- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
İyi geceler fıstıklarım umarım çok güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir
İnşallah bitanem tabiki iyi olacağız
Bu saatten sonra verdileirni alacağını hiç sanmıyorum cecomm sağlıklı ve kaçamaksız bir şekilde devam ettiğini görüyorum ve edeceğine adım gibi eminim kk da idol olacaksın tartıda 100 gördüğün hafta lütfen kendine bir hediye al
Aynen bülbülüm her hafta 3-3,5 kg vererek birinci oluyordu ama hakikaten sabah ezanla kalkıyordu çok aktifti ayrıca.
Bitanem bizler evde olduğumuz için geç kahvaltı yapıyoruz fakat çalışıp erken kahvaltı yapanlar 2,5 hatta 3 öğün yapabilirler karatayda Abin haklı valla en güzelini yapar Seneye daha pahalı olacak gibi bütün ceviz ağaçları donmuş bu sene yandıkki ne yandık
Afiyetolsun cadıcımmm süt ve greyfurt harikasın kuzummmm
Haftaya inşallah silinecek bitanemm
sütlü tatlı en azından tatlım ama en güzeli sütlacı kasesiyle eline almamak 3 kaşık tabağına koy ve çay kaşığıyla ye
Afiyetolsun kuzum
Ben sana diyorum bitanemmm hedefine ulaştığında idol olacaksın işte buraya yazıyorum
Anlaştık
Akşam yemeğinden sonrakile rolmamış prensesimmm acıktıkça salatalık ayran bunlara yönel bitanem özlelikle akşam yemeğindne sonra spora da başlayamadın sanırım
3 kez yaptıktan sonra inan o ağrılar kalmayacak tatlım
Evet jojocum taım listeisne dereceyle girdin daim olsun inşallah bitanem. 2 sarma için üzülme kuzum akşam patatesten yememişsindir umarım ne çeşit meyve olursa olsun lütfen akşamları uzak dur ertesi gün direk popişimize yapışıyor çünkü İnşallah değerlerin güzel çıkar canım
su yeterli içtiğini varsayıyorum İp atlamalar ne oldu
Benim için güzel bir haftasonuydu cecom irademin sınırlarını tekrar test etme fırstaı buldum
Slm şekercim ne hoş sürpriz böyle iyiyiz tatlım sen nasılsın daha sık gelmeni çok isterim
Havaların ne olacağını kestirmek imkansız bülbülüm direk yaza gireceğiz anlaşılan bugün çok sıcaktı burası
Ah o şeytan yokmu hep o kandırıyor en azından erken yemişsin canım akşamda telafi etmişsin
2 saat leptin yağları yakmış maşallah aynen canım sadece leptini çalıştırarak kilo vermek mümkün bunun içinde bir önceki menüde doğru seçimler yapmak şart
menüde protein +yeşillik+kükürt mutlaka olmalı
Cecom sen kararlı olunca inan çevrende sana saygı duyup yardımcı oluyor ne güzel değilmi herşey bizim elimizde
Prensesimm en güzel günlerini üzülerek geçirme tatlım suyunu ve sporunu ihmal etme sağlıklı besinleri tercih et başarabileceğine inanıyorum bitanem
Yorgun bızdıkım benim az kaldı kuzum hasret gidereceğiz elbet hem de çıtır halinle
Afiyetolsun umudum bisiklettt kıskanıyorum seni ama
Helall olsun sana adaşım ayrıca prensese örnek olman da müthişşş
afiyetolsun kuzum
Yazdığın için teşekkürler tatlım yazki neleri düzelteceğimizi görelim sabah 2 yumurtanın yanında 2 dilim ekmek fazla kuzum ekmekten vazgeçemiyorsan en azından 1 dilime düşür lütfen inan ekmek yemesen daha geç acıkacaksın sadece 1 gün dene cumaya kadar tartını lütfen kaldır
