Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenciğim sporları aksattım 1 haftadır. yarın şu söz olayını atlatayım. cuma günü hemen başlıycam sporlarıma. ya ben anlamadım listelerin gerçekten çok güzel. sporda yapıyosun. neden böyle oluyor.

nazlı son gün delikafadulden yarın akşamdan itibaren nişanlı olcaksın alkisalkisalkis
rabbim yüzünü güldürsün inşallah hep

nazlı son gün delikafadulden yarın akşamdan itibaren nişanlı olcaksın alkisalkisalkis
rabbim yüzünü güldürsün inşallah hep

amin kızlar inşallah dualarınızı esirgemeyin benden yarınıda bir atlatayım sorunsuz başka bişey istemiyorum. acayip heyecanlıyım.

asüüüüüüü ses ver .....
maytap 2 gündür niye yazmıyon bacııııı

günaydın kızlar
yazıyorum aebencim fazla paylaşımda bulunamıyorum fırsatım olmuyo sinirlerimde bozuk o yüzden hiç açasım gelmiyo cnm yaa
dün öğlen kıymalı taze fasulye ve domatesli soğanlı salata yedim
akşam balkonun önündeki kirazı topladık o kadar çok yedimki akşam yemek yemek istemedi canım
sabah peynir zeytin 3 parmak kalınlığında sucuğu yağsız mikrodalgada pişirdim yedim 1 dilim tam ekmek buyrun huzurlarınızda

KOÇUM MAYTABIM SİNİRLERİNİ BOZMA YA MENÜNDE ÇOK İYİ CANIM. ÜZME KENDİNİ .:1hug:

BİDE BEN anlasam . tek tek not alıyorum yediklerimi . ve buraya yazıyorum yaptıgım sporlarda cabası ...:çok üzgünüm: ama olmuyo işte bende ona bozuluyorum ya .senağlama

mehmet öz kitabında şöyle diyor . diyet ve sporla belli bir yere geldiniz ve önünüzde bir tepe var . ve geçemiyorsunuz bu olacak mutemelen ve o dönemde kendinize .dr danışıp aldıgınız bir takviye gerekliki tepeyi aşana kadar ...:1ninca: ve ben 6 . aydır o tepenin önünde kendii yiyip duruyorum ...:a015:
bu gün dr. gidicem öyleden sonra sonuçlara baktırmak için daha düşük bir diyet istiycem ve araştırmalarıma göre hipogilisemilere bi takviye varmiş ilaç ama . dr. önerirse istiycem ...şeker 2. hastaları için şekeri dengede tutuyormuş ....

benim çözümüm ya düşük diyet oda geri geliyor yada takviye . başka yol görünmüyor gibi . yada toptan bu işi bırakmak artık kaçkilo olusam olayım . bu son şıkkıda kabullenemiyorum biliyorsunuz ..laelaelaelaelae

boş ver maytabım ya sinirlendigine degmez ....:1hug: dün yazmadın da ondan merak ettim ...:1hug:

selam kızlar
siz benden çok merak etmişsiniz sağolun opuyorumnanaktan
ben hala test yapmadım. tam başlıyormuş gibi hissediyorum ama bakıyorum ki olmamış mafoldumben
bu akşama kadar sökülmezse test yapıcam
ama sancımda oluyor sanki regl olacakmışım gibi hamileyken oluyor muydu yaww unuttum ben

yok yok sen hastalanacaksın .. sogan suyu geçıktirdi ama sana tavsiyem yanında bol ped bulundur ..sırnaşık şeysırnaşık şey

AEBENCİĞİM O TEPEYİ AŞARSAN GERİSİ ZATEN GELİCEK BENDE ÇOK OLDU ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERİP AMA O TEPENİN ÖNÜNE GELDİĞİMDE ÇOK PES ETTİM. BIRAKTIM DİYETİ TEKRAR ALDIM KİLOLARI AMA BU SEFER AŞICAM O TEPEYİ SENDE AŞACAKSIN. İNŞALLAH SONUÇLAR DÜZELMİŞTİR. BENİM KİLO VERMEM DURDUĞU ZAMAN BENİM DİYETİSYEN 2 GÜNLÜK ŞOK DİYET VERİYORDU. 2 GÜN BOYUNCA SADECE MEYVE VE SALATA YİYİYORDUM İŞE YARIYORDU . DOKTORA DANIŞIP SENDE BİR DENE İSTERSEN.:1hug:

ben pilatese kalkayım . hem uykum açılır biraz .....2 gündür geç yatıyorum . erkende kalkınca sorhoş gibiyim ayıkamadım ya . geride yatmıyorum pek adetim degildir .

