Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablam çok geçmiş olsun haberim yoktu,
abla valla bi yerde hata yapıyorum ama o hatalı yeri bulamıyorum ben senağlama...

ablam çok geçmiş olsun haberim yoktu,
abla valla bi yerde hata yapıyorum ama o hatalı yeri bulamıyorum ben senağlama...

hayal günlük menülerini burayada yassana bakalım bir kendime faydam yok ama size yardım edebilirim belki ...kaydirigubbakcemile5
ve ilk hatan umutsuzluga düşmem . 108 kilodan bu günlere kim geldi sennnnnnnn

Herkese günaydııın! Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Güzel gün demişken havayı şimdi fark ettim. Ben İstanbul'dayım. Hava karardı, karardı. Bir baktım sadece monitörün ışığı var odada :) Ah işte yağmur da başladı. Umarım öğlene kadar açar.

aeben, koçum. Sen maşallah ne kadar dikkat ediyorsun yediklerine ya. Ben eminim, muhakkak istediğin sonuca ulaşacaksın çünkü azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz ve sen çok gayret ediyorsun.

Kavun karpuz konusunda söylediklerini uygulayacağım. Karpuz yemiyorum zaten. Bundan sonra listemi de akşam tek seferde vereceğim. Yarın gruptan çıkmazsam tabii kaydirigubbakcemile
Bir sorum olacak. Diyetisyene gittiğimde bana süt-yoğurt-ayran arasından birini seçmemi, bir tanesini günde bir bardak tüketmemi istemişti. Şimdi ben hem süt içmek istiyorum o ayrı, hem de yemeklerin yanında ayran içmeye başladım. Aslında çok zor bir dönemden geçiyorum :) Hem işlerim çok yoğun, hem diyete başladım, sigarayı bıraktım vee günde bir litre içtiğim kolayı bıraktım benneyaptımki
Sürekli içtiğim kola hayatımdan çıktığı için yemeklerin yanında bir şey içme ihtiyacı hissediyorum. O yüzden ayranı hem öğlen hem de akşam yemeğinde içiyorum. Nasıl olur? Soru buydu :) Roman yazmışım :) sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıs sen az bilem yazıyorsun bazan bakıyorum arada bir geliyorsun ama yazmadan gidiyorsun ..kaydirigubbakcemile canım biz bir takımız ben koçunum ama diger kızlarlada bol bol yazışa bilirsin ...:1rolleyes:

gelelim yazdıgın romana .kaydirigubbakcemile3 canım ben hipo oldugum için bende süt yogurt bol bol . hemde her ögün ...

normalda diyetisyenlerde bol bol önerir ama senin diyetisyenin nasıl bir yol izledigini bilmiyorum . ayrıca . süy yagurt ayram hepsini aynı kefeye koy . farklı digiller yani . bak mesela yumuk arkadaşımız akşam kımayı unuttugunda bunu peynirle eşitlemiş harikada yapmış bence ....
diyetisyeninde niye ayran süt yagurt arasında seçim yapmanı istemiş onuda anlamadım . bence her 3. nüde yiye bilirsin hatta yemeni tavsiye ederim .... ama şöyle ögünde demek istemiştir . o senmi yanlış anladım aceba . öylen yagurt ayran içersen akşam süt demiştir .CADIARZU:içelim:

aaaa bak en önemli konuyu unuttum . KOLA .....
geçenlerde bana bir meyl geldi pek okumak adetim degildir ama . sizede gelmiştir .belki . kolanın rengini veren madde hakkında daha dagrusu büçek hakkında .. ben kola sevmem zatende fanta içerim oda içersem . evede almıyorum artık geçemlerde bir misafirim getirmişti yarısı içilmedi çöpe attım ....uazatmayım . kolanın rengini veren ham maddesi bir böcek daha dogrusu bir larva ....ve zaten içindekilerde acıklanmıyor ...onuda görünce çocuklar çagırdım yanıma ve izlettim artık sizede yokk kola yasak tabi içmek istiyorsanız bu görüntülerden sonra dedim . ıyy dediler .... ve içindeki 1 bardagında bulunun 10 kesme şeker ve asittide saymıyorum

