Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm fıstıklarımmmm

Tebrikler selvoşum her hafta istikrarlı birşekilde kilo veriyorsun 20 günde 6 kilo verdin maşallah daim olsun bitanem şarkına da bayıldım her 5 kiloda kendine minik bir hediye al selvoşum hatıra kalır bir kitap bir toka zevkine kalmış ben her hedefte almıştım

herkese günaaaydııın hoşgeldiniz kaptanım herkese bol eksili bir gün dilerim inş.

Hoşbuldum balımmm

tebrikler gerçekten çok iyi bi kilo allahım ben de şu 8 li rakamları görecemmi acep

elbette göreceksin balım hayırdır nerden çıktı bu karamsarlık

günaydın....
o kadar dikkat etmeme rağmen tartıda yüzüm gülmedi maalesef...sabit kilodayım hala
başlangıç:84
geçen hafta :85
bu hafta:85
giden:0
hedef:65

perim kan değerlerin ne durumda tahlil yaptırdınmı yakın zamanda dikkat ettiğine göre vermen lazımdı

bende bu hafta listeye giriyorum canım

başlangıç kilondan fazla olduğun için listeye almadım perimm alsam çok garip bir durum olurdu84 ün altına düştüğün hafta listedesin tatlım

tatlım tamam lahmacun yasak değil ama 5 saatte 5 lahmacun için çok fazla değilmi sence

Yaklasik 1 bucuk aydir ekmek yemiyorum. Hayatim boyuncada hayatima ekmegi sokmayi dusunmuyorum acikcasi. Ne mide sisligi ne hazimsizlik yasiyorum. Ne esmer ne beyaz ekmek hic birini tuketmiyorum

2 yılı geçti sanırım hiç bir eksikliğini duymuyorum selvoşum
Hosgeldınn kaptanımmmmm ozledıkk ..

Hoşbuldum umudumm ben de çok özledim kuzummm

Ben de özledim deryacımmmm çok alışmışım buraya

Sana nazar değirdiler demekki deryacım börekler fazla kçamış akşam akşam sağlık olsun kuzum elbet telafi edersin

***Free Takım***

asea(72,7/ / /% )
Cfaa(73/ / / % )
oynakbasi34(104,4/ / /% )
Rengarenknesli(77/ 76,6/0,4 /%0,52 )

Free Takım Ortalaması: %

önceden binmeyi biliyorsan hemen hatırlarsın deryacım iyi fikir korkma keşke ben de bilseydimHavalar hakikaten garipleşti ceket giymeye başladık

yuzdeler mutiş gidiyor . işallah böle devam ederde ilk üçte olursunuz kızlar

Bu hafta şansımıza tüm takımlar uçmuş neslimmm

Gunaydinn herkezlere bugun listeye giriyorum ve cok sukurki azda olsa eksideyim
gecen hafta 54.3
Bu hafta 53.7
Giden 600 gr bu kiloyu annemlere gelmeden vermistim uc gundur verememisim ama almamisjmda birazDan yuzdemi hesapliyip yazicam

Tberikler mayacımm bence gayet güzel vermişsin

Paylaşım için teşekkürler meleğimmmmm hepsi ne kadar doğru

Sağlıklı yaşamın lüksüne alışınca insan vazgeçemiyor meleğim eskiden asla vazgeçemem dediklerimi inan unuttum

o cimcimeyi bir elime geçirsemmmm ultrasonu genelde geç tarihe veriyorlar cecom pzt annem de çekilecek öğleden sonraya iyiymiş artı olmasında sabit kalmanda iyi cecom ama bu hafta güzel vereceksin inşallah

Yehooooeeeeeee kilommm 97.5 :)))))

Yasmiin17(98,5/97,5/1/%1.00)

Dogrumuu yaptimm :)) ilk kez yaziyorum boyle

Tbrkler prensesimmm vermeye başladın artık tıkır tıkır gider ama o İrem çayını lütfen kullanma tatlım ablaların da ne güzel nasihatler vermişler sne bizim küçüğümüzsün ve senin sağlıklı zayıflamanı istiyoruz üzme bizi olur mu

Hoşgeldin makresim minikleirmize geçmiş olsun canım . İncir de mi etki etmez oldu kuzum

Eve doğalgaz döşendi ardından boya badana meleğim haliyle bir haftadır canım çıktı resmen

spordan ne kadar sonra tartılıcaz peki biliyormusunuz sabah yürüyüş yapıyorum geliyorum soyunup dökünüp tartılıp bildirim yapıyorum yanlış mı

en az 2 saat geçmeli balım kaslara kan pompalanıp sıkıştığı için hemen tartılırsan ağır çıkar balım istersen bir gün tecrübe et hemen sonra ve 2 saat sonra tartıl bitanem

kilom sabit hatta 52.4
nasıl almadım sasıriyorum.
ve regl haftası

sarı kartlar gelcek bana...

