Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım verecek kimsende yoksa o zaman bence dilimleyip at buzluğa hem bir iki hafta sonrada olsa çıkarır iyice çözülmeden dondurma gibi soğuk soğuk yersin
Dilimleyip koyarsanda o zaman sadece 1 dilimde çıkarabilirsin yada atıyorum aniden biri geldiğinde dondurmalı pasta gibi kahvenin yanına çıkarırsın

aaa süper fikir

sabredicen canım
tatlı fotosu da koyarız söylerizde
maksat bunlara rağmen bile nefsimizi koruyabilmek
madem bitter yemişsin bence dokunma bişiye
ben 2 kare bitter yemiş olsaydım yeltenmezdim hiiç bişiye
soda iç ayran iç tarçınlı süt iç tatlı krizin için

Slm fıstıklarımmmm

Yok kaptanım,bugun biraz ev işi Yaptım yoruldum anca bunları yaptım ama söz daha bi düzene girecek sporum

Preki kuzum ellerine sağlık ama yarın ve perşembe spora yüklen cuma tartı üzmesin seni perşembe detoks yapacakmısın meleğim yine

Evt kaptanım maşallah Hasan a,aksam görünce dedim kısa yoldan survivora gitmek gerek aslında,tabi burda Herşey elimizin Altında:)) Allah nefisimize sahip çıkmayı devam ettirsinde kilolarımız gitsin

İraden güçlenince inan cıs dolu havuza düşsen bile nefsine yenilmen mümkün değil Bir de hasan bir öğünde 30 yumurta beyazı 1 bütün tavuk ve 300 gr pirinç yermiş gitmeden önce bu yüzden çok kas kaybetti bu kadar kilo vermesi normal

Hadi hayırlı olsun cecom rabbim emekleirnin karşılığını bol kazanç olarak almayı nasip etsin inşallah
Cumaya yine tartı gülecek eminim harika bir menü kuzum

İyi i geceler bugun
Sabah karatay
Aksam pazi kavurmasi. Corba
Kaptanim telefonum serviste...gelene kadar aksamdan aksama girebiliyorum..

Afiyetolsun jojocum sorun değil tatlım yine de girip menünü yazman çok güzel teşekkürler tatlım telin gelince katılımının eskiye döneceğine eminim telin servisten çıkana dek mesaj sayısından muafsın tatlım

Kk ya geldiğin kilo değil kuzum 6, takıma başlangıç kilon önemli o baz alınacak Bitanem erken yatabilmen için erken kalkman lazım gün içinde de harektli olursan inan ister istemez yorgunluktan yatarsın.İnşallah kuzum dediğin gibidir istersen çok güzel kilo verebileceğini biliyorum

Abla benim hedef kilomuda belirttinmi askitom

İlk hedefin 75 olsun prensesim 75 e ulaştığın an hedefini revize edip istediğin rakama düşürürüz

Etin sıkı prensesim sıkı olarak zayıflamak için tekrar söylüyorum hemen yürüyüşe başlamalısın kilo verdikçe diğer sporları eklersin ceco ablan bile yürüyüşünü aksatmıyor sen neden bir an önce başlamıyorsun inan çözemedim
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Aleyküm selam cecocummmm Teşekkürler tatlım

Gunaydin
Telde coklu alinti yapamadim. Telden girince alintisiz yazacagim artik.
Yarin kilo bildirimi yaparken hedefimi yazayim karisiklik olmasin istersen.

Tünaydın nilcim peki canım sorun değil yazman yeterli.yarın tartıl bakalım hedefini de yazarsın not ederim

Herkese gunaaaayydiiin mukemmel bi bahar sabahindan merhabalar yuruyusumu yaptim.evimi topladim simdi pazara gidicem taze taze yesilliklerimi alayim

Harikasınn balımm bizim pazarda yarın bayılıyorum pazara gitmeye ben de

Sweetdimple tesekkurler kukurtlu yiyecek bilgisi icin

Rica ederim bitanem

ay az onceki msj da sana demistim aramiza hosgeldin diye alinti uapmayi unutmusumtelden yaxiyorum zor oluuo bunla ya

Yine de benden iyisiniz cepten kk ya girmek benim kabusum

hem mısır hem börek fazla kaçmış kuzum akşam telafi etmeye çalışmışsın ve yürüyüş de güzel .Bu alışkanlıkların yerini zamanla salata alacak inşallah

Afiyetolsun bülbülüm karadur böğürtlen çilek ahududu hepsi antioksidan özelliği olan meyveler şimdide tam zamanı bunları bir avuç u geçmemek şartıyla kahvaltıdan sonra yiyebilirsiniz .Ellerine sağlık canım hazır bulyonlar yerine kendin yapman harika

