- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Slm fıstıklarımmmm
Tebrikler selvoşum her hafta istikrarlı birşekilde kilo veriyorsun 20 günde 6 kilo verdin maşallah daim olsun bitanem şarkına da bayıldım her 5 kiloda kendine minik bir hediye al selvoşum hatıra kalır bir kitap bir toka zevkine kalmış ben her hedefte almıştım
Hoşbuldum balımmm
elbette göreceksin balım hayırdır nerden çıktı bu karamsarlık
perim kan değerlerin ne durumda tahlil yaptırdınmı yakın zamanda dikkat ettiğine göre vermen lazımdı
başlangıç kilondan fazla olduğun için listeye almadım perimm alsam çok garip bir durum olurdu 84 ün altına düştüğün hafta listedesin tatlım
2 yılı geçti sanırım hiç bir eksikliğini duymuyorum selvoşum
Hoşbuldum umudumm ben de çok özledim kuzummm
Ben de özledim deryacımmmm çok alışmışım buraya
Sana nazar değirdiler demekki deryacım börekler fazla kçamış akşam akşam sağlık olsun kuzum elbet telafi edersin
önceden binmeyi biliyorsan hemen hatırlarsın deryacım iyi fikir korkma keşke ben de bilseydim Havalar hakikaten garipleşti ceket giymeye başladık
Bu hafta şansımıza tüm takımlar uçmuş neslimmm
Tberikler mayacımm bence gayet güzel vermişsin
Paylaşım için teşekkürler meleğimmmmm hepsi ne kadar doğru
Sağlıklı yaşamın lüksüne alışınca insan vazgeçemiyor meleğim eskiden asla vazgeçemem dediklerimi inan unuttum
o cimcimeyi bir elime geçirsemmmm ultrasonu genelde geç tarihe veriyorlar cecom pzt annem de çekilecek öğleden sonraya iyiymiş artı olmasında sabit kalmanda iyi cecom ama bu hafta güzel vereceksin inşallah
Tbrkler prensesimmm vermeye başladın artık tıkır tıkır gider ama o İrem çayını lütfen kullanma tatlım ablaların da ne güzel nasihatler vermişler sne bizim küçüğümüzsün ve senin sağlıklı zayıflamanı istiyoruz üzme bizi olur mu
Hoşgeldin makresim minikleirmize geçmiş olsun canım . İncir de mi etki etmez oldu kuzum
Eve doğalgaz döşendi ardından boya badana meleğim haliyle bir haftadır canım çıktı resmen
en az 2 saat geçmeli balım kaslara kan pompalanıp sıkıştığı için hemen tartılırsan ağır çıkar balım istersen bir gün tecrübe et hemen sonra ve 2 saat sonra tartıl bitanem
Sarı kartları sildirmek zordeğil jojomm
akşam pilav da patates te karbonhidrat olmuş jojom
Ortalama güzel neslim tebrikler
Çok şükür deryacım en azından için rahatlamış oldu ne olur olmaz kontrol de fayda var bitanem herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum
Bu haftaki artı tamamen ödemin suçu demek ki meleğim boşuna üzdün kendini maydanoza yüklen bu hafta canım ohh metabolizma yaşında genleşmiş yaşasın sağlıklı beslneme
Benim saksılarda kendiliğinden çıkıyor bitanem keşke yer olsa da ayrıca diksem
Moral bozmak yok meleğim bu hafta olmadıysa haftaya elbette olacak tadilat dolayısıyla beslenmene dikkat edemedin kuzum
Tek tip beslenmeler malesef böyle sonuçlara neden oluyor kuzum zamanında ben de çok içmiştim lahana çorbası neler yapmadık ki aslında hep kısa sürehe çabuk sonuç almak istediğimiz için .Neyseki artık sağlıklı beslenmeyi ve fit kalmayı öğrendik canım.Arkadaşına çok geçmiş olsun kuzum inş ikna edersin aramızda görmekten memnun oluruz
Prensesim karatayı bıraktın sanırım fakat aç kalarak zayıflayamazsın kuzum yarım lt su da çok az tatlım en sabah uyanır uyanmaz bitiriyorum yarım lt
Guuuunaaaaaydiiiin kizlarevle cafe arasi yorucu bir haftanin sonunda kacamaksiz sporlu bir haftanin sonunda odulum tartidan geldi
Diyete baslangic : 95 kg
Takima geldigimde : 91kg
Gecen hafta: 87 kg
Bu hafta : 85 kg
Bu hafta giden : 2 kg
Yuzdesi : %2,29
Hatta kendime sarki bile uydurdum kizlar
Giden kilolarimin ardindan aglayamam beb hicte yas tutamamher tatlidan borekten tadamam yakiyorlar canimizi tartida nasil olsa
Gobegim hic kalmadi sayilir :d hatta dun gecen yaz giydigim sortumu giydim uzerine body giyemezdm gobek firlardi bol tisort giyerdim :d dun body giydim gobek yok gitmis beni terk etmis :d sortta biraz bollasmis daha guzel duruyordu:d alt karin var biraz onuda esim hareket gosterdi onu yapcam oda gitcek insallah. Saolun iyiki varsiniz motivasyonum sizin sayenizde
Tebrikler selvoşum
herkese günaaaydııın hoşgeldiniz kaptanım herkese bol eksili bir gün dilerim inş.