Sarı kartları sildirmek zordeğil jojomm

akşam pilav da patates te karbonhidrat olmuş jojom

***14.TAKIM 415. Etap ***

Ortalama güzel neslim tebrikler

Çok şükür deryacım en azından için rahatlamış oldu ne olur olmaz kontrol de fayda var bitanem herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum

Bu haftaki artı tamamen ödemin suçu demek ki meleğim boşuna üzdün kendini maydanoza yüklen bu hafta canım ohh metabolizma yaşında genleşmiş yaşasın sağlıklı beslneme

Benim saksılarda kendiliğinden çıkıyor bitanem keşke yer olsa da ayrıca diksem

selam güzeller kilo veren herkesi çoook tebrik ediyorum keşke bu güzel yüzdeye benimde bir katkım olsaydı artık haftaya inşşş

Moral bozmak yok meleğim bu hafta olmadıysa haftaya elbette olacak tadilat dolayısıyla beslenmene dikkat edemedin kuzum

Tek tip beslenmeler malesef böyle sonuçlara neden oluyor kuzum zamanında ben de çok içmiştim lahana çorbası neler yapmadık ki aslında hep kısa sürehe çabuk sonuç almak istediğimiz için .Neyseki artık sağlıklı beslenmeyi ve fit kalmayı öğrendik canım.Arkadaşına çok geçmiş olsun kuzum inş ikna edersin aramızda görmekten memnun oluruz

Bugunki menuyu paylasiyim

Kahvalti; 1 tost yani 2 kepekliekmek 2 kasar. bol yesillik 3 dilim salam kendim kestim

Aksam; 1 kase yogurt

30 dk yuruyus

500 ml su ve suan olu gibiyim energym kalmamisssssss

Prensesim karatayı bıraktın sanırım fakat aç kalarak zayıflayamazsın kuzum yarım lt su da çok az tatlım en sabah uyanır uyanmaz bitiriyorum yarım lt

Ablaaa nasilll yapilio o olcturmek?

Diyetisyenler ölçüyor prensesim

Kabak spagettiyi çiğ bile yedim raw yaptığım dönemde afiyetolsun selvoşum menü süper havalar düzelince yürüyüşünü de yaparsın kuzum

Bugunki menum
Sabah
Sucuklu yumurta, peynir, 5 zeytin
Ogle muz
Aksam 1 tabak kuru fasulye 4-5 kasik bulgur pilavi
Spor yok bogazlarim agriyo şu yaz gunu grip olmam insallah

Kahvaltına yeşillik muzun yanına süt grubu eklemelisin mayacım akşam pilav fazla kaçmış tatlım
Akşamları az da olsa salata ekle kuzum

**Mayıs
Listesi**

battaniye1: 74,5***************>73
Bulbul-e Bismil: 85,6***********>81,5
makres76: 61****************>60
baldandane: 94,8**************>92
45derya45: 82,1*************> 80.3
oynakbasi34: 107***********>105
jojowa: 53***********>51
umutsuzwaka: 58,2***********>
asea: 75,7***********>71,5
hope93: 64,1***********>60
Prenses : 98,1******************>92
morcadıyesilyarasa: 48,8*******>47

Hedefleriniz bu şekildeydi şekerler bakalım kimler tutturmuş

**Mayıs
Listesi**

battaniye1: 73***************>74,2
Bulbul-e Bismil: 81,5***********>84,2
makres76: 60****************>61,1
baldandane: 92**************>92,5
45derya45: 80,3*************> 80.1
oynakbasi34: 105***********>104,4
jojowa: 51***********>52,5
umutsuzwaka: ?***********>57
asea: 71,5***********>?
Prenses : 92******************>97,5

