Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne ultrasyonu deryam bir sorun yoktur inşallah.

45derya45 deryam insallah tum tahliller sonuclar Temiz cikar bitanemmm

Temız cıkar ınsallah Allah yardımcın olsun ..

Rabbim sifa versin guzeel haberlerle don insallah

hepiniz sağolun kızlar, şükürler olsun rabbime 1,5 yıllık korku bitti. makresim büyük bir sorun değil ancak evlatlarımız söz konusu olunca herşey değişiyor. 1,5 yıl önce idrar yollarından hastanede yattık. genetik problem var dediler ufak bi operasyon dediler acil değil dediler bende bekledim ve dönem dönem kontrolleri yaptırdım. ehpsinde problem yok denildi bu kez son diye gittim ve ultrasonu çeken bayana güzelce anlattım durumu iyice baktı ve öyle bir problem olmadığını güzelce göztere göztere açıkladı. diğer tüm tetkiklerimizde yine sorunsuz çıktı. şükürler olsun rabbime bundan sonra gitmiycem kafamı hiç karıştırmıycam 4 ultrasondan sadece 1 tanesinde çıktı. buda demekki o gün bakan yanlış bakmış... hepinize teşekkür ederim dualarınız için.

Ohh sukurler olsun ablacim gecmis olaunn

veeeee meşhur karataycı diyetisyenim gelmiş eczaneden çağırdılar bugün gitmicektim oysaki artıdayım diye...

3 kilo yağ gitmiş, 1,2 kg kas gelmiş veeeeee 1 kilo ödem varmış vücudumda onu at dedi... sonra karbonat yerine alkali bi damla verdi... birde omega3 ilave etti... veeee metabolizma yaşım 42den 40 a gelmiş...

Cok sevındım canım gecmıs gıtmıs olsunn

aaa kızlar kaç gündür bişey diycem size unutuyorum. annem geçen pazardan aldığım semizotu bozulmasın diye pişirmiş sağolsun kalan kökleride benim maydanoz saksıma sokmuş tv de görmüş belki biliyosunuzdur sizde ama. ve o yaprakları temizlenip toptağa sokulan kökler tekrar yeşerdi kocaman oldular foto bile çektim size ama yükleyemedim bir güzel oldular anlatamam..

Alkalı bende kullandım ama eczaneden degıl bıtkısel urunler satan bı fırmadan aldıgın şeyi yazarmsıın ozelden
Bide saka su ıcınde alkalı denılıyor ph 8'3 ne kadar etkılı bılmıyorum ama

Alkalı bende kullandım ama eczaneden degıl bıtkısel urunler satan bı fırmadan aldıgın şeyi yazarmsıın ozelden
Bide saka su ıcınde alkalı denılıyor ph 8'3 ne kadar etkılı bılmıyorum ama
almadım daha canım yarın eczaneyle konuşacam bi. yazarım sana

bugünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı tek yumurtayla + iki kayısı ve iki yeni dünya
ara: ayran
ara: soda
akşam: bir kepçe ezogelin, türlü yemeği (patatessiz), cacık
spor: 30 dk yürüyüş
su: şimdiye kadar sadece 500 ml içtim ama en az 1 lt daha içmeye çalışcam

Alkali damla ne ise yariuor canim adi ne

Kizlar simdi hastaneden geliyorum.. Bir arkadasim var.. Benimle ayni kiloda fakat onun boyu kisa.. Kiloyu sorun etmiyor diye biliyordum cunku yemesi oyleydi.. Nasil bi ruh haline girdiysen netten bir haftada 10 kilo verdiren lahana corbasini bulmus. . yapmia sadece corbayi icmis 4. Gunde bayilmis.. Tansiyon kansekeri hepsi dusuk cikti.. Gittim gordum yuzunde renk yok.. Bir kez daha anladim bugun saglikli beslenmek givbisi yok.. Bi toparlansin ikna edersem buraya getircem onu

Gecmisss olsunn yaa evlatlarimiz olunca en ufak birseyde yuregimiz agzimizda geziyoz valla cok sukur bise cikmamis cokk gecmis olsun

Vayyy tebrikler 3 kilo yagg superr ne guzle chekuptan gecmissin resmen nasil bakiyo bunlara metabolizma yasina felan cok merak ettim, metabolizmanin yasi oldugunu bilmiyodum ya yavas ya hizlidir saniyodum bisey daha ogrenmis oldum burdan

Ablaaa nasilll yapilio o olcturmek?

Bugunku menumu paylasiyim
Saabah: 1 yumurta, 1 domates , 1 salatalik, peynir 1 tarcinli elma cevizim bitmis
Ara : 1 kahve
Oglen : yalanci spagetti ve yogurt ( 1 sogan 2 biber 2 kabagi makarna gibi ince uzun dograsdm azcik zeytinyaginda tuzla krabiberle sotwledim ama cok pisirmedim spagetti niyetine edim )
Ara : 1 bardak sut
Aksam : hellimli salata

3 litre alkali su
1 mil leslie 100 twist 50 mekik
Yuruyus yapamadim bugun hava berbatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…