nazlıcım inşallah umduğuından da güzel bir gün geçirirsin başın bağlanıyo he artık aman boşver bekarlığının tadını çıkar diicem olmuucak:)))))))))
19yaşında evlenen biri olarak bu kadar sitem çok değil dimi hoş kendim kaşındım o ayrı mutluyum ama hayallerim başkaydı benim
neyse nerden nereye geldik sanırım ben bir hata yaptım
1 dilim tam ekmeğin üzerine kaşar ve sucuk koyup mikroda pişiridm bayılıyorum ben buna ama yanlış demi koçum ve aebenim
saçlarıma dip yaptırmaya gidicektim ama bizim cevriye hanım çocuğa bakmayı şiddetle reddetti puffff sanki nesi var bakılcak öğlen uykusundan uyanmadan gelirdim

kaydirigubbakcemile3 ha hay o cevriye hanım senin dip boyanı yaptırmmanın istemiş olmasın .
not : ay ne fenayımmm sırnaşık şey

sen monti yapıyonmu maytap hoş toptan menününde yokki:mymeka: şunu yedim diyip kaçiyosun ...:dilcikar:
monti yapıyorsan ekmekle kaşar yenmez gülüm doymuş yag var monti amcam öyle diyo hoş sucuktada doymuş yag var ..:1ninca:laelaelaelaelae

aa nazlı akşama senin söz dimidelikafaduldendelikafadulden sen bugün izinli olsana canım ya ne kaddar potronun var ....:dilcikar:

maytap hanım burda 18 evlenmiş bir hatunda var . hehe ... evlilikkk ha ... yazssam roman olur en iyi hiç başlamayım ...

aebencim, ben anlatamamışım. süt yoğurt ayran evet aynı ama bir günde bir bardak ölçü vermişti bana. Yani hangisini seçersem artık. Yarım bardak yoğurt yarım bardak süt de olabilir ama toplamda bir bardak demişti. Gerçi ben artık diyetisyene gitmiyorum ama böyle bir şey var mı diye sormak istedim.

Kola konusunda neler okuduğumu bir bilseniz.. Hepsine kulaklarımı tıkıyordum çünkü çok bağımlılık yapan bir şey. Ben diyet kola içiyordum. Kalorisi olmadığı sürece böcek falan amaaan kim takar diyordum hihoyyyt Bakın dört gündür sigara içmiyorum, kolayı bıraktığım zamanki kadar sıkıntı çekmedim. Kolayı ilk bıraktığım zaman (ya da ara verdiğim diyeyim) 5 gün boyunca öyle başım ağrımıştı ki hiçbir ilaç fayda etmemişti, ağrı kesici iğne vurdurmuştum ve ağlayarak uyumuştum. Uyuştrucu gibi, vücudum ondan arındığı için böyle resmen yoksunluk sendromuna girmiştim. Ama asıl bırakma sebebim, o hiç kalori olmayan diyet kolanın içindeki aspartamın karbonhidratı depolama özelliği varmış. Yani kalori almıyoruz diye sevinenler yedikleri diğer şeylerin depolandığını bilsinler :) yasakkelime

ha şünu bileydiniz . o aspatan şekerden tehiliki biliyormuşunuz şeker almayayım diyip laytlarını alıyoruz ama içindeki şekerdende zararlı . bende sabah içtigim 1 kupa çaya günde 1 tane aspartam kullanıyordum ama artık onuda bıraktım onun yerine yarım kaşık şeker ondan daha zararsız bide bu maddeyi çok yerlerde kullanıyorlar . geçengün çocukların ilacının içinde tatlandırıcı olarak koyduklarını okudum ya her şeye bişiler katıyorlar sonrada saglık sorunları bitmiyor işte .
bu arada bıraktıgına sevindim ..bagımlılık yapması için içine kim bilir neler katıyorlar ..:1ninca:

canımbenim 1500 kl. diyetimde tam 4 su bardagı süt yagurt var Calcuyum için gerekli hemde biz kadınlar için .sengözlerimebaksanab

nazlıcım kolay gelsin sorunsuz atlatırsın inşallah canımkaydirigubbakcemile5

öğlen yemeğimide yedim;
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
alkisalkisalkis

ikindide yine 2 grissini
1fincan çay var
akşam toplu halde gelince yazarım şimdilik bana müsade akşama görüşrüz canlar

ay sıkıldım yaa aebencim onu yeme bunu yeme ne yiicem ben yaw sabah öle arada atıştırmak zorunda kalıyorum eni konu kahvaltı hazırlıyamıyorum vaktim olmuyo bu haydutlarla 5 snyede hazırlayıp yiyorum valla neyse aman bende monti falan kalmadı galbaa hergün bişe çıkıyo yememem gereken

slm kızlar.
nasılsınız diye bakmaya geldim.