akşam kısır ve şarap demekkk sağlık olsun cadıcımmm ama suyunu azlatma lütfen
yarım limon çeyrek demet sağlarıyla birlikte maydanoz yarım bardak suyla blendırdan geçirilip içilecek tatlım
Bülbülümün menüsüne alkışş
Elleirne sağlık kuzum
Prensesim keşke şu an bende olsam O eski ağrıları özledim inan tamamen genetik canım geçmedimi geçmiyormuş
Akşam slaat veya yoğurtta ekleyebilridin jojocum acıkmıyorsan sorun yok bir de spor olsa
Afiyetolsun cecom ama sadece çorba yetiyormu hakikaten En azından salata eklesen
Sıcak su karna konunca sakıncalı cecom fakat ayaklara konabilir ben de kış yaz terliksiz asla basamam
Hasan 2 ayda 20 kilo vermiş helall olsun
Hem patates kızartması hem ekmek prensesimm nasıl olacak bu iş
Spora neden başlamıyorsun kuzum
Elime geçirsem ben de onu ısıracağım
bir minik çikodna birşey olmaz umudum o kadar sıkma kendini
Cumayı telafi etmeyi başarmışsınn 1 gün için 2 gün ne adalet değilmi
Tatlım diyetteyiz diye eve kapanacak değilizki sen kararlı olduktan sonra hiçbirşey etkilemez En azından davete giderken bira ztok git ki orada iradene hakim olabilesin
reçel pazara özel sanırımmm
öğlen iskenderimsi yaptın sanırım umudum ıspanağın yanında yoğurt yerine salata tercih et kuzum evet nedense alışmışız illaki yoğurt olacak değilmi Fakat o zaman ıspanağın demirinden faydalanamıyoruz
o zaman haftaya daha iyi sonuçlarımız olsun inş.
tebrikleeeer daha da iyi olcaz kaptanım inş.
İnşallah bitanem tabiki iyi olacağız
Sağ olasın adaşımValla verdiklerimi geri almamak için biraz daha dikkatli olmak zorundayım hem 2li rakamlarada çok az kaldı bir an önce görebilmek içinde olabildiğince sağlıklı ve kaçamaksız beslenmem şart
Bu saatten sonra verdileirni alacağını hiç sanmıyorum cecomm
iyi akşamlar güzeller
maşallah sana allah bağışlasın yavrularını ben çalışan annelere hep imrenmişimdir bide 4 tane var senin iyi baş ediyorsun yani zaten onların peşinde koşmak arkalarını toplamak spor oluyordur sana
haftada 3-3,5 muuuuanaammm hemen denemeliyim gerçi zencefil mide zararlısı ama ben yinede yarın bir şansımı deneyim
kesinlikle ablam bu haftaki kaçamaklarım + sporsuzluk yine iyi verdim 200 grı ben artı çıkmaktan korkuyordum
aynen ablam sırf o yaptı diye yedim zatenbende öyle yapayım istiyorum ama kıştan beri aldığım marullar acı
çok teşekkür ederim kaptanımmmm
olur kaptanım fırsat buldukça yaparım ben sorun olmaz bana
ablam bu 2,5 öğünden kasıt ne
tebrik ederim güzeller
bende yağlı kağıtı çok kullanırım hem de çocuğa hamur işi yaparken
kültürümüze mutfağımıza en uygun diyet karatay diyeti her açıdan hafifletiyor yani insanıama bana bu aralar tek sıkıntı ceviz oldu yerli bulamadım almadım iki hafta cevizsiz kaldım dün en sonunda ithal almak zorunda kaldım bide ceviz üretimi azmış bu sene azcık pahalı abim sabah anneme yakınıyor bu yaz köye gidip ceviz getircem yoksa bu kızların ocağıma incir ağacı dikicek diye
Aynen bülbülüm her hafta 3-3,5 kg vererek birinci oluyordu ama hakikaten sabah ezanla kalkıyordu çok aktifti ayrıca.
