• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmm :21:

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye :KK68:
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar :KK66:
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu :KK66: tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu :21: yani yediklerimi kesinlikle yaktım :KK48: )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan :KK66: )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah :KK66:

spor salonuna yazılsam mıııı yazılmasam mmıııı bılemedım:KK64:

Canım bence imkanın varsa kesinlikle yazıl derim ;) bende hatta araştırıcağım bize yakın yerleri bakalım belediyeninkimi daha uygun yoksa bu çivarlarda olanlarmı hani yürüyerek gidebileceğim bir yer olsun istiyorum üstelik kızımda bana eşlik edecek eğer yaşı sorun olmazsa olmadı mecbur doğum gününü bekleyeceğiz ;)

yanı ben üşengeç bir insanım itiraf edeyim.. belkı spor salonu olursa gıder mıyım yapar mıyım kı

Emin ol ilk bir iki gün zevkle gidiyor insan sonra başlıyor şeytan dürtmeye amann boşver diye ama orada bir iki bayanla dostluk kurup sohbet edince ben hep sabırsızlanırdım saatim gelsede gitsem diye :KK48: Bir kaç gün sonra insanlar saat konusunda bile anlaşıyor aynı anda gidip buluşmak için spor salonunda :KK66:

iyiymiş bende bana yürüme mesafesinde 15 dk da ordayım hem extradan yürümüş olurum belediyenin var yeni spor kompleksi onu araştırıyorum

Canım eğer imkanın varsa belediye kompleksini tercih et hem özellere nazaran fiyatlar daha uygun hemde ücretli gidince hocalar tek tek bile ilgileniyor :KK53:

Cok tsk ederim.. Disciye gittim kanal tedavisi yaptilar iki seans daha gitmem lazimmis.. anestezinin etkisi yavas yavas gidiyor daha bisey yemedim tum gun, cok acim umarim yiyebilirim biseyler :KK43:

Canım evde ayranın varsa iç en azından ağzındaki uyuşukluk geçmesede sıkıntı olmaz biraz açlığın giderilir
( uyuşukluk geçene kadar yeme demelerinin sebebi hem dolgunun donması hemde uyuşukluk yüzünden kazayla dilini ısırmaman :KK53: )
Çok çok geçmiş olsun tekrar :KK66:
Benimde aslında yapılacak çok dişim var ama maşallah 1.5 - 2 Milyarı bulur diyince doktor biraz ertelemek zorunda kaldım :KK53: çocukların ihtiyaçlarından şimdide bana sıra gelmiyor :KK53: Tabi sabah akşam fırçalıyorum daha beter olmasında ağrı yapmasın diye :KK66:

hepinize iyi geceler

arkadaşlar,kaptanım merhabalar
an itibarı ile istanbuldayım.
samsundan bayramın 3.günü ailemle beraber karadeniz turuna çıktık.:KK55:bir hafta içerisinde ordu, giresun, gümüşhane, trabzon,rize ve son durak ayder sonra tekrar samsuna dönüp istanbula yola çıktım.:KK55:şu anda ailemin yanındayım.:KK68:
tam bir hafta boyunca uğradığım her noktanın meşhur şeylerinden yedim ve kilo almadan geri geldim.:21:sanırım dağ bayır çok yürüdük bi yandan yedik bi yandan gezdik yaktık heralde.:KK70:
menü bildirimlerime başlıycam artık.
artık buralardayım.:KK74::KK200::KK200:

Oyyy balım ben kaçırmışım bunu. tatilinin güzel geçişine de kilo almadan dönüşünede çok sevindim...
özlendin:KK200::KK200::KK200::KK200:

benim haftasonu ayran detoksum yalan oldu:KK43: cumartesi başarıyla yaptım ama midem çok ağrıdı pazarda ağrı devam edince dayanamadım haşladığım bakliyatlarımı buzluğa atıp süt içtim en iyi o geliyor çünkü. aa bu arada pazar sabah tartıldım 900 gr götürmüş bir günlük detoks:KK28:
900 gr iyiymis kuzum benim toplam o kadar bile gitmemisti :D

Çok geçmiş olsun :KK66: diş ağrsı berbat birşeydir :KK53:
Umarım en kısa zamanda kurtulursun :KK66:
Hemde nasil bi agri rabbim beterlerinden korusun. Dogum sancisi bile bu kadar agritmiyor desem yeridir:KK43:
benim haftasonu ayran detoksum yalan oldu:KK43: cumartesi başarıyla yaptım ama midem çok ağrıdı pazarda ağrı devam edince dayanamadım haşladığım bakliyatlarımı buzluğa atıp süt içtim en iyi o geliyor çünkü. aa bu arada pazar sabah tartıldım 900 gr götürmüş bir günlük detoks:KK28:
Cok gecmis olsun iyi yapmissin detoksu birakmakla. 900 gr cok iyiymis umarim kalici olarak giderler:21:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmm :21:

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye :KK68:
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar :KK66:
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu :KK66: tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu :21: yani yediklerimi kesinlikle yaktım :KK48: )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan :KK66: )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah :KK66:

Canım bence imkanın varsa kesinlikle yazıl derim :KK66: bende hatta araştırıcağım bize yakın yerleri bakalım belediyeninkimi daha uygun yoksa bu çivarlarda olanlarmı hani yürüyerek gidebileceğim bir yer olsun istiyorum üstelik kızımda bana eşlik edecek eğer yaşı sorun olmazsa olmadı mecbur doğum gününü bekleyeceğiz :KK66:

Emin ol ilk bir iki gün zevkle gidiyor insan sonra başlıyor şeytan dürtmeye amann boşver diye ama orada bir iki bayanla dostluk kurup sohbet edince ben hep sabırsızlanırdım saatim gelsede gitsem diye :KK48: Bir kaç gün sonra insanlar saat konusunda bile anlaşıyor aynı anda gidip buluşmak için spor salonunda :KK66:

Canım eğer imkanın varsa belediye kompleksini tercih et hem özellere nazaran fiyatlar daha uygun hemde ücretli gidince hocalar tek tek bile ilgileniyor :KK53:

Canım evde ayranın varsa iç en azından ağzındaki uyuşukluk geçmesede sıkıntı olmaz biraz açlığın giderilir
( uyuşukluk geçene kadar yeme demelerinin sebebi hem dolgunun donması hemde uyuşukluk yüzünden kazayla dilini ısırmaman :KK53: )
Çok çok geçmiş olsun tekrar :KK66:
Benimde aslında yapılacak çok dişim var ama maşallah 1.5 - 2 Milyarı bulur diyince doktor biraz ertelemek zorunda kaldım :KK53: çocukların ihtiyaçlarından şimdide bana sıra gelmiyor :KK53: Tabi sabah akşam fırçalıyorum daha beter olmasında ağrı yapmasın diye :KK66:
Bir suru masaraf cikariyor valla disler en kotusude hazirliksiz olarak yakaliyor agrilar insani. Insallah durumun el verene kadar hic bi agri hissetmezsin:KK43:

Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz :KK31:

Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda bana :KK48: bir yandanda pattislerim haşlanıyor :21::21::21:
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş :KK53:
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınır :KK48: gerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu :KK48:

pazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle 1 tabak yoğurtlu çoba
akşam zeytinyağlı fasulye,yoğurtlu çorba,1 küçük kase puding
spor yok henüz başlayamadım.yakında başlarım doğa yürüyüşü olmasada en azından aletlerle yapıcam.
3 lt su

İyi geceler kızlar. Bugün annemle ilk caddede alışveriş yaptık sonra bankada işlerimizi hallettik sonrada pazara gittik. Ama ölüyorum resmen. Ayağımda topuklular 5 saat yürüdüm. Dünde dip köşe temizlik yapmıştım evde sabah yürüyüş alarmımı duymamışım bile :eek: öğlen 1 de kalktım :KK53: bakalım bugün kaçta kalkabilciimm

aynen cnm... geldı kılolar:KK62:

Geri göndeririz kuzum dert değil :KK14:

Biraz moralim bozuk aslinda bugun metabolizma yasim 38 mis :KK57: esiminde 32 esim zaten 31 yasinda. . 3 aydir diyet yaptigimi soyleyince m. Balans oncesi detoksa gerek gormedi doktor yarin sabah basliuoruz insallah 77.1 ciktim doktorun tartisinda

Kilo verdikçe düşer kuzum yaşında merak etme sen. Hadi hayırlı olsun metabolic balansın. Menülerini sabırsızlıkla bekliyorum.

cumartesi menüm

sabah : karatay kahvaltısı + kiraz saplı çay (maalesef hazır çay işyerinde başka imkanım yok hiç içmemektense bunu tercih ettim )
öğlen : yeşil mercimek ve ayran
akşam : ızgara köfte ve salata bir bardak ayran

spor 50 ip atlama, 10 squat
su 2 litre + bi maden suyu
pazar menüm

sabah : kuruyemişsiz karatay kahvaltısı 10,30 gibi

öğle : :oops::oops::oops::oops: bir tabak mantı (annemde gün vardı kendimiz sıkmıştık ev yapımıydı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kendimi kandırıyorum biliyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:) çiğ köfte çay

akşam : yok tabi ki

veee cezamı kendim kestim

40 dk yürüyüş ve hemen arkasından 20 dk alışveriş için tempolu bi koşturma eve gelince
20 squat,
20*2 plank
12 squat 15 sn plank
45 sn Wall sit
100 ip atlama
gece yatmadan 15 sn daha plank

su : sayamadım ama 2 litre kesin + 1 şişe maden suyu

Ohhh afiyet olsun kuzum. Yaramasın o mantılarr. Ama yakmışsındır sen bu sporla

Dunku menum
Sabah: karatay+ ceyrek simit
Oglen: yok cunku kahvaltiyi 10.30 da yaptik
Aksam: iki dilim tepsi kebabi+ salata + yogurt

3 litre su+ 1 litre odem cayi
Spor yok dun jilian dinlenme gunumdu

Afiyet olsun kuzum. Bende bazen simitle çayla eski kaşarla yapılan kahvaltıyı özlüyorum ama sağlıklı olmak daha çok işime geliyor.

