Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler fıstıklarım umarım çok güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir

o zaman haftaya daha iyi sonuçlarımız olsun inş.

tebrikleeeer daha da iyi olcaz kaptanım inş.

İnşallah bitanem tabiki iyi olacağız

Bu saatten sonra verdileirni alacağını hiç sanmıyorum cecomm sağlıklı ve kaçamaksız bir şekilde devam ettiğini görüyorum ve edeceğine adım gibi eminim kk da idol olacaksıntartıda 100 gördüğün hafta lütfen kendine bir hediye al

Aynen bülbülüm her hafta 3-3,5 kg vererek birinci oluyordu ama hakikaten sabah ezanla kalkıyordu çok aktifti ayrıca.

Bitanem bizler evde olduğumuz için geç kahvaltı yapıyoruz fakat çalışıp erken kahvaltı yapanlar 2,5 hatta 3 öğün yapabilirler karatayda Abin haklı valla en güzelini yapar Seneye daha pahalı olacak gibi bütün ceviz ağaçları donmuş bu sene yandıkki ne yandık

ARA
1 bardak süt
1 greyfurt

AKŞAM
yeşil ve capya biberden omlet
salatalık
turp
yeşilçay

sıvı: 1,4 lt uyuyana kadar artar

Afiyetolsun cadıcımmm süt ve greyfurt harikasın kuzummmm
anaaammm 3. olmuşuuuzzz silindi mi sarı kartımız kaptanımm

Haftaya inşallah silinecek bitanemm

sütlü tatlı en azından tatlım ama en güzeli sütlacı kasesiyle eline almamak 3 kaşık tabağına koy ve çay kaşığıyla ye

bugünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: ayran
ara:kahve
ara: ayran
akşam:bulgurlu yeşil mercimek, salata,cacık
su: şuan 1,5 lt ama yatana kadar bir lt daha içerim
spor: 25 dk egzersiz

Afiyetolsun kuzum

Ben sana diyorum bitanemmm hedefine ulaştığında idol olacaksın işte buraya yazıyorum

tamam abla birdaha olmicak in sha Allah

Anlaştık

Akşam yemeğinden sonrakile rolmamış prensesimmm acıktıkça salatalık ayran bunlara yönel bitanem özlelikle akşam yemeğindne sonra spora da başlayamadın sanırım

Kandil simidi tadımlık olmuş 3 kez yaptıktan sonra inan o ağrılar kalmayacak tatlım

Gunaydınlar kızlar telim bozuldugu icin anca simdi girebildim.

Evet jojocum taım listeisne dereceyle girdindaim olsun inşallah bitanem. 2 sarma için üzülme kuzum akşam patatesten yememişsindir umarım ne çeşit meyve olursa olsun lütfen akşamları uzak dur ertesi gün direk popişimize yapışıyor çünküİnşallah değerlerin güzel çıkar canım

Bugunku menumde belli:

sabah: omlet..peynir..zeytin..

akşam..tonbalığı..salata..süt...

su yeterli içtiğini varsayıyorumİp atlamalar ne oldu

Benim için güzel bir haftasonuydu cecom irademin sınırlarını tekrar test etme fırstaı buldum

gunaydın bacılar nasılsınız?

Slm şekercim ne hoş sürpriz böyle iyiyiz tatlım sen nasılsın daha sık gelmeni çok isterim

Havaların ne olacağını kestirmek imkansız bülbülüm direk yaza gireceğiz anlaşılan bugün çok sıcaktı burası

Ah o şeytan yokmu hep o kandırıyor en azından erken yemişsin canım akşamda telafi etmişsin

2 saat leptin yağları yakmış maşallah aynen canım sadece leptini çalıştırarak kilo vermek mümkün bunun içinde bir önceki menüde doğru seçimler yapmak şart

menüde protein +yeşillik+kükürt mutlaka olmalı

Cecom sen kararlı olunca inan çevrende sana saygı duyup yardımcı oluyor ne güzel değilmi herşey bizim elimizde

Prensesimm en güzel günlerini üzülerek geçirme tatlım suyunu ve sporunu ihmal etme sağlıklı besinleri tercih et başarabileceğine inanıyorum bitanem
çok yoğunum yine
menümü yazıp kaçacağım
sabah:geranmali,zeytin,domates
Akşam:köfte,5 salatalık,3 havuç,ayran
spor:1 saat 15 dk yürüyüş

görüşürüz öpüldünüz

Yorgun bızdıkım benim az kaldı kuzum hasret gidereceğiz elbet hem de çıtır halinle