Bitanem bizler evde olduğumuz için geç kahvaltı yapıyoruz fakat çalışıp erken kahvaltı yapanlar 2,5 hatta 3 öğün yapabilirler karatayda
bugün ki menüm
24 NİSAN 2015 CUMA
SABAH
1 haşlanmış yumurta
dereotlu peynir
çeçil peyniri
domates
salatalık
1 közlenmiş biber
yeşilsoğan
maydanoz
roka
tere
yeşilçay
ARA
1 şekersiz türk kahve
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ARA
1 bardak süt
1 greyfurt
AKŞAM
yeşil ve capya biberden omlet
salatalık
turp
yeşilçay
sıvı: 1,4 lt uyuyana kadar artar
Afiyetolsun cadıcımmm süt ve greyfurt
anaaammm 3. olmuşuuuzzzsilindi mi sarı kartımız kaptanımm
Haftaya inşallah silinecek bitanemm
perşembenin menüsü
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: ayran
ara: saat iki gibi çok canım tatlı istedi iki kaşık yiyip bırakcaktım derken bi kase sütlaç
akşam: beyaz fasulye, cacık, soğan salatası, turp
su: 2lt
spor: 25 dk egzersiz, 25 dk ayrobik
sütlü tatlı en azından tatlım ama en güzeli sütlacı kasesiyle eline almamak 3 kaşık tabağına koy ve çay kaşığıyla ye
bugünkü menüm
öğle: ayran
ara:kahve
ara: ayran
akşam:bulgurlu yeşil mercimek, salata,cacık
su: şuan 1,5 lt ama yatana kadar bir lt daha içerim
spor: 25 dk egzersiz
Afiyetolsun kuzum
Bu arada 1 saat evvel kızımın apartmandan arkadaşları kapıya geldiler ( bir haftadır beni görmüyorlardı)
İkiside aynı ağızdan Banu Ablaaaaa sen inanılmaz zayıflamışsın yaaa dediler
Bende tabi vermiş olduğum kiloların şımarıklığı ile çilveli çilveli ; '' İnstagramdan beni takip etmeye devam edin o zaman'' dedim
Valla sıkı takipteyiz zaten Abla dediler
Popişlerini zor kaldıran kızlar sırf benden gördükleri için ( tabi bendeki farkıda ufak ufak gördükçe ) Leslie yapmaya bile başlamışlar
Hayranlar çoğaldıkça ben çok pis gaza geliyorum yaw
Neyse bana bugünlük müsaade fazla bile kaldım
Eşimle oturup tavla oynayayım kıskanmasın sizi
Yarın sabah inşalalh yine erkenden kahvaltımı eder damlarım nasılsa eşim uyur
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar
Ben sana diyorum bitanemmm hedefine ulaştığında idol olacaksın işte buraya yazıyorum
tamam abla birdaha olmicak in sha Allah
Anlaştık
Bugunki menu ;
Sabah; 1 dilim kepek ekmegi, 2 yumurta omlet, bol yesillik, 20 zeytin 1 yesilcay
2 saat sonra 1 bardak ayran avuc ici badem
Aksam : bol yesillikten salata yaptim ve tavuk gogsunu icine attim ve zeytinyag koydum icine ve herseyde tuz kullaniyorum severek yiyim diye.
Regl olacam diye canim cok tatli istedi bende 5 kasik gibi helva yedim5 mercimekkoftesi ve 1 dilim patatesli borekten inceydi ama. Ve 3 dondurma buzu yedim. Buz ama tadi meyvemsi ;( of ben niye bugun boyle yaptimki.. Cokta guzel gidiyordu iste bunu diyorum ben aksam yemekten sonra kuduruyorum niye boyle oluyorum ya canim hep bisiler yemek istiyor. 1,5 su ictim sonra 2,5 litre gibi tamamlarim ve form cayi icerim.
Akşam yemeğinden sonrakile rolmamış prensesimmm
Kandil simidi tadımlık olmuşGunaydinn
24 nisan cuma menüm
Sabah 1 haslanmis yumurta 5zeytin slatalik domates yaninda bitki cayi
Oglen semizotu yemeği ve kandil simiti 1tane
Aksam haslanmis karnibahar
2.5litre su
Aksam yazmayi unuttum pilatesden dolayi kalca kemiklerim agriyo ebru salli dun bacak ve kalca hareketi yapyrdi bittim bende uyuya kalmisim
Gunaydınlar kızlar telim bozuldugu icin anca simdi girebildim.
