Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

msj sayım 34 ama alıntılı olan var içlerinde sayarmısınız bilmiyorum

Çoklu alıntı yapanlarda 35 mesaj şartı yok balım elbette sayarız

Kizlar hepinizi tebrik ederim cok güzel kilolar vermissiniz bir türlü kendimi toparlayamadim moralim çok bozuk yazmadım bir haftadır ama sizi takip ediyorum ben aynı yerimde sayıyorum kilo olarak

Tam giderken sen geldin aseacım hayırdır ne oldu kuzum

Kaptanim ipler koptu bende yaw bir haftadır hiç dikkat edemedim birde regl oldum sürekli tatlı istiyor canım konsantre olamıyorum bir türlü bu da beni psikolojik olarak yipratti

reglken tatlı ihtiyacı hepimizde oluyor kuzum bu doğanın kanunu gibi ama seçimlerin önemli en masum hangi tatlıysa en azından onu tercih et tatlım ve yedikten sonra da sporunu ihmal etmezsen yediğini yakabilir vicdan azabı çekmezsin lütfen toparla kendini bitanem ayrıca burdan kopmamaya çalış

Inşallah kaptanim bana gerçekten sizler çok gaz verdiniz ama bir haftadır dikkat etmedikçe yazmaya yüzüm olmadı bundan sonra gayret edicem inşallah iyiki varsiniz

Kaptanim inanilmaz mutluyum. İnsallah boyle devam.edicem. hepinize cok col tesekkur ederim

İnsallah kaptanim cok ama cook mutluyum boyle devam ederim insallah

Gözün Aydın cnm sevindim sorun olmadığına

Derya adını banada Yazarmısın özelden

Alkalı bende kullandım ama eczaneden degıl bıtkısel urunler satan bı fırmadan aldıgın şeyi yazarmsıın ozelden
Bide saka su ıcınde alkalı denılıyor ph 8'3 ne kadar etkılı bılmıyorum ama
Oglum dogdugunda eşim sürekli bu markayı alırdı,büyüğünü edinememiştik küçüğünü alır onu icirirdik yeni yeni bıraktık.esimde öle okumuş ona ınanır en sağlıklı su diye

Kısa yoldan beklediğimizden hep gecmiş olsun inş,gelsin tabi herkes motive burda arada fire versekte:)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hasarsız bir haftasonu diliyorum

Bugün büyük kızın Mezuniyet alışverişini kesin halledeceğiz
Saat 09:30 gibi kızımın iki arkadaşıyla birlikte Nişantaşına bakacağız ve eğer orada daha içine sinen birşey olmazsada dün en son denediği elbiseyi alacağız sanırım

Kesin bu akşamda ayaklarımın ağrısını fazlasıyla hisseceğim ama kızımın mutluluğu herşeye değer
Bu arada dün kızım burnunuda deldirdi İnşallah okuldan sıkıntı yapmazlar sonuçta artık son günler
Valla bu kız benim isteyipte bekarken yapamadığım herşeyi yapıyor Artık Annemler gelince nasıl şaşıracaklar kim bilir Bir ara onlar buradayken lafı geçtiğinde babam burun delme mevzusu olunca bizim köyin ineklerinin burnu delikti sende halkamı takacaksın diye şakasına onaylamadığını hissettirmeye çalıştı ( bende bekarken istemiştimde aynı şeyi banada demişti tabi ben o zaman izni koparamamıştım ama kızıma karışamıyorlar sonuçta biz izin verince )
İnanılmaz yakıştı

Boşuna demiyorlar kirpi bile yavrusunu pamucuğum diye sever hesabı

o cimcimeyi bir elime geçirsemmmm ultrasonu genelde geç tarihe veriyorlar cecom pzt annem de çekilecek öğleden sonraya iyiymiş artı olmasında sabit kalmanda iyi cecom ama bu hafta güzel vereceksin inşallah

Şükür dün ultrasonunuda çektirdik ve ne midesinde nede böbreklerinde bir sıkıntı yokmuş
Sanırım yediği bir şey dokundu o yüzden 1 hafta boyunca bir öğününe probiyotik ekleyelim dedi doktor
Dün aradım ama bulamadım eczanede yazdığı probiyotiği ama bugün onuda bulurum

Şükür kilo almamak bile iyi ama artık 2li rakamlara yaklaşmışken insan sabırsızlanıyor tabi
Birde birşey dikkatimi çekti; aynı takılmayı ilk 10 kg gittiğinde de yaşamamıştım yani benim bünye 10 kgda bir bir kaç hafta direnmeye geçiyor ama neticede kesinlikle devamı gelecek

Çok şükür bu ay tutturdum
İnşallah bir sonraki ayda yine hedefimi tuttururum

Müstehak bana aradaki farka bak :) aslında ucmamısımda ama neyse önümüzde aylara bakacaz:)

**Haziran
Listesi**

battaniye1: 74,2***************>72,7
Bulbul-e Bismil: 84,2***********>
makres76: 61,1****************>
Rengarenknesli:****************>
baldandane: 92,5**************>
45derya45: 80,1*************>
oynakbasi34: 104,4***********>
jojowa: 52,5***********>
umutsuzwaka:57***********>
asea: 71,5***********>
Prenses : 97,5******************>
maya55: 53,7***********>
selvos88: 85***********>
anneyim_mutluyum: 85************>

Cnm öncelikle ultrasondada bişi çıkmamış buna sevindim gecmiş olsun
Aylık hedef icin tebrikler:) her ne kadar bu hafta sabit kaldığına sasırsamda:) senden hep gidecek diye bekliyorum alıstırdınya bizi ama Dediğin gibi eksi çıkacağına sabit kalmakta güzel,ayrıca Dediğin gibi olabılır bünyeni tanıyosun
Elbise icin cok sanslısınız,ist da olmanın faydaları Seçenek cok,artık ben abiyeyi bile netten alıyorum cok sükür hic sorun yasamadım daha içime siniyo burdaki modellerden bakıp almaktansa,hemde gittiğim yerde değişik oluyo digerlerinden

Cnm ben 8 kilo verdim inan ayda 1 kiloya tekabül ediyo,benimde iyi giderken üstelik iyi giderken araya başka diyetleri sokmamdan ve yürüyemememden oluyo eeee bide bünye zor kilo veriyo,yani rakam anlamında senden bile kötüyüm

Dünkü menum
Sbh bir muz bir cay bardağı süt
Aksam abugannuş,ayran,yeşillik
1 Türk kahvesi,1 maden suyu
(25 mekik,10 leg,20 Sn plank)60 squats,100 ip atlama,2 mil Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…