Bence yazıl kuzum. Daha rahat olursun geçen sene 3 ayda ben gitmiştim arkadaşımla. Ama sonradan çok sıkılmıştım. Zaten zamanın yürüyüş bandında geçiyordu. Genelde erkeklerle daha çok ilgileniyorlardı. Ama sen bebiş düşünmüyor muydun belki bişi olursa falan.

Cok tsk ederim.. Disciye gittim kanal tedavisi yaptilar iki seans daha gitmem lazimmis.. anestezinin etkisi yavas yavas gidiyor daha bisey yemedim tum gun, cok acim umarim yiyebilirim biseyler :KK43:

Çok geçmiş olsun kuzum diş ağrısı fena olur. İnşallah en kısa zamanda geçer.

Kuzum zaten belli bir kilo altı bir gün yapıyor detoksu. Hem kötü olduysan iyi yapmışsın devam etmemekle. Gayet iyi bir sonuç bir günle :KK54::KK54:

Pazartesi günkü menüm

Sabah:
Kıymalı yumurta peynir zeytin domates salatalık

Ara:
İki top dondurma(1 buçuk aydır yemiyordum özlemişim)

Akşam:
Az baklalı yoğurtlu çorba(annem zorladı)
Alabalık ızgara
Salata

Spor:4 saat alışveriş
Su:3 litre 1 şişe maden suyu

İyi geceler melekleirmmm saat geç olmasına rağmen bugün mutlaka gireceğim deidm ve geldim:21::21:Haftasonu yazılı misafirimiz vardı bugün hastahane kontrolleri akşamda sünnet düğünü derken trafik yine yoğundu benim özlendiniz melekleirmmm:KK68::KK68:

Sizden ogrenecegim cok sey var gercekten iyi ki burdayim:KK19: bunu uygulamaya calisacam. kahve delisiyim zaten bol bol icerim artik:KK14:

Şkersiz kahve olduktan sonra sorun yok meleğim:KK50:
İyi geceler herkese :KK36:. Ailenizle güzel hafta sonları geçirirsiniz inşallah:KK24:
Kaç gündür giremiyorum kk ya kusura bakmayın lütfen :KK22: bayram sonrası misafirlerdi temizlikti dersti anca oluyor. Herkes tatillerden dönmüş sanırım 140 mesaj okudum :confused: Maşallah sizee
Güzeldi prensesim teşekkürler umarım senin de güzel geçmiştir:KK19: Sizin ev de bizim ev gibi maşallah kuzum:KK16:

Cuma günkü menüm

Sabah:
Menemen
Domates salatalık peynir zeytin dalından bir avuç erik

Ara:
Sütlü türk kahvesi

Akşam:
Keşli cevizli erişte
Çullama
Salata

Spor: Yoga 100 mekik(anca bu kadar oldu)
Su:2.5 litre

Afiyetolsun tatlım ama sen ne zaman tartılacaksın kuzum fark var mı yok mu bilelim dimi:KK22:

Evet kuzum babam aklima geldikce basim agriyor diyor cunku eve gelenler hep en yakinlarimiz :KK43:
aynen deryam

harika menu kaptanim. Her yarim saatte ip atlayinca faydasi oluyormu?

menun guzel kuzum

Hakikaten zor durum selvoşum :KK51: Bitanem her yarım saatte bir atlayınca metabolizma sürekli çalışıyor halde kalıyor:KK49::KK49:Yağ yakımı uzun süre devam ediyor :21:

Bulbul-e Bismil Bulbul-e Bismil Annemler ev alicakti kuzum birikim yapiyorlardi gitti hepsi
Sweetdimple Sweetdimple utanmasi olan bi insan bunu yapmazki kaptanim
senasevval senasevval bizde defalarca her yeri aradik yok gitti

O konuda haklısın bitanem haramı helali bilmeyen herşeyi yapabiliyor malesef:KK51:

Bugunku menum
Sabah: kozlenmis biberli peynir salatasi
Ogle: 2 bardak ayran+ 1 domates
Aksam: kabak salatasi+ 3 dilim hellim

4 litre su+3 kupa bitkicay
Jilian level-1

Çok hafif bir menü olmuş selvoşummm tebrikler:KK9::KK9:

Cuma günükü menüm
Sabah, önce elma ve yeşilçay
3 yumurtanın beyazı
1 buçuk kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmeği:KK53:
Salatalık domates
Ara
1 maden suyu 3 kaysı 1 türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık zeytinyağlı bamya
2 dilim börek :oops:( öğünümde peynir vardı bende onun yerine yedim )
1 kase yoğurtlu buğday çorbası salatalık domates
Ara
1 top dondurma
Akşam
4 kaşık bamya
2 kase yoğurtlu buğday çorbası
Ara yok
Dün sanırım 2 bardak su içitim :KK64:

Peynir yerine börek mi efserimmm hem de 2 dilim:KK47::KK47: Diyetisyeninin telini alayım şekercim:21:Yapme efserim susuzluk bünyende alarm verecek kuzum lütfen artırmaya çalış:KK17:

Kızlar kusura bakmayın geçmişe vakkit bulamıyorum ama merak etmiyorum zannedilmesin hem sizi tanımak hemde uyguladığınız diyeti bilmek çok istiyorum son birkaç sayfaya bakabiliyorum :KK12: bunu için fırsatları zorluyaçığıma inanın:KK15:

Editör olmak kolay değil bitanemmm yoğunluğunu anlıyorum gönüller de bir sorun değil sıkma kendini:KK60:

selam kızlar günaydınlar herkeseee
sabah kahveleri benden olsun...

