benim hiç öyle sıkıntılarım yokHerkese selammm yazlık kışlık değişim olaylarına giriştım bugünndaha da bitmedi aboww cok yoruldumm...
bu arada kolaylıklar diliyorumHerkese selammm yazlık kışlık değişim olaylarına giriştım bugünndaha da bitmedi aboww cok yoruldumm...
Merhaba kendimi tanıtmak için katılım için başvurduğum sayfaya yazdığım mesajı kopyalayım.
Şu an tüm gardolabımı döktüm önüme ve sinirden ağlıyorum. Artık işe giderken kıyafet derdi yaşamaktan bıktım. Bir dünya 38-40 beden elbisem var hepsine bakmaya doyamazken içine giremiyorum.
175 boyunda ve 87 kiloyum. Son bir aydır diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Depresyona girmek üzereyim. Bir karar aldım. Yarın doktor randevumu aldım tahlillerimi yaptırıp zayıflayacağım.
İlk sayfayı okuyordum bende. Tüm kuralları kabul ediyorum. Yalnız ben gündüzleri pek giremeyebilirim. İş yerimde kimi zaman müsait oluyorum kimi zaman yoğun oluyorum.
Hoşgeldin Nilcimöncelikle kararını verdiysen depresyonu unut hep birlikte birbirimize destek olarak o kilolardan kurtulup bekleyen kıyafetlerine kavuşacaksın tatlım
Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli canım.Daha önce cuma zayıflama yarışmalarında yarışmışmıydın
İlk sayfayı okuyordum bende. Tüm kuralları kabul ediyorum. Yalnız ben gündüzleri pek giremeyebilirim. İş yerimde kimi zaman müsait oluyorum kimi zaman yoğun oluyorum.
Cuma takımına ilk defa katılıyorum.
Girebildiğin zaman tatlım hepimiz aynı saatte zaten giremiyoruz ne zaman müsait olursan o zaman yazarsınAramıza hoşgeldin o zaman Yeni bir kural daha geldi bu hafta canım yeni üyelerimiz 2 ay boyunca izne ayrılamıyor bilgin olsun.
gunaydın guzeller bu hafta hepimiz için harikalar yaratsın
giniydın kıptınım
ben çok kötü ve yalnız bir hafta sonu geçirdim bildiğin üzere kaptanıım
süt greyfurt, tarçınlı yoğurt greyfurt efsane tatlarmış kaptanım çok saol
kısırhehe evet mısır ve şarap işte eski arkadaşım yalnızlığımı alırken demlendik az
suyu arttırmaya çalışıyorum kaptanım ama niyeyse zorlanıyorum limon yok diye heralde
limon memeketten gelio valla eşim getiriyor
reçel annemin yapımı pazar kahvaltıları pazar gününden ötürü off o nedenden malum pazar gününe özel oluyor
günaydın arkadaşlar mükemmel bir hafta diliyorum hepinize kaptanım kükürtlü yiycekler neler acaba küçük bi bilgi alsak
eksik menülerimi yazayım kızlar uğrayamadım yoğunluktan.
cuma :
sabah : kkk yumurtasız bol salatalık ve yeşillikli
öğle : tarhana çorbasi ve salata
akşam : ızgara köfte 8 tane ve booolll salata, az ezme ve ayran
su : 1,5 litre
spor : 35 dk yürüyüş ondan sonrada 15 20 dk kadar hafif tempolu bi gezinti
cumartesi :
sabah : yine yumurtasız kkk
öğle : mercimek çorbası ve yoğurt
akşam : nohut yemeği, 1 kaşık keşgek hiç sevmem ama annem yapmış çok ısrar etti.