İtirafını severim seninnnn

Tüm miniklerin emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin rabbim cecom allah zihin açıklığı versin hepsine Prensesimiz sakin olsun daha önce deneme sınavlarına girmiştir mutlaka farzetsinki deneme sınavında yoksa panikler

En güzel yöntem bu cecom göz görmeyecek kalanları ben de ya abime ya komşulara olmadı buzluığa kaldırırım şeytan sürekli dürtüyor çünkü ortalıkta olunca

410. ETAP MESAJ SAYILARI
battaniye1 ==35++
baldandane==35++
Bulbul-e Bismil==35++
45derya45 ==35++
Dilakzn==6
jojowa== 35++

makres76==35++
umutsuzwakaa==35++
Yasmin17==35++

Morcadı==35++

Ellerine sağlık bitanem Ne güzel bu hafta kart yokDila iyileşemedi sanırım

kaptanım uyarmadan hemen belirteyim meyvelerin yanında sütte içtim ama tarçını meyvelere değil süte attım yazmayı unutmuşum

Gayet güzel kuzum ister sütte olsun ister meyvede midede buluşuyorlar nasılsa

yok yok 50 squat aldım
10 tanede benden olsun dedim 60 squat yedim

Günlük sporuna ilaveten yeterli bence cadıcım akşamı da hafif geçirirsen sorun olmaz

mantıklı sanki

Kesinlikle

2 kare ile günlük kotanı doldurmuşsun prensesim lütfen başka yeme Öksürüğe iyi geldiğini hiç duymamıştım Cadı ablanın dediklerini uygula kuzum

Tecrübe konuşuyor değilmi cadıcımmmm

Adaşımında dediği gibi bugünlük kotan dolmuş aklından bile geçirmemeye çalış tatlı birşeyleri inan zamanla hiç aklına bile gelmiyor insanın ( eskiden ben oturduğum yerde ne yesem diye düşündükçe aklıma bin türlü şey geliyordu ve hooop bir bakmışsın eşime telefon açmışım ya aşkım benim canım birşeyler istiyor ama ne istediğini bilmiyor tabi eşimde dururmu bir sürü şey alıp gelirdi evde bulunsun diye eeee hiç dururmuyum hepsini sırayla bir kaç günde bitirir sonrada niye yedim diye ağlama krizi yaşardım )

İnan artık pek eve sokmuyorum ( bir geçen gün arkadaşlar gelecek diye eşim almıştı ama hala duruyor daha bir tane tadına bile bakmadım çünkü biliyorum yedikten 10 saniye sonra bin pişman olacağım üstelik hedefime giden yolu bir tık daha ertelemiş olacağım oda tabi hiç işime gelmiyor )

Aslında her gün dışarı çıkamasanda Leslie yapmaya çalış yada sıkıcı geliyor diyorsan her gün 100 kere ip atlamayla başla emin ol alışkanlık haline geldiğinde eksik hissedeceksin kendini

Sağ olasın canım inşallah güzel olur kolye satışı

İnşallah bütün çocuklar yarın ve öbür gün çok güzel atlatırlar sınavlarınıda diledikleri liseleri tuttururlar
Valla bizimkine hep diyoruz sakin ol ucunda ölüm yok bak deneme sınavlarında iyi puanlar aldın diye ama işte şimdi liseye geçişi etkileyeceğini bildiği için biraz panik yapıyor Bakalım hakkımızda hayırlısı

merhablr 160 kilo ve 59 kiloyum hedefim 48

Merhaba canım aramıza hoşgeldin Verilemeyecek bir kilon yok tatlım en geç 2 aya hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşacağına eminim Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli canım.Henüz o kurallara eklenmedi ayrıca 2 ay boyunca yeni yarışmacılar izinli olamıyor tatlım.
Deneme süremiz 2 hafta bu süreyi başarıyla geçirirsen takım listesinde hep birlikte devam ederiz bitanem

İnşallah cecocumm yaptıklarının karşılığını almak kadar güzel birşey yok Prensesimizin sınavı çok güzel geçecek buna şüphem yok

waaoow süper fikir abla beni yanına stajer alsana sende daha ne cevherler vardır azcık ev hanımlığı öğreneyim
saat bir gibi 3-4 tane yedim kaptanım aslında meyva yemek istemiyorum kilo vermeyi yavaşlatıyor diye birde zaten sabah kahvaltılarında kaymakla kuru üzüm yiyorum ama ablam pazardan gelir gelmez porsiyonladı meyveleri herkes yiycek yemeyeni oyarım dedi iki gündür mecbur yedim bu arada kaptanım bugün çok sevinçliyim çünkü nisan hedefimi aştım sabah tartıldım 85.4 ya ödemim vardı geçen hafta oyüzden o kadar az gitmişti bitki çayları ödemi attırdı yada yürüyüş hakaten mucizeler yaratıyor ama sonuç itibariyle inş bu cuma tartıda 85 görcem

merhablr 160 kilo ve 59 kiloyum hedefim 48
hoşgeldin canım hiç üzülme gidicek hepsi

iki haftalik deneme surecnde ne ypmalyim takimnza katilblmek icin :) kurallri hormedim mlsf..ama cok kararliyim bir ayda vermek istyrm elimden geleni yapcgm ins siznlede motve olms olrm diyetimi bozmadn devam icn takm sart :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide sayayım

