nan özge cadısı beni eksi yazma ya listemiz güzel olsun du bi bakalım son duruma da***6.TAKIM 107.ETAP SONUÇLARI ***
asibulut ( 58,0
aeben ( 66.2 / 67.2 / -1.0 / -1.51 %)
kütahya ( 78,0
cceylin ( 62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.0 % )
referans ( 75.4 / 75.5 / - 0.1 / -0.13 )
nazlıgüleç ( 58.8 / 57.5 / 1.3 / 2.21 % )
mmmf27 ( 62.3 / 61.9 / 0.4 / 0.64 % ) .
yumukum ( 77.0 / 76.5 / 0.5 / 0.65 % )
ozgekrd ( 72.3 / 72.3 / 0.00 / 0.00 % )
nurhayatk ( 82.0 / 80.0 / 2.0 / 2.44 % )
klementine ( 76.0 / 74.5 / 1.5 / 1.97 % ) ( yeni üye )
6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 768 /
:1hug: saggol nazlım . ama inan yoruldum ve mahcup oluyorum size ...ben sedece yazılan listede olmıycam okadar yani takımdayım tabi beni böyle kabul ederseniz .....buyrunnnnnnnnnsonra kilo verirsem tekrar yer olursa girerim . sorun degil benim açımdan tabi sizin açınızdan bir puronlem yoksa .... bide farkındaysan bu konuarda sendenve benden başka kimseden yorum gelmiyor ..
bek klementini sorduk ama kimse fikrini bile söylemedi ..klava:
canlarım ben geldimmmmmmmmmm:=))) özlediniz mi bakayım beniii:=) bugün eksi kilo bildirmemek için yazmadım bilereke haftaya yeniden yeşil sahalarda aranızdayım inşallhhturkbayragi
sizler nasılsınızzz geçmiş çok uzunnn hepsini okuamaya vaktim yok şimdilik ama okumaya çalışacagım okuyabildigim kadarıyla...
ben iyiyim sınavlarım yani finallerim bitmek üzere 3 tane kaldı. biliyorsunuz 2 üniverste okuyorum. birinin bütün sınavları bitti,digerinin yani asıl okulumunsa 3 sınavı kaldı onlar da haftaya olacak.sonra gelsin tatil diycem ama diyemiyorum size güzel bir haberim var,çok büyük bir şirkete stajyer olarak kabul edildim,not ortalamam yüksek oldugu için alındım ve maaş verecekler sanırımvereliniortakkaydirigubbakcemile5
ceylinciğim canım hoşgeldin. nasılsın sınavların nasıl geçti.
nan özge cadısı beni eksi yazma ya listemiz güzel olsun du bi bakalım son duruma da
vede şu exel 2007 indirdigin linki bi ve bakimm .
evet o yoksa bak olu gelin mesaj bırakmış degerlendirin ..aaa sen olmazsan olmaz burası herzaman başımızın üstünde yerin var. evet ikimizden başka kimse bu konularda yorum yapmıyor. ozaman nuroya söyleyelim arkadaşı bir gelsin. deneme haftasına alalım.
bediş açmıyor cebini ya uyyor sessize aldı ... yada hastaneye felenmi gittiki artık erken kalkacam diyodu ...mirmirmirmir nerde ..:mymeka:özgeciğim küto ve asinin kilolarını bilmiyorum.
çok sevindim ceylinim hayırlısı olsun canım.opuyorumnanaktan
kızlar işe yeni geldim. annemin göz ameliyatı olacaktı acilen ama uygun lens bulunamadı. önümüzdeki haftaya kaldı.
kilom 57 :sm_cool:
özkem bende sana ondan sordum ya ürün anahtarını anca satın alıyorsun oda bürsürü para . onun yerine başka purogram var OPEN OFİS . K.K. DA linki ver teknik destek bölümünde onu dene .. hem soruyorum bi türlü cevap vermiyorsun ya bu 3 oldu nerdesin sen senin pcde exxel vardı .:mymeka:canım sildim şifresi yok geriler maden linki veriyorsunuz şifreyi de verin dimi Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka:
neyse ben arama çalışmalarına devam ediyorum bulduğum yeri sana da haber veririm tabiki emin olabilirsin canım
ceylincim senin adına çok sevindim hayırlısı olsun canım vereliniortakvereliniortak
teşekkür ederim özgecimm hakkımızda hayırlısı olsun:=)ceylincim senin adına çok sevindim hayırlısı olsun canım vereliniortakvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?