Wayyyy tebrikler:)) böle seyler cok Hoşuma gidiyo bendede aynısı oluyo tarif edilemez mutluluk:)))Bi kotum vardi cok kilo almadan once giyiyordum 1.5 yildir hic giymedim dolapta duruyordu bugun aklima geldi bi deniyeyim dedim bi baktim bol bile olmuspacalarinin modasi gecmisti bende kestim sort yaptim birde size bahsetmistim ya zayiflayinca giywbilmek icin motivasyon amacli bi tayt jean almistim onuda denedim onceden bacaklarimda kaliyordu simdi giydim dugmeleri hala kapanmiyor ama vucudumdaki degisimi gormek beni cok mutlu etti
Hatırladığım kadarıyla az kaldı kuzum, hem duanı eksık etmıyosundur bitanemBugun cok tuhaf hissediyorum kendimi.. Dokunsan aglayacagim modundayim.. Tr gitmek istiyorum babami cok ozledim.. Gun sayiyorum adeta
Yasminim ben seni takip edemiyorum sen bi gece elma diyetini bıraktığını yazmamısydın yoksa orucluydumda ben mi yanlış anladımKarnim sesler cikarmaya basladi bile :)) cok aciktim kalkip 1 elma yiyim ve yesilcay iceyim.
Âmin deyip kendimi araya sıkıstırıyım:)) ben verdim bi kaç gündür az yediğim icin regl olmama Ragmen verdimya benden mutlusu yok bugun:))iyi akşamlar arkadaşlar yürüyüşümü yaptım.iftardan önce de tartılıcam inş. umarım herkes bu hafta hesapladığından daha fazla verir.
ohh masallah sana canim hep Boyle olur insallahÂmin deyip kendimi araya sıkıstırıyım:)) ben verdim bi kaç gündür az yediğim icin regl olmama Ragmen verdimya benden mutlusu yok bugun:))
selvos canim sen nasilsin ne durumdasin cok merak ediyorum ck guzel giidiyodu senin kilolar masallah insallah oyle devam eder yarin ozellikle sana bakcam merak ediyorum kaclardasinMenun inanilmaz az.. Kendine resmen iskence ediuorsun
Sen hep güzel verdin baldande,bazı zamanlar duraklaman normal... Ödem icin kiraz sapı iciyomusun bilmiyorum eğer içmiyorsan iç,içenler hep tuvaletten çıkamıyoruz diyo,ha bende içiyorum ama ben zaten wc den çıkamadığım icin farketmedim :)) ama ramazanda az içsemde ara ara iciyorumGecen hafta 1.5 kilo verdim vucudjm bi sasirdi ben bi sevindirik oldum ya bu hafta otur oturdugun yerde seni sıkıya aliyorum dedi velhasil onca spor yap dikkat et sonuc sabit.
benim olayim baska ya ac kalmak felan degil kendi ozerk cumhuriyeti var vucudumun resmen.ne biliyosa onu yapiyo.ben hep sabitlerimi regl doneminde ciktim.ilkdefa normal donemde sabit cikiyorum.
ay deliricem resmen ya karnim ellerim vucudum hep şiş.resmen su tuttu bu hafta vucudum
Dogru ablaMenun inanilmaz az.. Kendine resmen iskence ediuorsun
Evde klima acikti gece canimmOy kuzum çok geçmiş olsunn. Naptın sıcak diye klimanın altında falan mı yattın?
Bugun annem zorladi herseyden biraz yedim tatlim ama birakmaya hic niyetli dhilim inankiKuzum bırak artık şu diyeti. Tamam karatay falanda yapma ama her şeyden azar azar ye.
Umarim oyle olmazzz bitanemOyy canım ya vücudun kıtlığa giricek öo
Ewet ablacim azkaldi kavusacam babacigima..Hatırladığım kadarıyla az kaldı kuzum, hem duanı eksık etmıyosundur bitanem
hahah yokyok ewet oyle yazmistim ama abla uyanir uyanmaz hadi bir daha dene bisi kaybetmezsin dedim. Son defa deniyorum. Sonucu hemen aliyorum ama. Aynen oyle surekli 3 aydir basa donuyorumYasminim ben seni takip edemiyorum sen bi gece elma diyetini bıraktığını yazmamısydın yoksa orucluydumda ben mi yanlış anladım
Normal diyetini yapıp kaçamak yapmasan daha iyi kuzum... Ben ilk zamanlar acı biber yemek icin ekmegi elime Alıp geri bırakıyodum tabi bunu yemin ederek basardim günlük yemin ediyodum( benim kaçağımda bu olur zaten ) işe yaradımı evt bende yaradı sende kacamaktan vazgeçecek bişi bul, bi kaç gün iyi gidip sonra basa dönüyorsun yazık oluyo bi kaç gününede..