Hoşbuldum balımmm
tebrikler gerçekten çok iyi bi kilo allahım ben de şu 8 li rakamları görecemmi acep
elbette göreceksin balım
günaydın....
o kadar dikkat etmeme rağmen tartıda yüzüm gülmedi maalesef...sabit kilodayım hala
başlangıç:84
geçen hafta :85
bu hafta:85
giden:0
hedef:65
perim kan değerlerin ne durumda tahlil yaptırdınmı yakın zamanda
bende bu hafta listeye giriyorum canım
başlangıç kilondan fazla olduğun için listeye almadım perimm alsam çok garip bir durum olurdu
tatlım tamam lahmacun yasak değil ama 5 saatte 5 lahmacun için çok fazla değilmi sencedünki menümü paylaşayım
sabah:aynı kahvaltı
1 dilim ekmek
11:00 öğle:fasulye kavurması yarım tabak...az old.için
yoğurt 1 kase
14:00
3 lahmacun
1 bardak ayran
marul
19:00
2 lahmacun
marul domates salatalık
az bişi soda
ara çilek 12 tane
çileği yemesek bugüne bozardı o yüzden yedim...
Yaklasik 1 bucuk aydir ekmek yemiyorum. Hayatim boyuncada hayatima ekmegi sokmayi dusunmuyorum acikcasi. Ne mide sisligi ne hazimsizlik yasiyorum. Ne esmer ne beyaz ekmek hic birini tuketmiyorum
2 yılı geçti sanırım hiç bir eksikliğini duymuyorum selvoşum
Hosgeldınn kaptanımmmmm ozledıkk ..
Hoşbuldum umudumm ben de çok özledim kuzummm
can sıkmak yok kuzummmm bebişimiz sağlıkla gelsin bak gör nasıl gidecek o kilolar
ne mutlu sana cecom, hayranım enerjine
kaptanımmmmmmmmçok özledik çookkk
harikasın canımmmm vallaa patır patır gidiyo kilolar rabiim senin azminden nasip etsin banada
günaydın balımmmm
inan çok rahat ediceksin canımm bak gör, bu hafta azar azar sağlıksız karbonhidratı yine aldım hayatıma 3 gündür başım ağrıyo o kadar diyeyim sağlık için çok doğru bi karar
Ben de özledim deryacımmmm çok alışmışım buraya
geleyim dünkü rezil menüme belkide beni dün batırdı
sabah 1 bardak ayran (malum hastane için erkenden çıktım
saat 1 de işleri bitirim tahlil için çiş beklerkenkızın kalan tostundan çeyrek kadar yedim
öğle : 14,30 gibi 5 kaşık mercimek çorbası, 4 fırında köfte 1 bardak ayran
akşam : ennn rezili burası
izmirden akrabalar geldi annemdeydik yemeğe beklemişler bizi eee sofraya oturuncada götürdümmm
1 kepçe tarhana çorbası, az patatesli tavuk, 2 parça börek, 6 7 yaprak sarma (pirinçli) domates salatalık tabi saat 21 de yedik
e gerisini siz düşünün nasıl artı olmıyayım demiii ahhh benimmmmm eşek kafammmm
hayır geçen seneden beri beni görmüyorlar aaaaa ne kadar zayıflamışsın diye diye bi hal oldular ilk andan itibaren insan bunu düşünürde yemez demiiii ama nerdeeeeeeee
Sana nazar değirdiler demekki deryacım börekler fazla kçamış akşam akşam sağlık olsun kuzum elbet telafi edersin
***Free Takım***
asea(72,7/ / /% )
Cfaa(73/ / / % )
oynakbasi34(104,4/ / /% )
Rengarenknesli(77/ 76,6/0,4 /%0,52 )
Free Takım Ortalaması: %
benim her reglde 2 2,5 kilo kadar artım olurdu ve üstelik gitmezdi 2 hafta uğraşırdım, ilk defa geçen ay eksi olarak bitirdim regli oda düzenimi iyi kurup bozmamaktandı bu hafta beceremedim.. havalar burdada düzensiz gidiyor maalesef 1 2 haftaya bende tam anlamıyla başlarım sanırım yürüyüşe aslında bende bisiklet almak istiyorum ama çok uzun zaman oldu binmeyeli beceremem diye korkuyorum
önceden binmeyi biliyorsan hemen hatırlarsın deryacım iyi fikir korkma keşke ben de bilseydim
yuzdeler mutiş gidiyor . işallah böle devam ederde ilk üçte olursunuz kızlar