dr verdigi listeden çıkamadıdım için bişide deneyemiyorum ama bakalım şeker düzeldiyse aklımın bi kenerine yazdım nazlım .....ŞenizŞeniz

yok yok sen hastalanacaksın .. sogan suyu geçıktirdi ama sana tavsiyem yanında bol ped bulundur ..sırnaşık şeysırnaşık şey

inşallah aebenim inşallah :Saruboceq:
allah söyletmiştir sana delikafadulden
kaç gün oldu geldi gibi hissediyorum yok
bol ped aldım ahhh bir gelse de sular seller gibi gitse
ben yine de akşam bir test alıcam off offf kaydirigubbakcemile

yaa çok açık olacak ama sonra editlerim
ilk başlarken kahverengi gibi başlıyor ya normalde benim koyuuuu sarı bir renk akıntım var. acaba diyorum enfeksiyon mu yoksa
hamileyken akıntı oluyor muydu
maytapcım en yakın sensin bir de hele
valla unutmuşum yaa

asicim ben hamile değilim ama hamile topiklerinde çok geziniyorum :))
akıntı genelde hamilelik belirtisi oluyo heralde
tabi yaşamış olanlar daha iyi bilir

diyet bu ara akşamları kötü gidiyor
pazartesi günü tüm gün iyiyken akşam burger kinge gittik
dün akşam da ekmek arası köfte yedim. burada meşhur bir köfteci var. acayip güzel yapıyor. bir görseniz öğleden önce başlıyor akşam geç saatlere kadar tıklım tıklım dolu. inanın oğlum bile bir tek o köfteyi yiyor. ağzının tadını biliyor kerata uzun zamandır yemiyorduk. eşimin canı istemiş. oraya gittik maalesef. ben de açtım, dayanamadım
ama tüm gün gayet iyi gidiyorum.
dün akşam da 20 dakika eliptik bisiklet yaptım. hız göstergesi 19 oluyor. sanırım saatte 19 km. demekki ben 6 kilometre koşmuş gibi oluyorum. bir de ter attırıyor ki kaydirigubbakcemile2 üstelik hem üst beden çalışıyor hem alt beden kaydirigubbakcemile2
bir de regl olamamama rağmen pek şişmedim sanki bu ay alkisalkisalkis

asicim ben hamile değilim ama hamile topiklerinde çok geziniyorum :))
akıntı genelde hamilelik belirtisi oluyo heralde
tabi yaşamış olanlar daha iyi bilir

canım benim regl öncesi akıntım oluyordu zaten. ama bu bayağı koyu bir sarı renk -tatlicadiarzu-
offf offff

kızlar günaydın yazamadım bilmiyorum bugün yazabilirmiyim
müdürler burada
sabah diğer arkadaşlarla konuştular
bugünsatış yapmadan gelirseniz akşam istifanızı imzalarsınız demişler
bana henüz birşey söyleyen olmadı ama % 99 burası kapatılacak dolayısıylada işsizler ordusunda bir nefer olarak yaşamıma devam edeceğim

dün akşam bir rüya gördüm
çok güzel bir kız bebek yaklaşık 1 yaşlarında eşimin kuzeninin kızı vardı bende altını değiştirirken üstüme ayıptır söylemesi çişini yaptı bende onu yıkadım ama dışarısı çok soğukmuş güzelce sarıp sarmaladım çünkü kıyafetleri çiş olmuştu :roflol:
sonra düşünüyorum bir an önce eve gitmem gerek bu çocuk hasta olursa diye
sonra uyandım

şimdi düşünüyorum acaba bunun bugünle bir ilgisi varmı diye offf offf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…