ne ultrasyonu deryam bir sorun yoktur inşallah.
45derya45 deryam insallah tum tahliller sonuclar Temiz cikar bitanemmm
Temız cıkar ınsallah Allah yardımcın olsun ..
Rabbim sifa versin guzeel haberlerle don insallah
Ohh sukurler olsun ablacim gecmis olaunnhepiniz sağolun kızlar, şükürler olsun rabbime 1,5 yıllık korku bitti. makresim büyük bir sorun değil ancak evlatlarımız söz konusu olunca herşey değişiyor. 1,5 yıl önce idrar yollarından hastanede yattık. genetik problem var dediler ufak bi operasyon dediler acil değil dediler bende bekledim ve dönem dönem kontrolleri yaptırdım. ehpsinde problem yok denildi bu kez son diye gittim ve ultrasonu çeken bayana güzelce anlattım durumu iyice baktı ve öyle bir problem olmadığını güzelce göztere göztere açıkladı. diğer tüm tetkiklerimizde yine sorunsuz çıktı. şükürler olsun rabbime bundan sonra gitmiycem kafamı hiç karıştırmıycam 4 ultrasondan sadece 1 tanesinde çıktı. buda demekki o gün bakan yanlış bakmış... hepinize teşekkür ederim dualarınız için.
hepiniz sağolun kızlar, şükürler olsun rabbime 1,5 yıllık korku bitti. makresim büyük bir sorun değil ancak evlatlarımız söz konusu olunca herşey değişiyor. 1,5 yıl önce idrar yollarından hastanede yattık. genetik problem var dediler ufak bi operasyon dediler acil değil dediler bende bekledim ve dönem dönem kontrolleri yaptırdım. ehpsinde problem yok denildi bu kez son diye gittim ve ultrasonu çeken bayana güzelce anlattım durumu iyice baktı ve öyle bir problem olmadığını güzelce göztere göztere açıkladı. diğer tüm tetkiklerimizde yine sorunsuz çıktı. şükürler olsun rabbime bundan sonra gitmiycem kafamı hiç karıştırmıycam 4 ultrasondan sadece 1 tanesinde çıktı. buda demekki o gün bakan yanlış bakmış... hepinize teşekkür ederim dualarınız için.
Cok sevındım canım gecmıs gıtmıs olsunn
veeeee meşhur karataycı diyetisyenim gelmiş eczaneden çağırdılar bugün gitmicektim oysaki artıdayım diye...
3 kilo yağ gitmiş, 1,2 kg kas gelmiş veeeeee 1 kilo ödem varmış vücudumda onu at dedi... sonra karbonat yerine alkali bi damla verdi... birde omega3 ilave etti... veeee metabolizma yaşım 42den 40 a gelmiş...
almadım daha canım yarın eczaneyle konuşacam bi. yazarım sanaAlkalı bende kullandım ama eczaneden degıl bıtkısel urunler satan bı fırmadan aldıgın şeyi yazarmsıın ozelden
Bide saka su ıcınde alkalı denılıyor ph 8'3 ne kadar etkılı bılmıyorum ama
selam güzeller kilo veren herkesi çoook tebrik ediyorum keşke bu güzel yüzdeye benimde bir katkım olsaydı artık haftaya inşşş
Alkali damla ne ise yariuor canim adi neveeeee meşhur karataycı diyetisyenim gelmiş eczaneden çağırdılar bugün gitmicektim oysaki artıdayım diye...
3 kilo yağ gitmiş, 1,2 kg kas gelmiş veeeeee 1 kilo ödem varmış vücudumda onu at dedi... sonra karbonat yerine alkali bi damla verdi... birde omega3 ilave etti... veeee metabolizma yaşım 42den 40 a gelmiş...
Gecmisss olsunn yaa evlatlarimiz olunca en ufak birseyde yuregimiz agzimizda geziyoz valla cok sukur bise cikmamis cokk gecmis olsunhepiniz sağolun kızlar, şükürler olsun rabbime 1,5 yıllık korku bitti. makresim büyük bir sorun değil ancak evlatlarımız söz konusu olunca herşey değişiyor. 1,5 yıl önce idrar yollarından hastanede yattık. genetik problem var dediler ufak bi operasyon dediler acil değil dediler bende bekledim ve dönem dönem kontrolleri yaptırdım. ehpsinde problem yok denildi bu kez son diye gittim ve ultrasonu çeken bayana güzelce anlattım durumu iyice baktı ve öyle bir problem olmadığını güzelce göztere göztere açıkladı. diğer tüm tetkiklerimizde yine sorunsuz çıktı. şükürler olsun rabbime bundan sonra gitmiycem kafamı hiç karıştırmıycam 4 ultrasondan sadece 1 tanesinde çıktı. buda demekki o gün bakan yanlış bakmış... hepinize teşekkür ederim dualarınız için.
Vayyy tebrikler 3 kilo yagg superr ne guzle chekuptan gecmissin resmen nasil bakiyo bunlara metabolizma yasina felan cok merak ettim, metabolizmanin yasi oldugunu bilmiyodum ya yavas ya hizlidir saniyodum bisey daha ogrenmis oldum burdanveeeee meşhur karataycı diyetisyenim gelmiş eczaneden çağırdılar bugün gitmicektim oysaki artıdayım diye...
Ablaaa nasilll yapilio o olcturmek?veeeee meşhur karataycı diyetisyenim gelmiş eczaneden çağırdılar bugün gitmicektim oysaki artıdayım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?