Sabah; ( 07:00 )
1 parça Beyaz Peynir
6 siyah zeytin
1 domates
1 avuç badem

ara;
1 şekersiz nescafe

Öğlen; ( 14:00 )
2 yumurtalı omlet

ara; ( 16:00 )
1 avuç Yer fıstığı ( Öğlen yeseydim iyidi ama oldu bir kere )

akşam; ( 18:15 )
1 Kase Tavuk suyuna Çorba

Cecomu tanıdıkça daha çok hayran olacaksın bülbülümm ben diyorum bir kitap yaz diye her konuda o kadar pratik çözümleri ve tecrübeleri varki güzin abla da kimmiş

Meyve yemek malesef kilo verme hızını düşürüyor tatlım fakat bu meyvelerin zamanı çabuk geçiyor ve ormaln meyvelerinin antioksidan gücünden faydalanmak için 100 gr ı geçmeyecek şekilde kahvaltılarda tüketmeliyiz.

Ooooo harikasın bülbülümmmm hedefin altına düşeceksin o zaman

tam 85 olduğun an hemen hatırlatıcı minik bir hediye almayı unutma kuzum

iki haftalik deneme surecnde ne ypmalyim takimnza katilblmek icin :) kurallri hormedim mlsf..ama cok kararliyim bir ayda vermek istyrm elimden geleni yapcgm ins siznlede motve olms olrm diyetimi bozmadn devam icn takm sart :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/

Bitanem kurallarımız bu verdiğim linkte tıklarsan okuyabilirsin Günlük menü paylaşımı aldığın nefesi bile yazmalısın diyet hakikaten zor bir süreç bu süreçte destek almak ve motivasyon çok önemli bu desteği de takımlarda fazlasıyla bulabileceğine eminim doğru karar verdin ve doğru yerdesin canım

Yaaa yemedim daha abla tarcinli sut ictim , diyette olmasaydim neler yemezdimkiii..... Koca koca tabaklar :))

Afiyetolsun cecommm menünde sadece salata eksik duruyor kuzum az da olsa akşam yemeğine ekle istersen yer fıstığı leptini bölmüş haklısın sağlık olsun kuzum .Spor ne alemde

Yaaa yemedim daha abla tarcinli sut ictim , diyette olmasaydim neler yemezdimkiii..... Koca koca tabaklar :))

İşte buduur Prensesimm.Kuzucum o koca koca tabaklar 5 dklık bir zevk veriyor sonrası bıraktığı kilolar acı çektiriyor değermi bitanemmKoca koca tabaklarda enfes salatalar yiyebilirsin buna sözüm yok

Merhaba arkadaşlar ben 155 boyum 75,7 kg yim hedefim inşallah 60

Merhaba canım aramıza hoşgeldin İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekli canımKurallarımız kabul edersen bu zayıflama yolculuğunda birbirimize destek ve motivasyon sağlayarak hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşacağız

waaoow süper fikir abla beni yanına stajer alsana sende daha ne cevherler vardır azcık ev hanımlığı öğreneyim

Anam sağ olsun bir bizi buzluğa atmadığı kaldı
Ufaklığımızdan beri hep bize örnek oldu hatun ( o zaman hesapta dikkat etmiyorduk ama hep aklımızda kalmış )
Çok fazla tatlıda iyi değil der bizden kurtarmak için buzluğa attığını düşünmüştük ilk gördüğümüzde ama biz dondurma diye çıldırdığımız bir gün çıkardı pastayı oyyy ne iyi gelmişdi o an
Bende geçen sene kızımın doğum gününde pastanın yarısı kalınca aman yemiyeyim diye attım buzluğa ve 3 ay sonra Annemler geldiğinde bir akşam çayın yanına çıkarmıştım valla bulmuş gibi oldum o an

Annem Poğça tarzı şeyleride atar bayatlamadan buzluğa misafir geleceği zaman hazır bulunur hemen çıkartıp fırına atar ( yeni pişmiş gibi olur onlar misafirde aaaa Melahat abla niye zahmet ettin der )

Ben aslında bir ara çok daha fazla yapıyordum ama bu ara biraz saldım sanırım Sarma sardığımda bile fazla fazla sarıp çiğden buzluğa atardım 1 pişirimde olsa ve yine misafir alarmı çalınca anında çıkartıp ocağa koyardım

Canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini buraya yazman gerekiyor sonrada her gün menünü paylaşıp bizimle hoş sohbet etmen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…