Oooo kahveleri kaçırmışım ellerine sağlık meleğimmm:KK60:

vaayyyyy kaptanım 1050 ip atlasam 1 ay kendime gelemem gibi. süpersiinnn menüye de bayıldım...

3 dk sürüyor deryammm inan zorlamıyor aralıklı olduğu için:KK66:

gelelim benim menüye

sabah 2 yumurta, domates, semizotu ve maydanozla yapılmış salata, peynir, zeytin, 2 ceviz 5 badem yeşil çay

öğle : 1 kase kuru fasulye

akşam: 1 kase kuru fasulye ve tirit (ekmeğindende 1 çatal aldım)

su : 3,3 litre
spor : yok çünkü banyo ve wc leri ovdum zaten saat 23 olmuştu yorgunluktan yapamadım
inşallah pazartesi sabah yürüyüşlerine başlıycam

Afiyetolsun canım:KK60:

süt bünye işi sanırım canım saydıgın seyleri hep tüketsemde sütüm az hala az yani..tabi süt olsun diye yemege saldırmıyorum bulgur et falan varsa menüde onları tüketiyorum..dogumdan sonra hiç iştahım yok ama hamilelikte gözü dönmüş gibiydim.. bunca kilo nasıl verilecek bilmiyorum ama kesin verilecek :)

Elbette vereceksin Edacımmm nasılı yok zaten bu işi biliyorsun tek esksiğin destek ve motivasyon:KK19:
Öncelikle pozitif düşünmekle başlayalım mı:KK60:

syn kaptanım hoşbuldum :) diger topikten kimler var burda bi neslihanı bide cecoyu gördüm :)
işe nerden başlayalım pazartesiden itibaren menü yazmakla mı..?

@gel_pcpc cecom neslim var Edacım eylülü mezun ettik bir de feridemiz vardı o da hamile şimdi tatlım
Evet evet hemen başlamadığın kabahatt menüleri görelim kuzum:21:

Evet aynen oyleyim hic sevmem sabah.. Ama genelde cok severim

Hosbuldum canim tsk ederim. Suan acikcasi az yemeye onem veriyorum biraz alisayim diye ekmegi falan azaltmaya calisiyorum.. Alistiktan sonra karatay dusunuyorum. Suyu nasil olcuyorsunuz? yani bardak hesabi mi yapiyorsunuz ben aklima estikce iciyorum ama hesabini tutmuyorum. Spor daha bisey yapmaya baslamadim oglum evde yaz tatilinde fazla spor yapamiyorum suan ama leslie yapmaya baslayacam aksamlari hic yoktan iyidir diye dusunuyorum.

Water your body diye bir cep programı var meleğim uygulamalardan onu indir içmen gereken su miktarını ayarla ve her alarmda iç bitanem su alışkanlığında çok büyük etkisi var içmen gereken su miktarını ise kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin tatlım başlangıç için leslie yapabilrisen süper olur bitanem:KK19:

Teşekkür ederiim kaptanım :KK60: Suyu bu aralar resmen cozuttum 4 lt.'ye yakın içiyorum :KK50: Denizli çooook sıcak gündüz buharlaşıyorum sanki o yüzden eşimin ailesinin deyimiyle "kova gibi bardak" elimde durmadan su içiyorum :KK47::KK47: Hal böyle olunca günün yarısı tuvalette geçiyor o da ayrı tabii :KK48::KK48: Bir de egzersizi de yazmamışım, her akşam Çamlık Parkında eşimle yürüyoruz en az yarım saat :KK49:

Su hayattır leydimmm sne iki kişilik içiyorsun ayrıca :KK50: Denizli serindi meleğim İzmire göre inan burası yanıyor klimasız oturmak mümkün değilo_O ohhh aferim damada sana eşlik etmesi ne güzel:21:

Aksam yemeklerinde yemiyorum aslinda pilav falan oluyor genelde ama onuda azaltmaliyim. Suan tatildeyim ogle sorun olmuyor ama okula geri donunce ogle ne yapacagimi bilmiyorum. Sicak yemek falan yok sandvic falan satiliyor bende normalde ya onu aliyorum yada evden peynir, ekmek, meyve vs. goturuyorum.Hep karbo yani ne yapsam ki bilemedimo_O Cok haklisin bende sabah yuruyuslerini cok severim suan yetistiremiyorum pztesi onada baslayacam. Gunluk 1 saat yuruyus super olur benim icin

Kuzum evden götürebilirsin snein için zor olmayacaksa .Karatay yapanlar genelde evden götürüyor canım.Sefertası hareketi burdan çıktı:KK66:

Diyetisyenin maden suyunu vermekteki amacı enerji versin diyemi efser?
Ilk defa diyet listesinde maden suyu gördümde:) bende yaz geldi geleli güne onla baslıyorum:)

Tahminim efser fazla su içmediği için mineral kaybını önlemek için meleğim:KK16: Senin maşallahın var maden suyu konusunda:KK50:

Cuma menum
Sbh yarım elma maden suyu
Öglen bı kase soguk ayran corbası
Aksam yesil fasulye pilav( bu fazla oldu iki servis kasıgı:oops:)
1 Türk kahvesi,3 maden suyu

Hayırdır sabah acelenmi vardı kuzum:KK64: 2 servis kaşığı pilav :KK4::KK4:

iyi akşamlar güzellerim bugün diyete ve spora odaklı bir gün geçirdim ama şuan birazcık bitap haldeyim. çünkü dün yaptığım ayrobik nedeniyle tabi ipinde etkisi vardır bacaklarım hamlamıştı az birazda belimde ağrım vardı ben bugün onları umursamadım yapabildiğim kadar yaptım spor en son yürüyüş dönüşü sağ baldırıma bişeyler oldu sertleşti fena ağrımaya başladı umarım yarına geçer üstüne basamıyorum

afiyet olsun kaptancıkım suya tarçın nasıl oluyor daha içilebilir kılıyorsa bende deneyim. taze börülce salatasını izmirdeyken annemde yapmıştı bayıldım önüme çekip koca bir tabak yemiştim:kk77:burda pek bulamıyorum ama tazesini gelirsede çok pahalı oluyor

:KK200: melek ablam benim başarıcaz tabiki senin bu desteğin olduktan sonra:KK68: ayran detoksuna bugün başladım ablacım hiç zorlanmadım birazcık midemi ağrıttı okadar umarım güzel bi sonuç verir bana. bugün aç karnına tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra tartıldım 84,5 di bakalım yarın ne çıkıcak:KK45:

afiyet olsun tatlım merak ettimde keş ve çullama nediro_O

afiyet olsun ablacım menün süper ama keşke öğlen domates olmasaydı daha çok leptin çalışırdı

afiyet olsun ablam onca temizlik spor yerine geçmiştir zaten:KK45:

tatlım okul başlamadan evvel karataya başlar bünyeni buna alıştırırsan öğlen yemeğine ihtiyaç duymazsın. eğer yumurtayla bir sorunun yoksa sabah 2 yumurtalı cevizli bol yeşillikli bir karatay kahvaltısı seni çok uzun süre tutar okulda ayran satılıyordur acıkır gibi olursan ayran içersin yada çantanda çiğ badem veya ceviz tarzı şeyler bulundurabilirsin
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bitanemmm hamlaşmıştın birden yüklenmeseydin keşke kuzum geçmiş olsun bitanemm.İçtiğin suyun içine kabuk tarçın atıyorsun meleğim içimi hoş oluyor yarım da limon dilimliyorum tavsiye ederim tatlım:KK50: Ayran detoksunda 900 gr gitmiş maşallah iyi vermişsin kuzum:KK9: güzel moral oldu senin için

gelelim bugünkü menüme
sabah 9:30-10:00 arası: karatay kahvaltısı
12 den 8 e kadar 2 saatte bir kase ayran çorbası ( yarım kilo yoğurt 4 er kaşık bulgur, yeşil mercimek, nohut ve iki salatalıkla yaptım üzerinede biraz nane serptim)
su:2,9 litre ama yatmadan en az 500 ml daha içerim sanırım ayran susatıyor beni ilk defa su içmede sorun yaşamadım
spor: 25 dk egzersiz, 100 ip, 45 dk yürüyüş

:KK9::KK9::KK9:

Canim ben sabah 6:30 da cikiyorum aksam 17-18 gibi geliyorum mesafe uzak oldugu icin 2 saatimde yolda gidiyor.. Bu kadar saat ac kalamam acikcasi.. Sabahlari zaten ya hizlica kellogs k gibi bisey yiyorum ya yemiyorum oglene kadar ac duruyorum.. O yuzden ogle yemegi benim icin gunun en onemli ogunu haline geliyor

Bitanem erken kahvaltı yaparsan 3 öğün yapmanda bir sakınca yok öğünlerin arasında en az 4,5 saat olduğu sürece dert etme tatlım.Fakat kahvaltını lütfen geçiştirme en azından bir muz ve bir bardak süt kellogsdan daha sağlıklıdır tatlım :KK60:

Gunun menusu
Sabah: beyaz peynir salatalik ve 2 dlm tam bugday ekmegi
Ogle: Kahve + 2 incir
Ara: yarim paket susamli cubuk + 1 seftali tarcin
Aksam: Yayla corbasi + 2 kasik ali nazik + bol salata

Kahvaltına yeşillik biber limonlu maydanoz eklersen daha iyi olur cnm kahveninyanında ise kuru eriği tercih etmelisin:KK19: yeterli su içebilmişsindir umarım:KK22:

Bugunku menum
Saabah: karatay
Ogle: patlican salatasi
Aksam: salata ve izgra tavuk

4 litre su+ maden suyu+ 1 kahve+ 1 odem cayi
Jilian level-1 + 1 mil leslie

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Bugün kaçamaksız güzel bir gündü
menüm
sabah yeşilçay ve elma
2 kaşık lor
3 dilim tam buğday ekmek
domates salatalık
ara maden suyu 4 kaysı ve türk kahvesi
öglen
3 kaşık bamya
2 kaşık bugur pilavı
1 kase cacık
ara 1 top dondurma
akşam
İzmir köftesi yaptım
3 köftesi 4 ince dilim patatesini yedim
yanında 1 kase buğdaylı yogurtlu çorba
salata
Ara canım istemedi
su 4 bardak içtim

