- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Niyeyse bugünki spordan sonra baya ter attım hic böle olmamıstı tüm Vücudumun yandığını hissettim saç diplerimin biledıştan sonra tartıya çıktım suratım oldu, ama yarın wc den sonrası daha önemli inş biraz daha gider
Benim yerinde durmayan oglusum 8 kanepe yastığı 2 de normal yastıkla yerde boğuşmakta,hem esneye esneye mayıştı hemde uyumamak icin direniyor, ne zaman uyuruz Allah bilir,size iyi geceler,boool eksiler:)
Kaptanım hoşgeldin cnm,bende gidiyodum,öptüm bile:) sanada iyi geceler o kadar yorgunluktan sonra
Gider giderrr pozitif düşünelim meleğimmm
maya55 tatlım takıma girmek istersen listeye ekledim süren doldu arzu edersen free takımda da devam edebilirsin
Kaptanım hoşgeldin cnm,bende gidiyodum,sanada iyi geceler o kadar yorgunluktan sonra
Hosgeldin kaptanim tabikide takima girmek isterim istemez olurmuyum hicc
Gider giderrr pozitif düşünelim meleğimmm
maya55 tatlım takıma girmek istersen listeye ekledim süren doldu arzu edersen free takımda da devam edebilirsin
Bu hafta bende listeye giriyorum canim birazdan yuzdemi hesapliyp yazicamkizlar listede eksik varsa eklencek arkadas varsa bana haber verin lutfen duzeltirim ok hadi iyi geceler
yarin tarti hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhh sizleri cok seviyorummm :)
Guuuunaaaaaydiiiin kizlarevle cafe arasi yorucu bir haftanin sonunda kacamaksiz sporlu bir haftanin sonunda odulum tartidan geldi
Diyete baslangic : 95 kg
Takima geldigimde : 91kg
Gecen hafta: 87 kg
Bu hafta : 85 kg
Bu hafta giden : 2 kg
Yuzdesi : %2,29
Hatta kendime sarki bile uydurdum kizlar
Giden kilolarimin ardindan aglayamam beb hicte yas tutamamher tatlidan borekten tadamam yakiyorlar canimizi tartida nasil olsa
Gobegim hic kalmadi sayilir :d hatta dun gecen yaz giydigim sortumu giydim uzerine body giyemezdm gobek firlardi bol tisort giyerdim :d dun body giydim gobek yok gitmis beni terk etmis :d sortta biraz bollasmis daha guzel duruyordu:d alt karin var biraz onuda esim hareket gosterdi onu yapcam oda gitcek insallah. Saolun iyiki varsiniz motivasyonum sizin sayenizde
bende bu hafta listeye giriyorum canımkizlar listede eksik varsa eklencek arkadas varsa bana haber verin lutfen duzeltirim ok hadi iyi geceler
yarin tarti hepimizin yuzunu guldursun insallahhhhh sizleri cok seviyorummm :)
Gorursun insallah canim :) inan ben 1 kilo verebilcegimi bile ummuyordum baslamadantebrikler gerçekten çok iyi bi kilo allahım ben de şu 8 li rakamları görecemmi acep
Yaklasik 1 bucuk aydir ekmek yemiyorum. Hayatim boyuncada hayatima ekmegi sokmayi dusunmuyorum acikcasi. Ne mide sisligi ne hazimsizlik yasiyorum. Ne esmer ne beyaz ekmek hic birini tuketmiyorumbugün itibariyle ekmeği hayatımdan çıkarıyorum...sabah kahvaltıda yemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?