Afiyetolsun umudum bisiklettt kıskanıyorum seni ama

Helall olsun sana adaşım ayrıca prensese örnek olman da müthişşş

afiyetolsun kuzum

Yazdığın için teşekkürler tatlım yazki neleri düzelteceğimizi görelim sabah 2 yumurtanın yanında 2 dilim ekmek fazla kuzum ekmekten vazgeçemiyorsan en azından 1 dilime düşür lütfen inan ekmek yemesen daha geç acıkacaksın sadece 1 gün dene cumaya kadar tartını lütfen kaldır

akşam kısır ve şarap demekkk sağlık olsun cadıcımmmama suyunu azlatma lütfen

yarım limon çeyrek demet sağlarıyla birlikte maydanoz yarım bardak suyla blendırdan geçirilip içilecek tatlım

Bülbülümün menüsüne alkışş

Elleirne sağlık kuzum

Acidannnn kivraniyorum 2 saattir yatakta napicam ben ? Sirtimda agriyoor. Annemin regl sancisi dogumdan sonra gecmisss ablaminda oyle. Sizdede oyle mi? Ya benimde regl sancisi in sha Allah dogumdan sonrs gecer

Prensesim keşke şu an bende olsam O eski ağrıları özledim inan tamamen genetik canım geçmedimi geçmiyormuş

iyi akşamlar..iyi hafta sonları..
bugun
sabah:2 haslanmis yumurta..peynir..zeytin..salatalik..domates

aksam:1 kase corba..3 kasik bulgur..

Akşam slaat veya yoğurtta ekleyebilridin jojocum acıkmıyorsan sorun yok bir de spor olsa

Afiyetolsun cecom ama sadece çorba yetiyormu hakikaten En azından salata eklesen

Sıcak su karna konunca sakıncalı cecom fakat ayaklara konabilir ben de kış yaz terliksiz asla basamam

Iyi Akşamlar kızlar,dün gece geldim menüyü yazamadan çıktım oglum uyanıp aglayınca,malum pazarda olunca ugrayamadım,şimdi hemen eksik menulerımı yazıp survivoru izlicem:))

Hasan 2 ayda 20 kilo vermiş helall olsun

Bugunki menu

Sabah; kolaya kactim annem patates kizartmisti 1 tabak kadar onu yedim 2 dilim ekmekle.

Ara: 1 muz

Aksam; somon baligisalata yapmistim bol yesillikle ve zeytin.

Bukadar bugunluk

Hem patates kızartması hem ekmek prensesimm nasıl olacak bu iş
Spora neden başlamıyorsun kuzum

Saka gibi menüye geceyim dedim yine huysuzlandı: S
Heryerimizi ısırmaya calısıyo izin vermeyincede zırlıyo tabii

Elime geçirsem ben de onu ısıracağım

bir minik çikodna birşey olmaz umudum o kadar sıkma kendini

Cumayı telafi etmeyi başarmışsınn 1 gün için 2 gün ne adalet değilmi

yarin biyere davetliyim umarim cok kacirmam diyetimi bozcam korkusundan biyere gidedim gelmiyo artik ya

Tatlım diyetteyiz diye eve kapanacak değilizki sen kararlı olduktan sonra hiçbirşey etkilemezEn azından davete giderken bira ztok git ki orada iradene hakim olabilesin

reçel pazara özel sanırımmm

Iyi aksamlar

Sabah dogadan 9lu bitki cayi sahanda yumurta peynir zeytin domates salatalik
Oglen yarım lavas üstüne yoğurt et
Aksam ispanak yemegi 1kase yogurt
Gun icinde 3 litre su

öğlen iskenderimsi yaptın sanırım umudum ıspanağın yanında yoğurt yerine salata tercih et kuzum evet nedense alışmışız illaki yoğurt olacak değilmi Fakat o zaman ıspanağın demirinden faydalanamıyoruz

giniydın kıptınım

ben çok kötü ve yalnız bir hafta sonu geçirdim bildiğin üzere kaptanıım

süt greyfurt, tarçınlı yoğurt greyfurt efsane tatlarmış kaptanım çok saol

kısır hehe evet mısır ve şarap işte eski arkadaşım yalnızlığımı alırken demlendik az

suyu arttırmaya çalışıyorum kaptanım ama niyeyse zorlanıyorum limon yok diye heralde
limon memeketten gelio valla eşim getiriyor

reçel annemin yapımı pazar kahvaltıları pazar gününden ötürü off o nedenden malum pazar gününe özel oluyor

bunu dikkate alıcam canım teşekkürler gerçi yürüyüşümüde bugün uzattım dönerken de yürüyeceğim inş. yakıpda gelicem hepisini

eksik menülerimi yazayım kızlar uğrayamadım yoğunluktan.

