Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

410,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilakzn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Yasmin17[/TD]

[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]

[/tr]​
[TR][/tr]

In sha Allah ablacim, dun cok sislik v ardi heryerimde gobegim davul gibiydi zaten. Bugunde regl oldum hala sislik var ama dunki kadar yok yarisi azalmis daha var ama zaten acidan kivraniyorum 2 saatir yatagimda birtek kahvalti yaptim onunda kolayina kactim. Bugun biraz boyle gecistircem. Bugun tartiya ciktim dun demekki okadar odem varmiski 101,2 gosterdi bugunde 100,4 hala odem var reglden sonra tartilcam. Simdilik regl bittikten sonra 97 gormek istiyorum tartida in sha Allah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
SAbahdan beri fırsat bulamadım malum kuzen yatıya kalmıştı tabi geç yattıkları için onlar eşimle geç uyandı
Ben o arada kahvaltımı yaptım sonrada onlara kahvaltı hazırlayıp işlere giriştim
Tam işlerim bitti dinleneyim derken eşim kızkardeşi çaya geldi
Bir saat evvel gitti ve hemen akşamlık yemeğimide yedim

Bu kezde akşam çaya arkadaşlar gelecek
Benim popiş bugün hiç yer görmeyecek anlaşılan

Neyse hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; ( 09:30 )
1 parça Beyaz peynir
6 siyah zeytin
1/2 domates
1 salatalık

ara; (12:00)
1 Madensuyu
6 adet çilek

ara; ( 14:00 )
1 şekersiz Türk kahvesi

akşam; ( 18:00)
1 büyük kase Tarhana çorbası ( kalani bitireyim dedim )

ara; ( 19:00 )
1 büyük bardak ayran

Bu saatten sonra artık hiç bir şey yemem ancak misafirlerle birlikte şekersiz çay içerim ( onlara tabi ikramlık hazır bir iki çeşit kurabiye almış eşim ama ben kesinlikle tadına dahi bakmayacağım )

Acidannnn kivraniyorum 2 saattir yatakta napicam ben ? Sirtimda agriyoor. Annemin regl sancisi dogumdan sonra gecmisss ablaminda oyle. Sizdede oyle mi? Ya benimde regl sancisi in sha Allah dogumdan sonrs gecer

Canım çok geçmiş olsun bende şu an reglm Valla ben pek inanmıyorum ona çünkü bekarken hiç sancısı sızısı olmayan ben ( ki evlendikten sonrada aynı ağrım olmadan oluyordum ) şurada bir senedir ağrı yaşıyorum regln ilk günü ve ben bunu üşütmeye bağlıyorum ( genelde yalın ayak dolaşırım ve terlik dahi giymem, atlet desen hiç haz etmem hatta bekarken Annem atlet kontrolü bile yapardı çıkarmışmıyım diye )
Bu ara hiç dikkat etmediğim içinde sanırım üşütüyorum ve regl zamanı çok sancım olursa sıcak su torbası yapıyorum belime koyuyorum birazda ayaklarıma ve inan anında geçiyor sancım

Tesekkurler abla, bence bazi kisilerde degisiyor ya mesela ablamda kivraniyordu yatakta agridan, oda benim gibi ayni bugun regl oldu onun agrisi yok benimvar acaba genetik bir durummudur annemin zaten bi kac yil once yumurtaliklari felan alindi daha regl olmuyor menopoza girdi genc yasta anacigimmm In sha Allah benimde annem gibi dogumdan sonra kesilir agri. Bu arada bende aynen corap bile giymem evde asla hic sevmem sadece kis aylarinda cicibicili pantofollarimi giyerimm turkcesini bilmiorum, atlette giymem:)) ay abla bende sicak su torbasini koyardim taaaki kotu oldugunu ogrendigim gune kadar , baktirilere yol aciyormus

Acidannnn kivraniyorum 2 saattir yatakta napicam ben ? Sirtimda agriyoor. Annemin regl sancisi dogumdan sonra gecmisss ablaminda oyle. Sizdede oyle mi? Ya benimde regl sancisi in sha Allah dogumdan sonrs gecer

Canim kekik cayi iyi geliyo aklinda olsun bendd senin gibiydim ama daha agrimiyo allah yardimcin olsun