aeben hastanaden gelmiş çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusunŞeniz
özgenin punaı neye yetmemiş onu çözemedim ama hayırlısı olsun diyorum:1hug:

benim yaşam felsefem aynı gidiyor bakalım birdeğişiklik yok.
arkadaşlarla yürüyüşe devam
takım olarak terleme eşofmanı giyiyoruz. yollarda haştur huştur yürüyoruz.
pişik olmazsak iyidir diyorumkaydirigubbakcemile3
hele durak önlerinden geçerken milleti bir görseniz bu sesler ne sesi ya atlı asker gibi dermiş cesine bakıyorlar:roflol:

sende o monti amcayı bulunca gördüğün yerde ye canımsırnaşık şey

Son düzenleme:
selam bayanlar
sohbetinize katılamıyorum
işlerimin yoğunluğundan
yarında izne ayrılıyorum
1 ay yokum
şimdidine veda edeyim belki yarın fırsatım olmuz
kendinize i bakın
hakkınızıı helal edin
yola çıkıyorum sonuçta
çok çok öpüyorum sizi

kızlar adliye açıkladı
70 puanmış ve benim puanım 69 kahroldum bittiğim gün bugündür.
ağlıyorum keşke başka birşeyler daha yapabilme gücüm olsa

canım benim allah bir kapıyı kapatır, öbürünü açar.
hayırlı değilmiş deyip geçemiyoruz bizler.
ama eminim ki daha hayırlısı karşına çıkacaktır :1hug:

Asİm napıyon kızzzz

napamm kaçakkk kaydirigubbakcemile
çalışıyorum hala. senin bu şirketi alacağın yok. beni oyalıyorsun Çok üzgünüm çoook

kiraz demiş ya arkamdan dut gelmeseydi sapıma çevirirdim sizi diye ama ben dut sevmemki hadi çevirsin beni sapına

hadi yaa
ben de hiç araştırma yapmadan fazla şekerlidir diyordum.
anam ben kiraz sapı olmak isteeeyoommm. kiraza devam yaniii vereliniortak

çok geçmiş olsun canım.
inanıyorum ki senin azmin hipoyu delecektir :roflol:
sen aynı şekilde devam et. zaten şu an görünüşün iyi. veremesen de sağlıklı besleniyorsun sonuçta opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım
rabbim sana öyle bir iş verir ki keşke orada hiç çalışmasaydım dersin. bu çetin çalışma şartlarına iyi bile dayandın. ileride zaten yani bebiş olunca seni çok zorlayacaktı bu iş opuyorumnanaktan

:1shok: :1shok: :1shok:
bende kalorisini takmayanlardanım. light içiyorum. ama bu depolama işine sinir oldum kaydirigubbakcemile
şimdi aklıma geldi. arkadaşımın eşi kola manyağı resmen. oda bağımlı. çooookkk fazla içiyor. hatta ilk buluşmalarında bile 3 bardak kola içmişti çok gülmüştük anlatınca. ama aşırı zayıfff :1shok: erkekten kadına farkeden eşitsizliklerden biri de bu mu acep fisfisfis

bu montiyi işte bundan yapamıyorum ben
düşününce aslında kısa vadede fazla kilo verdirmesi cazip ama çok zor be kardeşim mirmirmirmir

ohh 1 ay izin ne güzel :1hug:
iyi tatiller canım sana.
güle güle git, güle güle gel.
hayırlı yolculuklar diliyorum :1hug:

benim de iyi bir tatile ihtiyacım var. ama sanırım bu sene gidemeyeceğiz. bir de bu yaz taşınma işi var off off. yıllık iznim de ona gidecek

hakkımda iddiaya giren hatular gelim bakem yamacıma opuyorumnanaktan

elseeeeee

aebeeeennnn

ve neticeyi açıklıyorum

az sonra

biraz sonra

merak ettiniz mi haaa

az daha bekleyin yaww

oooo hemen kızmayın canımmmmm

şeyyyy

kemmmm

kümmmm

beennnnnnnnn

regl oldum :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…