45derya45 ve oynakbasi34 tebrikler meleklerimmmUmarım Haziran ayında tüm meleklerim hedeflerini tutturur

Cuma Listesi Hazırlama

5 Haziran......... battaniye1 & jojowa
12 Haziran......... baldandane & A asea
19 Haziran........... Bulbul-e Bismil & @Yasmiin17
26 Haziran........... umutsuzwakaa & makres76

**Haziran
Listesi**

battaniye1: 74,2***************>
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>
45derya45: 80,1*************>
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>
asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>
maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>
anneyim_mutluyum: 85************>

Yeni Hedeflerimiz gelsinnnnUlaşabileceğiniz makul hedefler belirlemeniz tek ricam şekerler kilonuzun en az%2 si olacak şekilde belirlerseniz sevinirim

Sweetdimple mayıs ayı hedefimi 2 gün içinde bulabilirmiyim bilmiyorum ama 500 gr kalmış.çok yavaş kilo veriyorum arkadaşlardan biri mesela 4 haftada 6 kilo vermiş bide bana bakın ben mart15 te başladım ve nerdeyse 12 hafta olmuş 7 kilo gitti benim istediğim ramazana 85 ile girmekti ama anlaşılan 89 u görürsem ne alaa ne bileyim umutsuzluğa kapıldım biraz bide dikkatte ediyorum hergün yürüyorum ya hiç spor yapmayanlar bile daha çok veriyo benden gerçekten çok üzgünüm

Kahvaltına yeşillik muzun yanına süt grubu eklemelisin mayacım akşam pilav fazla kaçmış tatlım
Akşamları az da olsa salata ekle kuzum

Hosgeldin kaptanimm, kahvaltimin farkindayim ama evde yesillik bitmisti bugun pazardan boll boll aldim yarin eklicem kajvaltima
Aksam yemegimde bulgur pilavi zararasizdir diye bol yedim.bilmiyodum salatada vardi aslinda acele yazdim unutmusum

Balım hepimizin metabolizması bir değil ki bitanem sen de benim gibi zor kilo verenler grubundasın ama buna rağmen pes etme lütfen önemli olan vermen değil mi.Gayet güzel her hafta veriyorsun önemli olan bu kuzum.Ben 7 ayda 23 kilo verebildim bitanem sadece sabret umutsuzluğa kapılma inan sen de hedefine ulaşacaksın .Biz de pes etmek yok bak neslime o da henüz hedefine ulaşamadı ama asla pes etmedi kuzum

Hosgeldin kaptanimm, kahvaltimin farkindayim ama evde yesillik bitmisti bugun pazardan boll boll aldim yarin eklicem kajvaltima
Aksam yemegimde bulgur pilavi zararasizdir diye bol yedim.bilmiyodum salatada vardi aslinda acele yazdim unutmusum

Hoşbuldum mayacım peki kuzum yarın eklersin yeşillik .Zayıflama döneminde haftada 2 kez 3 kaşığı geçmeyecek şekilde bulgur tüketmelisin mayacım

aslında pes etmiiyorum sonuçta yatınca vazgeçince gitmeyecek ama bişeyler eksik ve yanlış gidiyo sanki ya yeme düzenim yaramıyo bşey var ama anlamadım daha önce de diyetle ve sporla kilo verdim ben onda 8 ayda 26 kilo vermiştim zor bir süreç olduğunu biliyorum ama bilmiyorum böyle hesaplamamıştım

Balım omega3 dvit3 ve b12 eksikliğinde kilo vermek zor oluyor şayet omega 3 almıyorsan almanı tavsiye ederim ayrıca ayda 2 kez devit 3 ve b12 iğneleirni ihmal etme kuzum .Bir de karatayla kilo verme hızı biraz düşük oluyor fakat tamamen kalıcı geri gelme korkusu yok tatlım.O yüzden sen gönlünü ferah tut ve umutsuzluğa kapılma lütfen canım

[/QUOTE]
Kizlar hepinizi tebrik ederim cok güzel kilolar vermissiniz bir türlü kendimi toparlayamadim moralim çok bozuk yazmadım bir haftadır ama sizi takip ediyorum ben aynı yerimde sayıyorum kilo olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…