klaemantın canım sen başlama kilon . 76 dimi yanlış hatırlamıyorum .. bu hafta verdigin 2.5 kilo bunu alıpilk kilona yani 76 bölüyorsun çıkan sonucuda 100 le çarpıyorsun .....Herkese günaydın! Hayırlı cumalar.
Kilom 74,5. Yüzde işini nasıl yapacağım? Aslında diğer başlıkta okudum ama size sorma sebebim oradan anlayamamış olmam:)
evet gördüm maytabım 400 gr. begenmiyormusun ....:dilcikar::dilcikaray geldim gene dayanamadım
piknik varmış okulda bişeyler hazırladım fırına verdim geldim
bize örtmen hala ödev veriyokızlar yaa sizde durumlar nasıl
benim bildirimimi aldınız demi
evet nazlım süpersin .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissağpl aebenciğim. amin inşallah nişanım ve düğünümde hayırlı bir şekilde olur. bu monti bana çok yaradı. dün yine evde keklek börekler baklavalar kurabiyeler doluydu ama yemedim. sadece 3 adet mercimek köftesi yedim. aferin banaalkisalkisalkis listeyi hazırlama sırası yumukta . ve kızlar hepnize soruyorum klementine arkadaşımızı bu hafta listeye yazalım 76 kilodan 74,5 kiloya düşmüş arkadaşımız tebrik ediyorum kendisini
kaydirigubbakcemile3 o 10 puanlık soruyu ben bulabilseydim özkem bilki hemen sana cevaplardım ..buyrunnnnnnnnnkörolasıca metobolizma diyelim ...vereliniortak sen neyaptım izmiremi gidecegim diyordun .kızlar selam ancak yazabildim nasılsınız hepinize hayırlı cumalar ben ne yazıkki aynıyım yaaa
size 10 puanlık uzman sorusu ben neden zayıflayamıyorummmmmmmmkötükedihüso
utanıyorum artık yaaa rezalettt bir durum offf
pazar günü aylık alışverişi yapacağız o zaman şu malum diyet listesini yapacağım of of of
sağpl aebenciğim. amin inşallah nişanım ve düğünümde hayırlı bir şekilde olur. bu monti bana çok yaradı. dün yine evde keklek börekler baklavalar kurabiyeler doluydu ama yemedim. sadece 3 adet mercimek köftesi yedim. aferin banaalkisalkisalkis listeyi hazırlama sırası yumukta . ve kızlar hepnize soruyorum klementine arkadaşımızı bu hafta listeye yazalım 76 kilodan 74,5 kiloya düşmüş arkadaşımız tebrik ediyorum kendisini
klaemantın canım sen başlama kilon . 76 dimi yanlış hatırlamıyorum .. bu hafta verdigin 2.5 kilo bunu alıpilk kilona yani 76 bölüyorsun çıkan sonucuda 100 le çarpıyorsun .....
yani ....klementin ..76.0 / 74.5/ 2.0 / %3.289.. ve bu 3 rakamı 5 ve yukarısı yuvarlanıp bi öndekine ekleniyorr yani %3.29. oluyor ama bu yuvarlama herzaman olmaz....zemuszemus
bu arada tebrik ederimmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bireyselde dereceye girebilirsin umarım ..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 o 10 puanlık soruyu ben bulabilseydim özkem bilki hemen sana cevaplardım ..buyrunnnnnnnnnkörolasıca metobolizma diyelim ...vereliniortak sen neyaptım izmiremi gidecegim diyordun .
evet bak yumukta işe yaramış gerçi herkesin bünyesi farklı ama .:uhm:
6.takım 107. etap sonuçları
asibulut ( 58,0
aeben ( 66,2
kütahya ( 78,0
cceylin ( 62,0
referans ( 75,4
nazlıgüleç ( 58,8 / 57,5 / 1,3 / 2,21 % )
mmmf27 ( 62,3 / 61,9 / 0,4 / 0,64 % )
yumukum ( 77,0 / 76,5 / 0,5 / 0,65 % )
ozgekrd ( 72,3 / 72,3 / 0,00 / 0,00 % )
nurhayatk ( 82,0 / 80,0 / 2,0 / 2,44 % )
klementine ( 76,0 / 74,5 / 1,5/ 1,97 % ) yeni üye
Allah benim iyilimi versin emi şekerimmi düştü ne benbir kavaltı yapıp geleyim ...:roflol::roflol::roflol::roflol:klementin bak senin 1.5 kiloyu ben 2.5 hesaplamışımmmmmnaniknaniksırnaşık şey:roflol:
kaydirigubbakcemile3 o 10 puanlık soruyu ben bulabilseydim özkem bilki hemen sana cevaplardım ..buyrunnnnnnnnnkörolasıca metobolizma diyelim ...vereliniortak sen neyaptım izmiremi gidecegim diyordun .
evet bak yumukta işe yaramış gerçi herkesin bünyesi farklı ama .:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?