Pazar menu ve program
kalkar kalkmaz 1 bardak su
7:30 8:30 arasi yuruyus
kahvalti 1 haslanmis yumurta peynir cay 3 adet ceviz yesillikle karatay kahvaltisi
Ara;kahve cikolata kucuk bi parca
ogle yok
aksam pirzola salata 2 buyuk bardak ayran
2 lt su 500 ml limonlu su (500ml sinide yatana kadar icerim heralde)

Cuma
Sbh bi kase corba
Aksam corba salata
( misafirlikte yediğim (hatta tatlı olarak ) şeylerin haddi Hesabı yok normalde geri çeviririm ama yeni gelin Arap tı ilk defa evlerine gittik,o kadar özenmıslerki anlatamam hepsini elimle Yaptım falan diyince ilk defa ayıp Olmasın düşüncesiyle yedim,maşallah elide pek boldu,eşimde bende tatlı seyleri sevmememize rağmen zaafiyet gecircektik)
2 maden suyu,1 Türk kahvesi,1 Arap kahvesi

Cumartesi
Sbh bir yesil elma
Öglen bir yesil elma
Aksam bi kase bamya,salata ayran
Gün icinde 2 maden suyu,1 Türk kahvesi,3 ödem cayı
(Cumayı telafi edeyim diye)
1 saat yürüyüş,100 mekik,10 dk twister

Pazar
Sbh kk kahvaltısı
Aksam mantar tavuk sote ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay,saat daha erken 1 tane daha icerim
15 dk twister,10 dk kol,50 dk yürüyüş

Walla bekarken evlenince geçer dediler,evlendim doğumdan sonra geçer dediler,sonuc aynı...
Kişiden kişiye değişiyo bence iyi düşün iyi olsun seninki inş geçsin canım benim
Bence yazda olsa kendini sıcak tut

Bende severim o ayıcıklı Panduffları hatta bazen kızımınkileri giyiyorum ( eşim her defasında yaw kendine de al madem diyor ama kızım kendine alıyor ama sonra bir hevesi geçince yüzüne bile bakmıyor ben giyiyorum üşürsem )
Valla ben bilmiyordum sıcak su torbasının zararlı olduğunu ve üşüdüğümde genelde onu kullanırdım madem zararlı bende kullanmıyayım bari bundan sonra

Canım benim bence menün gayet güzel küçüçük parça çikolatayıda eminim akşama kadar eritmişsindir zaten

yarin biyere davetliyim umarim cok kacirmam diyetimi bozcam korkusundan biyere gidedim gelmiyo artik ya

Canım gitmeden 1 bardak ayranı iç kapıdan çıkmadan hem gittiğin yerde fazla acıkmamış olursun hemde en azından gittiğin yerde ay bugün fazla kaçırdım akşamlık der ikramlarıda geri cevirme bahanenide hazırlamış olursun
Zararsız bir şey varsa yersin diğerlerin tadına bile bakma

bugün ki menüm
26 NİSAN 2015 PAZAR
SABAH

capya ve köy biberinden omlet
köy peyniri
çeçil peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
kırmızı közlenmiş biber turşusu
domates
salatalık
nane
maydanoz
roka
çay
2 küçük (uç kısım) yulaflı ekmek
1 tatlı kaşığı annemin vişne reçeli

SPOR: OFF
AKŞAM
köy peyniri
çeçil peynir
5 siyah 3 yeşil zeytin
kırmızı közlenmiş biber turşusu
domates
salatalık
nane
taze soğan
maydanoz
roka
çay

sıvı: 1,2 lt icmeye devam

Dogrudur abla kisiden kisiye degisiyordur mutlaka. Umarim benim sancim kesilir dogumdan sonra :). Ay ben kendimi asla sicak tutmam yatarken bilene pyjamasiz uyurum yoksa rahat uyuyamam kis aylarinda bile.

Hahaha ayy abla ben bayilirim onlara cesit cesit var bende bide o panter ayicik krokodil pyjamalardan varya tulummu diorlar bebeklere giydirilior ya 1 takim zincirli onden zincirle kapatilio iste bende ondanda var giyoyorum kis aylarinda tabi yatarken cikariyorum uyuyamam asla giyinikken :))ama coktatli oluyor boyle koca bebek gibi:)) birtek reglken sicak su zararliymis abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…