Bu hafta şansımıza tüm takımlar uçmuş neslimmm
Gunaydinn herkezlere bugun listeye giriyorum ve cok sukurki azda olsa eksideyim
gecen hafta 54.3
Bu hafta 53.7
Giden 600 gr bu kiloyu annemlere gelmeden vermistim uc gundur verememisim ama almamisjmda birazDan yuzdemi hesapliyip yazicam
Tberikler mayacımm bence gayet güzel vermişsin
"hasta değil susuzsunuz " kitabından alıntıdır
* Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa,
YÜKSEK TANSİYON hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa,
BEL VE BOYUN FITIĞI hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa,
gut - atrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa,
ASTIM hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa,
ŞEKER hastalığına yakalanırız.
* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa,
ÜLSER hastalığına yakalanırız.
* Bağırsaklarda su eksilirse, kabızlık meydana gelir ve
KOLON kanseri olma tehlikesi yaşarız.
* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre KANSERLEŞME sürecine girer !!!...
Hasta olmamak için vücüdumuzu susuz bırakmamalıyız.
Alkali - Canlı su içmeliyiz. Alkali ve canlı olmayan sular ne kadar çok içilse de vücut yine susuz kalmaktadır !!!...
Çağımızın en büyük problemi ; içilen ölü sulardır !!!
Hasta değil susuzsunuz .....
Paylaşım için teşekkürler meleğimmmmm
Az once esimin teyzesi geldi uzun zamandir gormedigi icin ilk sozu ne kadar zayiflamissin oldu
45derya45 deryacim irademe ben bile sasiriyorum. Oglumla cips yerdik kaseler dolusu simdi o yiyor ben bir tane bile almuyorum icinden. Aksamalrida esimle tvde o cayla biskuvi bende nescafeyle biskuvi yerdik simdi 1 ay oluyor nescafe icmeyeli annemlere gittiigimde nescafe icmemem herksi soka sokuyor gecen gun bi tane icim dedim bi yudum aldim braktim icmedim. Sanirim benimki diyetten cok saglikli bi yasam tarzi :)
@RengarenkNesli Surekli kendi kendime sarkimi soyluyorum evde
baldandane tsk ederim :)
battaniye1 kurtuluyorum kilolardan onlarda benden
Sağlıklı yaşamın lüksüne alışınca insan vazgeçemiyor meleğim eskiden asla vazgeçemem dediklerimi inan unuttum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm gönlünüzden geçen duaları sizlere çok daha fazlasıyla hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnn
Bu sabah yine kuzum karnım diye ağlayınca hemen giydirip doktora götürdüm
İdrar tahlili ve ultrason istedi ama ultrasonda öğlende varmışıİdrar tahlilinin ne olduğunu önce soran kuzum sonra isyan bayrağını açtı ;
Az donumu açarım dedi ilkten sonra olayın çişinle olduğunu öğrenince dahada sinirlendi
'' Ayıp insanın çişine bakılırmı, banane ben çişimi vermem onlara sonra, saçmalık bu, bakıp bakıp çişime gülerler, benle dalga geçerler diye hastaneyi ayağa kaldıracaktı az daha
Sonunda eve geldik tahlil kabını alıp bari öğlene doğru hemen evden çıkmadan tuvaletini yaptırır anında götürür labaratuara veririz ki ultrason olana kadar sonuçta çıkar diye
SAbah sabah kopardı cadı yine beni yaaa hatta eşime anlattım nasıl gülüyor demek çişiyle dalga geçerler hee diye
Neyse umarım önemli birşey çıkmazda sadece midesini üşütmüştür
Bu arada hemen aklımdayken bildirimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 104.4 kg
Bu hafta; 104.4 kg
Fark; 0
