Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akşam yemeği olarak da haşlanmış tavuk yicem kızlar

markete gittim tatlı bişeyler almaya, pudingler, çikolatalar bana baktı ama beeennn sadece çilek ve salatalık alıp çıktım
valla aferin bana zemuszemus

bencede sana çok uygun bu diyet gündüz pek bişi yenmiyor akşam yemeginde yeniyor . yanı tam senlik hadi kolay gelsin ....alkisalkisalkis

valla dövelim ama yediklerin çin degil yemediklerin için laelaelaelaelae bu kadar aç durulurmu yumukum ......akşama yediklerinde depoya gidecek .şutarafagitti
:teytey:valla aferin sana .......kaydirigubbakcemile5

yemekten önce 1 salatalık yedim
yemekte de 1 haşlanmış tavuk göğsü, 1 dilim kepek ekmeği
şimdi de 1 soda içiyorum

selam aebenım nurhyatcım nasılsınız cok gecmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın inş. tanısamadık bi turlu fırsat olmuyo

hastaneden geldik ne bebişi ne anneyi göstermiyolar endişeliyiz bebişimiz kuvözde solunum sorunu var (

geçmiş olsun . a.s.
hoş geldin . pc yapıldı dimi artık aramızdasın .....vereliniortakturkbayragi

bediş hoş gldin . nasıl arkadaşın sagsaglim dogum yaptımı .....

sorma aebenım ya aklım fikrim orda kaldı göstermiyolar ne bebegi ne arkadası telefon yasak yarın 9 a kadarda böle kalacak bebişe üzülüyoz Rabbim yardımcısı olsun küçüçük melekya herkesin evladı kıymetlide yıllarcaözlemle hasretle bekle tedaviler tup bebek kötü şeyleri aklıma getirmek bile mahvediyosenağlama

Nurhayat geçmiş olsun. Benim de el ve ayaklarımda uyuşma olmuştu. Nörolojiye gitmemi söylediler. Doktor bu şikayetler bir kaç ay sürmedikçe doktora gitmene gerek yok dedi. Belki de haklıydı ben hemen ertesi gün korku içinde gitmiştim. Bir daha olmadı çok şükür. Sende de hiçbir şey çıkmaz inşallah.

aeben, ingilizceden türkçeye çeviri yapıyorum. Bu arada diyet konusunda söylediklerinde haklısın. Ben ya kendimi çok sıkıorum ya da birden bırakıyorum. Bugün yediklerime gelince

Sabah
Küçük bir kase nestle nesfit

ara öğün yok

Öğlen
ıki saat çarşıda dolaştıktan sonra aldığım simit, şekersiz çay ve domates

ara öğün yok

Akşam
Bir büyük tabak salata
3 ızgara köfte
1 bardak ayran

Gece bütün meyve haklarımı yemek istiyorum ama yapamam herhalde. Diyetisyenime sormuştum. Gündüz çok yoğun olup meyvelerimi yiyemezsem (üç porsiyon) bütün haklarımı akşam yiyebilir miyim diye. Yiyebilirsin demişti.
Çarşıda iki saat yürümemi de yürüyüş sayıyorum :)

canım ilk gün için güzel ama sende fark etmişin ara ögünlerin yokkkkksengözlerimebaksanab

meyve porsiyonunun birini süte kullan ..ki meyveden alacagın şekeri dengelesin ...alkisalkisalkis

bende yazayım bu günkü menümü

kavaltı
2 dl. ekmek ...k.k peynir-- salatalık --domates .
ara
1 br. süt -- 1 kayısı .
öylen .
1 tabak mercimek --- 2 kaşık yogurt ...2 dl ekmek - peynir .
ara
2 kayısı .. 1 br. süt .
ara 1 avuç lenlebi .-- y.pak. mavi yeşil bis..
akşam .
1 tabak . 2 kaşık yogurtla spagetti
ara..
1 kase . k.fileks. 10 fınduk

sabah 1 saat tempolu yürüyüş .... 20 dk pilates ..... öylen 20 dk yürüyüş ..

evet günün özeti böyle idi .

Aeben kız ne dicem sana.. sırnaşık şey işyerinden arkadaş grubum vardı bana nurrrrooo diyolardı sen öyle nuro deyince onlar geliyo aklıma hoşuma da gidiyo hani şerife diye bi arkadaş vardı onada şerrriiiff diyoduk murat vardı murrroooo :) muro ile nuro karışıyodu tabi..ikimiz birden bakıyoduk biri seslense.. :)) ruken vardı onada rüküüüü diyoduk.. ehahahhaha..ezgi vardı onada esskiii diyoduk.... tam çatlaktık yaaa. Tamm çatlak vallahiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…