- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Sorma kaptanım baharı görmeden yaz gelecek sanırım. 23 nisanda kar yağdı çok nadir olan bir şey. Hala kışlık montlar kazaklar üzerimizde.
Tv izlerken bile yapabilrisiniz elişi yapmıyorsanız meleklerimmm yalnız elleirinizi mümkün olduğunca kaldırmamaya çalışın
Bir an önce geçsin inşallah şirinem
Her gün 1 saat yürüyüş yapabilsen süper olur efserimmm
bu hafta ip atlamaları artıralım mı buğday salatasının yanında ekmeğe gerek varmıydı sence umudumm
Yoğurt tek başına zaten yağ yakıcı bir besin umuudm her yemeğinin yanında yersen etkisini görürsün menüde et türü yoksa tabiiBunun etkisini bilmiyorum fakat 3 çay kaşığı yoğurt 1 er çay kaşığı zencefil tarçın zerdeçal bunları karıştırıp yemeklerden yarım saat önce tüketiyorsun geçen sene takımlardaki bir arkaaş bunun sayesinde her hafta 3-3,5 kilo veriyordu bizde çatlıyorduk kıskançlıktan
Düzenli yapmak önemli bitanem ben denedim ama resmen ateş bastı uuzn süre yapamadım
Kocaman bir aferim bitanemmm
Kahvaltına bayıldım işte budur ne o öyle nesfitsebzeli kekiknde un var dimiii
Teşkkürler kuzum 1 haftaya geçer inşallah
Teşekkürler meleğim gel gel madem istedinnnSporun faydasını ve eksikliğini bu hafta test etmiş oldun
Aman aman aşkının ellerinden çiğköfte de başka olmuştur afiyetolsun kuzum .Zaten marul benim lavaşım ya da dürümüm haline geldi lavaşlık dürümlük ne varsa marulun içinde alıştım artık
süpersinnnn maşallahhhh sporda çeşitlenmişşş ve sonucunu aldık durmak yok devam kuzummm
Afiyetolsun canım sağlık olsun tatlım bu yağmurlarda bitecek düzenli yaparsın sporunu
Yorumlayarak yaptığın bu detoksu başardın meleğim tebrikler
5 günde 1,9 da iyi kuzummm
Öncelikle böyle cümle kurmayı bırakacaksın balım düşeceksin tabiki önce kendine inan gerisi gelir
mısır unlu fasulyeyi allahtan yiyememişsinsahurdaki kekin inceyse sorun yok kuzum oruç tutuyosun gün içinde yakmışsındır Oruçken spor yapamaman normal su içme şansın yok bitanem allah kabul etsin oruçlarını
Aşk olsun cecommm sana kıyabilirmiyim ben hiçHem kötü birşey yapmadınki kendi uyguladığın birşeyi paylaştın
Evet prensesim sohbetler hoş ama asıl görevlerimizide unutmamamız lazım menülerini yazmazsan listeye girme süren uzar kuzumHakkında hayırlısı olsun bitanem sevdiğin iş hangisiyse ona yönel bence
Maşallhın var jojocummmAllah kabul etsin canım.Elbette kuzum ne zaman müsait olursan
Afiyetolsun cadıcım bu ne güzel ne sağlıklı bir kahvaltı böyle bana bunllarla gel tatlım
Karatay gençleştirir güzelleştirir ve ömrü uzatır kaliteli bir yaşam için karatay
Karataydan vazgeçmek yok demekki
Afiyetolsun tatlım suyu atlıyrouz inşallah az içmiyorsundur
Yaseminim akşam bulgur pilavını yufkayla yemen çok yanlış olmuş kuzumzaten pilav yanına salata yapsaydın bol bol yufkaya gerek kalmazdı Suyu lütfen artır bitanem spor yapabiliyormusun
Afiyetolsun cadıcım sebzeli kek bitmedi sanırım .Spor da muhteşem
http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=2968
Bu yazıyı dikkatlice okumalısın cadıcım leptin hakkında
Ne güzel açıklamışsın meleğimmm gurur duydum seninle
Ellerine sağlık ttalım bundan sonra böyle yapalım hangimiz girersek en son kalınan yerden devam edelimsana da zor olmasın
