- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bencede sana çok uygun bu diyet gündüz pek bişi yenmiyor akşam yemeginde yeniyor . yanı tam senlik hadi kolay gelsin ....alkisalkisalkiskızlar selam hadi bedişş yahu
aebencim kalisteye yazdım canım oda cuma başlayacakmış sanırım
valla ben yapmayı düşünüyorum dediğin gibi zaten fazla yemiyorum ama tek sorun ben salam sosisten nefret ederim onunyerine peynir falan olurmuş sordum cevapladı sağolsun kaliste...
başlayacağım yani
valla dövelim ama yediklerin çin degil yemediklerin için laelaelaelaelae bu kadar aç durulurmu yumukum ......akşama yediklerinde depoya gidecek .şutarafagittiteşekkürler koçuma.s.
iyi akşamlar bacılarr..
beni bugün kim isterse dövebilir:mymeka:klava:
bugün yediklerim;
sabah 2 tane biskrem
öğlen bir tane kurabiye
arada 2 tane biskrem 1 lt su
henüz akşam yemeği yemedim büyük olasılık taze fasulye yemeyi düşünüyorum yanında 2 kaşık yoğurt
neden böyle dengesiz yedin derseniz bugün 5 dk oturmadım bir yığın güneşlik vardı dikilecek
vede yaklaşık 5 tül 12 fon 12 güneşlik ayrıca drapelik 15 parça ütülencekler vardı kes dik sök derken aralarda ağzıma bikaç bşey anca atabildim bu şekilde kilo verilmez biliyorum ama fırsat bulamadım..-tatlicadiarzu-
:teytey:valla aferin sana .......kaydirigubbakcemile5akşam yemeği olarak da haşlanmış tavuk yicem kızlar
markete gittim tatlı bişeyler almaya, pudingler, çikolatalar bana baktı ama beeennn sadece çilek ve salatalık alıp çıktım
valla aferin bana zemuszemus
yerimseniben afiyet olsun yaramasın ......yemekten önce 1 salatalık yedim
yemekte de 1 haşlanmış tavuk göğsü, 1 dilim kepek ekmeği
şimdi de 1 soda içiyorum
hayırdır nuro ... ne tahlili ..
canımcım ben düşük yaptımya patoloji sonucum mol gebelik çıktı..Oyüzden herhafta hcg takibi için kan veriyorum daha sıfırlanmadı anlayacağınız gecen hafta 17 idi bakalım bu hafta kaç olmuş?
Bide bacağımda uğuşma karıncalanma acı oluyodu hazır gitmişken onun içinde fizik tedaviye gideyim dedim bisürü tahlil istedi. MR çektiricem, kan sayımı,Rutin EMG taraması,Rematoait faktör testi,ESR,SRP vs.. yarın taptırıcam randevu aldım..
geçmiş olsun ....a.s.temiz çıkar inşallah ....:1hug:canımcım ben düşük yaptımya patoloji sonucum mol gebelik çıktı..Oyüzden herhafta hcg takibi için kan veriyorum daha sıfırlanmadı anlayacağınız gecen hafta 17 idi bakalım bu hafta kaç olmuş?
Bide bacağımda uğuşma karıncalanma acı oluyodu hazır gitmişken onun içinde fizik tedaviye gideyim dedim bisürü tahlil istedi. MR çektiricem, kan sayımı,Rutin EMG taraması,Rematoait faktör testi,ESR,SRP vs.. yarın taptırıcam randevu aldım..
sizi 10 sene sonra görmeli ugraşıyormuşunuz 1.hatta 2. bebeden sonra dugum konturol işleriyle ...:teytey:sen ,özgem ,elifim, klementin ..:1hug:
bak asi kuzuma . gelmedide ....bugün .:uhm:
geçmiş olsun . a.s.selam aebenım nurhyatcım nasılsınız cok gecmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın inş. tanısamadık bi turlu fırsat olmuyo
hastaneden geldik ne bebişi ne anneyi göstermiyolar endişeliyiz bebişimiz kuvözde solunum sorunu var(
bediş hoş gldin . nasıl arkadaşın sagsaglim dogum yaptımı .....
geçmiş olsun . a.s.