Afiyetolsun efserimmm ha gayret her gün 2 bardak artırsan süper olacak tatalım:KK19:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Tatilci Oynakbaşı geldiiii :21:

Tatilimiz bitti ve 2 saat evvel evimize geri döndük :KK66:
Acıkçası şu bir hafta okadar güzel geçti ki dönmek bile istemedim evime :KK53:
Akçay felaket sıcaktı ama nem hiç olmadığı için rahatsızlık vermedi şükür ama yinede eşim biraz etkilendi sıcaklardan ( öğlende pek bir yere cıkmadığımız halde hatta halamlar bu iyice kılçık seneye sen eşini bırak çocukları kap gel hem gelmişken dahada uzun kalırsın dediler :KK48: )

Allah razı olsun çok hoş vakit geçirdim ve kavga dövüş zorla 2 - 3 kere bulaşık yıkamama izin verdiler :KK48: Devamlı sen tatile geldin otur, git gez denizine gir diyip durdular :KK68:
Gerçekten çok iyi geldi :KK66:
Dönüşte eşimin kuzenide bizimle geldi hatta yarın bir sınavı var o sınavdan sonra 1 günlüğüne Bursaya gidip sonra 1 hafta bizde kalacak :KK68:
Artık bir kaç gün kendimi toparlamam için yeterli sanırım ( çamaşır ve temizlik ) ondan sonra sıkı bir program hazırlıyorum kendime ve kızıma :KK66:
Tatilde fazla kaçırmadım ama ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası ( yarın sabah dananın kuyruğu kopar :KK48:
ondan sonra hemen bir 5 de 5 yapıp sonrada karatayımsı beslenmeme dönüyorum Allahın izniyle :21: )

Hoşgeldinnn sevgili adaşımmmmm:KK74::KK74: tatilinin güzel geçmesine çok sevindim bitanem.5 te 5 ile güzel veriyorsun cecom ama kalıcı olmuyor biliyorsun gönlüm razı değil ama karar senin bitanem:KK43:

Merhabalar ben de katilmak istiyorum yarismaya nasil olur bu

Elbette katılabilirsin tatlım :KK36: İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmelisin mevcut kilonu ve hedef kilonu da yazarsan deneme süren başlar tatlım:KK19:

Merhaba kızlar nasılsınız?? Herkese mutlu pazarlarrr :KK3::KK3::KK3:

Dünkü menüm :

Sabah : peynirli yeşillikli omlet ile karatay kahvaltısı

Öğle : bir dilim el açması otlu börek :oops: yine başladım cıslara dayanamadım :KK20:

Ara : 1/2 şeftali

Akşam : Izgara levrek , bollll roka salatası, bir parça tahin helva :kk77:

Su : 3.5 lt :KK50:

Spor : 40 dk. yürüyüş :KK49:
Meleğim cısların zamanı ve miktarı önemli kuzum erken yemişsin ve abartmadan yemişsin bence sorun yok:KK19: helva fırsatını da kaçırmamışız afiyetolsun leydim:kk77:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Uykucu Oynakbaşı geldi :KK68:

Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandım :KK53: Şükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar :21: 2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan :KK66: Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter :KK66:

Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum :21::21::21:

Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum :KK68:
Tatile nasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım :KK48: Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz :21::21::21:
Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız :KK66:

Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbise :KK48: henüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde :KK66: )

Selvosun dediği gibi şartları kabul ettiğini beyan etmen yeterli :KK66: sonrada bol bol bizlerle paylaşım yapıp kilolarla vedalaşmaya başla :KK68:
Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:

Evlilik yıldönümünüzün planlarına bayıldım cecommm inşallah kuzum dikkat edersen neden olmasın gönlünüzce bir tatil geçirirsiniz enişteyle başbaşa:KK68::KK68:

Cumartesi menum
Sbh yarım elma maden suyu
Aksam sac kavurma ayran salata
1 Türk kahvesi 3 maden suyu

bu elma alışkanlık haline mi gelmeye başladııı :KK20:Yoksa geç mi kalktıno_O

Bugünkü menum
Sbh simit peynir zeytin
Aksam iskender salata
1 Türk kahvesi 1 adaçayı 3 maden suyu
2 gün elma sonrası simit:KK51:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :21:

Tatil dönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı :KK53:
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştim :KK66: Hem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım :KK57:
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim :KK48:

Kışlık domateslerim hazır çok şükür :21::21::21:
Tam 16 kavanoz domatesim kış için hazır hemde en organiğinden :21::21::21:

Elleirne sağlık cecom rabbim afiyetle yemek nasip etsin inşallah ben henüz yapmadım 1-2 haftaya inşallah:kk77:

