Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar kusura bakmayın geç kaldım yazmaya ama zor bir gece ve sabah geçirdik allah beterinden korusun biliyorsunuz bu kış oğlum havale geçirdi dünden beride aTEŞı VAR NEFRET EDıYORUM ŞU ATEŞTEN . aTEŞı ÇIKINCA DÜNYA SANKı Başıma yıkılıyor. Kilom 75500 kızlarcım :)

çok geçmiş olsun reffim .

kızlar liste kaça kadar yayınlanıyor ona göre yapacağım şu anda office 2007 yüklüyorum ve pc aşırı kasılıyor biraz normale döndüreyim önce şunu

kızlar liste kaça kadar yayınlanıyor ona göre yapacağım şu anda office 2007 yüklüyorum ve pc aşırı kasılıyor biraz normale döndüreyim önce şunu

saat 15:30 a kadar paylaşım alanına konuluyor diye biliyorum. ben listenin çoğunu yaptım özgeciğim istersen bu hafta ben yapayım.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

excelden yapmasını becermemde özge yardımcı olcak bana,hesap makinesinden yapabildim ama öğreniyorum kapasite var bende :lepi:

aferin yumumukum öğrenirsin tabi çok basit .alkisalkisalkis:1hugpuyorumnanaktan

aebenciğim sen kilonu yazdın mı benim mi gözümden kaçtı.
hım kem küm ...-tatlicadiarzu-eger liste güzelse benim eksiyi yazmadan beni geri dönmek üzere postalayın ama normalse nazlım 67.20 yazalım eksi 1 kilo yani helebir bitsin liste o yüzden yazmadım etkilemeyim diye ..... nuro arkadaşım var diyodu azmi ve katılımı bol isterseniz yerime deneye bilirsiniz ......sonra boş yer olursa girerim okadar önemli degil listede yazılmama ama diyeyim ben takımda baş belesı ablanızım hala . benden kurtuluş yok size.

aebenciğim sen herzaman başımızın tacı ablamızsın ama listeden çıkma bence. tabiki yine senin kararın. hepimiz seni çok seviyoruz.:1hug:a.s.

doğru söylüyorsun aebencim pazar günü startı veriyorum anlıyacağınız Çok üzgünüm çoook

bu arada liste nerede!!
evet özgecim yeni başlangıçlar her zaman heves verir ve kararlılık ne yapacagını bilirsen yolu daha hızlı kat edersin ..
akşam selmaya getirmiştim 3.5 sayfa geride .liste
sen de bakayım evdemisin pc de exel vardı senin şu an evdemisin .
Olsun canım aeben, gönlünden 2,5 kopmuş hihoyyyt
ay ne zengin gönlüm var benimmmm kaydirigubbakcemile3
[Q UOTE=referans;7276743]Selam kızlar kusura bakmayın geç kaldım yazmaya ama zor bir gece ve sabah geçirdik allah beterinden korusun biliyorsunuz bu kış oğlum havale geçirdi dünden beride aTEŞı VAR NEFRET EDıYORUM ŞU ATEŞTEN . aTEŞı ÇIKINCA DÜNYA SANKı Başıma yıkılıyor. Kilom 75500 kızlarcım :)[/QUOTE]
ah refim geçmiş olsun ya genemi ...-tatlicadiarzu-a.s.

aebenciğim sen herzaman başımızın tacı ablamızsın ama listeden çıkma bence. tabiki yine senin kararın. hepimiz seni çok seviyoruz.:1hug:a.s.
:1hug: saggol nazlım . ama inan yoruldum ve mahcup oluyorum size ...ben sedece yazılan listede olmıycam okadar yani takımdayım tabi beni böyle kabul ederseniz .....buyrunnnnnnnnnsonra kilo verirsem tekrar yer olursa girerim . sorun degil benim açımdan tabi sizin açınızdan bir puronlem yoksa .... bide farkındaysan bu konuarda sendenve benden başka kimseden yorum gelmiyor ..
bek klementini sorduk ama kimse fikrini bile söylemedi ..klava:

***6.TAKIM 107.ETAP SONUÇLARI ***

asibulut ( 58,0
aeben ( 66.2 / 67.2 / -1.0 / -1.51 &#37
kütahya ( 78,0
cceylin ( 62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.0 % )
referans ( 75.4 / 75.5 / - 0.1 / -0.13 % )
nazlıgüleç ( 58.8 / 57.5 / 1.3 / 2.21 % )
mmmf27 ( 62.3 / 61.9 / 0.4 / 0.64 % ) .
yumukum ( 77.0 / 76.5 / 0.5 / 0.65 % )
ozgekrd ( 72.3 / 72.3 / 0.00 / 0.00 % )
nurhayatk ( 82.0 / 80.0 / 2.0 / 2.44 % )
klementine ( 76.0 / 74.5 / 1.5 / 1.97 % ) ( yeni üye )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 768 /

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…