Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hep aynı seyleri yasıyoruz cnm bende ilk geldigimde ağlamıştım hala ara ara can sıkıntısı yasıyorum ama yapacak bişey yok hedefe ulaşana kadar inişli çıkışlı Duyguları yasıyoruz heleki yaz geldikçe inş kısa sürelerde bakmaya doyamayıp içine giremediğimiz kıyafetlerin içine gireceğiz

411,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilakzn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nil_86[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Yasmin17[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TABLE][TR]

[/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]​
[TR][/tr]

Evt kaptanım maşallah Hasan a,aksam görünce dedim kısa yoldan survivora gitmek gerek aslında,tabi burda Herşey elimizin Altında:)) Allah nefisimize sahip çıkmayı devam ettirsinde kilolarımız gitsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Akşam yemeğinden sonra eşim ve komşu ablamla Pierre Lotiye gittik
Daha evve boncuklar yapmıştım kolyeler falan orada dükkanı olan bir abiye vermiştim bir kaçı satılmış onların hem parasını almaya gittik hemde daha evvel kar olayını anlaşmamıştık onu konuştuk

Maalesef ilk aldığım malzemelerde baya bir kazık yemişim çok daha uygun fiyata satılan bir yer varmış sağ olsun o abi bize neresi olduğunu söyledi ki olurda devam edersek bundan sonra maliyeti daha uygun olsun ki her iki tarafta güzel kar etsin

Allah bereket versin 60 lirada olsa kazancım oldu kolyelerden artık bundan sonra internet üzerinden de satış yapacak o abi benim yerime tabi onunla ilgili biraz daha vakit var sanırım sitesi yapım aşamasında olduğundan

Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım

sabah; ( 09:15 gibi)
1 parça peynir
7 siyah zeytin
1 domates
1 avuç badem

ara;
Şekersiz nescafe

Öğlen; ( 14:00 ) Hafif acıkma hissi olunca fazla yemek istemedim
1 haşlanmış yumurta
1 domates

ara;
1 bardak ayran

akşam ( 17:30 )
1 büyük kase mercimek çorbası

ara; 1 büyük bardak şekersiz çay ( 20:00 )
ara; 1 bardak ayran ( 22:00 )

Umarım cumaya kadar bu şekilde güzel bir rakam görürüm tartıda

Haydi bismillah guzellik uzmani meslegine basvurdumm kizlaarr ailemden once sizlere duyurdum hihhi

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim inşallah alnının akıyla güzellik uzmanlığı sertifikanıda almayı nasip eder ...Aminnnn

Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar verip bu kezde mutluluktan göz yaşı dökersin
Sakın depresyona girme canım çünkü emin ol bir iki kg gittikçe daha bir azimle devam edeceksin kendi yoluna

Kararliyim abla gercekten bu sefer hatta suan acim ve canim tatli cekiyor, ama yemicem cunku ipler benim elimde. Midemin gurultusunu dinlersem boyle kalicam ama beynimin sesini dinlesem incelirim In sha Allah. Abla 95 olayim sporu hayatima sokacam. Ilk 90 dedim ama 95de yavas yavas yurumeye baslarim. Hiii anladimm ben survivora bakmadigim icin tanimiyorum tabi o abiyi ablacim keske uyuyabilsemm! Bana yardim et ne yapmaliyim? Uyuyamiorum bu saatlerde. Kalkamiorumda erkenden.
Yehooeeee listedeyim sonunda! dogru diyorsun yavas yavas daha saglikli ama benim acelem var tr gidicem 3 ay kaldi ve en az 15 kilo vermem lazim. Abla 99.9 yazmis olabilirim 6 takima dogru ama 80-89 takimda 101,5(6) iydim verip sonra katildim 6 takima ve ben asiri derecede cok cabuk kilo aliyorum! Ama o kiloyu hemende verebiliyorum yeterki azimli olayim. Hahah tamam abla birdahakine affetme zaten kacirmicam metobolizma daha cabuk calisiormus regl zamaninda bosuna mahf etmiyim. Hissim sanki 1 kilo vermis gibiyim bugun. Yarin tartiya cikmak istiyorumayy tabiki sizlerde benim ailemsiniz onun icin duyurdum ya ablacimm tatlimmbalimmm muckkkkk cok tesekkur ederim

Abla benim hedef kilomuda belirttinmi askitom

Allah bereket versin dahada cok kazanirsin in sha Allah ablacimmm, cok tesekkurler amien in sha Allah bu meslegi 2 yil icinde alirimda hemen hayalimdeki meslegime hostesse gecerim in sha Allah havalarda ucarim kabin memurlugu olarak ayyy amiieeeeeennnnnnnn....

Bu arada uyumadan soyliyim. Dun misafir vardi bizde cok sevdigim bi ablam ve kilo hakkinda konusuyorduk Sonra sordum ona sence ben kac kilo gosteriyorum diye. Bana sen 75 enfazla 80 gosteriyorsun dedi 100 kilo oldugumu soyleyince sasirdii Ama ben cok mutlu oldum yaaaaaa... Ben demek 65 olsam benim icin yeterli olur oldugumdan az gosterdigimden

Artik uyku saati gecti uyuyimmm ben herkesi cok opdummm

Gunaydin
Telde coklu alinti yapamadim. Telden girince alintisiz yazacagim artik.
Yarin kilo bildirimi yaparken hedefimi yazayim karisiklik olmasin istersen.

allah bol bereketli kazanclar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…