Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecen hafta 1.5 kilo verdim vucudjm bi sasirdi ben bi sevindirik oldum ya bu hafta otur oturdugun yerde seni sıkıya aliyorum dedi velhasil onca spor yap dikkat et sonuc sabit.
benim olayim baska ya ac kalmak felan degil kendi ozerk cumhuriyeti var vucudumun resmen.ne biliyosa onu yapiyo.ben hep sabitlerimi regl doneminde ciktim.ilkdefa normal donemde sabit cikiyorum.
ay deliricem resmen ya karnim ellerim vucudum hep şiş.resmen su tuttu bu hafta vucudum

Wayyyy tebrikler:)) böle seyler cok Hoşuma gidiyo bendede aynısı oluyo tarif edilemez mutluluk:)))

Karnim sesler cikarmaya basladi bile :)) cok aciktim kalkip 1 elma yiyim ve yesilcay iceyim.
Yasminim ben seni takip edemiyorum sen bi gece elma diyetini bıraktığını yazmamısydın yoksa orucluydumda ben mi yanlış anladım
Normal diyetini yapıp kaçamak yapmasan daha iyi kuzum... Ben ilk zamanlar acı biber yemek icin ekmegi elime Alıp geri bırakıyodum tabi bunu yemin ederek basardim günlük yemin ediyodum ( benim kaçağımda bu olur zaten) işe yaradımı evt bende yaradı sende kacamaktan vazgeçecek bişi bul, bi kaç gün iyi gidip sonra basa dönüyorsun yazık oluyo bi kaç gününede..

iyi akşamlar arkadaşlar yürüyüşümü yaptım.iftardan önce de tartılıcam inş. umarım herkes bu hafta hesapladığından daha fazla verir.
Âmin deyip kendimi araya sıkıstırıyım:)) ben verdim bi kaç gündür az yediğim icin regl olmama Ragmen verdimya benden mutlusu yok bugun:))

Sen hep güzel verdin baldande,bazı zamanlar duraklaman normal... Ödem icin kiraz sapı iciyomusun bilmiyorum eğer içmiyorsan iç,içenler hep tuvaletten çıkamıyoruz diyo,ha bende içiyorum ama ben zaten wc den çıkamadığım icin farketmedim :)) ama ramazanda az içsemde ara ara iciyorum

Menun inanilmaz az.. Kendine resmen iskence ediuorsun
Dogru abla annem beni zorla yedirdi dha yeni herseyden az bisi.
Oy kuzum çok geçmiş olsunn. Naptın sıcak diye klimanın altında falan mı yattın?
Evde klima acikti gece canimm malesef ondan tutuldu ya off cok saol bitanem
Kuzum bırak artık şu diyeti. Tamam karatay falanda yapma ama her şeyden azar azar ye.
Bugun annem zorladi herseyden biraz yedim tatlim ama birakmaya hic niyetli dhilim inanki 3,5 hafta kaldi
Oyy canım ya vücudun kıtlığa giricek öo
Umarim oyle olmazzz bitanem
Hatırladığım kadarıyla az kaldı kuzum, hem duanı eksık etmıyosundur bitanem
Ewet ablacim azkaldi kavusacam babacigima..
hahah yokyok ewet oyle yazmistim ama abla uyanir uyanmaz hadi bir daha dene bisi kaybetmezsin dedim. Son defa deniyorum. Sonucu hemen aliyorum ama. Aynen oyle surekli 3 aydir basa donuyorum aglasammi gulsemmi bilemedim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün biraz keyifci günümdeydim evden çıkmadım ve pek işde yapmadım valla iyi geldi acıkcası kaç zamandır oruçluda olsam hep koşturmaca halinde olunca
Büyük kuzu öğlene kadar uyuyunca baya bir enerjik uyandı ve nereden estiyse bugün iftar menüsünü ben hazırlayacağım dedi
Abla kardeş birlikte girdiler mutfağa ve güzelce iftar için Çorba, Bulgur pilavı ve salata yaptılar
Ay bir iyi geldi bir iyi geldi sormayın hatta eşim gelince yüzsüzlük yapıp eeee aşkım yarında sıra sende ne yapacaksın bakalım iftara dedim
Eşim valla iyi alıştın sen diye gülüp durdu

Bu arada herkes iftara yakın eksi görürken ben hep aynı rakamı görüyorum ulen akşama kadar az da olsa eksi görmezmi insan oruç tutarken diyorum ya benim bünye muhalefet bana ama takmıyorum çünkü eminim ödemdir ve bayramdan sonraki tatilide güzel ve abartmadan atlatıp döner dönmez çok sıkı devam edeceğim beslenmeye ve suyuma Büyük kızımda oruç tuttuğu halde ve kaçırmadığı halde eksi görmüyor ( onun bünyede bana çekmiş ) o yüzden oda tatilde bile kaçamak yapmayacağım o popiş eriyecek modunda
İnşallah Ana kız bayram sonrası bomba gibi geliyoruz

