- 28 Nisan 2015
- 14
- 36
- 3
- 33
Slm fıstıklarımmmm
Preki kuzum ellerine sağlık ama yarın ve perşembe spora yüklen cuma tartı üzmesin seni perşembe detoks yapacakmısın meleğim yine
İraden güçlenince inan cıs dolu havuza düşsen bile nefsine yenilmen mümkün değilBir de hasan bir öğünde 30 yumurta beyazı 1 bütün tavuk ve 300 gr pirinç yermiş gitmeden önce bu yüzden çok kas kaybetti bu kadar kilo vermesi normal
Hadi hayırlı olsun cecom rabbim emekleirnin karşılığını bol kazanç olarak almayı nasip etsin inşallah
Cumaya yine tartı gülecek eminim harika bir menü kuzum
Afiyetolsun jojocum sorun değil tatlım yine de girip menünü yazman çok güzel teşekkürler tatlım telin gelince katılımının eskiye döneceğine eminim telin servisten çıkana dek mesaj sayısından muafsın tatlım
Kk ya geldiğin kilo değil kuzum 6, takıma başlangıç kilon önemli o baz alınacakBitanem erken yatabilmen için erken kalkman lazım gün içinde de harektli olursan inan ister istemez yorgunluktan yatarsın.İnşallah kuzum dediğin gibidir istersen çok güzel kilo verebileceğini biliyorum
İlk hedefin 75 olsun prensesim 75 e ulaştığın an hedefini revize edip istediğin rakama düşürürüz
Etin sıkı prensesim sıkı olarak zayıflamak için tekrar söylüyorum hemen yürüyüşe başlamalısın kilo verdikçe diğer sporları eklersin ceco ablan bile yürüyüşünü aksatmıyor sen neden bir an önce başlamıyorsun inan çözemedim
Aleyküm selam cecocummmmTeşekkürler tatlım
Tünaydın nilcim peki canım sorun değil yazman yeterli.yarın tartıl bakalım hedefini de yazarsın not ederim
Harikasınn balımmbizim pazarda yarın bayılıyorum pazara gitmeye ben de
Rica ederim bitanem
Yine de benden iyisiniz cepten kk ya girmek benim kabusum
hem mısır hem börek fazla kaçmış kuzum akşam telafi etmeye çalışmışsın ve yürüyüş de güzel .Bu alışkanlıkların yerini zamanla salata alacak inşallah
Afiyetolsun bülbülüm karadur böğürtlen çilek ahududu hepsi antioksidan özelliği olan meyveler şimdide tam zamanı bunları bir avuç u geçmemek şartıyla kahvaltıdan sonra yiyebilirsiniz .Ellerine sağlık canım hazır bulyonlar yerine kendin yapman harika
İtirafını severim seninnnn
Tüm miniklerin emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin rabbim cecom allah zihin açıklığı versin hepsinePrensesimiz sakin olsun daha önce deneme sınavlarına girmiştir mutlaka farzetsinki deneme sınavında yoksa panikler
En güzel yöntem bu cecom göz görmeyecek kalanları ben de ya abime ya komşulara olmadı buzluığa kaldırırım şeytan sürekli dürtüyor çünkü ortalıkta olunca
Ellerine sağlık bitanemNe güzel bu hafta kart yok Dila iyileşemedi sanırım
Gayet güzel kuzum ister sütte olsun ister meyvede midede buluşuyorlar nasılsa
Günlük sporuna ilaveten yeterli bence cadıcım akşamı da hafif geçirirsen sorun olmaz
Kesinlikle
2 kare ile günlük kotanı doldurmuşsun prensesim lütfen başka yemeÖksürüğe iyi geldiğini hiç duymamıştım Cadı ablanın dediklerini uygula kuzum
Tecrübe konuşuyor değilmi cadıcımmmm
Aramıza hoşgeldin inşallah hedefine tez zamanda ulaşırsın[/QUOTE)
Kabul ediyorum inşallah bir an önce hedefimize ulaşabiliriz
Merhaba canım aramıza hoşgeldinİlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekli canım Kurallarımız kabul edersen bu zayıflama yolculuğunda birbirimize destek ve motivasyon sağlayarak hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşacağız
Merhaba tekrar ben 33 yaşındayim öğretmenim iki tane çocugum var şu anda 75,7 kg yim hedefim öncelikle 60Aramıza yeni katılan meleklerimm kendinizden biraz bahsedermisniz tanışmış olalım.Uyguladığınız herhangi bir diyet varmı
Ben takım kaptanı sweet 2013 ekim ayında 88 kilo ile 3, takıma katıldım 2014 mayısta 65 kilo hedefime ile karatay sağlıklı beslenmesi ve sporla birlikte ulaştım.Mezun olduktan sonra 6, takımı açtım.Tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Takımda çoğunluk karatay sağlıklı beslenmesini uyguladığı gibi diyetistenle birlikte 30 kilo veren arkadaşlarımızda var.41 yaşındayım bekarım izmirdenim annemle birlikte yaşıyorum
efserim noldu sorun yok işallahGünaydın kendimi hiç iyi hisetmiyorum uzun zamandır adeptasyon sorunu yaşıyorum
umarım çokönemli bi sorun yoturGünaydın kendimi hiç iyi hisetmiyorum uzun zamandır adeptasyon sorunu yaşıyorum
Hoş geldin canım, depresyon da neymiş, öyle bir yere geldin ki o kıyafetlerinin içine girmemen mümkün değil. İşin yarısı karar vermekti sen bunu yaptın zaten. Bundan sonrası da tamamen iradene kalmış. Güzel bir diyetle gitmemesi için bir neden kalmıyor.Merhaba kendimi tanıtmak için katılım için başvurduğum sayfaya yazdığım mesajı kopyalayım.