Yasemincim sen bu soruyor olamazsın geçen sene de sana bu bilgileir linkleri vermiştik tatlımSanırım hiç okumadın bitanem yediğini yaktığın sürece elbette yiyebilrisin diyelimki 1 paket bitter yedin 500 kaloriyi yakacak spor yapman lazım ki bu da senin kilo vermene değil kilonu korumana yardımcı olur.Lütfen biraz sabret kuzum zayıflamayı çok istediğini biliyorum ve tüm menüleri incele snede böyle sağlıklı menülerle kilo vereceksin
Afiyetolsun jojocum fakat sahurdada iftarda da salata yememişsin kuzum bağırsak problemi yaşamanı istemem 2 kandil simidini görmedimki
Afiyetolsun canımşerbetli tatlı yemendense sütlaç iyi bir seçim
Bitanem takım kurallarına uyarsan listedesin fakat menüleirni yazmadığın sürece ne sana yarduımcı olabilirim ne de listeye alabilirimhaftada 2,5 -3 çok fazla senden haftada en fazla 1 kilo vermeni bekliyorum bunun için lütfen cıslardan uzak dur salataya ağırlık ver geceleri erken yatıp erken kalkmaya çalış en az 3 lt su iç ve sporunu lütfen aksatma bitanem
Acıkman normal çünkü basit karbonhidrat alıyorsun yufka seni acıktırır tatlım kahvaltıda ekmek yerine yufka yiyebilrisin gün içinde onu yakma şansın var ama akşam olmazAkşam lütfen kendine lezzetli salatalar hazırla kuzum
Maşallah cecommm prenseseime de sana daçok güzel verdin bitanem devamı gelecek inşallah istersen 1 hafta normal beslen 1 hafta buna devam et yorumlayarak tabiii Bittiğinde kitap çıkarırsan best seller olur eminim
Afiyetolsun meleğim
Tamam yorumlayarak yaptığınız sürece söz hiçbirşey demeyeceğim ama sürekli olmaz 1 hafta bunu yap bri hafta normal beslen
Yaramış yaramışşş daha ne olsun maşallah
Ellerine sağlık kuzummKim demiş olur öyle minik hatalar
Afiyetolsun umudum et yediğin günler lütfen salata yeki sindirim hızlansın kusurabakmayın hep bunu yazıyorum ama inanın çok etkiliaz olsun öz olsun umudum her hafta hızlı gitmez kuzum
Gitmememsi için tek neden söyle
Bir parça daha iyi makresim yakı yumuşattı sanırım
Sağlık olsun kuzum az az da ols avermen çok güzel senin hayatın spor zaten
Bu kararını sevdimZamanla alışırsın başlaman bile yeter kuzum ama ben onunçeneisne katlanamıyorum
Efserim menülerini göremiyoruz kuzum diyet listeni aynen uyguluyorsan snaırım regl den dolayı ödemdirSağlık olsun canım
Hallettim kuzum
Estagfurullah balım ne zahmeti seve seve yapıyorum benbence kilo vermen gayet güzel ideali 650 gr tatlım gtisinde hep gitsin önemli olan bu
Jojom maşallah sana harika verdin bu hafta tatlım daim olsunListeye de girdin sanırım 3 haftaya mezun edeceğiz seni
Hakettinnn
Şimdiki çocuklarla başetmek zaten büyük başarı makresimm bak sen paşaya ablasını mı ısırıyor kerataerkek ocuklar daha yaramaz sokak kültürüde yok enerjilerini evde boşaltıyorlar
Afiyetolsun makresim minik kaçamaklar var evet ama sağlık olsun misafirler ve sporsuzluk etkiledi seni.Hakikaten bu yaz ne zaman gelecek bahar kavramı diye birşey kalmadı
Bitanem bu hafta menülerini düzenli paylaşsaydın 1 mayısta listedeydin .Katılımın çok güzel fakat önemli olan menüleirn kuzum bu hafta lütfen düzenli paylaş menüleirni ki 8 mayısta takım listesine girebilesin.
Hala kahvalti yapmadim burda takiliorum 2 saattir saat 13:25 :s cok acim. Banu ablaaaaa
-
Sorma kaptanım baharı görmeden yaz gelecek sanırım. 23 nisanda kar yağdı çok nadir olan bir şey. Hala kışlık montlar kazaklar üzerimizde.