Bu hafta hem listeye girmisim hemde 2.olmuşum
gelen tebrikler icin teşekkurler
24 nisan menum:
sabah : 1 yumurta kırdım teryagında alelacele.. saglık ocagına gittim. kan verdim bakalım değerler ne durumda.. dondugumde 1 bardak sut ictim..
akşam..firın tavuk.patetes..1 elma..2 sarma ..
Evet jojocum taım listeisne dereceyle girdin
Bugunku menumde belli:
sabah: omlet..peynir..zeytin..
akşam..tonbalığı..salata..süt...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım herkes için çok güzel ama kaçamaksız bir haftasonu olur
Bu sabah güzelce kahvaltımı ettimhatta düne nazaran az daha eksik gördüm tartıda ve çoook mutlu oldum 2li rakamlar Allahın izniyle en geç 3 hafta sonra ulaşılmış olur inşallah
Hava çok güzel burada ama şimdilik evdeyiz ( duşakabinimizi takmaya geleceklermiş bugün )
Daha sonra inşallah biraz dışarı çıkar ailecek yürüryüz
Benim için güzel bir haftasonuydu cecom irademin sınırlarını tekrar test etme fırstaı buldum
gunaydın bacılar nasılsınız?
Slm şekercim ne hoş sürpriz böyle iyiyiz tatlım sen nasılsın daha sık gelmeni çok isterim
selam fıstıklar bugün burda nihayet hava çok güzel sanki yaz günü ve sanki dün kar yağan memleket burası değildi :) hazır hava iyi olunca sürdüm kremlerimi aldım köpücüğümü attım kendimi sokağa 11.30 da çıkmıştım daha 10 dk evvel girdim eve ama tabi bunun sadece 30 dk sı tempolu yürüyüş geri kalanı sallana sallana market gezme vs :)
Havaların ne olacağını kestirmek imkansız bülbülüm direk yaza gireceğiz anlaşılan bugün çok sıcaktı burası
cuma günü menü
kalkar kalkmaz 1 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltıeynirli omlet yeşllik 1 küçük peynir gün kurusu çay
1 adet halley (yedim sonrada ben bunu niye yedim diye kendimi yedim)
akşam:1 kase mercimek çorba,erişte 2 yemek kaşığı
2 lt su
Ah o şeytan yokmu hep o kandırıyor
dün ki leptin yazısını okuduktan sonra daha dikkatli olmaya karar verdim bu saat hesabını oturtmam lazım
sabah yürüyüşümü yaptım saat 9 gibi ceviz 3 adet yiyerek karatay kahvaltısı yaptım ve kendimi denemeye karar verdim bakalım ne zaman acıkıcam diye inanılmaz su içmeyi bırakmadan devam ettimve saat şu anda 15:00 ve yeni yeni sinyal veriyo midem güzelmiş bu iş
bu leptin oturmasın bunu çalıştıralımbenim gibi koca göbek olacak sonra
2 saat leptin yağları yakmış maşallah
menüde protein +yeşillik+kükürt mutlaka olmalı
Bİr iki saat sonrada eşimin kuzeni gelecek bizeBursada Üniversiteye gittiği için uzun zamadır görüşemiyorduk özledim sıpayı ( sıpa dediğime aldanmayın 1.85 boy var leylekte )
Bu gece kesin bizde kalırtabi onlar oyun konsoluna eşimle dalınca daha rahat damlarım buraya
Birde bu akşam kızım istedi diye çakma pizza yapacağım
Hazır lavaş üzerine alıp bütün malzemeleri döşeyip fırına atıyoruzKaptanımız Moninin oğlu yapmıştıda oda öğrenmiştim bende
Hem pizza yemiş oluyorum hemde kalorisi pizzaya kıyasla çok çok daha düşük
Aslında akşam yemeğinde yine 1 kase çorba vardı Gülşenin 4 günlük programına göre ama hem erken yiyeceğiz hemde zararı olacağını sanmıyorumGece zaten yemek yeme huyumuz yok ve kuzende geldiğinde abur cubur tarzı almıyoruz artık ( bir kaç sene evvel ben daha diyet modunda değilken kuruyemişten tuttun kurabiyelere kadar bir sürü şey alırdık kuzenler bize geldiklerinde ama sağ olsunlar onlarda artık gerek yok yengeciğim diyorlar benim zayıflamaya çalıştığımı gördükçe )
