Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sweetdimple
Evet prensesim sohbetler hoş ama asıl görevlerimizide unutmamamız lazım menülerini yazmazsan listeye girme süren uzar kuzum Hakkında hayırlısı olsun bitanem sevdiğin iş hangisiyse ona yönel bence

Yaseminim akşam bulgur pilavını yufkayla yemen çok yanlış olmuş kuzumzaten pilav yanına salata yapsaydın bol bol yufkaya gerek kalmazdıSuyu lütfen artır bitanem spor yapabiliyormusun

Yasemincim sen bu soruyor olamazsın geçen sene de sana bu bilgileir linkleri vermiştik tatlım Sanırım hiç okumadın bitanem yediğini yaktığın sürece elbette yiyebilrisin diyelimki 1 paket bitter yedin 500 kaloriyi yakacak spor yapman lazım ki bu da senin kilo vermene değil kilonu korumana yardımcı olur.Lütfen biraz sabret kuzum zayıflamayı çok istediğini biliyorum ve tüm menüleri incele snede böyle sağlıklı menülerle kilo vereceksin

Bitanem takım kurallarına uyarsan listedesin fakat menüleirni yazmadığın sürece ne sana yarduımcı olabilirim ne de listeye alabilirim haftada 2,5 -3 çok fazla senden haftada en fazla 1 kilo vermeni bekliyorum bunun için lütfen cıslardan uzak dur salataya ağırlık ver geceleri erken yatıp erken kalkmaya çalış en az 3 lt su iç ve sporunu lütfen aksatma bitanem

Acıkman normal çünkü basit karbonhidrat alıyorsun yufka seni acıktırır tatlım kahvaltıda ekmek yerine yufka yiyebilrisin gün içinde onu yakma şansın var ama akşam olmazAkşam lütfen kendine lezzetli salatalar hazırla kuzum

Bitanem bu hafta menülerini düzenli paylaşsaydın 1 mayısta listedeydin .Katılımın çok güzel fakat önemli olan menüleirn kuzum bu hafta lütfen düzenli paylaş menüleirni ki 8 mayısta takım listesine girebilesin.

Prensesim sen takıma geldiğinde 99,9 dun ne zaman 101,6 oldun bitanemBak yine kahvaltı yapmamış lütfen kahvaltını geciktirme prensesimm ve mümkünse öğünlerini aynı saatte yemeye çalış

GECMIS UNUTTUM YAZMAYA BANU ABLACIM:)

Artik menulerimi yaziyorum abla ama neden 1 hafta dgilde 2 hafta sonra artik bulgura dikkat edicem abla, spor yapmiyorum henuz daha, , abla okudum ben gecen sene gonderdiklerini hatta canan karatayin raportajini okumustum ve dinlemistim sen linkini verirsinde ben okumazmiyim hic. Ama 1 yil gectigi icin ben herseyi tamamen unuttum o yuzden tekrarlama lazdim. kesinlikle her hata yaptigimda diger gun akillaniyorum ve yapmiyorum, cunku direct pisman oluyorum, , abla ama bu benim elimde olan birsey degil sanirim haftada 1 kilo vermek cunku ben yuksek kiloda oldugum icin kendiliginden 1 kilodan daha fazlasini vericem. Artik yuvka yememeye calisiorum. , ben takima geldigimde 101.6dim abla :)) suan 99.7 im buguntartildim reglinden odemi var. Biraz ilk hafta kacirmalar oldu sende biliorsun anlatmistim:)) suan guzel guzel diyetimi uyguluyorum bugun menumu yazicam tekrar.

Opdum herkesi

bugün ki menüm

27 NİSAN 2015 PAZARTESİ
SABAH

1 haşlanmış yumurta
köy peyniri
çeçil peynir
6 siyah 6yeşil zeytin
kırmızı közlenmiş biber turşusu
közlenmiş yeşil biber
domates
salatalık
nane
maydanoz
roka
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahvesi
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ÖĞLE

1 tavuk pirzola
naneli pulbiberli yoğurt
salatalık
AKŞAM

tavuk mangal
süzme yoğurt
salatalık
taze soğan
roka

sıvı :1,2 lt uyuyana kadar 2 lt olur

Bugunki menu

Sabah; 2 dilim ekmek 2 yumurta omlet, bol yesillik bi 15 zeytin

Ara: 1 bardak ayran, kucuk kare seklinde 4 isirmalik kucuk bir kek. 1 muz ( regl oldugum icin canim cekti )

Aksam; yarim tabak haslanmis brokoli yarim tabak etli kurufasulye, 2 tabak corba

1,5 litretukettim ytana kadar 1,5 daha ve 1 yesilcay

Merhaba kendimi tanıtmak için katılım için başvurduğum sayfaya yazdığım mesajı kopyalayım.