Yani sabitim ama çok sevindim çünkü bir ara 500 gr kadar fazla bile görmüştümBu haftada tabiki devam ediyorum kalori hesabına ve sağlıklı beslenmeye inşallah haftaya yine güzel sonuçlar görürüm
Fıstığımmm kendine haksızlık yapma bak ne güzel 7li rakamlarıda görmüşsün
Darısı benimde başımadaha çok olsada yapabileceğime inanıyorum
o cimcimeyi bir elime geçirsemmmm
Yehooooeeeeeee kilommm 97.5 :)))))
Yasmiin17(98,5/97,5/1/%1.00)
Dogrumuu yaptimm :)) ilk kez yaziyorum boyle
Tbrkler prensesimmm vermeye başladın artık tıkır tıkır gider ama o İrem çayını lütfen kullanma tatlım ablaların da ne güzel nasihatler vermişler sne bizim küçüğümüzsün ve senin sağlıklı zayıflamanı istiyoruz üzme bizi olur mu
selam kızlar, nasılsınız? Ben bu ara hem çocukların hastalığı hem de iş yoğunluğu bir türlü uğrayamadım. Güzel kilolar verilmiş görünüyor tebrikler. Ben yine sabitim bu hafta. Tabi buna 3 günlük bağırsak sorunum etki etti biliyorum. Arada böyle oluyor işte. Herkes iyidir inşallah. Nuram dönmüşsün canım. nasıl gidiyor hamilelik. Kaptan yok galiba bir sorun mu var.
Hoşgeldin makresim minikleirmize geçmiş olsun canım . İncir de mi etki etmez oldu kuzum
Eve doğalgaz döşendi ardından boya badana meleğim haliyle bir haftadır canım çıktı resmen
spordan ne kadar sonra tartılıcaz peki biliyormusunuz sabah yürüyüş yapıyorum geliyorum soyunup dökünüp tartılıp bildirim yapıyorum yanlış mı
en az 2 saat geçmeli balım kaslara kan pompalanıp sıkıştığı için hemen tartılırsan ağır çıkar balım istersen bir gün tecrübe et hemen sonra ve 2 saat sonra tartıl bitanem
tunaydınlar
kilom sabit hatta 52.4
nasıl almadım sasıriyorum.
ve regl haftası
sarı kartlar gelcek bana...
Sarı kartları sildirmek zordeğil jojomm
carsamba:
sabah genis bi kahvaltı
yumurta peynir zeytin domates pekmez helva.. ekmek yemiyorum diye teselli ediyorum kendimi
aksam: bulgur pilavi.patates yemegi.yogurt
persembe:kahvaltilarim ayni esim evde ona uyuyorum
aksam. taze fasulye yemegi bi tabak..bi kac tanede biskuvi
akşam pilav da patates te karbonhidrat olmuş jojom
***14.TAKIM 415. Etap ***
Akrepimm(65.8/ 65.7/ 0.1/% 0.15)
aycanhakan(67.8/ 66.8/1 /%1.47)
nhtylz. (87,6 / 87/ 0.6 / %0.68 )
kitap_asigi ( 64.6 / 64.6/ 0/ %0 )
katrem_(75/ / /% ) 3. kez bildirimde bulunmadı. diskalifye
Diddah (72.5 / 72.1/ 0.4 / %0.55 )
Evnscnc (54.3/53.8/0.5/%0,92)
nazarenko (77,9 /0 / 77,9 / %0 )
Fulias (56 /55,9 / 0,1/ % 0,18)
14.Takım Ortalaması:%0,44
listeyi kontrol edebilirmisiniz kızlar
Ortalama güzel neslim tebrikler
hepiniz sağolun kızlar, şükürler olsun rabbime 1,5 yıllık korku bitti. makresim büyük bir sorun değil ancak evlatlarımız söz konusu olunca herşey değişiyor. 1,5 yıl önce idrar yollarından hastanede yattık. genetik problem var dediler ufak bi operasyon dediler acil değil dediler bende bekledim ve dönem dönem kontrolleri yaptırdım. ehpsinde problem yok denildi bu kez son diye gittim ve ultrasonu çeken bayana güzelce anlattım durumu iyice baktı ve öyle bir problem olmadığını güzelce göztere göztere açıkladı. diğer tüm tetkiklerimizde yine sorunsuz çıktı. şükürler olsun rabbime bundan sonra gitmiycem kafamı hiç karıştırmıycam 4 ultrasondan sadece 1 tanesinde çıktı. buda demekki o gün bakan yanlış bakmış... hepinize teşekkür ederim dualarınız için.
