Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese günaydın! Hayırlı cumalar.

Kilom 74,5. Yüzde işini nasıl yapacağım? Aslında diğer başlıkta okudum ama size sorma sebebim oradan anlayamamış olmam:)

ay geldim gene dayanamadım
piknik varmış okulda bişeyler hazırladım fırına verdim geldim
bize örtmen hala ödev veriyokızlar yaa sizde durumlar nasıl
benim bildirimimi aldınız demi

Herkese günaydın! Hayırlı cumalar.

Kilom 74,5. Yüzde işini nasıl yapacağım? Aslında diğer başlıkta okudum ama size sorma sebebim oradan anlayamamış olmam:)
klaemantın canım sen başlama kilon . 76 dimi yanlış hatırlamıyorum .. bu hafta verdigin 2.5 kilo bunu alıpilk kilona yani 76 bölüyorsun çıkan sonucuda 100 le çarpıyorsun .....

yani ....klementin ..76.0 / 74.5/ 2.0 / %3.289.. ve bu 3 rakamı 5 ve yukarısı yuvarlanıp bi öndekine ekleniyorr yani %3.29. oluyor ama bu yuvarlama herzaman olmaz....zemuszemus

bu arada tebrik ederimmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bireyselde dereceye girebilirsin umarım ..kaydirigubbakcemile5

kızlar selam ancak yazabildim nasılsınız hepinize hayırlı cumalar ben ne yazıkki aynıyım yaaa

size 10 puanlık uzman sorusu ben neden zayıflayamıyorummmmmmmmkötükedihüso
utanıyorum artık yaaa rezalettt bir durum offf
pazar günü aylık alışverişi yapacağız o zaman şu malum diyet listesini yapacağım of of of

sağpl aebenciğim. amin inşallah nişanım ve düğünümde hayırlı bir şekilde olur. bu monti bana çok yaradı. dün yine evde keklek börekler baklavalar kurabiyeler doluydu ama yemedim. sadece 3 adet mercimek köftesi yedim. aferin banaalkisalkisalkis listeyi hazırlama sırası yumukta . ve kızlar hepnize soruyorum klementine arkadaşımızı bu hafta listeye yazalım 76 kilodan 74,5 kiloya düşmüş arkadaşımız tebrik ediyorum kendisini

ay geldim gene dayanamadım
piknik varmış okulda bişeyler hazırladım fırına verdim geldim
bize örtmen hala ödev veriyokızlar yaa sizde durumlar nasıl
benim bildirimimi aldınız demi
evet gördüm maytabım 400 gr. begenmiyormusun ....:dilcikar::dilcikarnu bulamayanlarda var ... valla geç yattım herüfda yok sabak kalktım anne gitmiyelim dediler . benimde işime geldi . zaten ögretmen kendi demiş pazertesiden itibaren gelmeyin ben kızımın yanına gidecegim diye .. anlıycan biz okulu kapattık ...kafamçokkarıştı büyük kızım zaten dün son dersanesi vardı bu gün dinlenmede . yarınsa büyükgün . SBS . ALLAH yardımcıları olsun doramın benim pınarın kızlarına ve bütün sbs gireceklere ....:Saruboceq:

evet nazlım süpersin .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benden klementine okeyyyy.. hoş gelmiş aramıza tekrar ....vereliniortak

yumuk canım listeyi yapabilecekmisin . keşke dünden deseydik bak bende unttum . işi verse biz yaparız no puroblem .:1hug:

kaydirigubbakcemile3 o 10 puanlık soruyu ben bulabilseydim özkem bilki hemen sana cevaplardım ..buyrunnnnnnnnnkörolasıca metobolizma diyelim ...vereliniortak sen neyaptım izmiremi gidecegim diyordun .

evet bak yumukta işe yaramış gerçi herkesin bünyesi farklı ama .:uhm:

geçen hafta bendeydide siz ben bilmiyoru diye maytapla birlikte etmemişmiydiniz-tatlicadiarzu-:tomato: benim acilen şu liste yapmayı öğrenmem lazım,ne kaa cahil kaldım:çok üzgünüm:

6.takım 107. etap sonuçları

asibulut ( 58,0
aeben ( 66,2
kütahya ( 78,0
cceylin ( 62,0
referans ( 75,4
nazlıgüleç ( 58,8 / 57,5 / 1,3 / 2,21 % )
mmmf27 ( 62,3 / 61,9 / 0,4 / 0,64 % )
yumukum ( 77,0 / 76,5 / 0,5 / 0,65 % )
ozgekrd ( 72,3 / 72,3 / 0,00 / 0,00 % )
nurhayatk ( 82,0 / 80,0 / 2,0 / 2,44 % )
klementine ( 76,0 / 74,5 / 1,5/ 1,97 % ) yeni üye

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 768 /

Canım ne güzel hesaplamışsın benim yerime ama benim verdiğim kilo 1,5 kilo olmuyor mu? :1rolleyes: İnşallah 2,5 verdiğim zamanları da görürüz. Şimdi bir de ben deneyeyim :)

Bu arada teşekkür ederim. Girecek miyim gruba? Hım? Hım? :1rolleyes: yerimseniben

aslına bakarsanız hafta başında hafta sonu yaptığım okadar kaçamaktan sonra ibre yine 79 lara doğru çıkmıştı pazartesiden beri azalttım çarşambada diyet listesine başladım 76.5 olmuşum yani 500 gr deil giden 2.5 kilo gibi bişey epeydir kendimi bu kadar sıkmamıştım,yeni bir başlangıç olduhihoyyyt

doğru söylüyorsun aebencim pazar günü startı veriyorum anlıyacağınız Çok üzgünüm çoook

bu arada liste nerede!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…