Regl benıde 2 hafta once mahvetmişti bidevgeç oldu etkılerı uzun sürdüü neyse yavaş yavaş gitsin ama gitsin napaılımm..bide havalar bozuk hiç bisiklet süresim gelmıyo hep yagmurluuu
Offfff cok iyi vermişin cnm kutlarım wallaGuuuunaaaaaydiiiin kizlarevle cafe arasi yorucu bir haftanin sonunda kacamaksiz sporlu bir haftanin sonunda odulum tartidan geldi
Diyete baslangic : 95 kg
Takima geldigimde : 91kg
Gecen hafta: 87 kg
Bu hafta : 85 kg
Bu hafta giden : 2 kg
Yuzdesi : %2,29
Hatta kendime sarki bile uydurdum kizlar
Giden kilolarimin ardindan aglayamam beb hicte yas tutamamher tatlidan borekten tadamam yakiyorlar canimizi tartida nasil olsa
Gobegim hic kalmadi sayilir :d hatta dun gecen yaz giydigim sortumu giydim uzerine body giyemezdm gobek firlardi bol tisort giyerdim :d dun body giydim gobek yok gitmis beni terk etmis :d sortta biraz bollasmis daha guzel duruyordu:d alt karin var biraz onuda esim hareket gosterdi onu yapcam oda gitcek insallah. Saolun iyiki varsiniz motivasyonum sizin sayenizde
al tatlım becerirsin. bende öykü doğduktan sonra 3 sene binmemiştim tereddut ettım ama bindim sıkıntı olmadı alırsan binersin hem al kuzumbenim her reglde 2 2,5 kilo kadar artım olurdu ve üstelik gitmezdi 2 hafta uğraşırdım, ilk defa geçen ay eksi olarak bitirdim regli oda düzenimi iyi kurup bozmamaktandı bu hafta beceremedim.. havalar burdada düzensiz gidiyor maalesef 1 2 haftaya bende tam anlamıyla başlarım sanırım yürüyüşe aslında bende bisiklet almak istiyorum ama çok uzun zaman oldu binmeyeli beceremem diye korkuyorum
"battaniye1, post: 41173277, member: 623361"]***6.TAKIM 415.Etap***
45derya45(79.2/80,1/-900/%1,14 )
anneyim_mutluyum(85 /85 / 0/%0)366.Etapta Hamilelik Nedeniyle İzne Ayrılan Üye Döndü Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:84-Hedef:65
baldandane(92,8/ 92,5/300 /% 0.32)
battaniye1 (75,1/ 74,2/900/%1,20 )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(54,3/53,7/600/%1.10)Yeni Üye Başlangıç:8 Mayıs-Başlangıç Kilo:55,5-Hedef:52
selvos88(87/85 / 2/%2.30 ) Yeni Üye Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:91-Hedef:62
umutsuzwakaa(57,7 / 57/700 /%1.21 )
Yasmiin17(98,5/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
düzelttim sanırım burdan devam edelim kızlar.
Ahahahaaaaa ilahi neslivalla bende dün aynen çok terledim kilodum bile su içindeydi.
kız spordan sonra tartılınımaz kilo fazla çıkar sende nasıl çıktıda suratın değişti de hele artımı eksimiydi
ay bu süper bi şarkı olmuş harikasın güzelimm
benim her reglde 2 2,5 kilo kadar artım olurdu ve üstelik gitmezdi 2 hafta uğraşırdım, ilk defa geçen ay eksi olarak bitirdim regli oda düzenimi iyi kurup bozmamaktandı bu hafta beceremedim.. havalar burdada düzensiz gidiyor maalesef 1 2 haftaya bende tam anlamıyla başlarım sanırım yürüyüşe aslında bende bisiklet almak istiyorum ama çok uzun zaman oldu binmeyeli beceremem diye korkuyorum
oyy sinir oldum şimdi kendime salmasaydım biraz daha giderdi en azından sabit olurdum belkiii...
Hahh şöyle,böyle keyifli ol hep,Güle güle kullan cnm:)
HahahahaaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm gönlünüzden geçen duaları sizlere çok daha fazlasıyla hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnn
Bu sabah yine kuzum karnım diye ağlayınca hemen giydirip doktora götürdüm
İdrar tahlili ve ultrason istedi ama ultrasonda öğlende varmışıİdrar tahlilinin ne olduğunu önce soran kuzum sonra isyan bayrağını açtı ;
Az donumu açarım dedi ilkten sonra olayın çişinle olduğunu öğrenince dahada sinirlendi
'' Ayıp insanın çişine bakılırmı, banane ben çişimi vermem onlara sonra, saçmalık bu, bakıp bakıp çişime gülerler, benle dalga geçerler diye hastaneyi ayağa kaldıracaktı az daha
Sonunda eve geldik tahlil kabını alıp bari öğlene doğru hemen evden çıkmadan tuvaletini yaptırır anında götürür labaratuara veririz ki ultrason olana kadar sonuçta çıkar diye
SAbah sabah kopardı cadı yine beni yaaa hatta eşime anlattım nasıl gülüyor demek çişiyle dalga geçerler hee diye
Neyse umarım önemli birşey çıkmazda sadece midesini üşütmüştür
Bu arada hemen aklımdayken bildirimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Fark; 0
Yani sabitim ama çok sevindim çünkü bir ara 500 gr kadar fazla bile görmüştümBu haftada tabiki devam ediyorum kalori hesabına ve sağlıklı beslenmeye inşallah haftaya yine güzel sonuçlar görürüm
Fıstığımmm kendine haksızlık yapma bak ne güzel 7li rakamlarıda görmüşsün
Darısı benimde başımadaha çok olsada yapabileceğime inanıyorum
burdan devam edin kizlar***6.TAKIM 415.Etap***
45derya45(79.2/80,1/-0,9/%1,14 )
baldandane(92,8/ 92,5/0,3/% 0.32)
battaniye1 (75,1/ 74,2/0,9/%1,20 )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(54,3/53,7/0,6/%1.10)Yeni Üye Başlangıç:8 Mayıs-Başlangıç Kilo:55,5-Hedef:52
selvos88(87/85 / 2/%2.30 ) Yeni Üye Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:91-Hedef:62
umutsuzwakaa(57,7 / 57/0,7 /%1.21 )
Yasmiin17(98,5/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?