Guuuunaaaaaydiiiin kizlarevle cafe arasi yorucu bir haftanin sonunda kacamaksiz sporlu bir haftanin sonunda odulum tartidan geldi
Diyete baslangic : 95 kg
Takima geldigimde : 91kg
Gecen hafta: 87 kg
Bu hafta : 85 kg
Bu hafta giden : 2 kg
Yuzdesi : %2,29
Hatta kendime sarki bile uydurdum kizlar
Giden kilolarimin ardindan aglayamam beb hicte yas tutamamher tatlidan borekten tadamam yakiyorlar canimizi tartida nasil olsa
Gobegim hic kalmadi sayilir :d hatta dun gecen yaz giydigim sortumu giydim uzerine body giyemezdm gobek firlardi bol tisort giyerdim :d dun body giydim gobek yok gitmis beni terk etmis :d sortta biraz bollasmis daha guzel duruyordu:d alt karin var biraz onuda esim hareket gosterdi onu yapcam oda gitcek insallah. Saolun iyiki varsiniz motivasyonum sizin sayenizde
Slm fıstıklarımmmşükür kavuşturana modemi az önce takabildim yarın uzun uzun hasret giderelim hepinize başarılar dilerim 1 haftalık yokluğum için affınıza sığınıyorum yarın hepinize başarılar dilerim.Erken kalkmam gerek hemen listeyi paylaşıyorum barbimmm cansınnn bundan sonra kaybolmak yok
***6.TAKIM 415.Etap***
45derya45(79.2///% )
anneyim_mutluyum(85 / / /% )366.Etapta Hamilelik Nedeniyle İzne Ayrılan Üye Döndü Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:84-Hedef:65
baldandane(92,8/92,5 /0,3 /% 0,32)
battaniye1 (75,1/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 84/ / /% )
jojowa(52,5/ / /% )
makres76 (61,1/ / /% )
maya55(54,3/ /% )Yeni Üye Başlangıç:8 Mayıs-Başlangıç Kilo:55,5-Hedef:52
selvos88(87/ / /% ) Yeni Üye Başlangıç:9 Mayıs-Başlangıç Kilo:91-Hedef:62
umutsuzwakaa(57,7 / / /% )
Yasmiin17(98,5/ / /% )
6.Takım Ortalaması:
sincik gelelim bana :))
bugun o Kadar gezdim falan guzeldi ama tekrar Kilo almis olmak icime cok koydu yolda o Kadar 2. cocuga hamile kadin gordum ki kendimden iradesizligimden utandimmm ben yanlarin da 9 aylik gibi duuruyorum cok igrencc ayirca dugun icin belki bisey bakarim dedim ama icimden de gelmedi sadece gunluk giyebilmek icin 2 tisrt tarzi bisey aldim o Kadar( hem de 46 beden biraz buyuk aldim onumuzdeki aylarda karnim daha cok sisecek diye
normalde 44 tam oluyo hatta bikac ay once 42 olmustum ama kesinlikle hamilelikten almadim burdan uzaklasip iradesizligime yenildim bi ara 78 i gormustum salalk kaffam neyse simdi ne Kadar yansam Boss Sabah bi tarildim ama wc ye cikmadan 83 ciktim bide aksam erken yiyodum ama benim sorunum spor yapmazsam Kilo veremiyorum malesef Allah ta beni Boyle yaratmis ahh ahhh icimi doktum sizlere
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana
Anam yine ayağı yanmış kedi gibiydim bugün
Öğlenden sonra kendimi bir dışarı attım malum eşimin Anannesine pazar alışverişi yapıcaktım Teyze kızıyla
Baya yorulduk ikimizde ama bir sürü de şey aldık tazeciksonrada Büyük Anannenin evinde mutfaka bir girdik adamlar gelene kadar ancak yemek hazırlığı yaptık
Tabi Ananne havalara uçuyor ( beni çok seviyor sağ olsun)
Yatağında ufak bir iş kalmıştı bir gün önceden, tabi mecbur yine Ananneyi battaniyeye alıp eşimle koltuğa taşıdık
