bende yazayım bu günkü menümü
kavaltı
2 dl. ekmek ...k.k peynir-- salatalık --domates .
ara
1 br. süt -- 1 kayısı .
öylen .
1 tabak mercimek --- 2 kaşık yogurt ...2 dl ekmek - peynir .
ara
2 kayısı .. 1 br. süt .
ara 1 avuç lenlebi .-- y.pak. mavi yeşil bis..
akşam .
1 tabak . 2 kaşık yogurtla spagetti
ara..
1 kase . k.fileks. 10 fınduk
sabah 1 saat tempolu yürüyüş .... 20 dk pilates ..... öylen 20 dk yürüyüş ..
evet günün özeti böyle idi .
ehahaha.. inşallahhhh... sırnaşık şey
Teşekkür ederim canım inşallah bişey çıkmaz..
Allah yardımcıları olsun.. sen bedişmisin? yani bediş diye bahsedilen sen misin? yerimseniben
bana da sırnaşık şey
Klementine'cim teşekkür ederim canım.Ben fizik tedaviye gittim..Sordum birkaç kişiye fizik tedavi dediler ona gittim..Birçok hareket yaptırdı bacağında ağrı varmı belinde vs. diye sordu yok yok yok dedim :) sonra tahlil istedi asıl kaynağı ne diye bakacak sanırım..Birde kan sayımı aç yapılacakmış.. diğer taramalarda randevum saat 3 te 4 te.. Ben o saate kadar bayılırım yahu.. oyüzden dedim biraz geç yatayımki geç kalkayım ona göre oya
lanmadan hastaneye giderim..:jeyyar: nasıl iyi düşünmüşüm dimi :jeyyar:
amınn amınnn bende istiyem artık 6 yıl olduk hakattik artık tabi nasipse birde teke beyın (kocam)gönlü razı olursa
bişi cıkmaz Allah ın izniyle içini ferah tut sen
aminn dualarınıza muhtacız unutmayın minik bebişimizi teyzeleri fotosunu koyarım size yarın cekebilirsemevt evtt o benımm gecmişe bakamadım bahsettilermi benden ne didiler merak ettim şimdi
Sabah kahvaltım
2,5 dİlİm tam buĞday ekmeĞİ
1 adet salatalık
1 adet domates
k.k. Kadar beyaz peynİr
1 fİncan Şekersİz Çay
Herkese günaydın!
Çalışmaya başlamadan önce şöyle bir kolaçan edeyim dedim bağımlılık yaptı :)
Nurhayat, inşallah bir şey çıkmayacak... Ama neden ikindiye kadar aç bırakıyorlar anlamadım. :1no2: İnşallah sadece sabahki tahlil aç karnına yapılıyordur yoksa perişan olursun..
Benim kahvaltım da nazli_gulecinki ile tamamen aynı. :) Sabah yenebiliyormuş diye ekmeği yarım arttırdım :))) Bugün yürüyüş de yaparım umarım. Dün eşim bensiz yürüyüşe çıktı bu akşam ben de ona yetişirim inşallah.
nazlım süper gidiyorsun alkisalkisalkisgünaydınlar 6. takımın fıstıkları
dün yediklerim
kahvaltıdan önce 3 adet kuru kayısı
3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k kadar beyaz peynir
ara
3 adet kuru kayısı
öğlen
3 adet köfte
1 su bardağı yoğurt
salata
ara
kiraz
akşam
4 yemek kaşığı taze fasülye
2 adet salatalık
1 kase yoğurt
ara
kiraz
evet o süper listler bana bugün 250 gr. daha aldırmış ....:1shok:mafoldumbenmafoldumben ve 67 250 olmuşum iyimi ..:a015:hoşgeldin kütom yüce rabbim bebişin yardımcısı olsun
nurhayatçığım sanada geçmiş olsun canım
aebenim listen herzamanki gibi süper
bak bu liste sana da uygun du yumukum çunkü özgemle sen akşama kadar aç durup akşam yiyyorsunuz tam size göre hadi hayırlısı ..hihoyyyt ara ögünleri olmadıgı için ben şu an yapamıyorum .:çok üzgünüm:günaydınnnnndelikafadulden sabah sabah kapıyı deli gibi çalan biri tarafından uyandırıldım cikcikcikcik beynimde öttürdü adam ziliklava:bişeymi satıyo ne anlamadım sabah sabah istemiyoruz kardeşim dedim çarptım kapıyı:mymeka: tabi uykum kaçtı gecede geç yatmıştım:1closedeyes:
kızlar ben şu dünkü diyet listesini uygulamaya karar verdimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis birazdan kahvaltı yapıcam
1 dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim macar salam
kahvaltı bu,bu aralar hiç diyete uygun beslenmiyorum takıldım kaldım 77 de takıma girdiğimden beri 4 kilo vermişim sadece
bana şans dileyin temmuzun 5inde düğünümüz var şurda kaldı 1 ay ve ben yengeyim güzel olmam lazımkaydirigubbakcemile3:lepi:
aaa bak ne güzel eşinle yürürsün bak bunu bir şans olarak gör ....:içelim:Herkese günaydın!
Çalışmaya başlamadan önce şöyle bir kolaçan edeyim dedim bağımlılık yaptı :)
Nurhayat, inşallah bir şey çıkmayacak... Ama neden ikindiye kadar aç bırakıyorlar anlamadım. :1no2: İnşallah sadece sabahki tahlil aç karnına yapılıyordur yoksa perişan olursun..
Benim kahvaltım da nazli_gulecinki ile tamamen aynı. :) Sabah yenebiliyormuş diye ekmeği yarım arttırdım :))) Bugün yürüyüş de yaparım umarım. Dün eşim bensiz yürüyüşe çıktı bu akşam ben de ona yetişirim inşallah.
nuro nurooookaydirigubbakcemile3Aeben kız ne dicem sana.. sırnaşık şey işyerinden arkadaş grubum vardı bana nurrrrooo diyolardı sen öyle nuro deyince onlar geliyo aklıma hoşuma da gidiyo hanişerife diye bi arkadaş vardı onada şerrriiiff diyoduk murat vardı murrroooo :) muro ile nuro karışıyodu tabi..ikimiz birden bakıyoduk biri seslense.. :)) ruken vardı onada rüküüüü diyoduk.. ehahahhaha..ezgi vardı onada esskiii diyoduk.... tam çatlaktık yaaa. Tamm çatlak vallahiii..
cadı izinliya ondan ugramıyor ...:mymeka:ya ben ceylini merek ediyorum sınavları nasıl geçiyor acaba. önceden arada fırsat buldukça yazardı. inşallah sınavları güzel geçiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?