- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Hep aynı seyleri yasıyoruz cnm bende ilk geldigimde ağlamıştım hala ara ara can sıkıntısı yasıyorum ama yapacak bişey yok hedefe ulaşana kadar inişli çıkışlı Duyguları yasıyoruz heleki yaz geldikçeMerhaba kendimi tanıtmak için katılım için başvurduğum sayfaya yazdığım mesajı kopyalayım.
Şu an tüm gardolabımı döktüm önüme ve sinirden ağlıyorum. Artık işe giderken kıyafet derdi yaşamaktan bıktım. Bir dünya 38-40 beden elbisem var hepsine bakmaya doyamazken içine giremiyorum.
175 boyunda ve 87 kiloyum. Son bir aydır diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Depresyona girmek üzereyim. Bir karar aldım. Yarın doktor randevumu aldım tahlillerimi yaptırıp zayıflayacağım.
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam ızgara et,mantar,domates kurusu,salata
2 ödem cayı
Spor 50 dk yürüyüs,15 dk twister,100 mekik
Yok kaptanım,bugun biraz ev işi Yaptım yoruldum anca bunları yaptım ama söz daha bi düzene girecek sporum
Afiyetolsun meleğim hoşgeldin plunk ne oldu vaz mı geçtin kuzum
Evt kaptanım maşallah Hasan a,aksam görünce dedim kısa yoldan survivora gitmek gerek aslında,tabi burda Herşey elimizin Altında:)) Allah nefisimize sahip çıkmayı devam ettirsinde kilolarımız gitsinİyi geceler fıstıklarım umarım çok güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir
İnşallah bitanem tabiki iyi olacağız
Bu saatten sonra verdileirni alacağını hiç sanmıyorum cecommsağlıklı ve kaçamaksız bir şekilde devam ettiğini görüyorum ve edeceğine adım gibi eminim kk da idol olacaksın tartıda 100 gördüğün hafta lütfen kendine bir hediye al
Aynen bülbülüm her hafta 3-3,5 kg vererek birinci oluyordu ama hakikaten sabah ezanla kalkıyordu çok aktifti ayrıca.
Bitanem bizler evde olduğumuz için geç kahvaltı yapıyoruz fakat çalışıp erken kahvaltı yapanlar 2,5 hatta 3 öğün yapabilirler karataydaAbin haklı valla en güzelini yapar Seneye daha pahalı olacak gibi bütün ceviz ağaçları donmuş bu sene yandıkki ne yandık
Afiyetolsun cadıcımmm süt ve greyfurtharikasın kuzummmm
Haftaya inşallah silinecek bitanemm
sütlü tatlı en azından tatlım ama en güzeli sütlacı kasesiyle eline almamak 3 kaşık tabağına koy ve çay kaşığıyla ye
Afiyetolsun kuzum
Ben sana diyorum bitanemmm hedefine ulaştığında idol olacaksın işte buraya yazıyorum
Anlaştık
Akşam yemeğinden sonrakile rolmamış prensesimmmacıktıkça salatalık ayran bunlara yönel bitanem özlelikle akşam yemeğindne sonra spora da başlayamadın sanırım
Kandil simidi tadımlık olmuş3 kez yaptıktan sonra inan o ağrılar kalmayacak tatlım
Evet jojocum taım listeisne dereceyle girdindaim olsun inşallah bitanem. 2 sarma için üzülme kuzum akşam patatesten yememişsindir umarım ne çeşit meyve olursa olsun lütfen akşamları uzak dur ertesi gün direk popişimize yapışıyor çünkü İnşallah değerlerin güzel çıkar canım
su yeterli içtiğini varsayıyorum İp atlamalar ne oldu
Benim için güzel bir haftasonuydu cecom irademin sınırlarını tekrar test etme fırstaı buldum
Slm şekercim ne hoş sürpriz böyle iyiyiz tatlım sen nasılsın daha sık gelmeni çok isterim