Şu an tüm gardolabımı döktüm önüme ve sinirden ağlıyorum. Artık işe giderken kıyafet derdi yaşamaktan bıktım. Bir dünya 38-40 beden elbisem var hepsine bakmaya doyamazken içine giremiyorum.
175 boyunda ve 87 kiloyum. Son bir aydır diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Depresyona girmek üzereyim. Bir karar aldım. Yarın doktor randevumu aldım tahlillerimi yaptırıp zayıflayacağım.

Hoşgeldin Nilcim öncelikle kararını verdiysen depresyonu unut hep birlikte birbirimize destek olarak o kilolardan kurtulup bekleyen kıyafetlerine kavuşacaksın tatlım

Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli canım.Daha önce cuma zayıflama yarışmalarında yarışmışmıydın

İlk sayfayı okuyordum bende. Tüm kuralları kabul ediyorum. Yalnız ben gündüzleri pek giremeyebilirim. İş yerimde kimi zaman müsait oluyorum kimi zaman yoğun oluyorum.
Cuma takımına ilk defa katılıyorum.

İlk sayfayı okuyordum bende. Tüm kuralları kabul ediyorum. Yalnız ben gündüzleri pek giremeyebilirim. İş yerimde kimi zaman müsait oluyorum kimi zaman yoğun oluyorum.

Girebildiğin zaman tatlım hepimiz aynı saatte zaten giremiyoruz ne zaman müsait olursan o zaman yazarsın Aramıza hoşgeldin o zaman Yeni bir kural daha geldi bu hafta canım yeni üyelerimiz 2 ay boyunca izne ayrılamıyor bilgin olsun.

İzne ayrılmaya hiç ama hiç niyetim yok.
Şimdilik çıkıyorum yarın görüşmek herkesle tanışmak üzere.
Bu arada evde iki tartım var ve ikisinin arasında 3 kilo fark var hangisini baz alacağıma karar veremedim. Hatta yarın yeni bir tartı almayı düşünüyorum. Çarşamba sabahı kilo bildirimimi yapsam olur mu?

İyi akşamlar meleklerim gececi kaptan geldi

gunaydın guzeller bu hafta hepimiz için harikalar yaratsın

Amin meleğim inşallah hepimiz için güzel başlar ve güzel biter tatlım

Evet kuzum bu sağlıklı beslenme ve gönül rahatlığıyla yiiyebilmek için insan yeni tarfiler geliştiriyor mecburen

Cadıcım sen eşi dışardayken pazara markete gidemiyormusun kuzucumEn azından eşin gelene dek idare edecek kadar alabilirisn memleketininkilerin yerini tutmaz o ayrı

Tüm hafta dikkat ediyorsun canım sadece pazar günü için de ceza veremem

günaydın arkadaşlar mükemmel bir hafta diliyorum hepinize kaptanım kükürtlü yiycekler neler acaba küçük bi bilgi alsak

KÜKÜRTLÜ YİYECEKLER :

Pırasa, Lahana, Karnabahar, Brokoli, Ispanak, Enginar, Brüksel Lahanası,

Kereviz, Salatalık, Soğan, Sarımsak, Havuç , Turp, Pazı, Kırmızı Et, Yumurta,

Tavuk, Balık, Et ürünleri, Muz

Beyin hücrelerini korumak için gereken beslenme modelinde tüketilmesi gereken besin grupları:

(http://woto.com/beyin-hucrelerini-koruyun)