cuma :
sabah : kkk yumurtasız bol salatalık ve yeşillikli
öğle : tarhana çorbasi ve salata
akşam : ızgara köfte 8 tane ve booolll salata, az ezme ve ayran
su : 1,5 litre
spor : 35 dk yürüyüş ondan sonrada 15 20 dk kadar hafif tempolu bi gezinti

cumartesi :
sabah : yine yumurtasız kkk
öğle : mercimek çorbası ve yoğurt
akşam : nohut yemeği, 1 kaşık keşgek hiç sevmem ama annem yapmış çok ısrar etti.
su : 1 ,5 litre
spor 50 ip atlama

pazar
sabah : müthiş bir kkk (annemin bahçesinde yeşillik ve çiçekler içinde güneşte yana yana allahım yaz gelmişşşş)
öğle : 4 5 çilek
akşam : yine bahçede mangal sefası ve booolll salata
su 1 litre ancak olmuştur
spor : yok ama bütün gün koşmaca sonra biraz bahçe işi yarım saat kadar annemim marulları çok sık olmuş onları seyrelttim biraz, çiçek ektim eğil kalk yani sürekli , bide getir götür getir götür küçük çocuk gibi hissettim kendimi spor değilsede bol hareket

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese mutlu, hareketli ve bol eksili bir hafta olur inşallahhhhh

Dün gece bir baş ağrısı başladı resmen sabahı yaptırdı bana
Halada ufak bir ağrı var ama şükür daha iyiyim

Kahvaltımıda bir güzel yaptım ve inşallah bu haftada güzel sonuçlar görürüm
Regl olduğum için 900 gr fazla çıkmıştım dün tartıda cumaya nazaran ama bu sabah şükür sadece cumaya nazaran 200 gr fazla çıktım ve eminim cumaya kadar o eksiye de iner

Adaşım güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi çok güzel kilolar verip bende birilerine güzel örnek olurum
Aynen millet benim ne kadar kararlı olduğumu görünce artık ısrar etmiyorlar ille ye diye ki eden olsada ben kararlılığımdan vazgeçmem

Canım akşamları sırf salata yiyince daha hafif hissediyorum kendimi ( şimdi bir de regl var ya balon gibi hissetmek istemiyorum ) ama erken yediğim için hafif acıkma hissi olunca zaten İmdat çekici olarak Ayranım var

Valla dün gece başım çok ağrıyınca gece su kaynatıp biraz ayaklarıma birada enseme yakın koydum belki üşüttüysem başımın ağrısı sıcağı görünce geçer diye ama banamısın demedi Lodosmu vardı anlamadım bu sabah benim çakma eltide dedi KVsiyle oda uyuyamamışlar baş ağrısından
SAbah 6ya geliyordu içim geçmiş hatta sabah 8de eşim işe giderken yanıma geldi ( salonda koltukta uyumuşum ) aşkım istersen yatağa geç diye gözümü açmadan yok yok sakın bana ilişme dedim ve 1 saat daha zorla uyudum ama şükür şu anda iyiyim

Dün görümcede geldi oturmaya ya demin kızkardeşimle telefonda konuşurken len onun nazarmı deydi dedim nasıl gülüyor kem gözlü olabilirde diye ama cidden içimden naz ve felak surelerini okuduktan sonra esnemekten bir hal oldum ve ondan sonra azda olsa uyuyabildim

bu sözüne katılıyorum kaptanım, öyle herşeyi yapamaz zaten. yapsa da ben izin vermem ama yavaş yavaş başlasın eli kırılsın ki ilerde zorlanmasın. Ben onun zamanlarında mutfağa meraktım annem kovardı ben girerdim. ev işlerine daha sonra başladım ama mutfakta özellikle de pasta börekte onun yaşlarında herşeyi yapıyordum, gerçi annem ille yap demedi ben annemin arkasından gizli gider yapardım. O bağda bahçede olurdu eve geldimi de şaşırıp kalırdı.