Havaların ne olacağını kestirmek imkansız bülbülüm direk yaza gireceğiz anlaşılan bugün çok sıcaktı burası
Ah o şeytan yokmu hep o kandırıyoren azından erken yemişsin canım akşamda telafi etmişsin
2 saat leptin yağları yakmış maşallahaynen canım sadece leptini çalıştırarak kilo vermek mümkün bunun içinde bir önceki menüde doğru seçimler yapmak şart
menüde protein +yeşillik+kükürt mutlaka olmalı
Cecom sen kararlı olunca inan çevrende sana saygı duyup yardımcı oluyor ne güzel değilmi herşey bizim elimizde
Prensesimm en güzel günlerini üzülerek geçirme tatlım suyunu ve sporunu ihmal etme sağlıklı besinleri tercih et başarabileceğine inanıyorum bitanem
Yorgun bızdıkım benim az kaldı kuzum hasret gidereceğiz elbet hem de çıtır halinle
Afiyetolsun umudumbisiklettt kıskanıyorum seni ama
Helall olsun sana adaşım ayrıca prensese örnek olman da müthişşş
afiyetolsun kuzum
Yazdığın için teşekkürler tatlım yazki neleri düzelteceğimizi görelimsabah 2 yumurtanın yanında 2 dilim ekmek fazla kuzum ekmekten vazgeçemiyorsan en azından 1 dilime düşür lütfen inan ekmek yemesen daha geç acıkacaksın sadece 1 gün dene cumaya kadar tartını lütfen kaldır
akşam kısır ve şarap demekkksağlık olsun cadıcımmm ama suyunu azlatma lütfen
yarım limon çeyrek demet sağlarıyla birlikte maydanoz yarım bardak suyla blendırdan geçirilip içilecek tatlım
Bülbülümün menüsüne alkışş
Elleirne sağlık kuzum
Prensesim keşke şu an bende olsamO eski ağrıları özledim inan tamamen genetik canım geçmedimi geçmiyormuş
Akşam slaat veya yoğurtta ekleyebilridin jojocum acıkmıyorsan sorun yok bir de spor olsa
Afiyetolsun cecom ama sadece çorba yetiyormu hakikatenEn azından salata eklesen
Sıcak su karna konunca sakıncalı cecom fakat ayaklara konabilir ben de kış yaz terliksiz asla basamam
Hasan 2 ayda 20 kilo vermiş helall olsun
Hem patates kızartması hem ekmek prensesimm nasıl olacak bu iş
Spora neden başlamıyorsun kuzum
Elime geçirsem ben de onu ısıracağım
bir minik çikodna birşey olmaz umudum o kadar sıkma kendini
Cumayı telafi etmeyi başarmışsınn 1 gün için 2 gün ne adalet değilmi
Tatlım diyetteyiz diye eve kapanacak değilizki sen kararlı olduktan sonra hiçbirşey etkilemezEn azından davete giderken bira ztok git ki orada iradene hakim olabilesin
reçel pazara özel sanırımmm
öğlen iskenderimsi yaptın sanırım umudumıspanağın yanında yoğurt yerine salata tercih et kuzum evet nedense alışmışız illaki yoğurt olacak değilmi Fakat o zaman ıspanağın demirinden faydalanamıyoruz
Haydi bismillah guzellik uzmani meslegine basvurdumm kizlaarrailemden once sizlere duyurdum hihhi
Merhaba kendimi tanıtmak için katılım için başvurduğum sayfaya yazdığım mesajı kopyalayım.
Şu an tüm gardolabımı döktüm önüme ve sinirden ağlıyorum. Artık işe giderken kıyafet derdi yaşamaktan bıktım. Bir dünya 38-40 beden elbisem var hepsine bakmaya doyamazken içine giremiyorum.
175 boyunda ve 87 kiloyum. Son bir aydır diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Depresyona girmek üzereyim. Bir karar aldım. Yarın doktor randevumu aldım tahlillerimi yaptırıp zayıflayacağım.