Cok heycanliyim o 95 sayisini gormek bile benim icin birsey. Gecen sene okullar acildiginda 95 dim. Ayy 85 olsam zaten havalara ucacam. Ama ben hedefimi cok yuksek soylemiycegim bu ay tr gidene kadar 90 olsam bile benim icin super. Tabikide 85 olmak isterim. 85 gibi vucudumu tekrar begenmeye basliyorum o ozguven yeniden gelmeye basliyor o sayida. Yaaaaaaaa :)))). Yazin trdede devam edicem bu duzenime. Kimseyede belli ettirmicem diyet yaptigimi. Hic sevmem oyle cunku ozaman yemem iicin zorluyorlar. Ki desen saolun ben evde yedim az israr ederler sonra bitirirler. Ki annecigim beni cok zorlicak kizim ye ye diye ama biyere gittigimizde gitmeden soyliyecegim anne lutfen israr etme diye :)) kiyamiyor bana askimmyaa
İyiyim canim.bende snei merak ettim bebis ne durumda ? Gitmeye devam ediyorlar kuzum 14.3 oldu giden kilolar tartildim bu haftada gitmisselvos canim sen nasilsin ne durumdasin cok merak ediyorum ck guzel giidiyodu senin kilolar masallah insallah oyle devam eder yarin ozellikle sana bakcam merak ediyorum kaclardasin
Sglikli beslenmeye gec artik lutfen.. Ac kalip yiyince bedenin bunlari depoluyor birden kilo almanin sebebi o halbuki herseyden az yesen saglikli beslensen haftada bir sevdigin biseyle kendini odullendirsen daha mutlu olacaksin. Mucize diyetlerden mucize bekleme cunku asil mucize sensin senin elinde. Elma diyeti ise yarasa bunca insan neden baska diyetler yapiyor boyle dusun. Ben arastrdim o elma diyeti uzun sureli bi diyet degilmis. Detoks dietiymis detoks diyetler uzun sureli yapilmaz diye biliyorumBugunki menu
Sabah: 1 tost 1 yesilcay
2 saat sonra 1 yesilelma 1 yesilcay
1 litre su. Bugunluk bukadarsaat 8 gecince birsey yemiycem DEDIM
AMA ANNECIGIM ZORLA ZORLA BANA TABAK HAZIRLADI BUGUN COKCOKAZ YEDIGIM ICIN. TABAGIM SOYLEYDI ;
3 karnibahar. 4 yemek kasigi doner. 2 isirmaklik peynirli borek 2 isirmalik kiymali borek. Yani 2 lokmalik:))
1 tavuk kanati
1 avuc ici patates kizartmasi.
Hepsinden cokaz. Annem zorla yedirdi bugunki yediklerime gore normal sayilir ama neden pismanlik duyuyorumki ben ozaman?
Haklisin ablacim ama kararliyim diyetimi birakmicam :)) ve inanki annem zorlamsaydi hic birsey yemiycwktim. Tabagimda herseyden vardi ama bana cok geldi bu diyete alistigim icin. Sirf 4 saat uyudugumicin ve bisi yemedigim icin boyle olmak zorundaydi. Bu demek olmuyorki hergun boyleSglikli beslenmeye gec artik lutfen.. Ac kalip yiyince bedenin bunlari depoluyor birden kilo almanin sebebi o halbuki herseyden az yesen saglikli beslensen haftada bir sevdigin biseyle kendini odullendirsen daha mutlu olacaksin. Mucize diyetlerden mucize bekleme cunku asil mucize sensin senin elinde. Elma diyeti ise yarasa bunca insan neden baska diyetler yapiyor boyle dusun. Ben arastrdim o elma diyeti uzun sureli bi diyet degilmis. Detoks dietiymis detoks diyetler uzun sureli yapilmaz diye biliyorum
hahahhaah yaaaaaaAynen canım kimseye diyette olduğunu belli etme o zaman sanki yasak delmenin zevkini yaşamak için insanı daha çok zorluyorlarilk zamanlar ben her akraba gününde ay yok ben yemiyeyim dedikçe herkes ısrar ederdi ( eşimin halaları hariç sağ olsunlar sağlığımın daha önemli olduğunun farkındalar ) heleki eşimin yengesi kendiside maşallah sanki çok zayıfmış gibi bir yandan yer bir yandanda ay ye kız 15de bir birşey olmaz derdi hani ben yiyorum sende zayıflayıpda milletten iltifatları toplarken benide zorda bırakma der gibi
Baktım olmuyor başladım ay artık uğraşmıyorum giderse gider gitmezsede canım sağ olsun demeyetabi yalancıktan Niye yemiyorsun dediklerinde de ay sabah kahvaltıda fazla kaçırdım dediğim oluyor, bazen aaa kız iki parça yedim görmedinmi ayağına yattığım oluyor
Elime verilen tatlı tabağınıda ya çaktırmadan mutfağa götürüp yerine koyuyorum yada eşimin halalarından birine işaret edip çaktırmadan onların tabağına aktarıyorumsağ olsunlar beni desteklemek için kendilerini feda ediyorlar tabi okadar yemelerine rağmen hala çok zayıflar ama yerlerinde durmazlar gece 12de bile canları istesin oturup yarım ekmek yerler ama sonrada iki kardeş çıkıp en az 1 saat yürürler eritelim yediğimizi yatmadan diye tabi yürümeselerde almıyor bünyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?