su : 1 ,5 litre
spor 50 ip atlama
pazar
sabah : müthiş bir kkk (annemin bahçesinde yeşillik ve çiçekler içinde güneşte yana yana allahım yaz gelmişşşş)
öğle : 4 5 çilek
akşam : yine bahçede mangal sefası ve booolll salata
su 1 litre ancak olmuştur
spor : yok ama bütün gün koşmaca sonra biraz bahçe işi yarım saat kadar annemim marulları çok sık olmuş onları seyrelttim biraz, çiçek ektim eğil kalk yani sürekli , bide getir götür getir götür küçük çocuk gibi hissettim kendimi spor değilsede bol hareket
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese mutlu, hareketli ve bol eksili bir hafta olur inşallahhhhh
Dün gece bir baş ağrısı başladı resmen sabahı yaptırdı bana
Halada ufak bir ağrı var ama şükür daha iyiyim
Kahvaltımıda bir güzel yaptım ve inşallah bu haftada güzel sonuçlar görürüm
Regl olduğum için 900 gr fazla çıkmıştım dün tartıda cumaya nazaran ama bu sabah şükür sadece cumaya nazaran 200 gr fazla çıktım ve eminim cumaya kadar o eksiye de iner
Adaşım güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi çok güzel kilolar verip bende birilerine güzel örnek olurum
Aynen millet benim ne kadar kararlı olduğumu görünce artık ısrar etmiyorlar ille ye diyeki eden olsada ben kararlılığımdan vazgeçmem
Canım akşamları sırf salata yiyince daha hafif hissediyorum kendimi ( şimdi bir de regl var ya balon gibi hissetmek istemiyorum ) ama erken yediğim için hafif acıkma hissi olunca zaten İmdat çekici olarak Ayranım var
Valla dün gece başım çok ağrıyınca gece su kaynatıp biraz ayaklarıma birada enseme yakın koydum belki üşüttüysem başımın ağrısı sıcağı görünce geçer diye ama banamısın demediLodosmu vardı anlamadım bu sabah benim çakma eltide dedi KVsiyle oda uyuyamamışlar baş ağrısından
SAbah 6ya geliyordu içim geçmiş hatta sabah 8de eşim işe giderken yanıma geldi ( salonda koltukta uyumuşum ) aşkım istersen yatağa geç diyegözümü açmadan yok yok sakın bana ilişme dedim ve 1 saat daha zorla uyudum ama şükür şu anda iyiyim
Dün görümcede geldi oturmaya ya demin kızkardeşimle telefonda konuşurken len onun nazarmı deydi dedim nasıl gülüyor kem gözlü olabilirde diyeama cidden içimden naz ve felak surelerini okuduktan sonra esnemekten bir hal oldum ve ondan sonra azda olsa uyuyabildim
bu sözüne katılıyorum kaptanım, öyle herşeyi yapamaz zaten. yapsa da ben izin vermem ama yavaş yavaş başlasın eli kırılsın ki ilerde zorlanmasın. Ben onun zamanlarında mutfağa meraktım annem kovardı ben girerdim. ev işlerine daha sonra başladım ama mutfakta özellikle de pasta börekte onun yaşlarında herşeyi yapıyordum, gerçi annem ille yap demedi ben annemin arkasından gizli gider yapardım. O bağda bahçede olurdu eve geldimi de şaşırıp kalırdı.
Tünaydın güzeller...........
Geçmişi bitirdim menülerimi de yazayım sonra işimin başına döneyim kimsecikler yok zaten.
Cuma
Kalkınca 2 bardak su+1 incir
Sabah 2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği
Ara 2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle Salata
Ara 2 grisini+1 bardak ayran
Akşam 1 kase çorba, kuru fasulye, salata, 1 minik fındık tatlısı
Su 3 litre
Cumartesi
Sabah 2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği, yeşilçay
Ara 5 finger bisküvi+1 türk kahvesi
Akşam çorba, salata
Ara yoğurt
su 3 litre, spor 30 dak fitnes, 30 dak plates
Pazar
Sabah 2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği, yeşilçay
Ara 2 hurma+1 türk kahvesi
Öğle kurufasulye , Salata
Akşam beyaz peynir, domates, 1 dilim k.ekmeği (canım yemek çekmedi bunlarla geçiştirdim)
Ara yarım elma, yoğurt
su 3 litre, spor 30 dak fitnes, 30 dak plates
sonunda hafta sonu sporumu da yapabildim, bugün de öğle arası yürüyüşümü yaptım akşam fırsat bulsam da yarım saat de olsa plates yapabilsem süper olacak inşallah.