Pazar günkü menüm

Sabah:
Menemen domates salatalık biber peynir zeytin

Akşam:
Ton balıklı salata

Spor:1 buçuk saat yürüyüş
Su:3 litre 1 maden suyu

Bu cuma tartını çok merak ediyorum prensesimmm skaın tartılmayı unutma tatlım:KK60:

hepinize iyi geceler

arkadaşlar,kaptanım merhabalar
an itibarı ile istanbuldayım.
samsundan bayramın 3.günü ailemle beraber karadeniz turuna çıktık.:KK55:bir hafta içerisinde ordu, giresun, gümüşhane, trabzon,rize ve son durak ayder sonra tekrar samsuna dönüp istanbula yola çıktım.:KK55:şu anda ailemin yanındayım.:KK68:
tam bir hafta boyunca uğradığım her noktanın meşhur şeylerinden yedim ve kilo almadan geri geldim.:21:sanırım dağ bayır çok yürüdük bi yandan yedik bi yandan gezdik yaktık heralde.:KK70:
menü bildirimlerime başlıycam artık.
artık buralardayım.:KK74::KK200::KK200:

Hoşgeldin balımmmm ne güzel yerleri gezmişsin hep hayalimdeki karadeniz tatili:KK51:Yaktıktan sonra gitmişken tadına bakmamak olmazdı değil mi :KK16:Tekrar hoşgeldin tatlım:KK74:

kaptanım hb ınan ozledıgıı bılıyordum ama bu kadar da ozledıgımı bılmıyordum:KK37:

Burası kötü alışkanlık yapıyorum meleğimmm.Girmeeyince aklım burda kalıyor inan:KK68:

Kizlarrrrrrr bu saatte kadar 1.5 litre suyumu içtim uzerinede sporumu bile yaptım :KK66:

Eki Görüntüle 1591332

Maşallah adaşımmmm enerjin daim olsun:KK9::KK9::KK9:

selam kızlar yoğun koşturmacalı bir hafta sonundan sonra yine masada biriken tüm evraklarla beraber sizede merhaba. bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşallah..

Gunaydin kizlar biraz gec oldu ama ancak firsat buldum :) yeni hafta hepimize bol eksili olur insallah

Aminnn meleklerimmm hepimiz için güzel bir hafta olsun inş:KK68::KK68::KK68:

Biraz moralim bozuk aslinda bugun metabolizma yasim 38 mis :KK57: esiminde 32 esim zaten 31 yasinda. . 3 aydir diyet yaptigimi soyleyince m. Balans oncesi detoksa gerek gormedi doktor yarin sabah basliuoruz insallah 77.1 ciktim doktorun tartisinda

Bzoma moralini lütfen selvoşumm kilolar gittikçe metabolizma yaşın düşecek kuzum.Ooo 200 gr cepte desene:21::21:

cumartesi menüm

sabah : karatay kahvaltısı + kiraz saplı çay (maalesef hazır çay işyerinde başka imkanım yok hiç içmemektense bunu tercih ettim )
öğlen : yeşil mercimek ve ayran
akşam : ızgara köfte ve salata bir bardak ayran

spor 50 ip atlama, 10 squat
su 2 litre + bi maden suyu
pazar menüm

sabah : kuruyemişsiz karatay kahvaltısı 10,30 gibi

öğle : :oops::oops::oops::oops: bir tabak mantı (annemde gün vardı kendimiz sıkmıştık ev yapımıydı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kendimi kandırıyorum biliyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:) çiğ köfte çay

akşam : yok tabi ki

veee cezamı kendim kestim

40 dk yürüyüş ve hemen arkasından 20 dk alışveriş için tempolu bi koşturma eve gelince
20 squat,
20*2 plank
12 squat 15 sn plank
45 sn Wall sit
100 ip atlama
gece yatmadan 15 sn daha plank

su : sayamadım ama 2 litre kesin + 1 şişe maden suyu

Afiyetolsun deryam cumartesi menün harika kuzum:KK9:Pazar günü mantı yenmiş ama kendi cezanı kesmene bayıldımmm bana bunlarla gel meleğimmm:KK60:

Tünaydin kizlar dün buralar hep sessizdi pazar keyfiniz iyi gecti sanirim :21:
Benim disim cok agriyor gece uyku uyuyamadim:KK43:
Yeni bir hafta basliyor umarim hepimize guzel gelir bu hafta:KK200:

Haftasonları genelde sakin olur bitanem.Çok geçmiş olsun canım diş de ne hikmetse gündüz değil de gece delirtiyor:KK51::KK51:

Kizlar masala cayini bilen varmi? Aktardan eksklerimi tamamlayip aksam denicem

Hiç denemedim selvoşum bilgimm de yok yeni mi çıkmış kio_O

Dunku menum
Sabah: karatay+ ceyrek simit
Oglen: yok cunku kahvaltiyi 10.30 da yaptik
Aksam: iki dilim tepsi kebabi+ salata + yogurt

3 litre su+ 1 litre odem cayi
Spor yok dun jilian dinlenme gunumdu

Afiyetolsun selvoşummm simitin cazibesine dayanamadın sanırımmm:KK66:

yanı ben üşengeç bir insanım itiraf edeyim.. belkı spor salonu olursa gıder mıyım yapar mıyım kı

benımkıde gelmıyo.. ayrıca gıtmeme de karsıydı.. o yokken kadın dogumcumu kafaladım konustu onunla:KK53: sımdı gıt dıyo bu kezde ben tereddutteyım.. yazılıcam yaaaa şişman geldık şişman gitmeyek:KK45::KK45::KK45:

