- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlende kız kardeşim oturmaya gelince uğrayamadım
Şükür akşam yemeğimide yedim ve bugünlük mutfak benim için kapanmıştır
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz Peynir
6 Zeytin
1/2 Domates
1/2 Salatalık
ara;
1 bardak ayran ( su bardağı )
Öğlen; ( 13:00 )
1 haşlanmış yumurta
1/2 Domates
ara;
1 Fincan şekersiz nescafe
Akşam; ( 17:00 )
1 kase Tarhana çorbası
Gün benim için tamamlandı ama olurda çok acıkırsam 1 bardak Ayran hakkı tanırım kendime
Harikasınız kızlarrrrrrrrrr
Tebrikler
fırın poşeti yağlı kağıt alüminyum folyo çok zararlı tatlımfırın poşeti niye ki sweetim zararlımıymış
fırın poşeti yağlı kağıt alüminyum folyo çok zararlı tatlım
anaaaammm hepsini çooookkk kullanıyorum benn
ayyyy farkına varmamı sağladığın için sağol kaptanım hiiiçç haberim yoktu içinde bulunan bpa maddesi varmış poşetin bu zararlıymış.
Evet kuzum rahatlığa çok alışıyoruz pratik geliyor kullanımı ama eski ananeannelerimizin yöntemlerine dönmemiz çok daha sağlıklı
evet canım insan okuyup araştırdıkça duydukça ne kadar yanlış yaptığını görüyor... sağlık için herşeye dikkat etmek gerek üstelik o paketli hazır gıdalara harcadığımız paraları düşündükçe diyorum ki kendi kendimizi zehirlemişiz hatta arada hala yapıyoruz...
Yanlışın neresinden dönsek kardır deryacım bunada şükür bilinçlendikBir de karataya pahalı diyorlar ya ona şaşıyorum
ayyyy farkına varmamı sağladığın için sağol kaptanım hiiiçç haberim yoktu içinde bulunan bpa maddesi varmış poşetin bu zararlıymış.
bir çok zararlı alışkanlığı birlikte hayatımızdan çıkarıyoruz daha doğal naturel ve doğru yaşamı hep birlikte öğreniyoruz ne güzel dimi
aynen bende ilk başta aynı şeyi düşünüyordum ama market alışverişlerimiz eskiye göre kıyasladığımda aradaki farkı görebiliyorum.. hele ki abur cubur için harcadığım paralar şu an şükür kızımda öyle artık abur cubur düşkünlüğü zaten yoktu ama nerdeyse hiç kalmadı diyebilirim bir tek çiko ve sakız derdi birde çekirdek... bunda öğretmenimizin de payı çok büyük çünkü okula paketli gıda istemiyor ayrıca sürekli tembihliyor almayın diye hatta beslenmelerinde meyve suyu bile aldırmıyor kantinden ayran yada süt bu da beni çok mutlu ediyor... rabbim onları bari bilinçli yetiştirmemize yardımcı olsun
bir çok zararlı alışkanlığı birlikte hayatımızdan çıkarıyoruz daha doğal naturel ve doğru yaşamı hep birlikte öğreniyoruz ne güzel dimi
teşekkürler kaptanım ben sizi hazır yakaldım bişey sorucam bu ayran detoksu varya iki gün yapılan onu yapsam ne dersiniz nisan sonuna biraz hedefime yaklaşmak istiyorum da
Hoşgeldin balım tabiki bundan güzel birşey olabilirmi
Benim 2 yıl önceki kredi kartı ekstreleirmle şimdikinin arasında uçurum var inan.Saçma sapan ıvır zıvıra dünya para harcıyormuşumBöyle bilinçli öğretmenlerimiz çoğaldıkça yeni nesil çok sağlıklı büyüyecek inşallah
teşekkürler kaptanım ben sizi hazır yakaldım bişey sorucam bu ayran detoksu varya iki gün yapılan onu yapsam ne dersiniz nisan sonuna biraz hedefime yaklaşmak istiyorum da
inşallah canım inşallah şanslıyız o konuda öyle haftada iki kere kantinde alışverişe falan kızarız biz, çok şekerli şeyler yasak, gazoz kola kesinliklee yok, birde kuruyemiş her gün olacak bakıyo tek tek beslenmelere gören anasınıfı sanacak ama 3 sınıfız
Bu hafta. olduk meleklerimmm biraz daha gayret haftaya ilk 3 e girip sildirelim kartımızı hepinizi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?