- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
In sha Allah ablacim, dun cok sislik v ardi heryerimde gobegim davul gibiydi zaten. Bugunde regl oldum hala sislik var ama dunki kadar yok yarisi azalmis daha var amainş azimle ulaşıcan hedeflerine canım yeterki kararlı ol. şişliğin için sabah aç karnına kiraz sapı demleyip içebilirsin canım birde kaptanımın bir tavsiyesi vardı maydanoz ve limonla tam hatırlayamadım ölcüsünü bir kere yaptım ben zorla içtim ama maydanoz ödem için bire bir
Acidannnn kivraniyorum 2 saattir yataktanapicam ben ? Sirtimda agriyoor. Annemin regl sancisi dogumdan sonra gecmisss ablaminda oyle. Sizdede oyle mi? Ya benimde regl sancisi in sha Allah dogumdan sonrs gecer
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
SAbahdan beri fırsat bulamadım malum kuzen yatıya kalmıştı tabi geç yattıkları için onlar eşimle geç uyandı
Ben o arada kahvaltımı yaptım sonrada onlara kahvaltı hazırlayıp işlere giriştim
Tam işlerim bitti dinleneyim derken eşim kızkardeşi çaya geldi
Bir saat evvel gitti ve hemen akşamlık yemeğimide yedim
Bu kezde akşam çaya arkadaşlar gelecek
Benim popiş bugün hiç yer görmeyecek anlaşılan
Neyse hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 09:30 )
1 parça Beyaz peynir
6 siyah zeytin
1/2 domates
1 salatalık
ara; (12:00)
1 Madensuyu
6 adet çilek
ara; ( 14:00 )
1 şekersiz Türk kahvesi
akşam; ( 18:00)
1 büyük kase Tarhana çorbası ( kalani bitireyim dedim )
ara; ( 19:00 )
1 büyük bardak ayran
Bu saatten sonra artık hiç bir şey yemem ancak misafirlerle birlikte şekersiz çay içerim ( onlara tabi ikramlık hazır bir iki çeşit kurabiye almış eşim ama ben kesinlikle tadına dahi bakmayacağım)
Canım çok geçmiş olsun bende şu an reglmValla ben pek inanmıyorum ona çünkü bekarken hiç sancısı sızısı olmayan ben ( ki evlendikten sonrada aynı ağrım olmadan oluyordum ) şurada bir senedir ağrı yaşıyorum regln ilk günü ve ben bunu üşütmeye bağlıyorum ( genelde yalın ayak dolaşırım ve terlik dahi giymem, atlet desen hiç haz etmem hatta bekarken Annem atlet kontrolü bile yapardı çıkarmışmıyım diye )
Bu ara hiç dikkat etmediğim içinde sanırım üşütüyorum ve regl zamanı çok sancım olursa sıcak su torbası yapıyorum belime koyuyorum birazda ayaklarıma ve inan anında geçiyor sancım
Acidannnn kivraniyorum 2 saattir yataktanapicam ben ? Sirtimda agriyoor. Annemin regl sancisi dogumdan sonra gecmisss ablaminda oyle. Sizdede oyle mi? Ya benimde regl sancisi in sha Allah dogumdan sonrs gecer
Walla bekarken evlenince geçer dediler,evlendim doğumdan sonra geçer dediler,sonuc aynı...Acidannnn kivraniyorum 2 saattir yataktanapicam ben ? Sirtimda agriyoor. Annemin regl sancisi dogumdan sonra gecmisss ablaminda oyle. Sizdede oyle mi? Ya benimde regl sancisi in sha Allah dogumdan sonrs gecer
Tesekkurler abla, bence bazi kisilerde degisiyor ya mesela ablamda kivraniyordu yatakta agridan, oda benim gibi ayni bugun regl oldu onun agrisi yok benimvaracaba genetik bir durummudur annemin zaten bi kac yil once yumurtaliklari felan alindi daha regl olmuyor menopoza girdi genc yasta anacigimmm In sha Allah benimde annem gibi dogumdan sonra kesilir agri . Bu arada bende aynen corap bile giymem evde asla hic sevmem sadece kis aylarinda cicibicili pantofollarimi giyerimm turkcesini bilmiorum , atlette giymem:)) ay abla bende sicak su torbasini koyardim taaaki kotu oldugunu ogrendigim gune kadar , baktirilere yol aciyormus
Pazar menu ve program
kalkar kalkmaz 1 bardak su
7:30 8:30 arasi yuruyus
kahvalti 1 haslanmis yumurta peynir cay 3 adet ceviz yesillikle karatay kahvaltisi
Ara;kahve cikolata kucuk bi parca
ogle yok
aksam pirzola salata 2 buyuk bardak ayran
2 lt su 500 ml limonlu su (500ml sinide yatana kadar icerim heralde)
yarin biyere davetliyim umarim cok kacirmam diyetimi bozcam korkusundan biyere gidedim gelmiyo artik ya
Canim kekik cayi iyi geliyo aklinda olsun bendd senin gibiydim ama daha agrimiyo allah yardimcin olsun
Dogrudur abla kisiden kisiye degisiyordur mutlaka. Umarim benim sancim kesilir dogumdan sonra :). Ay ben kendimi asla sicak tutmam yatarken bilene pyjamasiz uyurum yoksa rahat uyuyamam kis aylarinda bile.Walla bekarken evlenince geçer dediler,evlendim doğumdan sonra geçer dediler,sonuc aynı...
Kişiden kişiye değişiyo bence iyi düşün iyi olsun seninki inş geçsin canım benim
Bence yazda olsa kendini sıcak tut
Bende severim o ayıcıklı Pandufflarıhatta bazen kızımınkileri giyiyorum ( eşim her defasında yaw kendine de al madem diyor ama kızım kendine alıyor ama sonra bir hevesi geçince yüzüne bile bakmıyor ben giyiyorum üşürsem )
Valla ben bilmiyordum sıcak su torbasının zararlı olduğunu ve üşüdüğümde genelde onu kullanırdımmadem zararlı bende kullanmıyayım bari bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?