Bakalım kilomla ilgili ne tepki verecek kuzen beni görünceen son görüştüğümüzde sanırım 114 - 115 kg falandım sanırım Çok dikkatlidir erkek olduğu halde
Cecom sen kararlı olunca inan çevrende sana saygı duyup yardımcı oluyor ne güzel değilmi herşey bizim elimizde
Dogruuuu ablacim yaaa cok haklisinnn ya ben kendimi hala cok suclu hisediyorum off neden bn boyle yapiyorumki.. Ama birakmak yok ne olursa olsun, Yarinda regl olacam cok su toplamisim sanki parmaklarimdan belli oluyor. Artik canim bisi cektiginde gidp dislerini fircalayacam. Cunku ben asla dis fircaladiktan sonra bisi yiyemem. Kesinlikle artik aklimi kullanarak hareket edicem. Bugun cok guzel gectii ama suyumu hala icmedim yatana kadar ugrasacam yine. kendime 45 kilo icin 8 ay verdim yani 12inci aya kadar 55 olmam lazim :) in sha Allah, eger cok istiyorsam ozaman azimli olmam lazim bu bnim elimde olan birsey artik boyle mutsuz yasamak istemiyorum ..
Prensesimm en güzel günlerini üzülerek geçirme tatlım suyunu ve sporunu ihmal etme sağlıklı besinleri tercih et başarabileceğine inanıyorum bitanem
selamlar
çok yoğunum yine
menümü yazıp kaçacağım
sabah:geranmali,zeytin,domates
Akşam:köfte,5 salatalık,3 havuç,ayran
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
görüşürüz öpüldünüz
Yorgun bızdıkım benim az kaldı kuzum hasret gidereceğiz elbet hem de çıtır halinle
İyi aksamlar menuyu hemen yazayım..sabah haslanmıs yumurta yesıllık domates salatalık ıkındıde 1 lahmacun ve salata suana kadar 2 lt su ıctım yesılcay ıctım dahada bırsey yemem ama su ıcerım
He bırde esımle yarım saat bısıklet surduk
Afiyetolsun umudum
Selamün Aleyküm kızlarr
Akşam yemeğimizide yedik elhamdüllillah bugünde doyduk
Hazırlarken kendi kendime ay bugünlük serbest ilan edip iki tane yerim diyordum ama çok şükür gözümün açlığı mideme yansımadı ve sadece bir tane yedim
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah kahvaltım aynen şuydu
Eki Görüntüle 1507614
ara; 1 bardak Ayran
ara;
Eki Görüntüle 1507616
Akşam; ( 18:00da )
Eki Görüntüle 1507617
Allah biliyor ya baştan bir amannn incecik lavaş doyurmazda bari 2 tane yiyeyim diye düşündüm ama midem hakikaten ufalmış bu 1 taneyi bile zor bitirdimeşim bile valla helal sana dedi
Kuzen gelirken tatlı getirmiş ama kesinlikle kararlıyız Ana kız yemeyeceğiz
Kızıma istersen bir parça ye canın çekerse dedim ama oda kesinlikle sen yemiyorsan bende yemem diyor
Hele şükür onuda kıvama getirdim
Helall olsun sana adaşım ayrıca prensese örnek olman da müthişşş
cumartesi menü ve program
sabah kalkınca 1 bardak su
7:00 8:00 arası yürüyüş
08kahvaltı karatay
akşam17:00:mercimek çorbası ,2 y.k erişte(yaptık bi kere bitmiyo arkadaş),1 kase yoğurt
1 kase yorğurt yarı elma tarçın
3 lt su
afiyetolsun kuzum
Bugunki menu ;
Sabah ; 2 yumurta yarim salatalik 2
Kucuk domates 2 yesilbiber 15 20 zeytin, 2 dilim ekmek 1 yesilcay
Ara: 1,5 bardak ayran
Aksam: haslanmis tavuk ustune sambal ( aci biber sosu bolca cok severim aciyi) 1 dilim ekmek ve kucuk tabak annnemin yaptigi yemekten. 1,5 bardak ayran
