Tebrikler ablacimmmmmm supppppeeeeeersinnn canimmmmm ma sha Allah sanaDiyete baslangic :95 kg
Takima gelis: 91 kg
Gecen hafta: 80.7 kg
Bu hafta 79.8 kg
Giden : 0.9 kg
Yuzdesi :%1.11
Sonunda 7 li rakamalari gordum
Hosbulduk cnmİyi aksamlarcanimm hosgeldinn
Fena kiskaniyorum benyaaaaa
Harikasın selvoşum tebrik ederim 11,2 kilo gittiYüzden 1,12 bitanem Kendine hemen minik bir hediye almayı unutma kuzum bir toka bir kitap bir fincan bu başarını hatırlatıcı birşey olsun
Odul olarak yeni yuruyus ayakkabisi alcam kaptanim daha guzel kilolar vermemeede yardimci olur
Harikasın selvoşum tebrik ederim 11,2 kilo gittiYüzden 1,12 bitanem Kendine hemen minik bir hediye almayı unutma kuzum bir toka bir kitap bir fincan bu başarını hatırlatıcı birşey olsun
Tskler kaptanim ama ben ozamanda yazdim 82.6 ydi yanlislikla 80.6 yazbisim
Fena kiskaniyorum benyaaaaaoff bende bu ay 90 olabilsem..
Saol canimm :) drisi basinaTebrikler ablacimmmmmm supppppeeeeeersinnn canimmmmm ma sha Allah sana
Odul olarak yeni yuruyus ayakkabisi alcam kaptanim daha guzel kilolar vermemeede yardimci olur900 grama takildi metobolizmam
Gecmis olsun kuzumIyi geceler kızlar
iki gün aradan sonra nihayet gelebildim dün kendimi çok iyi hissetmiyordum çok halsizdim bugün daha iyiyim çok şükür
dünkü menüm
sabah karatay kahvaltı
Ara birkaç zeytin
ara 1 bardak ayran
Akşam taze fasulye bir kaç kaşık makarna cacık
1 top dondurma
su 2,5 litre
spor 30 artı 20 dakika yürüyüş
Hosbuldum kaptanim çok sağol tansiyonum düştü galiba dün ama bugün iyiyim
Düzelttim bitanem
Benim çoklu alıntılar gece gelecek anlaşılanHazır siz burdayken sohbete katılayım dedim Asea hoşgeldin meleğim geçmiş olsun kuzum
Ayy begenmez olurmuyum kaptanimm :)) 100 grama bile raziyim yeterki eksi olsun. Temmuz hedefimi kac yapsam bilemedim azcik yardim etsen
Ne kadar doğru bir seçim yapmışsın selvoşummm900 gr ı beğenmiyormusun bakimmm
Teşekkür ederim canimGecmis olsun kuzum
Hosbuldum kaptanim çok sağol tansiyonum düştü galiba dün ama bugün iyiyim
Inşallah vermişsin dir canım ben kendimden çok emin değilim bu hafta menüm de biraz cıs lı yemekler olduYarini sabirsizlikla bekliyorum acaba kilo vermismiyim diye:)
hahahaolsun ben yine okurum uyumazsam muuahhBenim çoklu alıntılar gece gelecek anlaşılanHazır siz burdayken sohbete katılayım dedim Asea hoşgeldin meleğim geçmiş olsun kuzum
amiiieeeenSaol canimm :) drisi basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?