Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallahın var cecommm harikasın kim tutar seni

Sağ olasın adaşım Valla verdiklerimi geri almamak için biraz daha dikkatli olmak zorundayım hem 2li rakamlarada çok az kaldı bir an önce görebilmek içinde olabildiğince sağlıklı ve kaçamaksız beslenmem şart

iyi akşamlar güzeller
maşallah sana allah bağışlasın yavrularını ben çalışan annelere hep imrenmişimdir bide 4 tane var senin iyi baş ediyorsun yani zaten onların peşinde koşmak arkalarını toplamak spor oluyordur sana

haftada 3-3,5 muuuu anaammm hemen denemeliyim gerçi zencefil mide zararlısı ama ben yinede yarın bir şansımı deneyim
Teşekkürler meleğim gel gel madem istedinnn Sporun faydasını ve eksikliğini bu hafta test etmiş oldun
kesinlikle ablam bu haftaki kaçamaklarım + sporsuzluk yine iyi verdim 200 grı ben artı çıkmaktan korkuyordum
aynen ablam sırf o yaptı diye yedim zaten bende öyle yapayım istiyorum ama kıştan beri aldığım marullar acı
Ne güzel açıklamışsın meleğimmm gurur duydum seninle
çok teşekkür ederim kaptanımmmm
Ellerine sağlık ttalım bundan sonra böyle yapalım hangimiz girersek en son kalınan yerden devam edelim sana da zor olmasın
olur kaptanım fırsat buldukça yaparım ben sorun olmaz bana

ablam bu 2,5 öğünden kasıt ne

tebrik ederim güzeller
anaaaammm hepsini çooookkk kullanıyorum benn
bende yağlı kağıtı çok kullanırım hem de çocuğa hamur işi yaparken

Yanlışın neresinden dönsek kardır deryacım bunada şükür bilinçlendikBir de karataya pahalı diyorlar ya ona şaşıyorum
kültürümüze mutfağımıza en uygun diyet karatay diyeti her açıdan hafifletiyor yani insanı ama bana bu aralar tek sıkıntı ceviz oldu yerli bulamadım almadım iki hafta cevizsiz kaldım dün en sonunda ithal almak zorunda kaldım bide ceviz üretimi azmış bu sene azcık pahalı abim sabah anneme yakınıyor bu yaz köye gidip ceviz getircem yoksa bu kızların ocağıma incir ağacı dikicek diye

bugün ki menüm

24 NİSAN 2015 CUMA
SABAH

1 haşlanmış yumurta
dereotlu peynir
çeçil peyniri
domates
salatalık
1 közlenmiş biber
yeşilsoğan
maydanoz
roka
tere
yeşilçay

ARA
1 şekersiz türk kahve

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES

ARA
1 bardak süt
1 greyfurt

AKŞAM
yeşil ve capya biberden omlet
salatalık
turp
yeşilçay

sıvı: 1,4 lt uyuyana kadar artar

Bu arada 1 saat evvel kızımın apartmandan arkadaşları kapıya geldiler ( bir haftadır beni görmüyorlardı )
İkiside aynı ağızdan Banu Ablaaaaa sen inanılmaz zayıflamışsın yaaa dediler
Bende tabi vermiş olduğum kiloların şımarıklığı ile çilveli çilveli ; '' İnstagramdan beni takip etmeye devam edin o zaman'' dedim

Valla sıkı takipteyiz zaten Abla dediler
Popişlerini zor kaldıran kızlar sırf benden gördükleri için ( tabi bendeki farkıda ufak ufak gördükçe ) Leslie yapmaya bile başlamışlar
Hayranlar çoğaldıkça ben çok pis gaza geliyorum yaw

Neyse bana bugünlük müsaade fazla bile kaldım
Eşimle oturup tavla oynayayım kıskanmasın sizi

Yarın sabah inşalalh yine erkenden kahvaltımı eder damlarım nasılsa eşim uyur
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar

tamam abla birdaha olmicak in sha Allah

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugunki menu ;

Sabah; 1 dilim kepek ekmegi, 2 yumurta omlet, bol yesillik, 20 zeytin 1 yesilcay

2 saat sonra 1 bardak ayran avuc ici badem

Aksam : bol yesillikten salata yaptim ve tavuk gogsunu icine attim ve zeytinyag koydum icine ve herseyde tuz kullaniyorum severek yiyim diye.

Regl olacam diye canim cok tatli istedi bende 5 kasik gibi helva yedim 5 mercimekkoftesi ve 1 dilim patatesli borekten inceydi ama. Ve 3 dondurma buzu yedim. Buz ama tadi meyvemsi ;( of ben niye bugun boyle yaptimki.. Cokta guzel gidiyordu iste bunu diyorum ben aksam yemekten sonra kuduruyorum niye boyle oluyorum ya canim hep bisiler yemek istiyor. 1,5 su ictim sonra 2,5 litre gibi tamamlarim ve form cayi icerim.

Gunaydinn
24 nisan cuma menüm
Sabah 1 haslanmis yumurta 5zeytin slatalik domates yaninda bitki cayi
Oglen semizotu yemeği ve kandil simiti 1tane
Aksam haslanmis karnibahar
2.5litre su
Aksam yazmayi unuttum pilatesden dolayi kalca kemiklerim agriyo ebru salli dun bacak ve kalca hareketi yapyrdi bittim bende uyuya kalmisim

Gunaydınlar kızlar telim bozuldugu icin anca simdi girebildim.

Bu hafta hem listeye girmisim hemde 2.olmuşum

gelen tebrikler icin teşekkurler

24 nisan menum:
sabah : 1 yumurta kırdım teryagında alelacele.. saglık ocagına gittim. kan verdim bakalım değerler ne durumda.. dondugumde 1 bardak sut ictim..

akşam..firın tavuk.patetes..1 elma..2 sarma ..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım herkes için çok güzel ama kaçamaksız bir haftasonu olur

Bu sabah güzelce kahvaltımı ettim hatta düne nazaran az daha eksik gördüm tartıda ve çoook mutlu oldum 2li rakamlar Allahın izniyle en geç 3 hafta sonra ulaşılmış olur inşallah

Hava çok güzel burada ama şimdilik evdeyiz ( duşakabinimizi takmaya geleceklermiş bugün )
Daha sonra inşallah biraz dışarı çıkar ailecek yürüryüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…