dünkü menüm
sabah: bir yumurtanın beyazını tereyağ ve salçayla pişirdim, peynir, domates, salatalık,zeytin, ceviz,biraz kuru üzüm ve kaymaktan oluşan karatay kahvaltım
öğle: bir yumurta peynir
ara: sütlü kahve
akşam: fırında köfte, böğrülce piyazı, salata ( kaptancığım sözünü dinledim bu sefer yoğurt değil salata yedim )
su: 2- 2,5 lt kadar
spor: 45 dk yürüyüş
Dogru abla saglikli seylere yonelmeliyim aciktikca, yok ben spor yapmiorum dedimki 90 gelene kadar spor yapmiyim sonra vucudum sasirsin dahada zayiflasin hem odemi atmis olurum , en guzel gunlerimi malesef uzuntuyle geciriyorumsuan bile gozlerim doldu. Hayatimda kilom icin aglamayan ben dun ilk defa gozyasi doktum hatta suan bile suyumu eksik etmicem bugun yine super gidiyor hersey kalkip her saat 2 bardak icicem. , gecen denedim abla sen ekmegi birak 1 dilim ye derken 1 dilim yemistim ve sonuc ayniydi . Tartilmadanda duramiyorum., dogrudur abla regl olmak vucudu cok iyi hisettiriyo 3 gun sonra tabi :) ilk gunler cok aci cekiorum ben. , hasan abi kim ve nasil 2 ayda 20 kilo verdio ayy bende istiyoruuum abinin yaptigi diyetten
Hahahah abla ben keske osaatte uyusam ya 2,30 gibibuyuyorum tr saati3,30
GECMIS UNUTTUM YAZMAYA BANU ABLACIM:)
Artik menulerimi yaziyorum abla ama neden 1 hafta dgilde 2 hafta sonraartik bulgura dikkat edicem abla, spor yapmiyorum henuz daha, , abla okudum ben gecen sene gonderdiklerini hatta canan karatayin raportajini okumustum ve dinlemistim sen linkini verirsinde ben okumazmiyim hic. Ama 1 yil gectigi icin ben herseyi tamamen unuttum o yuzden tekrarlama lazdim. kesinlikle her hata yaptigimda diger gun akillaniyorum ve yapmiyorum, cunku direct pisman oluyorum, , abla ama bu benim elimde olan birsey degil sanirim haftada 1 kilo vermek cunku ben yuksek kiloda oldugum icin kendiliginden 1 kilodan daha fazlasini vericem. Artik yuvka yememeye calisiorum. , ben takima geldigimde 101.6dim abla :)) suan 99.7 im buguntartildim reglinden odemi var. Biraz ilk hafta kacirmalar oldu sende biliorsun anlatmistim:)) suan guzel guzel diyetimi uyguluyorum bugun menumu yazicam tekrar.
Opdum herkesi
Herkese selammm yazlık kışlık değişim olaylarına giriştım bugünndaha da bitmedi aboww cok yoruldumm...
bugün ki menüm
27 NİSAN 2015 PAZARTESİ
SABAH
1 haşlanmış yumurta
köy peyniri
çeçil peynir
6 siyah 6yeşil zeytin
kırmızı közlenmiş biber turşusu
közlenmiş yeşil biber
domates
salatalık
nane
maydanoz
roka
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahvesi
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ÖĞLE
1 tavuk pirzola
naneli pulbiberli yoğurt
salatalık
AKŞAM
tavuk mangal
süzme yoğurt
salatalık
taze soğan
roka
sıvı :1,2 lt uyuyana kadar 2 lt olur
yine kimsecikler yok
Bugunki menu
Sabah; 2 dilim ekmek 2 yumurta omlet, bol yesillik bi 15 zeytin
Ara: 1 bardak ayran, kucuk kare seklinde 4 isirmalik kucuk bir kek. 1 muz ( regl oldugum icin canim cekti )
Aksam; yarim tabak haslanmis brokoli yarim tabak etli kurufasulye, 2 tabak corba
1,5 litretukettim ytana kadar 1,5 daha ve 1 yesilcay
Haydi bismillah guzellik uzmani meslegine basvurdumm kizlaarrailemden once sizlere duyurdum hihhi
selamlar
dün gelemedim yoğundum kaçamak yaptım kaptanım itiraf ediyorum
bir tane dondurma yedim
bugünkü menüm
Sabah:2 yumurta,ceviz,zeytin
Akşam:balık,salata,2 kuru incir
spor:70 dk yürüyüş
kaptanım az kaldı evet inş kavuşcaz
İzne ayrılmaya hiç ama hiç niyetim yok.
Şimdilik çıkıyorum yarın görüşmek herkesle tanışmak üzere.
Bu arada evde iki tartım var ve ikisinin arasında 3 kilo fark var hangisini baz alacağıma karar veremedim. Hatta yarın yeni bir tartı almayı düşünüyorum. Çarşamba sabahı kilo bildirimimi yapsam olur mu?
Hayırlı olsun cnm ne güzel :))Haydi bismillah guzellik uzmani meslegine basvurdumm kizlaarrailemden once sizlere duyurdum hihhi
Hoşgeldin cnm aramıza:) burda birbirimize motive ve tavsiyelerle güzel güzel ilerliyoruz eminim sende memnun kalacaksınİlk sayfayı okuyordum bende. Tüm kuralları kabul ediyorum. Yalnız ben gündüzleri pek giremeyebilirim. İş yerimde kimi zaman müsait oluyorum kimi zaman yoğun oluyorum.
Cuma takımına ilk defa katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?