hoş geldin . pc yapıldı dimi artık aramızdasın .....vereliniortakturkbayragi
geçmiş olsun ....a.s.temiz çıkar inşallah ....:1hug:
sizi 10 sene sonra görmeli ugraşıyormuşunuz 1.hatta 2. bebeden sonra dugum konturol işleriyle ...:teytey:sen ,özgem ,elifim, klementin ..:1hug:
Allah mı söyletiyo inşallah o günleri de görürüz
2.yi geçtim bir tane olsa bile yeter bana
selam aebenım nurhyatcım nasılsınız cok gecmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın inş. tanısamadık bi turlu fırsat olmuyo
hastaneden geldik ne bebişi ne anneyi göstermiyolar endişeliyiz bebişimiz kuvözde solunum sorunu var(
hoşgeldin bedişçim özledik vala seni
bebişinize geçmiş olsun, kimin bebeği oldu?
aminnnn aynenn
bende özledim sizi kız
arkadasımın canım ailesine haber vermek istemedi 3 arkadasız zaten hallediyoruz ama bu kadar endişeli duygulu olacagını sanmıyodum çok zormuş ya
küto bebek erkenmi dogdu ....aminnnn aynenn
bende özledim sizi kız
arkadasımın canım ailesine haber vermek istemedi 3 arkadasız zaten hallediyoruz ama bu kadar endişeli duygulu olacagını sanmıyodum çok zormuş ya:ecrin_bebek:
küto bebek erkenmi dogdu ....:ecrin_bebek:
2 haftası vardıda dr önemli deil gelişimi iyi diyodu suyu azalmış sancı acılma vardı sezeryan olcaktı zaten tersti akşam cigerleri iyi dediler ama yinede maknasız nefes alamıyo
Nurhayat geçmiş olsun. Benim de el ve ayaklarımda uyuşma olmuştu. Nörolojiye gitmemi söylediler. Doktor bu şikayetler bir kaç ay sürmedikçe doktora gitmene gerek yok dedi. Belki de haklıydı ben hemen ertesi gün korku içinde gitmiştim. Bir daha olmadı çok şükür. Sende de hiçbir şey çıkmaz inşallah.
aeben, ingilizceden türkçeye çeviri yapıyorum. Bu arada diyet konusunda söylediklerinde haklısın. Ben ya kendimi çok sıkıorum ya da birden bırakıyorum. Bugün yediklerime gelince
Sabah
Küçük bir kase nestle nesfit
ara öğün yok
Öğlen
İki saat çarşıda dolaştıktan sonra aldığım simit, şekersiz çay ve domates
ara öğün yok
Akşam
Bir büyük tabak salata
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
Gece bütün meyve haklarımı yemek istiyorum ama yapamam herhalde. Diyetisyenime sormuştum. Gündüz çok yoğun olup meyvelerimi yiyemezsem (üç porsiyon) bütün haklarımı akşam yiyebilir miyim diye. Yiyebilirsin demişti.
Çarşıda iki saat yürümemi de yürüyüş sayıyorum :)
ehahaha.. inşallahhhh... sırnaşık şeyhayırdır nuro ... ne tahlili ..
geçmiş olsun ....a.s.temiz çıkar inşallah ....:1hug:
Teşekkür ederim canım inşallah bişey çıkmaz..selam aebenım nurhyatcım nasılsınız cok gecmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın inş. tanısamadık bi turlu fırsat olmuyo
Allah yardımcıları olsun.. sen bedişmisin? yani bediş diye bahsedilen sen misin? yerimsenibensorma aebenım ya aklım fikrim orda kaldı göstermiyolar ne bebegi ne arkadası telefon yasak yarın 9 a kadarda böle kalacak bebişe üzülüyoz Rabbim yardımcısı olsun küçüçük melekya herkesin evladı kıymetlide yıllarcaözlemle hasretle bekle tedaviler tup bebek kötü şeyleri aklıma getirmek bile mahvediyosenağlama
bana da sırnaşık şey
Klementine'cim teşekkür ederim canım.Ben fizik tedaviye gittim..Sordum birkaç kişiye fizik tedavi dediler ona gittim..Birçok hareket yaptırdı bacağında ağrı varmı belinde vs. diye sordu yok yok yok dedim :) sonra tahlil istedi asıl kaynağı ne diye bakacak sanırım..Birde kan sayımı aç yapılacakmış.. diğer taramalarda randevum saat 3 te 4 te.. Ben o saate kadar bayılırım yahu.. oyüzden dedim biraz geç yatayımki geç kalkayım ona göre oyalanmadan hastaneye giderim..:jeyyar: nasıl iyi düşünmüşüm dimi :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?