Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenım sahalara tamgaz dönmüşün yine darısı basıma benım acilen diyet hayatıma dönmem lazım ama nasıl ipin ucu kaçtı gitti

doram neden mezun oldu yumukcum dedi msn de pek konuşamadım ben vakit yoktu

else ayrılmış neden nedennn (

asim tetemı oluyoss kısss hakkınızda hayırlısı olsun inş.

ösgemm ösledim ben yaa eskisi gibi olsa artık

nazlım hayırlı ugurlu olsun sadece ömürlük deil iki cihan saadeti yaşarsın inş.

pinarım ne alemde kızlar göremedim onu duzelmedimi kaynanası

fatu hayal maytabım ceylinim vivam ve herkes hepiniz aklımdasınız öpüyorummm

günaydınlar 6. takımın fıstıkları

dün yediklerim

kahvaltıdan önce 3 adet kuru kayısı

3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k kadar beyaz peynir

ara
3 adet kuru kayısı

öğlen
3 adet köfte
1 su bardağı yoğurt
salata

ara
kiraz

akşam

4 yemek kaşığı taze fasülye
2 adet salatalık
1 kase yoğurt

ara
kiraz

hoşgeldin kütom yüce rabbim bebişin yardımcısı olsun
nurhayatçığım sanada geçmiş olsun canım
aebenim listen herzamanki gibi süper
benim koçum maytabım yediklerini yazmıyor artık hala akrabaya kızgın mı acaba
elifçiğim aferin sana bak isteyince nasılda oluyor. inşallah hep bu şekilde devam edersin tatlım

Sabah kahvaltım

2,5 dılım tam buĞday ekmeĞı
1 adet salatalık
1 adet domates
k.k. Kadar beyaz peynır
1 fıncan Şekersız Çay

Son düzenleme:
günaydınnnnndelikafadulden sabah sabah kapıyı deli gibi çalan biri tarafından uyandırıldım cikcikcikcik beynimde öttürdü adam ziliklava:bişeymi satıyo ne anlamadım sabah sabah istemiyoruz kardeşim dedim çarptım kapıyı:mymeka: tabi uykum kaçtı gecede geç yatmıştım:1closedeyes:
kızlar ben şu dünkü diyet listesini uygulamaya karar verdimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis birazdan kahvaltı yapıcam
1 dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim macar salam
kahvaltı bu,bu aralar hiç diyete uygun beslenmiyorum takıldım kaldım 77 de takıma girdiğimden beri 4 kilo vermişim sadece
bana şans dileyin temmuzun 5inde düğünümüz var şurda kaldı 1 ay ve ben yengeyim güzel olmam lazımkaydirigubbakcemile3:lepi:

Herkese günaydın!
Çalışmaya başlamadan önce şöyle bir kolaçan edeyim dedim bağımlılık yaptı :)
Nurhayat, inşallah bir şey çıkmayacak... Ama neden ikindiye kadar aç bırakıyorlar anlamadım. :1no2: ınşallah sadece sabahki tahlil aç karnına yapılıyordur yoksa perişan olursun..

Benim kahvaltım da nazli_gulecinki ile tamamen aynı. :) Sabah yenebiliyormuş diye ekmeği yarım arttırdım :))) Bugün yürüyüş de yaparım umarım. Dün eşim bensiz yürüyüşe çıktı bu akşam ben de ona yetişirim inşallah.

GÜNAYDIN KLEMENTİNE AFİYET OLSUN CANIM.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın 6. takım nasılsınız????
mutlu, gülücük dolu bi gün olsun inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya ben ceylini merek ediyorum sınavları nasıl geçiyor acaba. önceden arada fırsat buldukça yazardı. inşallah sınavları güzel geçiyordur.

günaydınlar ... hayırlı sabahlar olsun efem ....

asüü seni görüyürum altta kıs test yaptırdınımı 2 gündür merakteyız ..

nazlım süper gidiyorsun alkisalkisalkis spor ne alemde gerçi montide spoora pek fazla gerek kalmıyor ama . sen ginede azda olsa yap ...alkisalkisalkis
hoşgeldin kütom yüce rabbim bebişin yardımcısı olsun
nurhayatçığım sanada geçmiş olsun canım
aebenim listen herzamanki gibi süper
evet o süper listler bana bugün 250 gr. daha aldırmış ....:1shok:mafoldumbenmafoldumben ve 67 250 olmuşum iyimi ..:a015:
bak bu liste sana da uygun du yumukum çunkü özgemle sen akşama kadar aç durup akşam yiyyorsunuz tam size göre hadi hayırlısı ..hihoyyyt ara ögünleri olmadıgı için ben şu an yapamıyorum .:çok üzgünüm:
aaa bak ne güzel eşinle yürürsün bak bunu bir şans olarak gör ....:içelim:
nuro nurooookaydirigubbakcemile3
ya ben ceylini merek ediyorum sınavları nasıl geçiyor acaba. önceden arada fırsat buldukça yazardı. inşallah sınavları güzel geçiyordur.
cadı izinliya ondan ugramıyor ...:mymeka:

asüüüüüüü ses ver .....
maytap 2 gündür niye yazmıyon bacııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…