Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

en büyük başkan bizim başkan ...:roflol::roflol: nerde nan bu bediş nerelerinde pireler uçuşuyo .....:roflol::roflol::roflol:

Canım aebenım bılmem kı ben facebookta gÖrdÜm 7.takıma mesaj attım baktım kı takım arkadaŞları da kutluyor :)

nan özge cadısı beni eksi yazma ya listemiz güzel olsun du bi bakalım son duruma da

vede şu exel 2007 indirdigin linki bi ve bakimm .

aaa sen olmazsan olmaz burası herzaman başımızın üstünde yerin var. evet ikimizden başka kimse bu konularda yorum yapmıyor. ozaman nuroya söyleyelim arkadaşı bir gelsin. deneme haftasına alalım.

canlarım ben geldimmmmmmmmmm:=))) özlediniz mi bakayım beniii:=) bugün eksi kilo bildirmemek için yazmadım bilereke haftaya yeniden yeşil sahalarda aranızdayım inşallhhturkbayragi
sizler nasılsınızzz geçmiş çok uzunnn hepsini okuamaya vaktim yok şimdilik ama okumaya çalışacagım okuyabildigim kadarıyla...

ben iyiyim sınavlarım yani finallerim bitmek üzere 3 tane kaldı. biliyorsunuz 2 üniverste okuyorum. birinin bütün sınavları bitti,digerinin yani asıl okulumunsa 3 sınavı kaldı onlar da haftaya olacak.sonra gelsin tatil diycem ama diyemiyorum size güzel bir haberim var,çok büyük bir şirkete stajyer olarak kabul edildim,not ortalamam yüksek oldugu için alındım ve maaş verecekler sanırımvereliniortakkaydirigubbakcemile5

çok sevindim ceylinim hayırlısı olsun canım.opuyorumnanaktan

ceylinciğim canım hoşgeldin. nasılsın sınavların nasıl geçti.

sağol nazlım benim güzel geçiyor şimdilik,3 tane kaldı inşallah onlar da güzel geçer de rahat bir tatil yaparım =)

sizden uzak olunca diyet filan yapılmıyor bunu bir kere daha anladım,arkadaşım elma krom kullanmaya başladı 3 haftadan fazla oldu yediklerine de dikkat ediyor ve 6 kiloya yakın verdi ama kendisinin kilosu baya var 85 lerde.... bende şimdi onu okuyacagım bakalım kadınlar kulubunde kullananların yorumları ne yönde....

kızlar işe yeni geldim. annemin göz ameliyatı olacaktı acilen ama uygun lens bulunamadı. önümüzdeki haftaya kaldı.
kilom 57 :sm_cool:

nan özge cadısı beni eksi yazma ya listemiz güzel olsun du bi bakalım son duruma da

vede şu exel 2007 indirdigin linki bi ve bakimm .

canım sildim şifresi yok geriler maden linki veriyorsunuz şifreyi de verin dimi Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka:

neyse ben arama çalışmalarına devam ediyorum bulduğum yeri sana da haber veririm tabiki emin olabilirsin canım

ceylincim senin adına çok sevindim hayırlısı olsun canım vereliniortakvereliniortak

aaa sen olmazsan olmaz burası herzaman başımızın üstünde yerin var. evet ikimizden başka kimse bu konularda yorum yapmıyor. ozaman nuroya söyleyelim arkadaşı bir gelsin. deneme haftasına alalım.
evet o yoksa bak olu gelin mesaj bırakmış degerlendirin ..
özgeciğim küto ve asinin kilolarını bilmiyorum.
bediş açmıyor cebini ya uyyor sessize aldı ... yada hastaneye felenmi gittiki artık erken kalkacam diyodu ...mirmirmirmir nerde ..:mymeka:

özkem bende sana ondan sordum ya ürün anahtarını anca satın alıyorsun oda bürsürü para . onun yerine başka purogram var OPEN OFİS . K.K. DA linki ver teknik destek bölümünde onu dene .. hem soruyorum bi türlü cevap vermiyorsun ya bu 3 oldu nerdesin sen senin pcde exxel vardı .:mymeka:

günaydınnnlarr abuvvv maşşalahhh kalabalıgız

ya ben unuttun cuma oldugunu hastaneye gitmeyiverim dedim uyku döşüyordum rahatcaaa (( geldim 79 nasılım

***6.TAKIM 107.ETAP SONUÇLARI ***

asibulut ( 58,0 / 57.0 / 1.0 / 1.72 % )
aeben ( 66.2 / 66.2 / 0.0 / 0.0 %)
kütahya ( 78,0 / 78 / 0.0 / 0.0)
cceylin ( 62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.0 % )
referans ( 75.4 / 75.5 / - 0.1 / -0.13 % )
nazlıgüleç ( 58.8 / 57.5 / 1.3 / 2.21 % )
mmmf27 ( 62.3 / 61.9 / 0.4 / 0.64 % ) .
yumukum ( 77.0 / 76.5 / 0.5 / 0.65 % )
ozgekrd ( 72.3 / 72.3 / 0.00 / 0.00 % )
nurhayatk ( 82.0 / 80.0 / 2.0 / 2.44 % )
klementine ( 76.0 / 74.5 / 1.5 / 1.97 % ) ( yeni üye )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 768 / 761.4 / 6.6 / 0.86)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…