Bence gidersen süper olur meleğimm .Çalıştığın için eve gelince işe dalıyorsun ama bunu mesaiye kalmışsın gibi düşünn tatlım bence süper olur.Kadın isterse diye boşuna dememişler:KK48:Hazır enişte razı olmuşken git tatlımm :KK28::KK28:

Pipetle çorba filan içseydin keşke kuzum o_O

Bir günde süper rakam bence meleğimmm :KK9::KK9:Sağlık olsun 15 gün sonra tekrar 1 gün yaparsın mideni zorlama tatlım:KK19:

pazar menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak süt
ara: maden suyu
akşam: yarım bazlama:eek: çooook canım istedi:oops: çok az tavuk haşlama
su: 3.2 lt
spor: 40 dk yürüyüş

Yapacak bir şey yok tatlım canın çekmiş:KK19: Afiyetolsun yaramasın diyelim:KK16:

pazartesi
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak ayran
akşam: tavuk haşlama, bulgur pilavı
su: 1,7 lt ama en az 2,5a tamamlarım

Tavuk haşlamanın yanına salata daha güzel gitmezmiydi meleğim hem sindirimin kolaylaşırdı hem de dünü telafi etmiş olurdun:KK22:

Bugunku mnum
Sabah : eksiksiz karatay
Ogle: 3 kabak cicegi dolmasi+ salata
Aksam: biftek yogurt salata

4 litre su + 2 kupa bitki cayi
Jilian level1+ 30 dakika yuruyus

Kabak çiçeği dolmasına bayılıyorum selvoşum:kk77: 2 kez yapabildim bu sene burada bulmak zor .Narin olduğu için genelde getirmiyorlar:KK51:

Hemde nasil bi agri rabbim beterlerinden korusun. Dogum sancisi bile bu kadar agritmiyor desem yeridir:KK43:

Cok gecmis olsun iyi yapmissin detoksu birakmakla. 900 gr cok iyiymis umarim kalici olarak giderler:21:

Diş ağrısı için kabir azabı diye boşuna demiyorlar tatlım:KK43::KK43:

Bugunun menusu
sabah ogle yok aksam salatayi bir parca pidenin icine koydum zorda olsa onu cignemeye calistim

sivi
1,5 litre su
1 kayisi cayi 3 bardak normal cay
spor yok agridan kivraninca hic bisi yapamadim:KK11:
Dişinden dolayı yiyememen kötü olmuş tüm gün aç kalmışsın meleğimo_OKeşke mercimek çorbası vs yapsaydın tok tutardı kuzum:KK51:
Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz :KK31:

Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda bana :KK48: bir yandanda pattislerim haşlanıyor :21::21::21:
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş :KK53:
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınır :KK48: gerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu :KK48:

Geç de olsa geldik cecommm:KK23::KK23: Yarın pattis günü o zaman:KK47: Yarın yine yorulacaksın tatlım.:KK19:

pazartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle 1 tabak yoğurtlu çoba
akşam zeytinyağlı fasulye,yoğurtlu çorba,1 küçük kase puding
spor yok henüz başlayamadım.yakında başlarım doğa yürüyüşü olmasada en azından aletlerle yapıcam.
3 lt su

Spor aletleri hiç yoktan iyidir balım. :KK19:

bu nasıl sıcak allahım köyde üşüdüydük 1 hafta kalın montlarla oturdukgeceleri soba yaktık bi döndük ki nefes alınmıyo buralarda...eskiler ne iyi yaparmış yaylalara çıkmakla.serin, püfür püfür ,hayat var ya...

Şu an kıskanmadım desem yalan olur :KK16:haklısın balım 3 kez duş aldım yine üşenmesem girerim o derece:KK16:Eskilere boşuna eski toprak dememişler :KK66:

İyi geceler kızlar. Bugün annemle ilk caddede alışveriş yaptık sonra bankada işlerimizi hallettik sonrada pazara gittik. Ama ölüyorum resmen. Ayağımda topuklular 5 saat yürüdüm. Dünde dip köşe temizlik yapmıştım evde sabah yürüyüş alarmımı duymamışım bile :eek: öğlen 1 de kalktım :KK53: bakalım bugün kaçta kalkabilciimm

Ne zorun vardı prensesim topuklularla 5 saat:KK75::KK75::KK75: Bu yorgunluğa alarmı duymaman normal tatlım :KK19:

Pazartesi günkü menüm

Sabah:
Kıymalı yumurta peynir zeytin domates salatalık

Ara:
İki top dondurma(1 buçuk aydır yemiyordum özlemişim)

Akşam:
Az baklalı yoğurtlu çorba(annem zorladı)
Alabalık ızgara
Salata

Spor:4 saat alışveriş
Su:3 litre 1 şişe maden suyu

Afiyetolsun kuzum dondurma uzun süredir hakikaten yoktu menünde hakettin :KK60:Yeni cicilerini güle güle kullan tatlım 4 saatte eminim güzel birşeyler almışsındır:KK36:

Back
X