Şu an tüm gardolabımı döktüm önüme ve sinirden ağlıyorum. Artık işe giderken kıyafet derdi yaşamaktan bıktım. Bir dünya 38-40 beden elbisem var hepsine bakmaya doyamazken içine giremiyorum.
175 boyunda ve 87 kiloyum. Son bir aydır diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo aldım. Depresyona girmek üzereyim. Bir karar aldım. Yarın doktor randevumu aldım tahlillerimi yaptırıp zayıflayacağım.
Ne güzel Banum, insanın kendi el emeğiyle para kazanması kadar güzel bir şey yok, devamı gelir inşallah. Bende bu ara örgü oyuncak yapıyorum çevremdekiler internette satışa sun diye ısrar ediyorlar ama benim o kadar zamanım yok, sipariş alsam da yapmam uzun sürer. Henüz karar vermedim ama biraz daha model yapayım diye düşünüyorum belki bir denerim. Şimdilik 10 çeşit yapabildim. Şu ara pepee ve arı maya ile uğraşıyorum, evde biri iş yerinde biri, bilmem ne zaman biter ama bitince resimlerini koyarım buraya, sizin de fikrinizi alırımSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Akşam yemeğinden sonra eşim ve komşu ablamla Pierre Lotiye gittik
Daha evve boncuklar yapmıştım kolyeler falan orada dükkanı olan bir abiye vermiştimbir kaçı satılmış onların hem parasını almaya gittik hemde daha evvel kar olayını anlaşmamıştık onu konuştuk
Maalesef ilk aldığım malzemelerde baya bir kazık yemişimçok daha uygun fiyata satılan bir yer varmış sağ olsun o abi bize neresi olduğunu söyledi ki olurda devam edersek bundan sonra maliyeti daha uygun olsun ki her iki tarafta güzel kar etsin
Allah bereket versin 60 lirada olsa kazancım oldu kolyelerdenartık bundan sonra internet üzerinden de satış yapacak o abi benim yerime tabi onunla ilgili biraz daha vakit var sanırım sitesi yapım aşamasında olduğundan
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
sabah; ( 09:15 gibi)
1 parça peynir
7 siyah zeytin
1 domates
1 avuç badem
ara;
Şekersiz nescafe
Öğlen; ( 14:00 ) Hafif acıkma hissi olunca fazla yemek istemedim
1 haşlanmış yumurta
1 domates
ara;
1 bardak ayran
akşam ( 17:30 )
1 büyük kase mercimek çorbası
ara; 1 büyük bardak şekersiz çay ( 20:00 )
ara; 1 bardak ayran ( 22:00 )
Umarım cumaya kadar bu şekilde güzel bir rakam görürüm tartıda
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim inşallah alnının akıyla güzellik uzmanlığı sertifikanıda almayı nasip eder ...Aminnnn
Canım aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar verip bu kezde mutluluktan göz yaşı dökersin
Sakın depresyona girme canım çünkü emin ol bir iki kg gittikçe daha bir azimle devam edeceksin kendi yoluna
Hoş geldin aramıza canım, çok fazla kilon yok, kısa sürede verirsin inşallah. Burda çok güzel motive olacağından şüphen olmasıniki haftalik deneme surecnde ne ypmalyim takimnza katilblmek icin :) kurallri hormedim mlsf..ama cok kararliyim bir ayda vermek istyrm elimden geleni yapcgm ins siznlede motve olms olrm diyetimi bozmadn devam icn takm sart :)
Ne güzel Banum, insanın kendi el emeğiyle para kazanması kadar güzel bir şey yok, devamı gelir inşallah. Bende bu ara örgü oyuncak yapıyorum çevremdekiler internette satışa sun diye ısrar ediyorlar ama benim o kadar zamanım yok, sipariş alsam da yapmam uzun sürer. Henüz karar vermedim ama biraz daha model yapayım diye düşünüyorum belki bir denerim. Şimdilik 10 çeşit yapabildim. Şu ara pepee ve arı maya ile uğraşıyorum, evde biri iş yerinde biri, bilmem ne zaman biter ama bitince resimlerini koyarım buraya, sizin de fikrinizi alırım
Hoş geldin canım, kilon yok gibi bir şey , bir ay sürmez gider hepsi inşallah. Basen problemi için bölgesel sporla desteklemen şart canım.Boyum 1.75 kilom63.5 ama basen problemim var. Hedefim 60 kiloya inmek ve basen üst bacak problemimi bir an önce çözmek
Yani oluşmuş bir sorun yok ama kendimi veremiyorum tek dileğim kilo almadan bu dönemi atlatmakumarım çokönemli bi sorun yotur
heoşgeldin canım inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsınHosbuldum inşallah tez zamanda hepimiz istediğimiz kiloları veritiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?