Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Supersınnn canımmm

Hosgeldınn kaptanımmmmm ozledıkk ..

***6.TAKIM 415.Etap***

45derya45(79.2///% )
anneyim_mutluyum(85 / / /% )366.Etapta Hamilelik Nedeniyle İzne Ayrılan Üye Döndü Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:84-Hedef:65
baldandane(92,8/92,5 /0,3 /% 0,32)
battaniye1 (75,1/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(54,3/ /% )Yeni Üye Başlangıç:8 Mayıs-Başlangıç Kilo:55,5-Hedef:52
selvos88(87/ / /% ) Yeni Üye Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:91-Hedef:62
umutsuzwakaa(57,7 / / /% )
Yasmiin17(98,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

BALIM EN BAŞTAN YAPMIŞSIN ALINTIYI 2 3 ARKADAŞ SİLİNMİŞ

***6.TAKIM 415.Etap***

45derya45(79.2/80,1/-900/%1,14 )
anneyim_mutluyum(85 /85 / 0/%0)366.Etapta Hamilelik Nedeniyle İzne Ayrılan Üye Döndü Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:84-Hedef:65
baldandane(92,8/ 92,5/300 /% 0.32)
battaniye1 (75,1/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(54,3/ /% )Yeni Üye Başlangıç:8 Mayıs-Başlangıç Kilo:55,5-Hedef:52
selvos88(87/85 / 2/%2.30 ) Yeni Üye Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:91-Hedef:62
umutsuzwakaa(57,7 / 57/700 /%1.21 )
Yasmiin17(98,5/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

düzelttim sanırım burdan devam edelim kızlar.

can sıkmak yok kuzummmm bebişimiz sağlıkla gelsin bak gör nasıl gidecek o kilolar

ne mutlu sana cecom, hayranım enerjine

kaptanımmmmmmmm çok özledik çookkk
harikasın canımmmm vallaa patır patır gidiyo kilolar rabiim senin azminden nasip etsin banada

herkese günaaaydııın hoşgeldiniz kaptanım herkese bol eksili bir gün dilerim inş.
günaydın balımmmm

bugün itibariyle ekmeği hayatımdan çıkarıyorum...sabah kahvaltıda yemedim..

inan çok rahat ediceksin canımm bak gör, bu hafta azar azar sağlıksız karbonhidratı yine aldım hayatıma 3 gündür başım ağrıyo o kadar diyeyim sağlık için çok doğru bi karar

geleyim dünkü rezil menüme belkide beni dün batırdı

sabah 1 bardak ayran (malum hastane için erkenden çıktım

saat 1 de işleri bitirim tahlil için çiş beklerken kızın kalan tostundan çeyrek kadar yedim

öğle : 14,30 gibi 5 kaşık mercimek çorbası, 4 fırında köfte 1 bardak ayran
akşam : ennn rezili burası
izmirden akrabalar geldi annemdeydik yemeğe beklemişler bizi eee sofraya oturuncada götürdümmm

1 kepçe tarhana çorbası, az patatesli tavuk, 2 parça börek, 6 7 yaprak sarma (pirinçli) domates salatalık tabi saat 21 de yedik
e gerisini siz düşünün nasıl artı olmıyayım demiii ahhh benimmmmm eşek kafammmm
hayır geçen seneden beri beni görmüyorlar aaaaa ne kadar zayıflamışsın diye diye bi hal oldular ilk andan itibaren insan bunu düşünürde yemez demiiii ama nerdeeeeeeee

valla bende dün aynen çok terledim kilodum bile su içindeydi.
kız spordan sonra tartılınımaz kilo fazla çıkar sende nasıl çıktıda suratın değişti de hele artımı eksimiydi

ay bu süper bi şarkı olmuş harikasın güzelimm

Ewet benım gecen haftakı menulere benzemıs bu kacamakları ıradesızlıklerı yapmasak belkı bu kadar uzulmıcezzz neysee napalım verırız artık ceza bızee

evet senin eksiyi ben götürmüşüm kuzum yaaa, % 60 regldense %40 ı benden

Regl benıde 2 hafta once mahvetmişti bidevgeç oldu etkılerı uzun sürdüü neyse yavaş yavaş gitsin ama gitsin napaılımm..bide havalar bozuk hiç bisiklet süresim gelmıyo hep yagmurluuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…