amin amin amin alkisalkisalkisnazlı son gün delikafadulden yarın akşamdan itibaren nişanlı olcaksın alkisalkisalkis
rabbim yüzünü güldürsün inşallah hep
nazlı son gün delikafadulden yarın akşamdan itibaren nişanlı olcaksın alkisalkisalkis
rabbim yüzünü güldürsün inşallah hep
asüüüüüüü ses ver .....
maytap 2 gündür niye yazmıyon bacııııı
günaydın kızlar
yazıyorum aebencim fazla paylaşımda bulunamıyorum fırsatım olmuyo sinirlerimde bozuk o yüzden hiç açasım gelmiyo cnm yaa
dün öğlen kıymalı taze fasulye ve domatesli soğanlı salata yedim
akşam balkonun önündeki kirazı topladık o kadar çok yedimki akşam yemek yemek istemedi canım
sabah peynir zeytin 3 parmak kalınlığında sucuğu yağsız mikrodalgada pişirdim yedim 1 dilim tam ekmek buyrun huzurlarınızda
BİDE BEN anlasam . tek tek not alıyorum yediklerimi . ve buraya yazıyorum yaptıgım sporlarda cabası ...:çok üzgünüm: ama olmuyo işte bende ona bozuluyorum ya .senağlamaaebenciğim sporları aksattım 1 haftadır. yarın şu söz olayını atlatayım. cuma günü hemen başlıycam sporlarıma. ya ben anlamadım listelerin gerçekten çok güzel. sporda yapıyosun. neden böyle oluyor.
boş ver maytabım ya sinirlendigine degmez ....:1hug: dün yazmadın da ondan merak ettim ...:1hug:günaydın kızlar
yazıyorum aebencim fazla paylaşımda bulunamıyorum fırsatım olmuyo sinirlerimde bozuk o yüzden hiç açasım gelmiyo cnm yaa
dün öğlen kıymalı taze fasulye ve domatesli soğanlı salata yedim
akşam balkonun önündeki kirazı topladık o kadar çok yedimki akşam yemek yemek istemedi canım
sabah peynir zeytin 3 parmak kalınlığında sucuğu yağsız mikrodalgada pişirdim yedim 1 dilim tam ekmek buyrun huzurlarınızda
yok yok sen hastalanacaksın .. sogan suyu geçıktirdi ama sana tavsiyem yanında bol ped bulundur ..sırnaşık şeysırnaşık şeyselam kızlar
siz benden çok merak etmişsiniz sağolun opuyorumnanaktan
ben hala test yapmadım. tam başlıyormuş gibi hissediyorum ama bakıyorum ki olmamış mafoldumben
bu akşama kadar sökülmezse test yapıcam
ama sancımda oluyor sanki regl olacakmışım gibi hamileyken oluyor muydu yaww unuttum ben
BİDE BEN anlasam . tek tek not alıyorum yediklerimi . ve buraya yazıyorum yaptıgım sporlarda cabası ...:çok üzgünüm: ama olmuyo işte bende ona bozuluyorum ya .senağlama
mehmet öz kitabında şöyle diyor . diyet ve sporla belli bir yere geldiniz ve önünüzde bir tepe var . ve geçemiyorsunuz bu olacak mutemelen ve o dönemde kendinize .dr danışıp aldıgınız bir takviye gerekliki tepeyi aşana kadar ...:1ninca: ve ben 6 . aydır o tepenin önünde kendii yiyip duruyorum ...:a015:
bu gün dr. gidicem öyleden sonra sonuçlara baktırmak için daha düşük bir diyet istiycem ve araştırmalarıma göre hipogilisemilere bi takviye varmiş ilaç ama . dr. önerirse istiycem ...şeker 2. hastaları için şekeri dengede tutuyormuş ....
benim çözümüm ya düşük diyet oda geri geliyor yada takviye . başka yol görünmüyor gibi . yada toptan bu işi bırakmak artık kaçkilo olusam olayım . bu son şıkkıda kabullenemiyorum biliyorsunuz ..laelaelaelaelae
dr verdigi listeden çıkamadıdım için bişide deneyemiyorum ama bakalım şeker düzeldiyse aklımın bi kenerine yazdım nazlım .....ŞenizŞenizAEBENCİĞİM O TEPEYİ AŞARSAN GERİSİ ZATEN GELİCEK BENDE ÇOK OLDU ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERİP AMA O TEPENİN ÖNÜNE GELDİĞİMDE ÇOK PES ETTİM. BIRAKTIM DİYETİ TEKRAR ALDIM KİLOLARI AMA BU SEFER AŞICAM O TEPEYİ SENDE AŞACAKSIN. İNŞALLAH SONUÇLAR DÜZELMİŞTİR. BENİM KİLO VERMEM DURDUĞU ZAMAN BENİM DİYETİSYEN 2 GÜNLÜK ŞOK DİYET VERİYORDU. 2 GÜN BOYUNCA SADECE MEYVE VE SALATA YİYİYORDUM İŞE YARIYORDU . DOKTORA DANIŞIP SENDE BİR DENE İSTERSEN.:1hug:
yok yok sen hastalanacaksın .. sogan suyu geçıktirdi ama sana tavsiyem yanında bol ped bulundur ..sırnaşık şeysırnaşık şey
asicim ben hamile değilim ama hamile topiklerinde çok geziniyorum :))
akıntı genelde hamilelik belirtisi oluyo heralde
tabi yaşamış olanlar daha iyi bilir
canım benim regl öncesi akıntım oluyordu zaten. ama bu bayağı koyu bir sarı renk -tatlicadiarzu-
offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?