Hareketli çocuğu evde büyütmek gerçekten zor. Henüz dışarı çıkıp oynamanın keyfine varmadı ama bir alıştımı evde de tutamam artık. Geçen yıl daha küçük olduğu halde köye gittiğimde evde tutamıyordum bu sene büyüdü ki tam peşinde koşturacak, ama en azından kendini biraz daha kollayabilir de olan büyük kızıma oluyor, ben evde iş yaparken onu peşinden gönderiyorum o da anne yeter yoruldum diyor. Bu sene ev işine alıştırayım, ya ev ya çocuk diyeceğim artık yoksa hiç bakmaz kardeşini
Takım İçi İlk 3
-battaniye1 (76,5/74,6 /1,9 /% 2,48
-jojowa(54,3/53,2 / 1,1/%2,03
-baldandane(96,5/96 /0,5/%0,52
Tebrikler meleklerimm @baldandane 408, etap mesaj sayısından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum hiç sarı kartın kalmadı
Bende hiç sevmezdim o cümleyi, Ev işini de öğrenecek mecburen, sonra ilerde bana kızacak zorla da olsa yaptırsaydın diye. Yavaş yavaş mutfağa sokmaya başladım zaten. alışsın.
Bak ya geliyo beş kardeş3 saat sonra akşam yemeğini yiyeceğiz biz Tabiki aç olursun kuzum lütfen bugün son oolsun prensesim bu şekilde zayıflayamazsın kalktıktan sonra 1 saat içinde kahvaltın bitmiş olsun lütfen
Hep küresel ısınmanın etkileri makresim 4 mevsim döndü 2 mevsimeBencede tutamazsın köyde en azından için rahat olur kızınında işi zor düşününce Ama sana da yardımcı olması lazım hem eli kırılır ev işlerini seçerse Yaptığın bana öğrendiğin kendine deme sakın gıcık olurdum bu cümleye
daim olsun canımListeler super ne guzel kilolar vermissiniz ben 200 gram ancak..sabah ebruyla pilatese basladim lakin benim lastigim kayip evde topla yaptigi hareketleri yaptim
Bende hiç sevmezdim o cümleyi, Ev işini de öğrenecek mecburen, sonra ilerde bana kızacak zorla da olsa yaptırsaydın diye. Yavaş yavaş mutfağa sokmaya başladım zaten. alışsın.
Listeler super ne guzel kilolar vermissiniz ben 200 gram ancak..sabah ebruyla pilatese basladim lakin benim lastigim kayip evde topla yaptigi hareketleri yaptim
mesaj sayım tam 40
dünkü menümü yazayım kızlar
sabah : kkk
öğle : fırın poşetinde 5 köfte yarım domates salata ayran
akşam : tirit yedim yaaaa kandillik anneme yemekteydik dayanamadım bide semizotu salatası yedim bir bardakta ayran
Takım İçi İlk 3
Tebrikler meleklerimm @baldandane 408, etap mesaj sayısından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum hiç sarı kartın kalmadı
Takım İçi İlk 3
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlende kız kardeşim oturmaya gelince uğrayamadım
Şükür akşam yemeğimide yedim ve bugünlük mutfak benim için kapanmıştır
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz Peynir
6 Zeytin
1/2 Domates
1/2 Salatalık
ara;
1 bardak ayran ( su bardağı )
Öğlen; ( 13:00 )
1 haşlanmış yumurta
1/2 Domates
ara;
1 Fincan şekersiz nescafe
Akşam; ( 17:00 )
1 kase Tarhana çorbası
Gün benim için tamamlandı ama olurda çok acıkırsam 1 bardak Ayran hakkı tanırım kendime
Harikasınız kızlarrrrrrrrrr
Tebrikler
10 yaşımdan bu yana ev işi ve yemek bendeydi makresim tamam güzel oluyor insna pratikleşiyor fakat biraz da bıkıyoro çizgiyi ayarlayacağına eminim kuzum
Az olsun öz olsun tatlım bu kalıcı olacağının garantisi spora asılırsan daha çok gideceğine eminimKalın lastik varsa evde o da işini görür hatta kilotlu çorap da iş görüyor
fırın poşetini nelsim görmesinafiyetolsun canım tartı öncesi tirit olmamış ama sağlık olsun yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?