Aynen canım kimseye diyette olduğunu belli etme o zaman sanki yasak delmenin zevkini yaşamak için insanı daha çok zorluyorlar ilk zamanlar ben her akraba gününde ay yok ben yemiyeyim dedikçe herkes ısrar ederdi ( eşimin halaları hariç sağ olsunlar sağlığımın daha önemli olduğunun farkındalar ) heleki eşimin yengesi kendiside maşallah sanki çok zayıfmış gibi bir yandan yer bir yandanda ay ye kız 15de bir birşey olmaz derdi hani ben yiyorum sende zayıflayıpda milletten iltifatları toplarken benide zorda bırakma der gibi

Baktım olmuyor başladım ay artık uğraşmıyorum giderse gider gitmezsede canım sağ olsun demeye tabi yalancıktan Niye yemiyorsun dediklerinde de ay sabah kahvaltıda fazla kaçırdım dediğim oluyor, bazen aaa kız iki parça yedim görmedinmi ayağına yattığım oluyor
Elime verilen tatlı tabağınıda ya çaktırmadan mutfağa götürüp yerine koyuyorum yada eşimin halalarından birine işaret edip çaktırmadan onların tabağına aktarıyorum sağ olsunlar beni desteklemek için kendilerini feda ediyorlar tabi okadar yemelerine rağmen hala çok zayıflar ama yerlerinde durmazlar gece 12de bile canları istesin oturup yarım ekmek yerler ama sonrada iki kardeş çıkıp en az 1 saat yürürler eritelim yediğimizi yatmadan diye tabi yürümeselerde almıyor bünyeleri

Bugunki menu

Sabah: 1 tost 1 yesilcay

2 saat sonra 1 yesilelma 1 yesilcay

1 litre su. Bugunluk bukadar saat 8 gecince birsey yemiycem DEDIM

AMA ANNECIGIM ZORLA ZORLA BANA TABAK HAZIRLADI BUGUN COKCOKAZ YEDIGIM ICIN. TABAGIM SOYLEYDI ;

3 karnibahar. 4 yemek kasigi doner. 2 isirmaklik peynirli borek 2 isirmalik kiymali borek. Yani 2 lokmalik:))
1 tavuk kanati
1 avuc ici patates kizartmasi.

Hepsinden cokaz. Annem zorla yedirdi bugunki yediklerime gore normal sayilir ama neden pismanlik duyuyorumki ben ozaman?

selvos canim sen nasilsin ne durumdasin cok merak ediyorum ck guzel giidiyodu senin kilolar masallah insallah oyle devam eder yarin ozellikle sana bakcam merak ediyorum kaclardasin
İyiyim canim.bende snei merak ettim bebis ne durumda ? Gitmeye devam ediyorlar kuzum 14.3 oldu giden kilolar tartildim bu haftada gitmis haziran hedefime ulastim altina bile dustum. Hatta iki beden kucuk kotum bana bol olmus bugun denedim keyfim yerinde anlicagin

Sglikli beslenmeye gec artik lutfen.. Ac kalip yiyince bedenin bunlari depoluyor birden kilo almanin sebebi o halbuki herseyden az yesen saglikli beslensen haftada bir sevdigin biseyle kendini odullendirsen daha mutlu olacaksin. Mucize diyetlerden mucize bekleme cunku asil mucize sensin senin elinde. Elma diyeti ise yarasa bunca insan neden baska diyetler yapiyor boyle dusun. Ben arastrdim o elma diyeti uzun sureli bi diyet degilmis. Detoks dietiymis detoks diyetler uzun sureli yapilmaz diye biliyorum

Haklisin ablacim ama kararliyim diyetimi birakmicam :)) ve inanki annem zorlamsaydi hic birsey yemiycwktim. Tabagimda herseyden vardi ama bana cok geldi bu diyete alistigim icin. Sirf 4 saat uyudugumicin ve bisi yemedigim icin boyle olmak zorundaydi. Bu demek olmuyorki hergun boyle kacamak zatwn yapmiyorum coksukur. Cok saol ablacim beni dusundugun icin muahh love youuuuuuuuu

hahahhaah yaaaaaa sen supersin ablacimmm bu taktikleri bende kullanacam cok saol wallayi trde uygulayacagim in sha Allah. Ewet ya kilolu insanlar beraber yemeni istiyor sen zayiflarsinda o sisko kalacak ya:)) kiskanirlar felan Hahaha hic aldirma supersin sen cokta guzel kilolar veriyorsun suan senin kilon durma modunda sanirim ama bayramdan sonra super kilolar vericeksin in sha Allah tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…