Çok şükür deryacım en azından için rahatlamış oldu ne olur olmaz kontrol de fayda var bitanem herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum
veeeee meşhur karataycı diyetisyenim gelmiş eczaneden çağırdılar bugün gitmicektim oysaki artıdayım diye...
3 kilo yağ gitmiş, 1,2 kg kas gelmiş veeeeee 1 kilo ödem varmış vücudumda onu at dedi... sonra karbonat yerine alkali bi damla verdi... birde omega3 ilave etti... veeee metabolizma yaşım 42den 40 a gelmiş...
Bu haftaki artı tamamen ödemin suçu demek ki meleğim boşuna üzdün kendini maydanoza yüklen bu hafta canım ohh metabolizma yaşında genleşmiş yaşasın sağlıklı beslneme
aaa kızlar kaç gündür bişey diycem size unutuyorum. annem geçen pazardan aldığım semizotu bozulmasın diye pişirmiş sağolsun kalan kökleride benim maydanoz saksıma sokmuş tv de görmüş belki biliyosunuzdur sizde ama. ve o yaprakları temizlenip toptağa sokulan kökler tekrar yeşerdi kocaman oldular foto bile çektim size ama yükleyemedim bir güzel oldular anlatamam..
Benim saksılarda kendiliğinden çıkıyor bitanem keşke yer olsa da ayrıca diksem
selam güzeller kilo veren herkesi çoook tebrik ediyorum keşke bu güzel yüzdeye benimde bir katkım olsaydı artık haftaya inşşş
Moral bozmak yok meleğim bu hafta olmadıysa haftaya elbette olacak tadilat dolayısıyla beslenmene dikkat edemedin kuzum
bugünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı tek yumurtayla + iki kayısı ve iki yeni dünya
ara: ayran
ara: soda
akşam: bir kepçe ezogelin, türlü yemeği (patatessiz), cacık
spor: 30 dk yürüyüş
su: şimdiye kadar sadece 500 ml içtim ama en az 1 lt daha içmeye çalışcam
Kizlar simdi hastaneden geliyorum.. Bir arkadasim var.. Benimle ayni kiloda fakat onun boyu kisa.. Kiloyu sorun etmiyor diye biliyordum cunku yemesi oyleydi.. Nasil bi ruh haline girdiysen netten bir haftada 10 kilo verdiren lahana corbasini bulmus. . yapmia sadece corbayi icmis 4. Gunde bayilmis.. Tansiyon kansekeri hepsi dusuk cikti.. Gittim gordum yuzunde renk yok.. Bir kez daha anladim bugun saglikli beslenmek givbisi yok.. Bi toparlansin ikna edersem buraya getircem onu
Tek tip beslenmeler malesef böyle sonuçlara neden oluyor kuzum zamanında ben de çok içmiştim lahana çorbası
Bugunki menuyu paylasiyim
Kahvalti; 1 tost yani 2 kepekliekmek 2 kasar. bol yesillik 3 dilim salam kendim kestim
Aksam; 1 kase yogurt
30 dk yuruyus
500 ml su ve suan olu gibiyim energym kalmamisssssss
Prensesim karatayı bıraktın sanırım fakat aç kalarak zayıflayamazsın kuzum