Kararliyim abla gercekten bu sefer hatta suan acim ve canim tatli cekiyor, ama yemicem cunku ipler benim elimde. Midemin gurultusunu dinlersem boyle kalicam ama beynimin sesini dinlesem incelirimİyi akşamlar meleklerim gececi kaptan geldi
Amin meleğim inşallah hepimiz için güzel başlar ve güzel biter tatlım
Evet kuzum bu sağlıklı beslenme ve gönül rahatlığıyla yiiyebilmek için insan yeni tarfiler geliştiriyor mecburen
Cadıcım sen eşi dışardayken pazara markete gidemiyormusun kuzucumEn azından eşin gelene dek idare edecek kadar alabilirisn memleketininkilerin yerini tutmaz o ayrı
Tüm hafta dikkat ediyorsun canım sadece pazar günü için de ceza veremem
KÜKÜRTLÜ YİYECEKLER :
Pırasa, Lahana, Karnabahar, Brokoli, Ispanak, Enginar, Brüksel Lahanası,
Kereviz, Salatalık, Soğan, Sarımsak, Havuç , Turp, Pazı, Kırmızı Et, Yumurta,
Tavuk, Balık, Et ürünleri, Muz
Beyin hücrelerini korumak için gereken beslenme modelinde tüketilmesi gereken besin grupları:
(http://woto.com/beyin-hucrelerini-koruyun)
- Her gün 1 porsiyon yeşil sebze (Her tür yeşil yapraklı sebze.)
- Her gün 1 porsiyon renkli sebze veya meyve (Havuç, kırmızı lahana, çilek, böğürtlen vb)
- Her gün 1 porsiyon kükürtlü sebze (Soğan, sarımsak, mantar, lahana, pırasa, kereviz)
- Her gün mutlaka proteinli besin
- Haftada 1 kez organ eti (Ciğer, yürek, böbrek vb)
Buyur balımmm
Keşkek sevilmezmi deryacımhem karataya uygun hem doyurucu hem de çok lezzetli bana yollasaydın
Kahvaltılarında neden yumurta yokayrıca su neden çok az
Geçmiş olsun cecocummmGece boyunca ayyüzlüm ghibi ayrana sarıl o zaman kulakları çınlasın meleğimin unuttu bizi her gece yatarken okuman iyi olur bitanem bir kişi çok sevdiği için hayranlıkla baksa bile nazar değer illa kem göz şart değil biz önlemimizi alalım
Kendi içinden geliyorsa o ayrı tabii zevkle yapar .Ama dediğim gibi çok sorumluluk yüklenince insan çocukluğunu yaşayamıyor çabuk büyüyor
fındık tatlısı demekkkkAfiyetosun makresim menüler harika sporda yapabilmişsin
pilatesi de dinlenimce yaparsın günler uzadı nasılsa
Teşekkürler bülbülümmm bak ne güzel olmuş böylekahveyi sütsüz içemiyordun değilmi
Üzülmek sana birşey kazandırmazki bitanem .Kararlı ol ve başaracağına inan lütfen spordan kastım ağır sporlar değilki prensesim en azından yürüyüşe başlarsan kilo vermen hızlanır lütfen kiç olmazsa 45 dk her gün düzenli yürü bitanem.O abin survivor yarışmasında kuzum
Fakat uyumalısın bitanem leptinin en güzel çalıştığı saatleri kaçırıyorsun lütfen erken yatıp erken kalkmaya çalış
Bu hafta kararlılığını gösterdin tamam kuzum bu hafta listedesin o zamanSen yeterki ver kuzum fazla verirsen itirazım olmaz elbette ama hızlı giden hızlı gelir amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-11196#post-40557222
Prensesim 6. takıma geldiğinde 99,9 dun tatlım bak bu linkteki mesajında yazıyor bitanem
Ben cesaret edemiyorum henüz umudum havanın ne olacağı belli değilKolay gelsin tatlım
Harikasın cadıcımmmm
Ne desemki
Arayı akşam telafi etmişsin prensesimreglsin diye ceza vermiyorum bir dahakine affetmem bilesin
Hadi hayırlı olsun kuzummAşk olsun biz de bir aile değilmiyiz burda
2 aydır kaçamak yapmıyorsun bızdıkım hakettin hem en masum kaçamaklardan dondurma
Evet canım sayılı gün çabuk geçer yeterki başarıyla dönemini geçir bitanem
Görüşürüz canım şayet her iki tartıya da güvenmiyorsan alınca tartıl o zaman canım çünkü karnendeki başlangıç kilon olacak hep aynı tartıyla tartılırsın çarşambayı bekleyelim görüşmek üzere bitanemHedefine ulaşana kadar izin yok o zaman