Hasta yatağının minderi çökmüştü eşimde yenisi dünya para diye kılıfının bir kenarını açtırdı, içinin minderini aldığımız 15lik süngerle değişitirip tekrar kenarlarını diktikvalla yeni gibi oldu 400 - 500 liralık işi 80 liraya mal ettik tabi Ananne daha bir mutlu oldu onun için çabaladığımızı görünce Bugünlük hayır duamızıda aldık
Slm fıstıklarımmmşükür kavuşturana modemi az önce takabildim yarın uzun uzun hasret giderelim hepinize başarılar dilerim 1 haftalık yokluğum için affınıza sığınıyorum yarın hepinize başarılar dilerim.Erken kalkmam gerek hemen listeyi paylaşıyorum barbimmm cansınnn bundan sonra kaybolmak yok
harikasın canımmmm vallaa patır patır gidiyo kilolar rabiim senin azminden nasip etsin banadaGuuuunaaaaaydiiiin kizlarevle cafe arasi yorucu bir haftanin sonunda kacamaksiz sporlu bir haftanin sonunda odulum tartidan geldi
Giden kilolarimin ardindan aglayamam beb hicte yas tutamamher tatlidan borekten tadamam yakiyorlar canimizi tartida nasil olsa
Gobegim hic kalmadi sayilir :d hatta dun gecen yaz giydigim sortumu giydim uzerine body giyemezdm gobek firlardi bol tisort giyerdim :d dun body giydim gobek yok gitmis beni terk etmis :d sortta biraz bollasmis daha guzel duruyordu:d alt karin var biraz onuda esim hareket gosterdi onu yapcam oda gitcek insallah. Saolun iyiki varsiniz motivasyonum sizin sayenizde
günaydın balımmmmherkese günaaaydııın hoşgeldiniz kaptanım herkese bol eksili bir gün dilerim inş.
bugün itibariyle ekmeği hayatımdan çıkarıyorum...sabah kahvaltıda yemedim..
***Free Takım***
asea(72,7/ / /% )
Cfaa(73/ / / % )
oynakbasi34(104,4/ / /% )
Rengarenknesli(77/ 76,6/0,4 /%0,52 )
Free Takım Ortalaması: %
valla bende dün aynen çok terledim kilodum bile su içindeydi.Niyeyse bugünki spordan sonra baya ter attım hic böle olmamıstı tüm Vücudumun yandığını hissettim saç diplerimin bileduştan sonra tartıya çıktım suratım oldu, ama yarın wc den sonrası daha önemli inş biraz daha gider
ay bu süper bi şarkı olmuş harikasın güzelimmGuuuunaaaaaydiiiin kizlarevle cafe arasi yorucu bir haftanin sonunda kacamaksiz sporlu bir haftanin sonunda odulum tartidan geldi
geleyim dünkü rezil menüme belkide beni dün batırdı
sabah 1 bardak ayran (malum hastane için erkenden çıktım
saat 1 de işleri bitirim tahlil için çiş beklerkenkızın kalan tostundan çeyrek kadar yedim
öğle : 14,30 gibi 5 kaşık mercimek çorbası, 4 fırında köfte 1 bardak ayran
akşam : ennn rezili burası
izmirden akrabalar geldi annemdeydik yemeğe beklemişler bizi eee sofraya oturuncada götürdümmm
1 kepçe tarhana çorbası, az patatesli tavuk, 2 parça börek, 6 7 yaprak sarma (pirinçli) domates salatalık tabi saat 21 de yedik
e gerisini siz düşünün nasıl artı olmıyayım demiii ahhh benimmmmm eşek kafammmm
hayır geçen seneden beri beni görmüyorlar aaaaa ne kadar zayıflamışsın diye diye bi hal oldular ilk andan itibaren insan bunu düşünürde yemez demiiii ama nerdeeeeeeee
Ewet benım gecen haftakı menulere benzemıs bu kacamakları ıradesızlıklerı yapmasak belkı bu kadar uzulmıcezzz neysee napalım verırız artık ceza bızee
evet senin eksiyi ben götürmüşüm kuzum yaaa, % 60 regldense %40 ı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?