Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam ablacim benim zaten sorunum yokki hangi kiloyu baz aliyorsan yazarsin sen bana demistin takima geldiginde 99.9 dun ne zaman 101,6 oldun demistin bende sana 89 90 takimda 101,6 kilo oldugumu soylemistim abla yani sorun yok 99.9 yazsanda, herhalde kilo aldigimi sandin ama o verdigim kilo suanda 99.3 im, cumaya bakalim kac olacam :))
Ewet bende bilmiyordum oksuruge bitter cikolatanin iyi gelecegini bende bugun okuyup ogrendim :)) spor yapmak istemiyorum hemen ilk once vucudumu alistirmak istiyorum beslenmeme ve 95 kiloda baslarim in sha Allah

Kabul ediyorum inşallah bir an önce hedefimize ulaşabiliriz

Merhaba tekrar ben 33 yaşındayim öğretmenim iki tane çocugum var şu anda 75,7 kg yim hedefim öncelikle 60

Herkese iyi geceler internetimiz yoktu simdi paylasiyorum menülerimii
27 nisan ptesi
Sabah yulaf ezmesi
Ara ogun 10 cigbadem
Oglen bulgurlu semiz otu yemegi
Aksam zeytinyagli fasulye
marul salatası
3 litre su

28 Nisan sali
Sabah sahanda yumurta
Ara öğün 2 kuru kayısı
Öğlen kozlenmis patlican ve kirmizi biber salatasi
Ara öğün sekersiz kahve
Aksam evde yaptigim köfte ile hamburger ekmekte küçüktu
2 litre su

Günaydın kızlar
dün uğrayamadım işler yoğundu, bugün de çok zamanım yok, menülerimi yazıp biraz geçmişe bakmaya çalışacağım.
Pazartesi
Kalkınca (6:30) 2 bardak su+1 incir
Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği
Ara (10:30)
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle (13:00)
lor peynirli Salata
Ara (16:00)
1 susamsız simit , 1 bardak ayran
Akşam (19:30)
1 kase çorba, fırında patlıcan,yoğurt
Su 3 litre, spor 50 dak yürüyüş

Salı
Kalkınca (6:30) 2 bardak su+1 incir
Sabah (7:30)
2 kk beyaz peynir, 5 zeydin,1 ceviz,1 tatlı kaşığı pekmez, domates salatalık maydanoz, 1 dilim k.ekmeği
Ara (10:30)
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle (13:00)
kurufasulye, Salata
Ara (16:00)
2 grisini, 1 bardak ayran
Akşam (19:30)
1 kase çorba
Ara (20:30)
yoğurt içine yarım çay kaşığı zencefil,yarım çay kaşığı zerdeçal, yarım çay kaşığı tarçın koyup yedim.
Su 3 litre, spor 50 dak yürüyüş

Bu yoğurt kürünü yiyemem diye düşünmüştüm ama tarçın diğerlerinin kokusunu bastırdı fena olmadı

Hoş geldin canım, depresyon da neymiş, öyle bir yere geldin ki o kıyafetlerinin içine girmemen mümkün değil. İşin yarısı karar vermekti sen bunu yaptın zaten. Bundan sonrası da tamamen iradene kalmış. Güzel bir diyetle gitmemesi için bir neden kalmıyor.

Ne güzel Banum, insanın kendi el emeğiyle para kazanması kadar güzel bir şey yok, devamı gelir inşallah. Bende bu ara örgü oyuncak yapıyorum çevremdekiler internette satışa sun diye ısrar ediyorlar ama benim o kadar zamanım yok, sipariş alsam da yapmam uzun sürer. Henüz karar vermedim ama biraz daha model yapayım diye düşünüyorum belki bir denerim. Şimdilik 10 çeşit yapabildim. Şu ara pepee ve arı maya ile uğraşıyorum, evde biri iş yerinde biri, bilmem ne zaman biter ama bitince resimlerini koyarım buraya, sizin de fikrinizi alırım

iki haftalik deneme surecnde ne ypmalyim takimnza katilblmek icin :) kurallri hormedim mlsf..ama cok kararliyim bir ayda vermek istyrm elimden geleni yapcgm ins siznlede motve olms olrm diyetimi bozmadn devam icn takm sart :)
Hoş geldin aramıza canım, çok fazla kilon yok, kısa sürede verirsin inşallah. Burda çok güzel motive olacağından şüphen olmasın

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah

Bugün son kez kapılar için gelecekler peçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek
Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye
Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek

Bu bir kaç gün yine yoğunluğum olacak
Bugün kapı için ustalar + öğlen eşimin halası
Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması
Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasını normalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye )
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız

Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim halde Valla tartıda artı görürsem kafayı yerim okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için
Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağıma ben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum ancak koruyorum bünyem cins diyorum ya hep
Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık

Canım eminim hepsi çok güzeldir Rabbim gönlüne göre versin inşallah sende o güzel emeklerini karşılığını alarak satabilirsin
Bende severim aslında o tür örgüleri ama acıkcası şu ara üşengeçliğim üzerimde benim küçük cimcime bile geçen gün Anneciğim bu ara birşey yapmıyorsun hani bana ceyiz yapıyordun demezmi
Biraz daha kasmıyayımda nasılsa Ramazanda sahura kadar oturacağım o zaman can sıkıntısından yaparım bir sürü şey

Boyum 1.75 kilom63.5 ama basen problemim var. Hedefim 60 kiloya inmek ve basen üst bacak problemimi bir an önce çözmek
Hoş geldin canım, kilon yok gibi bir şey , bir ay sürmez gider hepsi inşallah. Basen problemi için bölgesel sporla desteklemen şart canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…