Coksukur bugunluk bukadar kacamak yapmadim ama suyumuda icmedimgidio bari 1,5 litre bitiriyim bugunluk. Acikmaya basladim gidip ayran yapayim kendime ! Yarin regl olacam buyuk ihtimal cok su topladim ve tartida + gosterdim ona biraz morelim bozuldu reglden oldugunu bilsemde. Ama mutluyum cunku kacamak benim icin enbuyuk sorundu simdi sinavdan gectim :) yarinda suyuma dikkat edicem cok su icmem lazimmmmm:))' artik tartilmicam reglden sonra tartilcam
BANU ABLACIMM BAK MENULERIMI HERGUN YAZIYORUM DAHA :)) muah
Yazdığın için teşekkürler tatlım yazki neleri düzelteceğimizi görelim
dün ki menüm
25 NİSAN 2015 CUMARTESİ
SABAH
1 kase sütlü tarçınlı yulaf ezmesi
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 330 MEKİK + 1 SAAT PİLATES
ARA
1 tarçınlı yoğurt
1 greyfurt
AKŞAM
tavuklu mantarlı sote
dün misafirim geldi
yemekten sonra biraz patlamış mısır yedim
ilerleyen saatte de karadutlu şarap
sıvı 1 lt
akşam kısır ve şarap demekkk
inş azimle ulaşıcan hedeflerine canım yeterki kararlı ol. şişliğin için sabah aç karnına kiraz sapı demleyip içebilirsin canım birde kaptanımın bir tavsiyesi vardı maydanoz ve limonla tam hatırlayamadım ölcüsünü bir kere yaptım ben zorla içtim ama maydanoz ödem için bire bir
yarım limon çeyrek demet sağlarıyla birlikte maydanoz yarım bardak suyla blendırdan geçirilip içilecek tatlım
bülbülün dünkü menüsü
öğle:ayran
ara: kahve
akşam: fırında tavuk,biber ve soğan, böğrülce piyazı, ayran
gece: kahve
su: 2lt
spor: 30 dk tempolu yürüyüş, 2 saat gezinme
Bülbülümün menüsüne alkışş
410,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TR][/table]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilakzn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuzvaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
Elleirne sağlık kuzum
Acidannnn kivraniyorum 2 saattir yataktanapicam ben ? Sirtimda agriyoor. Annemin regl sancisi dogumdan sonra gecmisss ablaminda oyle. Sizdede oyle mi? Ya benimde regl sancisi in sha Allah dogumdan sonrs gecer
Prensesim keşke şu an bende olsam
iyi akşamlar..iyi hafta sonları..
bugun
sabah:2 haslanmis yumurta..peynir..zeytin..salatalik..domates
aksam:1 kase corba..3 kasik bulgur..
Akşam slaat veya yoğurtta ekleyebilridin jojocum acıkmıyorsan sorun yok bir de spor olsa
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
SAbahdan beri fırsat bulamadım malum kuzen yatıya kalmıştı tabi geç yattıkları için onlar eşimle geç uyandı
Ben o arada kahvaltımı yaptım sonrada onlara kahvaltı hazırlayıp işlere giriştim
Tam işlerim bitti dinleneyim derken eşim kızkardeşi çaya geldi
Bir saat evvel gitti ve hemen akşamlık yemeğimide yedim
Bu kezde akşam çaya arkadaşlar gelecek
Benim popiş bugün hiç yer görmeyecek anlaşılan
Neyse hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; ( 09:30 )
1 parça Beyaz peynir
6 siyah zeytin
1/2 domates
1 salatalık
ara; (12:00)
1 Madensuyu
6 adet çilek
ara; ( 14:00 )
1 şekersiz Türk kahvesi
akşam; ( 18:00)
1 büyük kase Tarhana çorbası ( kalani bitireyim dedim )
ara; ( 19:00 )
1 büyük bardak ayran