Hedef kilonu da belirtirsen kayıtlara yazayım canım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Akşam yemeğinden sonra eşim ve komşu ablamla Pierre Lotiye gittik
Daha evve boncuklar yapmıştım kolyeler falan orada dükkanı olan bir abiye vermiştimbir kaçı satılmış onların hem parasını almaya gittik hemde daha evvel kar olayını anlaşmamıştık onu konuştuk
Maalesef ilk aldığım malzemelerde baya bir kazık yemişimçok daha uygun fiyata satılan bir yer varmış sağ olsun o abi bize neresi olduğunu söyledi ki olurda devam edersek bundan sonra maliyeti daha uygun olsun ki her iki tarafta güzel kar etsin
Allah bereket versin 60 lirada olsa kazancım oldu kolyelerdenartık bundan sonra internet üzerinden de satış yapacak o abi benim yerime tabi onunla ilgili biraz daha vakit var sanırım sitesi yapım aşamasında olduğundan
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
sabah; ( 09:15 gibi)
1 parça peynir
7 siyah zeytin
1 domates
1 avuç badem
ara;
Şekersiz nescafe
Öğlen; ( 14:00 ) Hafif acıkma hissi olunca fazla yemek istemedim
1 haşlanmış yumurta
1 domates
ara;
1 bardak ayran
akşam ( 17:30 )
1 büyük kase mercimek çorbası
ara; 1 büyük bardak şekersiz çay ( 20:00 )
ara; 1 bardak ayran ( 22:00 )
Umarım cumaya kadar bu şekilde güzel bir rakam görürüm tartıda
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim inşallah alnının akıyla güzellik uzmanlığı sertifikanıda almayı nasip eder ...Aminnnn
Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar verip bu kezde mutluluktan göz yaşı dökersin
Sakın depresyona girme canım çünkü emin ol bir iki kg gittikçe daha bir azimle devam edeceksin kendi yoluna
Tesekkurler ablacimmmHayırlı olsun cnm ne güzel :))
allah bol bereketli kazanclar nasip etsinSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Akşam yemeğinden sonra eşim ve komşu ablamla Pierre Lotiye gittik
Daha evve boncuklar yapmıştım kolyeler falan orada dükkanı olan bir abiye vermiştimbir kaçı satılmış onların hem parasını almaya gittik hemde daha evvel kar olayını anlaşmamıştık onu konuştuk
Maalesef ilk aldığım malzemelerde baya bir kazık yemişimçok daha uygun fiyata satılan bir yer varmış sağ olsun o abi bize neresi olduğunu söyledi ki olurda devam edersek bundan sonra maliyeti daha uygun olsun ki her iki tarafta güzel kar etsin
Allah bereket versin 60 lirada olsa kazancım oldu kolyelerdenartık bundan sonra internet üzerinden de satış yapacak o abi benim yerime tabi onunla ilgili biraz daha vakit var sanırım sitesi yapım aşamasında olduğundan
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
sabah; ( 09:15 gibi)
1 parça peynir
7 siyah zeytin
1 domates
1 avuç badem
ara;
Şekersiz nescafe
Öğlen; ( 14:00 ) Hafif acıkma hissi olunca fazla yemek istemedim
1 haşlanmış yumurta
1 domates
ara;
1 bardak ayran
akşam ( 17:30 )
1 büyük kase mercimek çorbası
ara; 1 büyük bardak şekersiz çay ( 20:00 )
ara; 1 bardak ayran ( 22:00 )
Umarım cumaya kadar bu şekilde güzel bir rakam görürüm tartıda
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim inşallah alnının akıyla güzellik uzmanlığı sertifikanıda almayı nasip eder ...Aminnnn
Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar verip bu kezde mutluluktan göz yaşı dökersin
Sakın depresyona girme canım çünkü emin ol bir iki kg gittikçe daha bir azimle devam edeceksin kendi yoluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?