Acidannnn kivraniyorum 2 saattir yatakta napicam ben ? Sirtimda agriyoor. Annemin regl sancisi dogumdan sonra gecmisss ablaminda oyle. Sizdede oyle mi? Ya benimde regl sancisi in sha Allah dogumdan sonrs gecer
Üzülme canım bende çok çektim o sancılardan ama benimki de doğumdan sonra geçti, senin de geçer inşallah

Tünaydın güzeller...........
Geçmişi bitirdim menülerimi de yazayım sonra işimin başına döneyim kimsecikler yok zaten.

Cuma
Kalkınca 2 bardak su+1 incir
Sabah 2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği
Ara 2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle Salata
Ara 2 grisini+1 bardak ayran
Akşam 1 kase çorba, kuru fasulye, salata, 1 minik fındık tatlısı
Su 3 litre

Cumartesi
Sabah 2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği, yeşilçay
Ara 5 finger bisküvi+1 türk kahvesi
Akşam çorba, salata
Ara yoğurt
su 3 litre, spor 30 dak fitnes, 30 dak plates

Pazar
Sabah 2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği, yeşilçay
Ara 2 hurma+1 türk kahvesi
Öğle kurufasulye , Salata
Akşam beyaz peynir, domates, 1 dilim k.ekmeği (canım yemek çekmedi bunlarla geçiştirdim)
Ara yarım elma, yoğurt
su 3 litre, spor 30 dak fitnes, 30 dak plates

sonunda hafta sonu sporumu da yapabildim, bugün de öğle arası yürüyüşümü yaptım akşam fırsat bulsam da yarım saat de olsa plates yapabilsem süper olacak inşallah.

selam guzeller
hadi bakalım tatlım inşş

oyyy canım benimde öyleydi ağlardım ağrıdan sonra hızla kilo almaya başlayınca ablam hamileydi ozaman gel bide seni kontrol edeyim sakın poli kistik olmasın sende dedi aynen de öyleymiş onun için ilaç kullanmaya başladım ve ağrılar azaldı bu çok yaygın bi durummuş canım gittinmi hiç kadın doğuma bi kontrol için
maşallah tempona hayranım

canım eğer idrar yolu yada bağırsak enfeksiyonu gibi bir enfeksiyon durumun yoksa sıcak su torbasının bir zararı olmaz çünkü yoktan bakteri yapmaz var olan enfeksiyonları arttırır. birde özellikle regl döneminde sıcak tut ayaklarını çok etkisi var üşütmenin. bir arkadaşım kekik suyu çok iyi geliyor demişti ama ben hiç kullanmadım

dünkü menüm
sabah: bir yumurtanın beyazını tereyağ ve salçayla pişirdim, peynir, domates, salatalık,zeytin, ceviz,biraz kuru üzüm ve kaymaktan oluşan karatay kahvaltım
öğle: bir yumurta peynir
ara: sütlü kahve
akşam: fırında köfte, böğrülce piyazı, salata ( kaptancığım sözünü dinledim bu sefer yoğurt değil salata yedim )
su: 2- 2,5 lt kadar
spor: 45 dk yürüyüş

Abla polikistik ne ben ilk defa duyuyorum insha Allah olmaz ben cok cabuk kilo aliyorum bu arada olabilirmiki acaba o dedigin seyden.. , hic kadin dogum kontroluna gitmedim hem ben utanirimmm :)))) , oylemi abla belki senin dedigin gibidir ben bi yerde okumustum hemen karnimda olan suyu yere koydum kendi kendimi korkuttumm:)) ewet burdada bi abla bana kekikcayinin iyi geldigini soyledi saolsun, artik agrim baslarsa oyle yapicam

Dogru abla saglikli seylere yonelmeliyim aciktikca, yok ben spor yapmiorum dedimki 90 gelene kadar spor yapmiyim sonra vucudum sasirsin dahada zayiflasin hem odemi atmis olurum , en guzel gunlerimi malesef uzuntuyle geciriyorum suan bile gozlerim doldu. Hayatimda kilom icin aglamayan ben dun ilk defa gozyasi doktum hatta suan bile suyumu eksik etmicem bugun yine super gidiyor hersey kalkip her saat 2 bardak icicem. , gecen denedim abla sen ekmegi birak 1 dilim ye derken 1 dilim yemistim ve sonuc ayniydi. Tartilmadanda duramiyorum., dogrudur abla regl olmak vucudu cok iyi hisettiriyo 3 gun sonra tabi :) ilk gunler cok aci cekiorum ben. , hasan abi kim ve nasil 2 ayda 20 kilo verdio ayy bende istiyoruuum abinin yaptigi diyetten

Hahahah abla ben keske osaatte uyusam ya 2,30 gibibuyuyorum tr saati3,30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…