hım harfi harfine uygulamışın yumukum ..bugün yediklerim
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim macar salam
öğlen:
1 bardak yoğurt
1 salatalık
2 grissini
ara:
2 grissini
1 fincan yeşil çay
akşam:
1 haşlanmış kabak
bulyon çorbası 1 kase
bir kase çoban salata,içinde biraz peynir
2 kaşık yoğurt
gece yeşil elma
canım kirazdan bişi olmaz günde 3. porsiyon kadar meyve yiyebilirsin yanlız kavun karpuz işine fazla dalma ....Ben akşam yemekte bir tabak çorba, iki dilim kepek ekmeği ve salata yedim ama şimdi iki dilim kavun yedim bir de kiraz yemeyi düşünüyorum bir şey olmaz di mi :))
nazlı akşamı es geçmişin gene ...:1no2:günaydınlar 6. takımın fıstıkları
dün yediklerim
2,5 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir.
ara
3 adet kuru kayısı
öğlen
4 yemek kaşığı kıyma kavurma
1 su bardağı yoğurt
çoban salata
ara
3 adet kuru kayısı
akşam
2 adet salatalık
1 kase yoğurt
ara
1 bardak süt
ben seviyorum dutu hemde çok .:1rolleyes:kiraz demiş ya arkamdan dut gelmeseydi sapıma çevirirdim sizi diye ama ben dut sevmemki hadi çevirsin beni sapına
maytabım çok şükür de kıs .. 400 gr. mış .:dilcikar::dilcikar:günayydın kızlar 61.9 çıktım tartıda bakalım yarın noolcak bu haftayı yaşanmamış sayıyorum kaçamaksız bir haftaydı ama çok azyediğim için sadece 400gr oynadı halbuki daha fazla olabi,lirdi .montide yediğin miktar önemli değil ne yediğin önemli valla süper şu 60ı bi devirsem ama ben göbeğimden çok rahatsızım ya sanki zayıfladıkça şişiyo gibi geliyo gıcık
koçum güzelde sabahları daha iyi yiyebilirsin gibi geldi.. yani peynirini zeytini aksatma bence ve aralarda meyvemizde olsun.. meyve hiç yemiyorsun olmaz yaniii..
hım harfi harfine uygulamışın yumukum ...
iyi dengelemişin puroteini ....vereliniortakakşam menüde 3-4 ızgara köfte de vardı marketten gelirken kıymayı unutmuşum
bi onu uyguluyamadım onun yerine salataya biraz peynir kabağada yoğurt ekledim o şekilde tamamladım
sonuçlar iyi ama sürekli dikkat ettigim muddetce iyileştim denmiyor bu sorunda .:1no2:Günaydın aebenciğim sonuçların nasıl çıktı .
evet aebenciğm akşamı es geçtim . annemler bugün için hazırlık yaptıkları için yemek yapamamışlardı . yiyecek şeyler vardı ama hiç biri bana göre değildi. onun için bende mecburen o şekilde beslendim.
iyi dengelemişin puroteini ....vereliniortak
sonuçlar iyi ama sürekli dikkat ettigim muddetce iyileştim denmiyor bu sorunda .:1no2:
nazlım sen 50 kilo olmayı hak ediyorsun tez zamanda ..:içelim:
günaydın kızlar,
aebencim iyi diyelim iyi olalım:)
bugün izmire gidiyorum muhtemelen iş akdi fesh edilecek bizim ekibin
böyle stresli bir dönemde bütün vücudumda yaralar çıkmıştı eşim o yüzden korkuyor stres yapma diye
sabır etmek gerekli
hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah öptüm kızlar çok
asim ne yaptı bende gerçekten çok merak ediyorum
günaydın kızlar,
aebencim iyi diyelim iyi olalım:)
bugün izmire gidiyorum muhtemelen iş akdi fesh edilecek bizim ekibin
böyle stresli bir dönemde bütün vücudumda yaralar çıkmıştı eşim o yüzden korkuyor stres yapma diye
sabır etmek gerekli
hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inşallah öptüm kızlar çok
asim ne yaptı bende gerçekten çok merak ediyorum
slm herkese günaydın nasılız bakem,
özgem gülüm hakkınızda hayırlısı olsun tatlım,
aebenim canım ben arada bi paket değil 2 tanecik yiyorum o maviyeşil,ati suntadan falan ama olmuyo gr gitmiyo,
olmayınca olmuyoooo işte olmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?