Selam kızlar kusura bakmayın geç kaldım yazmaya ama zor bir gece ve sabah geçirdik allah beterinden korusun biliyorsunuz bu kış oğlum havale geçirdidünden beride aTEŞİ VAR NEFRET EDİYORUM ŞU ATEŞTEN . aTEŞİ ÇIKINCA DÜNYA SANKİ Başıma yıkılıyor. Kilom 75500 kızlarcım :)
aaa ben geçen hafta 75400 değildim 76600 düm yazmamışmıydınız ayol :)
kızlar liste kaça kadar yayınlanıyor ona göre yapacağım şu anda office 2007 yüklüyorum ve pc aşırı kasılıyor biraz normale döndüreyim önce şunu
yok yumukcum geçen hafta sıra bendeydiş bu hafta sendne
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
excelden yapmasını becermemde özge yardımcı olcak bana,hesap makinesinden yapabildim ama öğreniyorum kapasite var bende :lepi:
saat 15:30 a kadar paylaşım alanına konuluyor diye biliyorum. ben listenin çoğunu yaptım özgeciğim istersen bu hafta ben yapayım.
hım kem küm ...-tatlicadiarzu-eger liste güzelse benim eksiyi yazmadan beni geri dönmek üzere postalayın ama normalse nazlım 67.20 yazalım eksi 1 kilo yani helebir bitsin liste o yüzden yazmadım etkilemeyim diye ..... nuro arkadaşım var diyodu azmi ve katılımı bol isterseniz yerime deneye bilirsiniz ......sonra boş yer olursa girerim okadar önemli degil listede yazılmama ama diyeyim ben takımda baş belesı ablanızım hala . benden kurtuluş yok size.aebenciğim sen kilonu yazdın mı benim mi gözümden kaçtı.
yarına öyle olacaksındırda ondan ..sengözlerimebaksanabÇizelgem 74 olmuş, halbuki ben 74,5 yazmıştım kaydirigubbakcemile3
hım kem küm ...-tatlicadiarzu-eger liste güzelse benim eksiyi yazmadan beni geri dönmek üzere postalayın ama normalse nazlım 67.20 yazalım eksi 1 kilo yani helebir bitsin liste o yüzden yazmadım etkilemeyim diye ..... nuro arkadaşım var diyodu azmi ve katılımı bol isterseniz yerime deneye bilirsiniz ......sonra boş yer olursa girerim okadar önemli degil listede yazılmama ama diyeyim ben takımda baş belesı ablanızım hala . benden kurtuluş yok size.
evet özgecim yeni başlangıçlar her zaman heves verir ve kararlılık ne yapacagını bilirsen yolu daha hızlı kat edersin ..doğru söylüyorsun aebencim pazar günü startı veriyorum anlıyacağınız Çok üzgünüm çoook
bu arada liste nerede!!
ay ne zengin gönlüm var benimmmmOlsun canım aeben, gönlünden 2,5 kopmuş hihoyyyt
:1hug: saggol nazlım . ama inan yoruldum ve mahcup oluyorum size ...aebenciğim sen herzaman başımızın tacı ablamızsın ama listeden çıkma bence. tabiki yine senin kararın. hepimiz seni çok seviyoruz.:1hug:a.s.
a daha geçemlerde degilmiydi onun dogum günü ya benmi bunuyorum . ki .kafamçokkarıştıkkızlar bugÜn hayal danoŞunun doĞum gÜnÜ haberİnİz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?