1. Her gün 1 porsiyon yeşil sebze (Her tür yeşil yapraklı sebze.)
  2. Her gün 1 porsiyon renkli sebze veya meyve (Havuç, kırmızı lahana, çilek, böğürtlen vb)
  3. Her gün 1 porsiyon kükürtlü sebze (Soğan, sarımsak, mantar, lahana, pırasa, kereviz)
  4. Her gün mutlaka proteinli besin
  5. Haftada 1 kez organ eti (Ciğer, yürek, böbrek vb)
Buyur balımmm

Keşkek sevilmezmi deryacım hem karataya uygun hem doyurucu hem de çok lezzetli bana yollasaydın

Kahvaltılarında neden yumurta yok ayrıca su neden çok az

Geçmiş olsun cecocummm Gece boyunca ayyüzlüm ghibi ayrana sarıl o zaman kulakları çınlasın meleğimin unuttu bizi her gece yatarken okuman iyi olur bitanem bir kişi çok sevdiği için hayranlıkla baksa bile nazar değer illa kem göz şart değil biz önlemimizi alalım

Kendi içinden geliyorsa o ayrı tabii zevkle yapar .Ama dediğim gibi çok sorumluluk yüklenince insan çocukluğunu yaşayamıyor çabuk büyüyor

fındık tatlısı demekkkk Afiyetosun makresim menüler harika sporda yapabilmişsin
pilatesi de dinlenimce yaparsın günler uzadı nasılsa

Teşekkürler bülbülümmm bak ne güzel olmuş böyle kahveyi sütsüz içemiyordun değilmi

Üzülmek sana birşey kazandırmazki bitanem .Kararlı ol ve başaracağına inan lütfen spordan kastım ağır sporlar değilki prensesim en azından yürüyüşe başlarsan kilo vermen hızlanır lütfen kiç olmazsa 45 dk her gün düzenli yürü bitanem.O abin survivor yarışmasında kuzum

Hahahah abla ben keske osaatte uyusam ya 2,30 gibibuyuyorum tr saati3,30

Fakat uyumalısın bitanem leptinin en güzel çalıştığı saatleri kaçırıyorsun lütfen erken yatıp erken kalkmaya çalış

Bu hafta kararlılığını gösterdin tamam kuzum bu hafta listedesin o zaman Sen yeterki ver kuzum fazla verirsen itirazım olmaz elbette ama hızlı giden hızlı gelir amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-11196#post-40557222

Prensesim 6. takıma geldiğinde 99,9 dun tatlım bak bu linkteki mesajında yazıyor bitanem

Herkese selammm yazlık kışlık değişim olaylarına giriştım bugünn daha da bitmedi aboww cok yoruldumm...

Ben cesaret edemiyorum henüz umudum havanın ne olacağı belli değil Kolay gelsin tatlım

AKŞAM
tavuk mangal
süzme yoğurt
salatalık
taze soğan
roka

sıvı :1,2 lt uyuyana kadar 2 lt olur

Harikasın cadıcımmmm

yine kimsecikler yok

Ne desemki

Arayı akşam telafi etmişsin prensesim reglsin diye ceza vermiyorum bir dahakine affetmem bilesin

Haydi bismillah guzellik uzmani meslegine basvurdumm kizlaarr ailemden once sizlere duyurdum hihhi

Hadi hayırlı olsun kuzummAşk olsun biz de bir aile değilmiyiz burda

2 aydır kaçamak yapmıyorsun bızdıkım hakettin hem en masum kaçamaklardan dondurma

Evet canım sayılı gün çabuk geçer yeterki başarıyla dönemini geçir bitanem

Görüşürüz canım şayet her iki tartıya da güvenmiyorsan alınca tartıl o zaman canım çünkü karnendeki başlangıç kilon olacak hep aynı tartıyla tartılırsın çarşambayı bekleyelim görüşmek üzere bitanem Hedefine ulaşana kadar izin yok o zaman

Hedef kilonu da belirtirsen kayıtlara yazayım canım

410,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilakzn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Yasmin17[/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]

Menülerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkürler meleklerimm
[/tr]​
[TR]
@Dilakzn bir sorun yoktur inşallah bitanem uğramadın hiç [/tr]

Hoşgeldin cnm aramıza:) burda birbirimize motive ve tavsiyelerle güzel güzel ilerliyoruz eminim sende memnun kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…