ooooh küto hanım ben üye peşine düşem sen burda gez :roflol:
He selam herkese...
:1shok::1shok::1shok: ay bunE BıRıNıZ 1 SORUYLA KALIR BıRıNıZ 1 PUANLA AY DELı OLACAM VALLA .....kötükedihüso ve sen aglıyorsun ha ...kızlar adliye açıkladı
70 puanmış ve benim puanım 69 kahroldum bittiğim gün bugündür.
ağlıyorum keşke başka birşeyler daha yapabilme gücüm olsa
kızlar adliye açıkladı
koçum sabah ta akşamda süper aralardada bişeyler yeseydin keşkeyerimseniben,geçmiş olsun bu arada:1hug:benim yediklerim(buarada test yaptırmaya aç gitmedim etkilemez dediler öyle yaptım bende)
kahvaltı(saat00)
1 domates,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,az peynir,şekersiz çay
akşamı yemedim henüz ama yazayım yinede
1 dolma,1 mercimek çorbası,salata, 1 dilim kepek ekmeği.
kızlar adliye açıkladı
koçum sabah ta akşamda süper aralardada bişeyler yeseydin keşkeyerimseniben,geçmiş olsun bu arada:1hug:
özgecim çok üzüldüm canım hayırlısı neyse o olsun demekten başka bişey gelemz elimizden ama duygularını tahmin edebiliyorum çok sinir bozucu :teselli:
bugün yediklerim
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim macar salam
öğlen:
1 bardak yoğurt
1 salatalık
2 grissini
ara:
2 grissini
1 fincan yeşil çay
akşam:
1 haşlanmış kabak
bulyon çorbası 1 kase
bir kase çoban salata,içinde biraz peynir
2 kaşık yoğurt
gece yeşil elma
Ben akşam yemekte bir tabak çorba, iki dilim kepek ekmeği ve salata yedim ama şimdi iki dilim kavun yedim bir de kiraz yemeyi düşünüyorum bir şey olmaz di mi :))
İdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz vücudu zehirli maddelerden temizliyor. Kiraz ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağladığı için romatizma ve gut hastalıklarıyla eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde de kullanılıyor. Ayrıca yapısında bulunan kinik asit ile böbreklerin taş ve kum yapmasını önlediği ve varsa zamanla döktüğü, ayrıca safra kesesi taşının dökülmesine de yardımcı olduğu biliniyor. Vücuttaki fazla suyun atılmasıyla, dolaylı olarak zayıflamaya
yardımcı olduğu biliniyor..
HAYDİ KIZLAR KİRAZ YİYORUZ :)))
günayydın kızlar 61.9 çıktım tartıda bakalım yarın noolcak bu haftayı yaşanmamış sayıyorum kaçamaksız bir haftaydı ama çok azyediğim için sadece 400gr oynadı halbuki daha fazla olabi,lirdi .montide yediğin miktar önemli değil ne yediğin önemli valla süper şu 60ı bi devirsem ama ben göbeğimden çok rahatsızım ya sanki zayıfladıkça şişiyo gibi geliyo gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?