurucuya koymuştum köyde, kv gelirken getirmiş pişirdim çocuklar bir saldırdı, bende yedim ,kötü menülerim ama çok şükür tartıya yansımadı.
Su 3 litre, spor kvler bende maalesef yapamadım. Bu akşamda kalacaklar yarın hava açarsa köye giderler. Çok soğuk diye köyde duramadılar. Kar yağdı köylerde. Bu zamanda böyle hava çok olan bir şey değil. Şu an dışarısı 11 derece, kışın bu kadar üşümemiştim. Kardeşim de gelmiş gelinimle birlikte, kvler olmasa da bu akşam yine spor yapamayacaktım anneme gideceğim. Hayırlısı bakalım hafta sonu telafi etmeye çalışacağım. Hava bir açsın yine açık hava yürüyüşüne devam edeceğim de çok soğuk yürünmez ki bu havada.
Ablaaaa ben niye yokym 1 mayis a
ohh çok şükür bu hafta kurtardık sanırım notadanveren arkadaslarımızı çooook tebrik ediyorum özelliklede battaniyecim seni başarılarımız daim olsun inşşşşş
Banu ablacim ben simdiden yaziyimki haftaya unutmiyim. Baslangic kilom 101.6 daha yeni tartildim 99.7 . Allah ima sukur ler olsun 300 gramda olsada 100 rakamdan kurtuldumBirde reglime 1 2 gun kaldi. Ilk hedefim 90 olmak. Izine gitmeden 85 gormek istiyorum. Ama disimi skip 77 olmaya calisacam Ben 77 ken 65 gibi gosteriyorum oyle diyorlardi o yuzden 23 kilo sart.. Bugun menumude paylasacam ama daha kahvalti yapmadim direk buraya ugrayim dedim
Amin canım inşallahOyyy aynen oyle, bi 6 yil sonra banada anne olmak nasip olur in sha Allah
selam kızlar geçmiş ne çok birikmiş sabahtan beri dışardayım anca gelebildim.. bildirim işini kaptanım yapmış sağolsun mesaj sayım 35 +++
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?