Bu saatten sonra artık hiç bir şey yemem ancak misafirlerle birlikte şekersiz çay içerim ( onlara tabi ikramlık hazır bir iki çeşit kurabiye almış eşim ama ben kesinlikle tadına dahi bakmayacağım)
Canım çok geçmiş olsun bende şu an reglmValla ben pek inanmıyorum ona çünkü bekarken hiç sancısı sızısı olmayan ben ( ki evlendikten sonrada aynı ağrım olmadan oluyordum ) şurada bir senedir ağrı yaşıyorum regln ilk günü ve ben bunu üşütmeye bağlıyorum ( genelde yalın ayak dolaşırım ve terlik dahi giymem, atlet desen hiç haz etmem hatta bekarken Annem atlet kontrolü bile yapardı çıkarmışmıyım diye )
Bu ara hiç dikkat etmediğim içinde sanırım üşütüyorum ve regl zamanı çok sancım olursa sıcak su torbası yapıyorum belime koyuyorum birazda ayaklarıma ve inan anında geçiyor sancım
Afiyetolsun cecom ama sadece çorba yetiyormu hakikaten
Sıcak su karna konunca sakıncalı cecom fakat ayaklara konabilir ben de kış yaz terliksiz asla basamam
Iyi Akşamlar kızlar,dün gece geldim menüyü yazamadan çıktım oglum uyanıp aglayınca,malum pazarda olunca ugrayamadım,şimdi hemen eksik menulerımı yazıp survivoru izlicem:))
Hasan 2 ayda 20 kilo vermiş helall olsun
Bugunki menu
Sabah; kolaya kactim annem patates kizartmisti 1 tabak kadar onu yedim 2 dilim ekmekle.
Ara: 1 muz
Aksam; somon baligisalata yapmistim bol yesillikle ve zeytin.
Bukadar bugunluk
Hem patates kızartması hem ekmek prensesimm nasıl olacak bu iş
Spora neden başlamıyorsun kuzum
Saka gibi menüye geceyim dedim yine huysuzlandı: S
Heryerimizi ısırmaya calısıyo izin vermeyincede zırlıyo tabii
Elime geçirsem ben de onu ısıracağım
Pazar menu ve program
kalkar kalkmaz 1 bardak su
7:30 8:30 arasi yuruyus
kahvalti 1 haslanmis yumurta peynir cay 3 adet ceviz yesillikle karatay kahvaltisi
Ara;kahve cikolata kucuk bi parca
ogle yok
aksam pirzola salata 2 buyuk bardak ayran
2 lt su 500 ml limonlu su (500ml sinide yatana kadar icerim heralde)
bir minik çikodna birşey olmaz umudum o kadar sıkma kendini
Cuma
Sbh bi kase corba
Aksam corba salata
( misafirlikte yediğim (hatta tatlı olarak ) şeylerin haddi Hesabı yok normalde geri çeviririm ama yeni gelin Arap tı ilk defa evlerine gittik,o kadar özenmıslerki anlatamam hepsini elimle Yaptım falan diyince ilk defa ayıp Olmasın düşüncesiyle yedim,maşallah elide pek boldu,eşimde bende tatlı seyleri sevmememize rağmen zaafiyet gecircektik)
2 maden suyu,1 Türk kahvesi,1 Arap kahvesi
Cumartesi
Sbh bir yesil elma
Öglen bir yesil elma
Aksam bi kase bamya,salata ayran
Gün icinde 2 maden suyu,1 Türk kahvesi,3 ödem cayı
(Cumayı telafi edeyim diye)
1 saat yürüyüş,100 mekik,10 dk twister
Pazar
Sbh kk kahvaltısı
Aksam mantar tavuk sote ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay,saat daha erken 1 tane daha icerim
15 dk twister,10 dk kol,50 dk yürüyüş
Cumayı telafi etmeyi başarmışsınn 1 gün için 2 gün ne adalet değilmi
yarin biyere davetliyim umarim cok kacirmam diyetimi bozcam korkusundan biyere gidedim gelmiyo artik ya
Tatlım diyetteyiz diye eve kapanacak değilizki sen kararlı olduktan sonra hiçbirşey etkilemez
bugün ki menüm
26 NİSAN 2015 PAZAR
SABAH
capya ve köy biberinden omlet
köy peyniri
çeçil peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
kırmızı közlenmiş biber turşusu
domates
salatalık
nane
maydanoz